26.10.18, 19:01
Kiedy będziesz w Polsce i w jakich okolicach?
Obserwuj wątek
    • gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 19:17
      Tap, nie chciałbym Cię pozbawiać złudzeń, ale Kevin wyraźnie pisał, że jest hetero wink
      • autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 19:24
        Gubek, nie chciałabym Cię pozbawiać złudzeń, ale może Tapowi to nie przeszkadza? wink
        • gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 19:28
          Hehehe, ehhh Autośka, co z Ciebie wyrośnie ? wink
        • kevinjohnmalcolm Re: Kevin 26.10.18, 19:34
          Hmmm... I co ja mam teraz odpowiedzieć? confused

Zaryzykuję: jeszcze nie wiem kiedy będę, możliwe że przyjadę na całą drugą połowę grudnia. Nie jadę w żadne konkretne miejsce, nie jestem z żadnym szczególnie związany - po prostu pojadę do Polski poodwiedzać różnych znajomych w różnych miastach, a następnie zaszyć się gdzieś w głuszy.
          • autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 19:37
            Ależ sprytnie odpowiedziane. wink
            Nie wiadomo gdzie i kiedy, nie wiadomo z jaką płcią, i z perspektywą odludnego miejsca. Tap - jest nadzieja! smile
            • gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 19:42
              2 chłopów naraz rozsierdzasz i łudzisz sie, że się z tego wywiniesz ? wink
              • autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 19:49
                A kto powiedział, że chcę się wywijać? wink
                • gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 19:58
                  Autośka, bo zaraz obyczajówka nalot zrobi, a ja nie mam na korzyść materialną i wylądujesz w poprawczaku. Żeńskim, żeby pozbawić Cię złudzeń wink
                  • autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 20:07
                    Żeńskim? Łeeee. wink
                    Ale w sumie - to może też być fajnie tak przypomnieć sobie szczenięce czasy, kiedy człowiek jeszcze tak mało wiedział, tak nic nie umiał... Eh, młodość niewinna, w sielskiej siedzibie spędzona wink

PS Ty nie jedziesz. wink
                    • gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 22:28
                      Gdzie ? Do żeńskiego ? Wśliznę się tam po zmroku wink
                      • autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 22:40
                        Pozamykam wszystkie okna i drzwi. Nawet gumiś się nie przeciśnie wink
                        Co najwyżej będziesz w szybę drapał wink
                        • gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 22:42
                          Poczytałbym Ci o misiu gumisiu i sierotku marysiu, ale jak nie to nie, phi wink
                          • autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 22:44
                            A wiesz, że ja już też umiem czytać...? wink
                            • gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 22:50
                              To nawet lepiej. Czytałabyś a ja bym słuchał, grzecznie leżąc. Początkowo z rączkami na kołderce, by Ci kartki przewracać. Jest pomysł ? wink
                              • autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 23:07
                                Zaczynasz mnie obłaskawiać, bo lubię czytać na głos. smile
                                Rączki na kołderce mają być do ostatniej kartki, aż wszystko przeczytam. Nie tylko początkowo. wink
                                Zgoda? wink
                                • gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 23:09
                                  Nie będzie letko, ale chyba nie mam wyjścia. Zgoda smile Ale baja ma być ładna i dobrze się kończyć, czyli nie nie ślubem, ok ? wink
                                  • autoteliczna Re: Kevin 26.10.18, 23:24
                                    Dobrze, dobrze, wiem, że jesteś słaby w melodramatach wink
                                    Ale "Wilk i siedem koźlątek" to będzie chyba dobry wybór wink

No, lecę do łóżeczka,
                                    dobranoc smile
                                    • gyubal_wahazar Re: Kevin 26.10.18, 23:26
                                      Brzmi fajnie smile Do jutra smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka