Dodaj do ulubionych

Forum dla samotnych facetów

03.08.14, 14:30
Ależ to forum jest żałosne. Tak samo zresztą jak i wszystkie portale srandkowe. Piszą tu niemal wyłącznie faceci. Sami nieudacznicy? Żeby nie było sam również się do nich zaliczam. Z drugiej strony, czy to naprawdę moja wina, że jestem brzydki a moi rodzice są biedni. Sam zarabiam nie najgorzej, ale za późno i za mało. Prosty test na portalu srandkowym z wyszukiwarką. W dużym mieście na jedną wolną kobietę przypada dwóch mężczyzn. W małym mieście (z takiego pochodzę) czterech. Co nas pcha do rejestracji na takich portalach? Naiwność czy głupota. Samotność to świetny pomysł na biznes. Na co wy właściwie liczycie? Szczęście w nieszczęściu, że istnieją chociaż agencje. Z moich wyliczeń wynika, że na jedną ogłaszającą się panią do towarzystwa w moim mieście przypada około 1500 facetów smile
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Forum dla samotnych facetów 03.08.14, 15:13
      Noaju, ilu to dam chętnych umówić się z Tobą na kawę, onegdaj się doliczyliśmy, a z których z żadną się umówić nie chciałeś ?

>W dużym mieście na jedną wolną kobietę przypada dwóch mężczyzn. W małym mieście (z takiego pochodzę) czterech

A masz coś na poparcie tej brawurowej tezy ? Bo jeśli dziewczynek rodzi się ociupinę więcej, ognia na zachód dało więcej facetów, a faceci odwijają kitę średnio dychę wcześniej, to narzucałaby się dokładnie przeciwna
      • noajdde Re: Forum dla samotnych facetów 04.08.14, 20:19
        Oczywiście mam na myśli osoby w plus minus 5 lat moim wieku. Łatwo to sprawdzić za pomocą wyszukiwarki na dowolnym portalu srandkowym. Przyjmuję, że zapisani tam ludzie stanowią jakąś reprezentatywną próbkę całego społeczeństwa. Nie interesują mnie kobiety w wieku 60+, a jak wiadomo, ze względu na wcześniejszą umieralność mężczyzn, to one zawyżają statystyki.
        Umówić się z kobietą z drugiego końca Polski? Już próbowałem z sąsiedniego miasta. Z oczywistych względów taka znajomość nie ma racji bytu. Równie dobrze spróbować można w Tajlandii. Gdzieś może chętna się znajdzie tylko pewnie życia zabraknie by ją odnaleźć.
    • face-predator Re: Forum dla samotnych facetów 03.08.14, 22:15
      > Ależ to forum jest żałosne. Tak samo zresztą jak i wszystkie portale srandkowe.
      > Piszą tu niemal wyłącznie faceci. Sami nieudacznicy?

Chłopie, czy też chłopaku... Twoje teorie są z klozeta wzięte. Przewaga kobiet nad mężczyznami została dawno udowodniona, nie trzeba tego tłumaczyć. Portalami randkowymi bym sie tak bardzo nie sugerował. To że więcej facetów tu wyszukują bierze się pewnie z tego iż to podobno my, samce jesteśmy odpowiedzialni za ten pierwszy krok, więc to w wiekszość koledzy a nie koleżanki zaczynają wątki o poszukiwaniach. Proste.

Czy to forum jest żałosne?? Hmm, nie wiem, ale na pewno dzięki Twoim wpisom nie będzie mniej kompromitujące uncertain. Przed następnym wpisem walnij se może setunie, to może nie będziesz jednym z nas... żałosnych.
      • noajdde Re: Forum dla samotnych facetów 04.08.14, 20:24
        Z pewnością smile Wy się ogłaszacie, a tabuny kobiet z wypiekami na twarzach czekają na kolejnego posta. Mógłbym prosić o te dowody? Wiesz o tym, że przewaga liczebności kobiet nad mężczyznami jeśli w ogóle ma miejsce, to w przedziale wiekowym 60+?
        • face-predator Re: Forum dla samotnych facetów 05.08.14, 22:53
          Fakt, do 50 to facetów jest więcej. Ale różnice nie są tak kolosalne by nie można powiedzieć iż ogólnie każdy powinien znaleźć do siebie parę.

