Dodaj do ulubionych

Zrobiłam to

03.09.17, 21:09
Odważyłam się.
Wzięłam 4 tyg urlop.
Syna zostawiłam z rodzicami.
Wyjechałam.
Wrócę, oby wyjazd przyniósł więcej dobrego niż złego.
..oby to był dobry kroksmile
Obserwuj wątek
    • heniek.8 Re: Zrobiłam to 03.09.17, 21:42
      jestes na gigancie smile
      jakby co wpadaj do mnie, mam taras z leżaczkami i naprawdę blisko do biedry
      • najdluzszapodroz Re: Zrobiłam to 04.09.17, 05:41
        Heniu leżaczki mi nie w głowie. Nie taki cel mej podróży.
        • heniek.8 Re: Zrobiłam to 04.09.17, 07:17
          no i już po wakacjach, jeszcze w piątek było lato ale chyba leżaczki trzeba schować

domyślam się, że cel podróży jest "terapeutyczny", ale pochillować sie po drodze nie zaszkodzi big_grin
          • najdluzszapodroz Re: Zrobiłam to 04.09.17, 12:57
            Tak.terapeutyczny-odpoczne od kiepskiej pracy i wiecznego MAMO MAMOO MAMOOOO.
            Ale chyba bardziej ekonomiczny. nie umiem żyć za tyle co mi płacą, nawet z tymi ogromnymi alimentami co sąd ustanowił.

Bałam się zostawić małego. Narazie jest ok.

A zamiast tych leżaków to mam widok na wiatraki wink o! Taki chilloutsmile
      • psycho_but_cute Re: Zrobiłam to 04.09.17, 20:19
        ze taras z lezaczkami (rozumiem, ze od S lub S-E stronywink) jest wabikiem to oczywista oczywistosc, ale bliskosc biedry czy innego sklepu z plazem w nazwie to tez??tongue_out no przeciez z lezaczka to nikomu nie chce sie dupki ruszyc, jak slonko swieci, i zimny browar czy cydr pod reka jest, i jeszcze gospodarz pogriluje ochoczo male co-niecowink
        co ja pisze, jakie slonko, slonko juz zamknelicrying

> jakby co wpadaj do mnie, mam taras z leżaczkami i naprawdę blisko do biedry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka