undead.mortis Re: Test 22.10.18, 22:33 no bo jak tu się przyznać że jast się pojebem heh Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Test 22.10.18, 21:03 Udany. Właź Jarek, ale na wszystkie świętości Cię błagam, trochę optymizmu i wiary w człowieka, git ? I zero wywoływania duchów, jeszcze nie Świeto świętych Odpowiedz Link
strike1965 Re: Test 22.10.18, 21:15 Hej. 😊. Nie rozumiem Cię. Jesteś cool facet. To co robisz na tej wirtualnej atrapie życia? Też tu piszę ale dla mnie prawdziwy tylko dotyk ręki i ust... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Test 22.10.18, 21:18 Dobrze się bawię, nie widać ? A jak się nie ma co się lubi, warto polubić co się ma Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Test 22.10.18, 21:42 to nie jest wp to jest wo więc na koniec pozwól że będę jechał heh peace Odpowiedz Link
strike1965 Re: Test 22.10.18, 21:25 Widać 😊. No ale pewnie wolalbys w realu. W czym klopot? Jak mozesz się zwierzyc.. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Test 22.10.18, 21:37 Raz że wyjechany jestem, dwa, że nie jest łatwo spotkać pasującą i zainteresowaną dziewczynę, a trzy, że u mnie to nie idzie tak łatwo jak bym chciał Odpowiedz Link
strike1965 Re: Test 22.10.18, 21:48 Nie łatwo faktycznie. Ale dzień po dniu trafiają się okazje. To Twoje życie sorry. Ale jednak bytność na forum daje złudne poczucie wspólnoty. Nie masz wrażenia że tak naprawdę jesteś sam. Też tu piszę ale jako " wróg " forum bo odciąga mnie od tego co realne. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Test 22.10.18, 21:52 To Ty niezły perwert jesteś. Nie gustujesz w forumie, ale mimo bana Cię tu ciagnie No dobra, to zamiast teraz być tu, gdzie byś był ? O 21:51 w Katowicach Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Test 22.10.18, 21:58 strike1965 napisał(a): > > daje złudne poczucie wspólnoty. Nie masz wrażenia że tak naprawdę jesteś sam. Też tak czuję. Ułuda i zabijacz czasu. "Zabijacz" - dosłownie. Dlatego po pewnym czasie się stąd odpływa... dla każdego nadchodzi taki czas... Co będzie jak ktoś z nas umrze? Po pewnym czasie ktoś zapyta: A gdzie jest Buntosia? Ktoś wie? Coś długo jej nie ma... ktoś powie: słyszałam że wpadła pod tramwaj. Naprawdę???? O Bosze!!!! Poprzeżywają dzień-dwa... I forum leniwie potoczy się dalej... Odpowiedz Link
margott_2 Re: Test 22.10.18, 22:04 bunt_jest_moim_obowiazkiem napisała: > strike1965 napisał(a): > > > > daje złudne poczucie wspólnoty. Nie masz wrażenia że tak naprawdę j > esteś sam. > > Też tak czuję. Ułuda i zabijacz czasu. "Zabijacz" - dosłownie. Dlatego po pewny > m czasie się stąd odpływa... dla każdego nadchodzi taki czas... > Co będzie jak ktoś z nas umrze? Po pewnym czasie ktoś zapyta: A gdzie jest Bunt > osia? Ktoś wie? Coś długo jej nie ma... ktoś powie: słyszałam że wpadła pod tra > mwaj. Naprawdę???? O Bosze!!!! > Poprzeżywają dzień-dwa... I forum leniwie potoczy się dalej... Jak to w życiu. Psy szczekają karawana idzie dalej... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Test 22.10.18, 22:07 No dobra, bo tych narzekań to się nasłuchałem już od metra, ale konkretnie: co w przedziale 7-10 pm w środku tygodnia proponujesz ? Kino ? 5 razy w tygodniu, miesiącami ? Książki - ok, powiedzmy, ale pogadasz z nią ? Puści ci Miłość w Zakopanem, albo pokizia za uszkiem ? O tv nawet nie wspominam A to, że jak sie znajdzie Romea/Julię, to się stąd znika, jest dość oczywiste. Na moje to tak jak nieraz już pisałem, to taka osiedlowa spelunka jest. Tylko tym osiedlem jest PL. I co Buntosia na to ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Test 22.10.18, 22:17 Poza tym nie wiem jak Ty, czy inni, ale ja równolegle lubię poczytac blogów, pograć w szachy czy obejrzeć wybrane kanały na tubie. Nie jest więc tak gapię się w ekran jak zahipnotyzowany czekając na najnowszego posta. Ty i inni chyba podobnie, wiec jakoś chorobliwie, do foruma chyba nikt nie czuje się przyspawany Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Test 22.10.18, 22:25 No mam parę pomysłów ... ale ja to ja... czekaj, bo tam na drugim forum Morcik się odgraża że odchodzi na zawsze albo na długo... A mi tak paluszki szybko nie klikają przeskakiwać z zakładki na zakładkie. Odpowiedz Link