Współczynnik feminizacji w Polsce w 2012 r.
          https://telegrafdemograficzny.bblog.pl/i/blog/users/192156/files/Image/feminizacja.gif
      • ewaos Re: Forum dla samotnych facetów 07.09.14, 22:46
        Ha ha ha dobre smile
    • witrood Re: Forum dla samotnych facetów 08.08.14, 13:48
      Zapomnij o tych portalach. To jest tylko zabawa. Naprawdę mało z tego wynika. Nie licz tam raczej na nic.
      • face-predator Re: Forum dla samotnych facetów 10.08.14, 23:08
        > Zapomnij o tych portalach. To jest tylko zabawa. Naprawdę mało z tego wynika. N
        > ie licz tam raczej na nic.

I wszyscy tam obecni traktują to jako zabawę?? Czy może zdecydowaną większość tam stanowią osoby mające problemy z matematyką??
        • czarnana Re: Forum dla samotnych facetów 28.08.14, 13:12
          Chm..kurcze dziwne.4, 5 minuty temu gdy wpadłam na pomysł żeby się tu zalogowac i napisac że kogoś szukam, moja znajoma ostudzila mój zapał stwierdzeniem że (cytuję)''przecież tam są same baby''. wink
          Więc autorze wątku, ktoś tu musi się mylić. Obstawiam że jednak Ty wink
          • noajdde Re: Forum dla samotnych facetów 30.08.14, 23:06
            W moim mieście na portalu srandkowym jest obecnych 19 kobiet (w przedziale wiekowym +/-5 lat mojego wieku) oraz 56 mężczyzn. Napisałem praktycznie do każdej (z wyjątkiem dwóch co do których mam podejrzenie, że są mężczyznami). Odezwała się jedna ale niedługo potem zniknęła. Oczywiście próbowałem pisać i do takich z innego miasta (odległego 50km). Przyznam, że to bez sensu a taka odległa znajomość nie ma racji bytu. Beznadzieja czyli skazanie na samotność.
            • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 31.08.14, 18:19
              Dokładnie jest tak jak napisałeś. Portale randkowe w przypadku mieszkania w małej miejscowości zupełnie się nie sprawdzają. Nie mam już pomysłów jak kogoś poznać.
              • samamama74 Re: Forum dla samotnych facetów 31.08.14, 20:57
                Nie jestem samotnym facetem , ale moim zdaniem się mylisz sad

