tapatik 26.10.18, 19:01 Kiedy będziesz w Polsce i w jakich okolicach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 19:17 Tap, nie chciałbym Cię pozbawiać złudzeń, ale Kevin wyraźnie pisał, że jest hetero Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 19:24 Gubek, nie chciałabym Cię pozbawiać złudzeń, ale może Tapowi to nie przeszkadza? Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Kevin 26.10.18, 19:34 Hmmm... I co ja mam teraz odpowiedzieć? Zaryzykuję: jeszcze nie wiem kiedy będę, możliwe że przyjadę na całą drugą połowę grudnia. Nie jadę w żadne konkretne miejsce, nie jestem z żadnym szczególnie związany - po prostu pojadę do Polski poodwiedzać różnych znajomych w różnych miastach, a następnie zaszyć się gdzieś w głuszy. Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 19:37 Ależ sprytnie odpowiedziane. Nie wiadomo gdzie i kiedy, nie wiadomo z jaką płcią, i z perspektywą odludnego miejsca. Tap - jest nadzieja! Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 19:42 2 chłopów naraz rozsierdzasz i łudzisz sie, że się z tego wywiniesz ? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 19:58 Autośka, bo zaraz obyczajówka nalot zrobi, a ja nie mam na korzyść materialną i wylądujesz w poprawczaku. Żeńskim, żeby pozbawić Cię złudzeń Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 20:07 Żeńskim? Łeeee. Ale w sumie - to może też być fajnie tak przypomnieć sobie szczenięce czasy, kiedy człowiek jeszcze tak mało wiedział, tak nic nie umiał... Eh, młodość niewinna, w sielskiej siedzibie spędzona PS Ty nie jedziesz. Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 22:28 Gdzie ? Do żeńskiego ? Wśliznę się tam po zmroku Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 22:40 Pozamykam wszystkie okna i drzwi. Nawet gumiś się nie przeciśnie Co najwyżej będziesz w szybę drapał Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 22:42 Poczytałbym Ci o misiu gumisiu i sierotku marysiu, ale jak nie to nie, phi Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 22:50 To nawet lepiej. Czytałabyś a ja bym słuchał, grzecznie leżąc. Początkowo z rączkami na kołderce, by Ci kartki przewracać. Jest pomysł ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 23:07 Zaczynasz mnie obłaskawiać, bo lubię czytać na głos. Rączki na kołderce mają być do ostatniej kartki, aż wszystko przeczytam. Nie tylko początkowo. Zgoda? Odpowiedz Link
gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 23:09 Nie będzie letko, ale chyba nie mam wyjścia. Zgoda Ale baja ma być ładna i dobrze się kończyć, czyli nie nie ślubem, ok ? Odpowiedz Link
autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 23:24 Dobrze, dobrze, wiem, że jesteś słaby w melodramatach Ale "Wilk i siedem koźlątek" to będzie chyba dobry wybór No, lecę do łóżeczka, dobranoc Odpowiedz Link