heniek.8 11.03.18, 17:33 wiosna ruszyła pełną parą czy już czas wyciągać meble balkonowe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heniek.8 Re: elegancko, co? 11.03.18, 18:35 takie to tam meble - leżaczek, stolik itp, nic im nie zaszkodzi a ma być śnieg? proszę nie już tak czekam na następny weekend wtedy się opalam Odpowiedz Link
rudka-a Re: elegancko, co? 11.03.18, 18:39 Może się az tak bardzo nie rozbieraj do tego opalania, bo straszą załamaniem 'wiosny' alee, alee...w tygodniu ładnie, to przydadzą się. W takim razie...można balkonik meblować Odpowiedz Link
heniek.8 Re: elegancko, co? 11.03.18, 18:42 w tygodniu kiedy wracam to już jest cień, tylko do 14-stej mój balkonik oferuje kąpiele słoneczne Odpowiedz Link
rudka-a Re: elegancko, co? 11.03.18, 18:45 Wiesz, ile jeszcze pięknych, słonecznych weekendów nas czeka? zdążysz się opalić w sumie...fajny balkonik....w upalne dni nie przypomina piekarnika czyli nie ma tego złego...... Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: elegancko, co? 11.03.18, 19:08 heniek.8 napisał: > takie to tam meble - leżaczek, stolik itp, nic im nie zaszkodzi Czyli możesz organizować balkonowe powitanie wiosny.☺ Odpowiedz Link
heniek.8 Re: elegancko, co? 11.03.18, 19:19 no to witam wiosna wiosna wiosna ach to Ty Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: elegancko, co? 11.03.18, 19:47 Jeśli z pieśnią na ustach witasz -to nie ma bata musi do Ciebie przyjść. ☺ A jak reagują sąsiedzi na Twój śpiew? Biletujesz występy? 😃 Odpowiedz Link
heniek.8 Re: elegancko, co? 11.03.18, 20:09 okazuje się że najwięcej mi płacą za to że przestaję śpiewać Odpowiedz Link
m.a.l.a_syrenka Re: elegancko, co? 12.03.18, 19:35 Z piwkiem dobrze zmrożonym w dłoni... wszak ma być ciepło jak pod koniec lutego, może ze dwa stopnie mniej... Odpowiedz Link
heniek.8 Re: elegancko, co? 12.03.18, 19:58 z piwkiem może być problem bo weszła chyba jakaś ustawa i jest zakaz chyba że mój balkonik dostanie status ogródka piwnego Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: elegancko, co? 12.03.18, 20:46 heniek.8 napisał: > z piwkiem może być problem bo weszła chyba jakaś ustawa i jest zakaz W takim razie trzeba się przejść z sokiem jabłkowym przelanym do butelki po piwie. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: elegancko, co? 12.03.18, 20:49 kevinjohnmalcolm napisał: > W takim razie trzeba się przejść z sokiem jabłkowym przelanym do butelki po piwie. a dla mnie zostaje piwo w butelce po soku jabłkowym? Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: elegancko, co? 12.03.18, 20:51 heniek.8 napisał: > a dla mnie zostaje piwo w butelce po soku jabłkowym? Tak, smacznego! Nie lubię piwa, lubię za to sok jabłkowy. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: elegancko, co? 12.03.18, 20:54 kevinjohnmalcolm napisał: > Tak, smacznego! > Nie lubię piwa, lubię za to sok jabłkowy. a myślisz że ja lubię? takie to niedobre, zobacz synku, a tata musi Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: elegancko, co? 13.03.18, 09:47 Musi, bo ktoś musi wspierać przemysł piwowarski. Żeby Polska rosła w siłę, a ludzie żyli dostatniej.😃 Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: elegancko, co? 13.03.18, 18:32 "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem. Tak! Świadomie uszczuplającym dochody państwa bezideowcem." Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: elegancko, co? 13.03.18, 22:42 kevinjohnmalcolm napisał: > "I właściwie kto wódki nie pije ten jest wywrotowcem. > Tak! > Świadomie uszczuplającym dochody państwa bezideowcem." > > "ATy co zrobiłeś dla ratowania Kraju przed skutkami światowego kryzysu. Kup pół litra z nową akcyzą Dla Ciebie to tylko złotówka, dla rządu nadzieja na cud."☺ Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: elegancko, co? 13.03.18, 12:41 taaaaaaaaa i koniecznie na balkonie zrobić grilla Odpowiedz Link
heniek.8 Re: elegancko, co? 13.03.18, 17:05 lepiej zrobić ognisko góralskie, grille już były w ub. roku zanim się wprowadziłem i w sumie mało osób jeszcze mieszkało, przyjechałem tak sobie posiedzieć na balkoniku a tu obok sąsiedzi grill na węgiel i ogień! a potem jeszcze kiedyś następni ale już się to uspokoiło na szczęście Odpowiedz Link