Jeżeli na jedną kobietę przypada 4 panów , to trzymając się idei

do 3 razy sztuka , tak wiele jest samotnych pań smile
              • cymonkaa Re: Forum dla samotnych facetów 31.08.14, 21:26
                To pewnie trzeba wyruszyć do większego miasta wink
                W takich sytuacjach, jeśli się chce znaleźć drugą połówkę, chyba trzeba się liczyć z odległością i ewentualną przeprowadzką.
                Moja znajoma (z Pomorza) poznała faceta z Lublina. Miłość zwyciężyła tę odległość, dziś są małżeństwem.
                • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 31.08.14, 21:47
                  No i gdzie mieszkają? Oboje pracują?
                  • koszmarna.baba Re: Forum dla samotnych facetów 01.09.14, 19:54
                    Też nie jestem samotnym facetem ale osobiście znam więcej samotnych kobiet niż mężczyzn.
                    Z tego co tu przeczytałam wynika (przynajmniej dla mnie) że panowie czekają na Miss i to taką, która sama ich znajdzie i jeszcze będzie żebrać o ich względy.
                    • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 01.09.14, 20:40
                      Może i sporo jest samotnych kobiet ale nie w małych miejscowościach. A jeżeli nawet są, to trudno do nich dotrzeć. Ja w każdym razie nie wiem w jaki sposób mam taką samotną kobietę w mojej miejscowości poznać. Portale randkowe? Te samotne i ponoć szukające kobiety nawet nie raczą zajrzeć do mojego profilu... No ale nie o tym ten wątek jest.
                      • mayenna Re: Forum dla samotnych facetów 03.09.14, 09:10
                        Poradż się profesjonalisty jak taki profil napisać, żeby był atrakcyjny i przyciągał użytkowników. Dołącz może zdjęcia - też lepsze są profesjonalne.
                        A samotne kobiety w małych miejscowościach bywają na kursach wszelakich (angielski, zumba, fittnes), w kościele i organizacjach przykościelnych, w bibliotece.Zawsze można w małym środowisku dotrzeć przez znajomych lub rodzinę.Najprościej po prostu bywać publicznie i dać się poznaćsmile Kobiety szybko same znajdą interesującego wolnego mężczyznę. Byle miały sposobność jak bez uszczerbku na ego go poznać. Może nie jeździj rowerem tylko na spacery piechota wychodź i stała trasę miej? Zawsze to ułatwi potencjalnej kandydatce podrywsmile
                        Mój bratanek ostatnią żonę poznał w sklepie: ona tam pracowała a on bywał. Musisz zrobić rozeznanie, gdzie jakaś fajna samotna pracuje i tam bywać, rozmawiać. I tu przydają się plotki i rozmowy z innymi ludźmismile
                        • noajdde Re: Forum dla samotnych facetów 03.09.14, 22:00
                          Ty chyba nie jesteś z małej miejscowości. Wolne są chyba tylko te z podstawówki i w wieku emerytalnym. Innych to nawet na ulicy nie widuję. Nienawidzę dużych miast. Zawsze marzyłem o małym domku w sąsiedztwie gór. Tymczasem może będę musiał któregoś dnia udać się do znienawidzonego molochu szukać jego zwolenniczki z trójką dzieci.
                          Profesjonalny profil? Profesjonalne zdjęcia? Profili żadna nie czyta tak jak żadna nie sili się na ich pisanie. Na zdjęciach liczy się tylko ich główny obiekt, wysoki, przystojny, w przeciwnym wypadku może sobie stać nawet na promie kosmicznym i tak będzie tylko śmieciem.
                          • aardwolf_ge Re: Forum dla samotnych facetów 03.09.14, 23:41
                            >>Tymczasem może będę musiał któregoś dnia udać się do znienawidzonego molochu szukać jego zwolenniczki z trójką dzieci.

Nie radzę.
                            Wg moich obserwacji kobiety mające już dzieci przeważnie wbrew pozorom nie są zbyt zainteresowane związkiem z kimś poniżej poziomu Brada Pitta. Im żaden zegar już nie tyka. To już takie bezdzietne w wieku 30-38 mają mniej kosmiczne wymagania.
                            • najall Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 17:45
                              Mnie, jak poprzedniczkom wydaje się, że więcej jednak jest samotnych kobiet. Chociażby spojrzeć w mojej pracy to już się pakują 4 i t sporo przed 40 rokiem życia od blondynek po czarne, do wyboru do koloru. W dodatku, żeby nie chciały poznać jakiegoś tam pana, a skąd chciałyby, nawet bardzo. Ale w portalach raczej nie szukają, a poza pracą, co? Same do baru mają iść i zaczepiać?
                              • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 18:19
                                No i to jest właśnie problem. Nie bardzo wiadomo jak w małym mieście kogoś poznać. Załóżmy, że stosuję się do rad, które wyżej otrzymałem i idę do biblioteki. I co? Zaczynam zaczepiać kobiety (pomijam fakt, że większość to emerytki albo uczennice lub studentki), które przyszły tam w konkretnym celu czyli po książki? Jakoś tego nie widzę. Albo fitness lub zumba. Same kobiety. No raj dla samotnego faceta.wink Może nawet samotne w takich zajęciach uczestniczą. Ale jest jedno ale. Faceci nie uczestniczą w takich zajęciach. Bo w tak małych społecznościach jak ta, w której mieszkam byłoby to jednoznacznie odczytane jako przyznanie się do homoseksualizmu. Co by nawet doskonale wyjaśniało czemu w wieku prawie 40 lat facet nie ma rodziny. Bo jest pedałem. Pomijam fakt, że kobiety na takie zajęcia chodzą by się spotkać we własnym gronie by poćwiczyć i trochę poplotkować... Iść do którejś z trzech mordowni (barów) w moim zadupiu i tam zaczepiać kobiety? W takich przybytkach kobieta jeśli nawet się znajdzie to nigdy nie jest sama...
                                • a-g-l-a-j-a Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 20:07
                                  Noo właśnie... i jak tu poznać madrego i fajnego faceta? Gdzie go spotkać? Pełno jest wolnych kobiet, a mężczyzn wolnych po trzydziestce już chyba nie ma... albo się ukrywaja, a my nie wiemy gdzie..wink
                                  • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 20:17
                                    A gdzie te wolne kobiety są? Bo ja ich nie widzę.
                                    • a-g-l-a-j-a Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 21:06
                                      Napisałeś, że szukasz na portalach randkowych, ta z pewnościa jest ich pełno, tylko wybierać i przebierać.. A w realu znaleźć jest chyba trudniej, bo często się mijamy...
                                      Statystycznie na jednego wolnego mężczyznę przypada kilka kobiet wiec jest Wam łatwiej znaleźć..
                                      • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 21:12
                                        Portale randkowe są dla osób mieszkających w dużych miastach. Ja mieszkam na zadupiu.
                                        • a-g-l-a-j-a Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 21:27
                                          Co Ty mówisz? Ja w internecie, co prawda dawno temu, ale jednak, poznałam fantastycznego faceta.. hmm.. z drugiego końca kraju, ale... akurat nie było to wówczas przeszkoda. I kilku moich znajomych (facetów z małych i średnich miast) poznało swoje obecne żony w internecie.. i zaznaczę, że z zupełnie różnych części kraju ludzie potrafili się poznać, pokochać i zamieszkać wspólnie w obcym dla obu stron mieście...