strike1965 Re: Test 22.10.18, 22:19 No dokładnie. W realnym życiu trochę podobnie. A zresztą po śmierci Cię to nie obchodzi. Intencję moją jest wrażenie, źe piszę tutaj a życie ucieka... Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Test 22.10.18, 21:49 Tiaaa, pierdu-pierdu... Strike, Gubiś po prostu uzależnion od tego forumowego miziu-miziu "gdzie mi będzie lepiej dziewczyny" Forum pogłaszcze po główce, podrapie za uszkiem, a serca nie złamie... coś w tym jest, nie Gubiś ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Test 22.10.18, 21:55 Czytasz we mnie, jak w otwartej księdze, Buntoś Ale gdyby realnych dziewczyn tu nie było, tylko nawet najbardziej rajcowne boty, to nawet konta bym nie założył, więc do końcam jeszcze nie zwirtualizowany. Spróbujesz mnie ździebko zresocjalizować w Okrąglaku ? Nie będę się opierał Odpowiedz Link
strike1965 Re: Test 22.10.18, 21:59 Ja to rozumiem , że każdy człowiek zagadką jest... i ma różne potrzeby... ja też mam dziwne ale do bólu w realu chcę je realizować Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Test 22.10.18, 22:02 Oszywiście! Taki jest plan! Ja tam nie zasypuję gruszek w popiele, będę resocjalizować wszystkich forumowych graczy po równo! Bez względu na płeć! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Test 22.10.18, 22:18 Hehehe już się boję domyślać, co się będzie działo Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Test 22.10.18, 22:27 Nieeee bóóóój, Guubiś przytrzymasz się mocno krzesełka i będzie git Odpowiedz Link
strike1965 Re: Test 22.10.18, 21:57 Tak bym nie napisał, bo ban gotowy ale coś na rzeczy jest.... tyle że fizyczny dotyk by wszystko wynagrodził. chyba , że się mylę ... ??? Odpowiedz Link
strike1965 Re: Test 22.10.18, 21:50 No i jeszcze trafisz na mądrego inaczej undead. No i musisz mu odpisywać.... Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Test 22.10.18, 22:02 strike heh to mój last day więc hmmmmmmmm zastanów się czy aby na pewno chcesz wpierdol Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Test 22.10.18, 22:09 PS Bo zaraz Ciebie Tap zbanuje a najgorsze, że będzie miał za co. Dolorka odpuściła, więc chyba nie ma o czym gadać. Zrób mi taki prezent, pls Odpowiedz Link
strike1965 Re: Test 22.10.18, 22:12 No właśnie moderator coś wybiórczy albo podatny na wpływy.... Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Test 22.10.18, 22:21 Tapatik jest świetny i ma bdb wyczucie, tylko trudno by siedział 24/24 przed kompem. Luz, nie ma się co nakręcać Odpowiedz Link
strike1965 Re: Test 22.10.18, 22:24 Ja się nie nakręcam ale to nie Tapatik mnie zbanował tylko ten wyżej... ja abym mógł zmienić nick i wejść przez proxy ale szanujmy się... Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Test 22.10.18, 22:22 a ja jebie to wszystko heh wyjebane na bany i całość Gubek podobno mnie znasz więc ban heh fuck'em'all Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Test 22.10.18, 22:35 Mogę zadać niedyskretne pytanie ? Miałaś irka ? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Test 22.10.18, 22:41 Nieee ja nigdy nie byłam prawdziwą punkówą z wyglądu. Byłam po prostu żoną punka. Ale zawsze bardziej kobiecy image. Znaczy bo o głowę pytasz, tak ? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: Test 22.10.18, 22:34 Aaa - tu jesteś Ok idę spać. Dobranoc wszystkim youtu.be/Na1hCUMgU84 Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Test 22.10.18, 22:28 Ok luz Nie masz wrażenia, że ździebko mało nas dzisiaj ? Nie chcę w nic brnąć, jeśli potwierdzisz, że to zły temat .. Odpowiedz Link
undead.mortis Re: Test 22.10.18, 22:40 gubek pogadamy godzinę przed browarem i tyle co do forumowania hmmmmmm znikam wrażeń za dużo opisujesz w virtu a że mało to nie wiem odleżałem swoje tylko nadganiam dziś więc... kto tu buduje te jebane miasteczko bo mi wychodzi że ty i nie pierdol że słs nie czytasz skoro grafiki znasz heh nie cwaniakuj za bardzo ze mną oki aż dopiszę peace Odpowiedz Link