rafae 11.06.17, 20:55 jak kto ma co smutnego, to poprosze... a co, jak sie bwic, to sie bawic Igor Pumphonia feat Natune - Счастье (Happiness) Bryan Milton Chillout Remix Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rafae Re: rampampam... 11.06.17, 21:43 jak bedzie za duzo, to zacznie ciąć: Piekne.... Aura - If You Odpowiedz Link
rafae Re: rampampam... 11.06.17, 22:00 Cretu swietnie "zakonczyl" swoja dzialalnosc. na latach 70. wiecej nie trzeba, wiecej nie dotrze... tak juz musi byc do konca.... a my? coz.... robimy swoje..... tanczymy w zgielku zwyklych spraw, mylac kroki i takt.... Enigma - Amen Odpowiedz Link
vise_niena Re: rampampam... 11.06.17, 21:59 Wow było o opisie w Twoim profilu Choć skoro masz taki opis to profilowo powinieneś nosić imię RoyBatty youtu.be/skiNUaOS3mg A muzę puszczać tą... youtu.be/IjO8wsjPqbg Odpowiedz Link
rafae Re: rampampam... 11.06.17, 22:14 -Wow było o opisie w Twoim profilu Choć skoro masz taki opis to profilowo powinieneś nosić imię RoyBatty- dokladnie..... (az sprawdzilem, bo dawno nie bylem )...ja czasem tez czuje sie jak plastik, posrod plastikowych baniek...... wiesz co jest Piekne? ze sa ludzie, co to rozumieja.... Dziekuje... Amata - Forsaken by the muse Odpowiedz Link
vise_niena Re: rampampam... 11.06.17, 22:19 rafae napisał: > -Wow było o opisie w Twoim profilu > Choć skoro masz taki opis to profilowo powinieneś nosić imię RoyBatty- > > dokladnie..... (az sprawdzilem, bo dawno nie bylem )...ja czasem tez czuje > sie jak plastik, posrod plastikowych baniek...... > wiesz co jest Piekne? ze sa ludzie, co to rozumieja.... Dziekuje... > > > You well come... Zawsze do usług Visenna Czarodziejka i uzdrowicielka Odpowiedz Link
vise_niena Re: rampampam... 11.06.17, 22:36 rafae napisał: > jak kto ma co smutnego, to poprosze... a co, jak sie bwic, to sie bawic > > Jak dla mnie to na smuty najlepsza jest: youtu.be/kcPc18SG6uA Aaaaa zresztą ona wogóle jest NAJLEPSZA na każdą okazję Odpowiedz Link
rafae Re: rampampam... 11.06.17, 22:56 kiedys z samochodu kasete ukradlem dla mojego inzyniera. to byla sony c 60 niebieska taka.... mial tam shade. nie wiem, czy zalowalem, czy sie cieszylem. na koniec kaseta wrocila do samochodu Jesli nie jestes konserwatywna w niekorych obszarach to posluchaj tego: Jordan Rudess - Iridium Live Full (19.9.2012) Odpowiedz Link
vise_niena Re: rampampam... 12.06.17, 08:15 rafae napisał: > Moja Ukochana: > > > Tori Amos si...ale Kate Bush lepsza A jak KB to i Peter Gabriel...live koniecznie...ech... Odpowiedz Link
vise_niena Re: rampampam... 12.06.17, 08:12 rafae napisał: > kiedys z samochodu kasete ukradlem dla mojego inzyniera. to byla sony c 60 nieb > ieska taka.... mial tam shade. nie wiem, czy zalowalem, czy sie cieszylem. na k > oniec kaseta wrocila do samochodu > Jesli nie jestes konserwatywna w niekorych obszarach to posluchaj tego: > > > Muzycznie - dla ucha - mega Wzrokowo...o dzizas... Nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem czemu niektórzy faceci koniecznie chcą udawać "kozły" Odpowiedz Link
sweetsadness_87 Re: rampampam... 12.06.17, 13:12 Na wszystkie zle emocje jak dla mnie dobra jest: www.youtube.com/watch?v=6Ejga4kJUts Odpowiedz Link