A gdzie to Twoje zadupie?
                                          • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 21:32
                                            Fantastycznego faceta poznałaś i co? Czemu nie wyszło? Mnie znajomości na odległość nie interesują. Raz to przerabiałem i wiem, że to nie dla mnie. Mieszkam na Podlasiu.
                                            • a-g-l-a-j-a Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 21:48
                                              Bo ja fantastyczna nie jestemwink
                                              A tak poważnie młoda byłam, bałam się... nie wiedziałam czy potrafię Być... czy potrafię kochać... a to był naprawde dobry chłopak i nie chciałam go skrzywdzić... soba..

Nie dla Ciebie, bo...(?)

Podlasie to nie aż takie zadupie, do Warszawy masz stosunkowo niedaleko, wystarczy rozkochać jakaś warszawiankę i na to (z pewnościa urokliwe) zadupie ściagnać...
                                              • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 22:04
                                                Weekendowe znajomości są bez sensu i niechęci do takich znajomości nie przeskoczę.
                                                • a-g-l-a-j-a Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 22:19
                                                  Ale to może być punkt wyjścia... Lepiej tak siedzieć przez kolejne lata i czekać.. i zabierać jakiejś kobiecie możliwość kochania Ciebie?
                                                  wink
                                                  • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 22:37
                                                    Nie lepiej.
                                                    No a Ty? Z facetami pracujesz i co? Nie ma żadnego wolnego i fajnego?
                                                  • a-g-l-a-j-a Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 22:53
                                                    A widzisz, skoro nie lepiej to musisz coś z tym robić i przestać być egoistawink

Skad wiesz, że z facetami pracuję? Nie ma madrego i wolnego, jeżeli sa jacyś wolni to sa za mlodzi i zbyt "rozrywkowi"...
                                                  • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 22:56
                                                    No więc staram się coś z tym zrobić. I od czasu do czasu jak jakimś cudem trafię na kobietę z moich stron to staram się ją poznać.
                                                    Pisałaś na sąsiednim forum, że z facetami pracujesz.
                                      • burgundisa Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 21:14
                                        No właśnie - bo ja, jako samotna kobieta, nie widzę żadnych wolnych mężczyzn. Statystyka najwyraźniej rządzi w moim średniej wielkości mieście! I czasem w sumie to nie wiem, co zrobić, by kogoś poznać - oflagować się i zasiąść w centrum miasta?
                                        Swoją drogą, dziwne jest to, co piszesz o portalach randkowych - ja mam dokładnie inne obserwacje - czyli w sumie jak to jest?
                                        • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 21:58
                                          A zagadujesz do facetów na portalach randkowych? Zaglądasz do ich profili? Czy tylko czekasz aż Cię któryś znajdzie?
                                          • burgundisa Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 22:42
                                            Zagadywałam. Naprawdę szukałam - a potem okazywało się, że panowie są np. żonaci i oczekują rozrywki (a zapomnieli jakoś w profilu o tym wspomnieć), albo panowie lat +/- 60 i zniesmaczeni moim wiekiem (30 i mocny plus), albo też panowie około 20 - którzy, cytuję, chcieliby spróbować ze starszą kobietą. To ja dziękuję bardzo.
                                            I zdaję sobie sprawę, że mnóstwo ludzi się w ten sposób poznało i sparowało, ale dla mnie to jest zagadka.
                                            Zagadką jest też dla mnie to, co piszesz o braku kobiet, bo tutaj jest ewidentny deficyt mężczyzn (niestety drugi koniec kraju).
                                            • burgundisa Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 22:43
                                              A, zapomniałam dopisać! Panowie +/- 60 uważali, że jestem za stara!
                                            • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 22:53
                                              To prawda. Jest tu parę kobiet. Ale jak trafnie zauważyłaś są one z drugiego końca Polski. Z Podlasia nikogo tu nie widziałem. Więc one są ale tak jakby ich nie było.wink
                                              • burgundisa Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 22:58
                                                To smutne w sumie. U Ciebie nie ma kobiet, tu nie ma mężczyzn...
                                                • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 23:03
                                                  Czyli jakby na to nie spojrzeć, to w przyrodzie równowaga jest zachowana.wink A tak poważnie mówiąc to myślę, że już jest pozamiatane. I chyba trzeba się z tym pogodzić.
                                                  • a-g-l-a-j-a Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 23:21
                                                    Poważnie tak myślisz? Dla faceta w Twoim wieku jest jeszcze szansa na zwiazek, rodzinę... nic jeszcze nie jest stracone i przesadzone.
                                                    Pozwól sercu kochać, żebyś za jakiś czas nie pisał jak kolega na samym dole...
                                                  • silencjariusz Re: Forum dla samotnych facetów 07.09.14, 10:37
                                                    No i wróciliśmy do punktu wyjścia czyli pytania o to gdzie kogoś poznać. Bo żeby kochać to trzeba mieć kogoś do kochania.wink
                                                  • a-g-l-a-j-a Re: Forum dla samotnych facetów 07.09.14, 11:23
                                                    To Ty mi podpowiedz gdzie można znaleźć wolnego i madrego faceta po trzydziestce, a ja pomyślę gdzie wolna kobietę można poznać.wink
                                                  • aardwolf_ge Re: Forum dla samotnych facetów 07.09.14, 14:00
                                                    Wolnych mężczyzn po 30 jest zatrzęsienie.

kilka przykładów:
                                                    1. N. mieszkający w Warszawie, wojskowy zawodowy, był na misji w Afganistanie, kończy doktorat z prawa. To jest akurat przypadek szczególny, bo mam wrażenie, że istnieje dziewczyna z którą od czasu do czasu idzie do łózka. On chciałby związku, ona nie jest zainteresowana.
                                                    2. T. Kraków, doktor fizyki, prowadzi własną firmę. Odkąd rozstał się z żoną 3 lata temu nie może znaleźć nikogo.
                                                    3. D. Wrocław, informatyk, nigdy nie był z kobietą, częściowo dlatego, że ma nie w 100% sprawną jedną rękę.
                                                    To tak nie licząc tych którzy w wyniku długotrwałej samotności wpadli w depresję.

Dodatkowo znam kilku inżynierów i informatyków w Hamburgu (średnia zarobków 13 000 PLN) i w Genewie (średnia zarobków 20 000 PLN) którzy kobiety nie dotknęli od wielu lat.
                                                    (zarobki podałem wyłącznie dla tych którzy jeszcze wierzą, że kobiety lecą na pieniądze)

