noajdde 10.08.18, 22:04 www.tvn24.pl/magazyn-tvn24/rozkochiwal-oszukiwal-znikal-ofiary-zastawily-pulapke,168,2888 Wystarczy odpowiedni wygląd i nawet dla ślusarza dziewczyny ściągają majtki przez głowę i przynoszą kasę w zębach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
po-ranna-kawa Re: Na poprawę humoru 10.08.18, 22:19 A co ci poprawiło humor? Że dziewczyny dały się oszukać? Odpowiedz Link
noajdde Re: Na poprawę humoru 10.08.18, 23:37 Jeszcze jak Zawsze lubię czytać o cudzym nieszczęściu wynikającym z głupoty Odpowiedz Link
po-ranna-kawa Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 00:50 noajdde napisał: Jeszcze jak Zawsze lubię czytać o cudzym nieszczęściu wynikającym z głupoty Rozumiem. Taki ludzka, bezinteresowna satysfakcja, że ktos dostał po dupie Zawsze lepiej się z tym żyje Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 18:06 Cześć Poranna Dasz się zaprosić na powakacyjną forumową kawkę (z prądem lub bez) ? Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Na poprawę humoru 10.08.18, 22:22 Nie wygląd, tylko BAJER. Zakładam się że ten gość nawet z Twoim wyglądem by wyrywał panny aż wióry by leciały. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 10.08.18, 22:32 Kto ma dobry bajer ten chucha za frajer, że zacytuję wieszcza Odpowiedz Link
noajdde Re: Na poprawę humoru 10.08.18, 23:36 I tu się mylisz. Przeczytaj artykuł. Gość łapał głównie przez portale srandkowe. Tam liczy się tylko wygląd, dlatego mój profil jest omijany Wysoki, przypakowany w luksusowym samochodzie, która by na to nie poleciała Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 00:33 Ale z takimi umiejętnościami bajerowania kobiet mógłby sobie poradzić bez portali. Zresztą, gdyby magicznie spowodować że miałbyś jego wygląd, uważasz że podrywałbyś tyle kobiet co on? Zapomnij, do tego trzeba mieć niezłą gadkę, umieć wciskać kit. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 10.08.18, 22:31 No w końcu, Noaju. Tylko na Tobie się to forum trzyma Odpowiedz Link
sweetsadness_87 Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 08:59 Weekend bez watku Noajdde to weekend stracony. Z tych wpisów taki optymizm bije, ze pozytywnej energii na caly tydzien wystarczy Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 12:47 Człek tu może kichy wypruć, produkując 3 tuziny postów dziennie a i tak żadna nawet nie spojrzy. Noaj za to wystarczy, że wpadnie raz na miesiąc, wbije linkę z jakimś tandeciarzem z 997 i już armia najnadobniejszch niewiast się do niego garnie, a reszta szaraków, może się tylko oblizać Dwa słowa: charyzma i magnetyzm. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 13:24 gyubal_wahazar napisał: > Dwa słowa: charyzma i magnetyzm. Trzeba mieć to "cuś". Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 18:07 Cześć Sweet Dasz się zaprosić na powakacyjną, forumową kawkę (z prądem lub bez) w wwie ? Odpowiedz Link
sweetsadness_87 Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 22:17 gyubal_wahazar napisał: > Dasz się zaprosić na powakacyjną, forumową kawkę (z prądem lub bez) w wwie ? A co to jest prowokacyjna kawa? To troche tak podejrzanie brzmi jakbys mnie chcial z watkodawca na randke w ciemno umowic Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 22:43 Nie mogę puścić pary, bo by mi Ślusarz łeb ukręcił, ale zaprawdę powiadam Ci, wpadnij koniecznie Odpowiedz Link
karolivia Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 07:39 noajdde napisał: > Wystarczy odpowiedni wygląd i nawet dla ślusarza dziewczyny ściągają majtki prz > ez głowę i przynoszą kasę w zębach Czytanie ze zrozumieniem to od lat problem polskiej edukacji. Jesteś sztandarowym przykładem. A tak przy okazji, przy tym poziomie empatii, który prezentujesz we wpisach to nawet płaszcza kobieta dla Ciebie nie zdejmie. Od lat Ci piszemy - zainwestuj w rozwój, a nie w kosmetyki. Odpowiedz Link
noajdde Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 23:07 Ha ha ha Te dziunie z pewnością kolesia wybrały bo miał dużo empatii Imponował im bo był cwaniakiem i chamem. Nie przeszkadzało im, że rzekomo handluje sterydami. Polecam "wywiad z żoną słowika", prawdziwa miłość Odpowiedz Link
karolivia Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 09:00 noajdde napisał: > Ha ha ha Te dziunie z pewnością kolesia wybrały bo miał dużo empatii Impo > nował im bo był cwaniakiem i chamem. Nie przeszkadzało im, że rzekomo handluje > sterydami. Polecam "wywiad z żoną słowika", prawdziwa miłość "Koleś" jest co najmniej socjopatą. I empatię skutecznie udawał. I jakby mu te kobiety o takiej sytuacji opowiedziały jak w tym artykule, to pewno by się złapał za głowę i popłakał krokodylimi łzami nad losem poszkodowanych. Ty nawet nie udajesz . Czytałam kiedyś książkę o znaczącym tytule " Mężczyźni, którzy nienawidzą kobiet" (świetna, tak na marginesie) Ciekawe Noa, czy jakby ten psychopatyczny oszust oszukiwał staruszki, dzieci, albo dręczył psy to też byś się tak cieszył, że "dostali to na co zasłuzyli". Naiwne 80latki, dały się naciąc na kasę " na wnuczka", nieletnie dały się wciągnąć w jakieś gówno, a psów bezdomnych i tak jest za dużo? Łapiesz kontekst? Pytam czy Twój brak empatii obejmuje tylko dorosłe kobiety w wieku rozrodczym? Czy tak ogólnie nie lubisz ludzi i innych żywych stworzeń? Pomyśl może też ILE kobiet gnoja olało. O czym nie ma w artykule, ale odnoszę wrażenie, że Tobie się wydaje, że taki koleś wyrywa wszystko na co spojrzy. Błąd Noa. Taki gość szuka ofiar. I je znajduje. Jego bicki i wygląd to jak robak na wędce. Haczykiem są jego umiejętności interpersonalne, wyłapywanie słabych punktów i umiejętność mimikry. A na koniec, jak się w końcu ofiary połapią - szantaż i straszenie. Poważnie nie mogę pojąć tej Twojej satysfakcji i radości, że mu się udawało tak długo. To jest poza moja skalą poznawczą. Odpowiedz Link
adria231 Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 09:54 Nie rozumiem, dlaczego ta dyskusja jest "na poprawę humoru". Czy poprawi mi humor sytuacja , kiedy to ofiary muszą brać sprawę w swoje ręce, bo policja od lat jest bezsilna? Nie poprawi mi też humoru fakt, że to nie ja jestem ofiarą. Znamy film "Tulipan", który powstał chyba w innym ustroju politycznym, ale metody tzw . oszustów matrymonialnych niewiele zmieniły się. Chyba tyle tylko , że wówczas policja ( czy milicja ?) była skuteczniejsza mimo braku odpowiednich środków technicznych. była skuteczniejsza. Odpowiedz Link
sweetsadness_87 Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 09:59 Mysle, ze jest cos w tym co piszesz. Ja nie czytalam tej ksiazki ale mam wrazenie, ze rzeczywiscie niektorzy maja taki problem. Odpowiedz Link
dreammaker Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 10:07 Jego bawi to,że was to...wkurza,im większa irytacja z waszej strony tym większy ubaw dla niego...tak to widzę ;P Odpowiedz Link
karolivia Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 15:03 dreammaker napisał: > Jego bawi to,że was to...wkurza,im większa irytacja z waszej strony tym większy > ubaw dla niego...tak to widzę ;P Myślisz? To niech ma chłopak rozrywkę. Ja mu nie żałuje. Dystans mam. Jak to mówią, kropla drąży skałę i może w końcu coś i do niego dotrze . Odpowiedz Link
999karolina Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 11:11 Noa nie bierze pod uwagę, że jest duzo ludzi naiwnych. Nie tylko kobiety. Mężczyźni też często (jesli nie częściej, bo rzadziej się przyznają) stają sie naiwnymi ofarami. Tak jak są naiwne kobiety oszkiwane przez facetów. Tak samo są naiwni mężczyźni oszukiwani przez kobiety. Za złudzenia przynoszą w zębach duże pieniadze i tracą je bezpowrotnie. Płeć nie ma tu nic do rzeczy. I niczym się te oszustwa nie różnią. Osoby żerujace na uczuciach, emocjach, samotnosci, naiwności byly, są i będą. Nie ma się z czego cieszyć. Jesli ktoś się z tego cieszy, to znaczy, że w ten sposob racjonalizuje sobie i rekompensuje swoje niepowodzenia w kontaktach z płcią przeciwną. Na zasadzie: wszystkie kobiety są zepsute, więc dlatego mnie nie chcą i fajnie że spotyka je za to kara. Odpowiedz Link
noajdde Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 22:39 "wszystkie kobiety są zepsute, więc dlatego mnie nie chcą i fajnie że spotyka je za to kara" - podoba mi się ta konkluzja Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 22:50 wiesz co Noa, myślałam że Ty jakiś pechowy jesteś, nawet Ci często współczułam ,że tak samotnie dźwigasz ten ciężar po cichu miałam nadzieje,że fajny z Ciebie gość i znajdziesz swoją rusałkę ale po tych Twoich ostatnich wpisach myślę ,że jesteś porąbany ......... mozesz się na mnie obrazić Odpowiedz Link
noajdde Re: Na poprawę humoru 13.08.18, 22:50 Pewnie nie inaczej, skoro praktycznie przez całe życie żadna mnie nie chciała w końcu mi odbiło Z dwojga złego, lepiej brak miłości zastąpić nienawiścią niż samoumartwieniem. Odpowiedz Link
koszmarna.baba Re: Na poprawę humoru 15.08.18, 17:47 Noajdde: >skoro praktycznie przez całe życie żadna mnie nie chciała w końcu mi odbiło... lepiej brak miłości zastąpić nienawiścią A ja myślę, że brak miłości do Ciebie wynika z Twojej nienawiści i poczucia wyższości a nie odwrotnie! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 18:09 Cześć Karo Dasz się zaprosić na powakacyjną, forumową kawkę w Wwie ? Odpowiedz Link
karolivia Re: Na poprawę humoru 15.08.18, 09:26 Tak, pod warunkiem, ze nie będę musiała długo czekać, żeby przedstawić swoje prośby Odpowiedz Link
po-ranna-kawa Re: Na poprawę humoru 15.08.18, 14:12 Ja też. Jeśli na termin się załapie, bo ja często w podrózy jestem. Niestety bywa, że łącznie z weekendami. Dzięki za zaproszenie. To będzie można jakieś prośby zgłaszać? Ale tylko zgłaszać, czy także oczekiwać realizacji? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 15.08.18, 17:38 Mmmmmmmm, a jakie to prośby ? (aż mnie dreszcz przeszył > Ale tylko zgłaszać, czy także oczekiwać realizacji? smile Szansa realizacji, zależy od poziomu ich zbereźności (wprost proporcjonalnie Odpowiedz Link
po-ranna-kawa Re: Na poprawę humoru 15.08.18, 18:58 E, to trochę banalne Tak spytałam, bo Karolivia o jakichś prośbach wspomniała, więc myślałam, że trzeba jakąś prezentację przygotować Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 15.08.18, 19:38 Mogę jeszcze uświetnić wieczór przewrotem w przód i dwoma wierszykami, a jak bedzie nudno, możemy porzucać w siebie ciastkami. Czy może teraz, choć na chwilę, rozpaliłem Twą wyobraźnię ? Jak nie, to zamykam się w sobie, idę wyć do księżyca i kąsać z rozpaczy swe brzoskwiniowe ciało Odpowiedz Link
karolivia Re: Na poprawę humoru 15.08.18, 20:21 gyubal_wahazar napisał: > Mmmmmmmm, a jakie to prośby ? (aż mnie dreszcz przeszył ale mam nadzieję, że nie będziesz piany z ust toczył??? , albo jak prośba Ci się nie spodoba to nie zrobisz ze mnie kobietona? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 15.08.18, 20:37 Z dzikim skowytem i szaleństwem w ślepiach będę Cię ganiał wokół trzepaka No wyjaw w końcu Odpowiedz Link
karolivia Re: Na poprawę humoru 16.08.18, 20:05 gyubal_wahazar napisał: > Z dzikim skowytem i szaleństwem w ślepiach będę Cię ganiał wokół trzepaka > No wyjaw w końcu Nie ma mowy Ten dziki skowyt mnie zaintrygował Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 16.08.18, 20:24 Umiem jeszcze inne figle, ale nie zdradzę jakie, bo się wstydze Odpowiedz Link
noajdde Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 22:35 80-cio latki mogą być niedołężne umysłowo, podobnie jak dzieci. Psy są bezbronne. Ale one? To był ich świadomy wybór. Były atrakcyjne (ciekawe, że nie porywał się na zdesperowane brzydule), miały pracę, więc miały jakąś tam inteligencję i o zgrozo, prawdopodobnie miały prawa wyborcze. Odpowiedz Link
karolivia Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 23:09 noajdde napisał: > 80-cio latki mogą być niedołężne umysłowo, podobnie jak dzieci. Psy są bezbronn > e. Ale one? To był ich świadomy wybór. Były atrakcyjne (ciekawe, że nie porywał > się na zdesperowane brzydule), miały pracę, więc miały jakąś tam inteligencję > i o zgrozo, prawdopodobnie miały prawa wyborcze. Czyli jednak mizoginizm. I gdzie Ty znalazłeś info o tym czy te kobiety były atrakcyjne czy brzydkie??? Odpowiedz Link
karolivia Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 07:07 ?? To, że jedna była ładna nie znaczy, że pozostałych 99 też. Odpowiedz Link
karolivia Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 07:15 Noa? Poza tym to nie jest istota sprawy, czy były ładne czy brzydkie. Jak zapytałam GDZIE znalazłeś info o ich wyglądzie to mogłeś odpowiedzieć : tu i tu. Proszę Karo. Masz czarno na białym. Karo by powiedziała: aaaa, faktycznie, sorry Noa. Odnoszę wrażenie, ze nie lubisz kobiet, szczególnie atrakcyjne Cię wkurzają. Twoja sprawa. Pamiętaj tylko, że jak Ty kogoś nie lubisz to On Ciebie zazwyczaj też przestaje lubić. Akcja - reakcja. Więc się przestań dziwić, że masz w życiu z kobietami kłopot. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 11:46 'Dziewczynaaaa ślusaaarza, niee zazna nigdy snuuuuu Ja to wiem, bo saaama, 3 dychy pożyczyłam muuuu' A z tymi majtami przez głowę, to chyba niewiele przesadziłeś: www.youtube.com/watch?v=eVapbhUdI34 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 18:42 pięknie zanuciłeś i to jeszcze przed południem Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 20:48 Niech Ci Bozia w dzieciach za dobre słowo To łap jeszcze takiego starego, łzawego pościelowca, którego katuję od wczoraj: www.youtube.com/watch?v=EkVzhxpLyi8 Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 21:22 Oj, Ty mały Misiu ale na pościelowca się to chyba nie nadaje Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 21:37 Starsi koledzy mówią, że nic tak nie rozmiękcza damom kolan, ale może coś pokręciłem. Może o tego misia chodziło: www.youtube.com/watch?v=8Y5RRk0uZrI Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 21:50 taaaaaaaaa ten utworek potworek nadaje się na pościelówę Misiu, wiesz jak zmiękczyć kolana, słuchaj dalej starszych kolegów Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 21:53 jak dla mnie najbardziej do splątanych rąk i nóg najbardziej pasuje Sade wsłuchaj się, zamknij oczy i co widzisz to samo co ja ? www.youtube.com/watch?v=_WcWHZc8s2I&start_radio=1&list=RDEMAUqaHxGrJSJw2_3mu3lOPw Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 22:01 nic. moge już otworzyc ? bo brajlem teraz nadaje Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 22:11 otwieraj może kolejność pomyliłam a to pewnie dlatego,że paluszki mi drżą Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 22:44 Ciemność widziałem, Ty też, czy coś ze mną nie tak ? Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 22:59 hmm....... podobno .........jak ciemno to przyjemno (zaslyszane) ja widziałam półmrok,............ jakieś chyba wygodne łóżko ........ satynową pościel ....... i dwoje do pary, splątani cudny widok w takim razie widzieliśmy co innego, i nie oznacza to że z Tobą coś ten teges ..... wszystko z Tobą jest OK Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 18:46 noajdde napisał: > Wystarczy odpowiedni wygląd i nawet dla ślusarza dziewczyny ściągają majtki prz > ez głowę i przynoszą kasę w zębach zastanawiam sie czy to zazdrość przez Noa przemawia ? że ślusarzowi się udało............ pomimo ,że nie miał kasy ....a Noa wszystko do kasy przecież sprowadza Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 21:23 ups ........ Kevin , masz racje ........... wyszedł ze mnie potwór faktycznie Odpowiedz Link
noajdde Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 23:12 Oczywiście, że zazdrość. Gość był wysoki i przypakowany, do tego brunet. Ja choćbym 20 lat na siłowni spędził nigdy tak nie będę wyglądać. A kasy miał jak lodu skoro laski mu cały czas same przynoszą. Robi właściwy użytek z tego co ma. Wszystkie laski lecą na ten sam typ, więc trudno się takim kolesiom dziwić, że z tego korzystają ile mogą. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 20:42 noa nawet nie jesteś ślusarzem a zabierasz głos Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 21:24 Heniu, a skąd ta pewność ,że Noa nie jest ślusarzem? Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 21:34 laskabezpaska napisała: > Heniu, a skąd ta pewność ,że Noa nie jest ślusarzem? pewności oczywiście nie mam ale napisał: > Wystarczy odpowiedni wygląd i nawet dla ślusarza czyli zakładam że nie jest ślusarzem, ale zgadzam się że z logiki tutaj poległem Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 21:54 ale nadrabiasz czym innym Heniutku Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 21:08 Będziecie tak jechać po Noaju, to już nic nie wrzuci i forum sczeźnie, jak jakie bydle pod płotem. Nagoniłby który chłopakowi jaką samarytankę, albo chociaż kurs ślusarza obstalował ? Albo może jakaś samarytanka korki ze ślusarki zaoferowała ? Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 21:24 Nie, nie, nie ......absolutnie nie będziemy , bo Noa to faktycznie miszcz zakładania wątków Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 21:30 Ale co nie będziecie - jechać czy naganiać ? Odpowiedz Link
laskabezpaska Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 21:55 noooooooo przynajmniej ja nie będę Odpowiedz Link
noajdde Re: Na poprawę humoru 11.08.18, 23:18 Wykształcenie czy zawód nie ma nic do rzeczy. No chyba, że mówimy o zawodzie syn, ewentualnie, prezes banku. Liczy się tylko i wyłącznie to na co nie ma się wpływu, wygląd. Są wprawdzie laski, które lecą na kasę jak na lep, ale to duża kasa i jest ryzyko, że może się skończyć. Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 11:00 czytam to i coś mi nie gra, to jakieś bajki: "Nie minęły dwa tygodnie od poznania, gdy poprosił o pierwsze pieniądze. - Zgubiłem portfel - wyjaśnił. Pożyczyła mu 500 zł. Nie minął miesiąc, gdy poprosił o więcej." czyli "zgubił" portfel (dla mnie już w tej chwili łopocze czerwona flaga, ale niech tam ja bym nie pożyczył 500, no może 200 ale potem przez miesiąc nie może oddać 5 stówek?? i jeszcze chce pożyczać? a ona słyszy historię że "mafia" i to jej nie zniechęca tylko wręcz mobilizuje do wzięcia kredytu na 40k? może jestem staroświecki, na miejscu takiej panny gdybym nie zobaczył swoich 500 zł na drugi-trzeci dzień po "zgubieniu" porfela to koniec znajomości Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 21:21 Heniu, Cenna uwaga, ale 2 rzeczy: 1) damy snuły z inkryminowanym daleko idące plany romantyczne, które nie wiem czy snułbyś (z tym samym podmiotem lirycznym - zaznaczam) Ty 2) jesteś już po lekturze tej zapierającej dech w piersiach historii; one były przed 3) dla Ciebie te pińcet to już parę groszy, a one pewnie tyle szatniarce u kosmetyczki zostawiają W każdym razie, rada dla dziewczyn dla których te pińcet to też już parę groszy: Jeśli zorro prosi o wsparcie, miast tych 500, kupcie mu bułkę. Z ogólnopolskich statystyk policyjnych jasno wynika, że ilość zgłoszeń zaginięcia bułki jest znacząco mniejsza niż 500 (lub ich wielokrotności) Odpowiedz Link
karolivia Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 21:51 Uwaga nr 4 Nigdzie nie jest napisane, że tych 500 NIE oddał. Pewno oddał, z nawiązką i w terminie, a potem poprosił o 50 000 . Metoda oswajania i małych kroków, zawsze skuteczna Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 22:03 Karolivia, Z zawiści o 2 brakujące mu do kolekcji świeżaki (cytryniaka i karchuche), Tapatik wyciął całego wątasa, gdziem na chwilę przed wyjściem na miasto zaprosił Was na laciato czy dowolne inne modziajto, jak będzie któraś z Was w stolycy. Jeśli więc będziesz miała w planach, to krzycz Odpowiedz Link
karolivia Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 22:11 Wielce dziękować za zaproszenie. Będę krzyczeć głośno i wyraźnie. Nawet już raz to zrobiłam (znaczy krzyczałam głośno, że do stolicy jadę) Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 22:17 Ojtam, cała przyjemność po mojej burcie Odpowiedz Link
heniek.8 Re: Na poprawę humoru 13.08.18, 23:00 gyubal_wahazar napisał: > Tapat > ik wyciął całego wątasa, gdziem na chwilę przed wyjściem na miasto zaprosił Was > na laciato czy dowolne inne modziajto, jak będzie któraś z Was w stolycy. > > Jeśli więc będziesz miała w planach, to krzycz tylko uważajcie, jeżeli na takim spotkaniu okaże się że co drugi / druga zgubił portfel ja jestem przygotowany na taką ewentualność - na spotkania forumowe jeżdżę z wędką - "och zgubiłeś porfel, co za pech - ale jakoś cię poratuję - proszę bardzo oto wędka" Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 22:06 > Nigdzie nie jest napisane, że tych 500 NIE oddał O ! W rzeczy samej Odpowiedz Link
noajdde Re: Na poprawę humoru 12.08.18, 22:42 One już widziały swoje małżeństwo z pięknym wysokim brunetem w Lexusie Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 12:44 Noaju, Żarty, żartami, ale może warto zastanowić się, czy wykorzystałeś już wszystkie sposoby, na zdobycie, tej wymarzonej Julii ? Co najbardziej lubią dziewczyny ? No ok, niech Ci będzie: 1) forse 2) przystojniaków 3) forse 4) przystojniaków ale 5) ? ć w i e r k a ć Prosty dowód. Połóż przed taką 500+ i obserwuj, ile się tym będzie cieszyć: godzinę ? Dwie ? A teraz, to samo z przystojniakiem: rok ? dwa ? A ćwierkają całe życie od bladego świtu i naćwierkać się nie mogą. Wniosek: trzeba się nauczyć ćwierkać lepiej od nich, a wtedy klękajcie narody i wszystkie Twoje Nie żebym mówił z własnego doświadczenia, ale podsłuchałem kiedyś starszych kolegów Idź na ematkę i trajluj z nimi do upadłego. Tylko nicka sobie obstaluj jakiegoś ciut bardziej wyjściowego, bo na moje, rasowej dziewczynie, Twój obecny kojarzy się dokładnie z niczym Intrygujący powinien być i ociupinę budzący grozę. Takie lubio, bestie jedne. Zabij mnie, nie wiem dlaczego, ale lubią takie i już. Jak chcesz, bierz mojego szczfanego_jaszczompia albo jurnego_denata Jak się przydadzą, to kiedyś młodszej siostrze Twojej Julii mnie przedstawisz, dil ? Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 14:19 Pomysł z ćwierkaniem i zmianą nicka dobry, ale: 1. Nie wiem, czy Noa ma predspozycje, żeby tak beztrosko ćwierkać. On raczej jest konkretny i niezbyt ćwierkliwy. O ile w necie może sobie poradzić, to przy spotkaniu w realu różnie może być. A przecież żeby Julia została naprawdę Julią, musi dojść do spotkania w jakiejś kawiarni czy w innym miejscu, z którego Noa będzie zerkał na ścieżkę w kierunku łoża (umownie). Jeśli okaże się, że nie ma o czym ćwierkać, że nie umie tego robć tak, jak to robił w necie, to kandydatka na Julię ulotni się. 2. Nie wiem, czy Noa zdoła ukryć to, co pewnie widać w jego oczach. Czyli, jak ma zmienić spojrzenie, które mówi: "no i co, tak dziwko patrzysz na mnie i myślisz sobie, że nie jestem przystojny, więc może chociaż bogaty"? No to się zaraz, ku.wa, zdziwisz". Może ciemne okulary? Więc gdyby jednak okazało się, że Noa nie udźwignie ćwierkania, to proponuję inne rozwiązanie - skupić się na kobietach z instynktem opiekuńczym. Jest ich sporo. Lubią zająć się naprawianiem losu jakiemuś facetowi. Wykorzystaj Noa swoje ponuractwo i niechęć do kobiet, tylko dorób do niego jakąś tragiczną historię typu - wielka krzywda, przebicie zakochanego serca ręką złej kobiety i wielki zawód, ból, trauma, brak wiary w przyszłość, głęboka niechęć do kobiet z powdu cierpienia. Jak to dobrze zagrasz, zaintrygujesz, pokażesz wciąż niezabliźnione rany to z pewnością znajdzie się taka, która zaweźmie się, byś z jej pomocą wyszedł na prostą. Nie będzie patrzyła ani na urodę, ani na pieniądze. Ja tak zupełnie nie umiem, ale miałem kolegę, który na opiekuńczość skutecznie podrywał dziewczyny. Odpowiedz Link
marcepanka313 Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 17:22 gyubal_wahazar napisał: > Intrygujący powinien być i ociupinę budzący grozę. Takie lubio, bestie jedne. Z > abij mnie, nie wiem dlaczego, ale lubią takie i już. Jak chcesz, bierz mojego s > zczfanego_jaszczompia albo jurnego_denata Masz rację - lubią. Jak już zrozumiałam co poeta miał na myśli - nie widziałam czy się śmiać czy bać Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 18:11 Mmmm najlepsza kombinacja Ale który Cię bardziej urzekł: jaszczomp czy denat ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 18:39 Zhakowałaś system, ale z jakim wdziękiem Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 20:01 gyubal_wahazar napisał: > ale 5) ? > > ć w i e r k a ć Wątpię czy jakikolwiek facet z umiejętnością ćwierkania miałby potrzebę zaglądania na nasze forum. Naszym tematem przewodnim jest właśnie BRAK umiejętności ćwierkania. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 20:19 W sensie, że wyćwierkałby coś sobie w realu ? Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 21:06 Właśnie tak wszyscy inni robią... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 21:23 Stąd pomysł, by Noaj podciągnął się na ematce, bo tam ruch dużo większy u nas i chyba mniejsza konkurencja. A wtedy rozkocha słodkim trukaniem jakąś królewnę i wpadnie z nas loserów się tu ponabijać Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Na poprawę humoru 14.08.18, 21:39 Noaju, od prawie tygodnia zwabiam najnadobniejsze, najcnotliwsze i o gołębim sercu forumowe niewiasty, na powakacyjną kawkę lub browara do stolycy. Niby się zgadzają, bo głupio im odmówić ale zaraz pytają, czy będzie Noaj. W podtekście, że jak nie będzie, to zaraz się wykręcą bólem głowy, albo schnącymi paznokciami, więc odpowiadam 'no jasne, że będzie !' Chyba mnie nie wystawisz ? PS Chłopacy na razie nic nie wiedzą, ale nawet jak wyniuchają, to i tak luz, bo wszyscy paskudni, jak noc listopadowa (ja nawet konie strasze i wali mi z paszczy) Odpowiedz Link