• aardwolf_ge Re: Forum dla samotnych facetów 07.09.14, 14:06
                                                    żeby nie było, znam też 1, dosłownie jedną wolną Polkę po 30.
                                                    Koleżanka ze szkoły średniej, która najprawdopodobniej jest kompletnie aseksualna.
                                                    Nikt nigdy nie zanotował, żeby była na jakiejś randce albo wykazała najmniejsze zainteresowanie mężczyznami (lub kobietami).
                                                    Innych przypadków samotnych kobiet w Polsce nie znam.
                                                    Znam też jedną samotną Niemkę, waży na oko około 130 kg, ale mogłem się pomylić o 20 kg w dowolną stronę.
                                                    To jest jedyna kobieta jaką znam, która jest zainteresowana mężczyznami ale żadnego nie może znaleźć.
                                                  • burgundisa Re: Forum dla samotnych facetów 07.09.14, 21:37
                                                    Dla mnie szok. Znam naprawdę sporo samotnych kobiet i jednego faceta - ale tak bardzo związanego z matką, że trudno tu mówić o samotności...
                    • ewaos Re: Forum dla samotnych facetów 07.09.14, 22:51
                      Bo tacy są faceci wink żartsmile może po prostu niech nie szuka a kiedyś przyjdzie samo... Miłość jest nie zrozumiała i czasem szukamy a jest tuż obok...
                    • ew-a9 Re: Forum dla samotnych facetów 23.10.14, 22:41
                      I tu przyznaje Ci rację
                      Jestem atrakcyjną kobietą i gdy spotkam sie z jakimś męszczyzną to czuję ze szuka i czeka na miss chyba ,a nie interesuje go stały związek

• cymonkaa Re: Forum dla samotnych facetów 08.10.14, 22:13
                    silencjariusz napisał:

> No i gdzie mieszkają? Oboje pracują?

Mieszkają na Pomorzu, tu chyba lepsze perspektywy dla nich. Przeprowadził się i znalazł pracę, myśli też o własnej działalności.
    • midnight_lightning Re: Forum dla samotnych facetów 06.09.14, 22:36
      Sytuacja w temacie, czy więcej jest samotnych mężczyzn czy kobiet, jest zupełnie jasna.

Do 30-ki zdecydowanie więcej jest samotnych mężczyzn, wtedy kobietom do niezobowiązującego seksiku wystarcza z 20% tych najgorszych, dominujących, biorących sobie kobiety jak juhas owcę samców alfa. Resztę mają w pogardzie.

Po 30-ce są zdziwione, ze te cudowne samce alfa przestają się nimi interesować. I dziwi je też, że te pogardzane przez nich samce beta też odpływają. Po tylu kopniakach to nic dziwnego.

Po 30-ce aż prawie co trzeci facet jest wolnym kawalerem. I kobietom do głowy nie przyjdzie, ze to tylko ich wina. Zresztą one wolą być n-tą kochanką imponującego, żonatego, starszego faceta niż spojrzeć na wolnych, samotnych. "Z byle kim" zadawać się nie chcą.

A potem te żałosne brednie, ze samotnych kobiet jest więcej.

Bez żartów, to dopiero po 40-ce ci samotni zaczynają wymierać, dzięki życzliwości Natury samotni żyją krócej, dzięki czemu nie muszą już oglądać kobiet.
      Wtedy można mówić o większej ilości samotnych kobiet, do której same się pracowicie przyczyniły 20 lat wcześniej.

Sprawiedliwość nierychliwa, ale sprawiedliwa.
      • aardwolf_ge Re: Forum dla samotnych facetów 07.09.14, 00:20
        Zaiste waść dobrze prawisz.
      • tapatik Re: Forum dla samotnych facetów 13.10.14, 11:02
        midnight_lightning
        Poproszę o źródło do badań naukowych potwierdzających Twoje przemyślenia.

Poza tym, skoro wiesz co jest przyczyna niepowodzeń, to czemu się nie zmienisz?
    • jean891 Re: Forum dla samotnych facetów 07.09.14, 15:37
      Żałosne? Ludzkie jest.. Nieudaczników nie brakuje i płeć nie odgrywa tu żadnej roli. Samotność jest do kitu niektórzy jednak mają ją zakodowaną "w genach".. kiepskie wzorce, złe doświadczenia, wyobrażenia nie przystające do rzeczywistości.. to nie jest tak że nie spotkałeś jeszcze na swojej drodze odpowiedniej kobiety zakładam że spotkałeś ich wiele.. wytłumaczeniem nie jest też przewaga w waszej liczebności.. każdy singiel (nie ważne piękny brzydki biedny bogaty) ma własną historię która sprawia że często mimo chęci nie jest w stanie stworzyć satysfakcjonującego związku
    • piorex12 Re: Forum dla samotnych facetów 07.10.14, 18:49
      Marudzisz facet. Ubolewasz nad swoja samotnoscią a nie lepiej pomyśleć, ze moze byc ona dla Ciebie błogosławieństwem, bo związek może okazać się zgubą. Pomyśl jak to wykorzystać
    • ew-a9 Re: Forum dla samotnych facetów 23.10.14, 22:36
      A ja jestem kobieta i chciałabym spotkac faceta ,takiego na stałe ,przygody na jeden raz mnie nie interesują
      Mam 58 lat
      • kono51 Re: Forum dla samotnych facetów 26.10.14, 00:02
        Życzę byś poznała kogoś ale takiego fajnego, byś była zadowolona , bo każdy ma inny smak na życie.A tylko jest dobre gdy smakuje a nie napychasz na siłę by jeść.Pozdrowienia i napisz jak znajdziesz.Pa, Mery.

• ew-a9 Re: Forum dla samotnych facetów 23.10.14, 22:38
      To gdzie Ty mieszkasz ?
      W moim mieście są same kobiety męszczyzni nie chca żadnego związku ,bo ljest im fajnie
      A ja jestem samotna i tak chciałabym kogospoznac ,
      • aardwolf_ge Re: Forum dla samotnych facetów 27.10.14, 16:03
        Więc napisz gdzie niby jest ten raj dla mężczyzn w którym mieszkasz.
        Już tu było kilka takich kobiet, które pisały że "w ich mieście istnieją wolne kobiety" ale kiedy tylko pytałem się gdzie ten raj to odpowiedzią było jedynie milczenie.
        • noajdde Re: Forum dla samotnych facetów 27.10.14, 18:38
          Powinieneś juz wiedzieć, że kobiety pisząc "brak mężczyzn" mają na myśli tylko określony typ płci męskiej, już zajętych.
    • falowod Re: Forum dla samotnych facetów 03.11.14, 08:59
      Do rejestracji na portalach randkowych pacha nas ciekawosc i pozorna latwosc nawiazania kontaktu. Jak w katalogu widzimy kto nam sie podoba i jakie z grubsza ma preferencje.Jak w katalogu handlowym.smile Wybieram i kupuje smile ale jak to bywa w zyciu to tylko pozorne ulatwienie bo do tanca trzeba dwojgasmile.Jakis tam procent znajduje swoja polowke ,ale duzo jest tu i rozczarowan i oczekiwan bez pokrycia.Jak to w zyciu :faceci poluja na okazje a kobiety na stalych partnerow ,takich wymarzonych
      .Spotykaja sie wiec tu rozbiezne oczekiwania ludzi ktorzy nie mieli czasu czy okazji upoprzdkowac swego zycia a teraz oczekuja za wiele od elektronicznej maszyny smile
      Mysle ze nazlezy sie spotykac w realu i weryfikowac swe wybory.Opis tez jest wazny bo przyciaga uwage i stwarza "jakis" obraz potencjalnego partnera.Jak facet bystry to szybko lapie ze nalezy apelowac do kobiecych emocji a nie bedzie mial problemu z brakiem kandydatek.Kobiety zas nie musza sie wysilac,to one sa wybieraczkamismile i one maja atu w rece.smile
      • beti3431 Re: Forum dla samotnych facetów 05.11.14, 19:52
        Witam,
        przeczytałam większość wypowiedzi na temat samotności i trudnościach w znalezieniu partnera. Nie znam tego portalu i nie wiem czy jest tu miejsce na wzajemne poznanie się, wymianę danych do kontaktów? Po co narzekać jeśli można po prostu zmienić sytuację i dać sobie szansę. Myślę, że tutaj jest to właściwe miejsce: problem został omówiony z wielu stron. Czy można tu poznać normalnego mężczyznę, bez nałogów, umiejącego kochać?
        Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
        • noajdde Re: Forum dla samotnych facetów 05.11.14, 21:40
          Wszyscy "normalni" są już zajęci. Pozostali tylko "nienormalni" czyli samotni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka