mojeja 16.12.18, 12:20 jacy jestesta? autocostam, czy raczej inni? youtu.be/8bSq4eB9cO8 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mojeja Re: jacy 16.12.18, 12:25 Ja jestem naiwny..... wierze, ze jak powiem prawde, toten 2 a powie to samo..... slabo?XD Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: jacy 17.12.18, 08:56 To nie naiwność, to Twój wybór. Patrz na to tak, że w tym świecie zakłamania, gdzie każdy łże jak pies, gdzie i jak popadnie, nawet w drobiazgach, gdzie to już nie ma żadnego logicznego uzasadnienia... z przyzwyczajenia, z wygody, dla zabawy... Ja tam zawsze wierzę, że prawda jest ważna. Jestem z tych, co zapytani o coś albo powiedzą prawdę, albo nie odpowiedzą na pytanie. Czuję w tym moją siłę. Właśnie uciekanie w kłamstewka i półprawdy jest słabe. Natomiast nieustannie łapię ludzi, nawet tych najbliższych, na kłamstewkach mniejszych i większych... co mnie wybija z równowagi i napawa smutkiem, że tak głupio przehandlowują moje zaufanie... youtu.be/wbeQVzXvtok Odpowiedz Link
eufemizm_tygodnia Re: jacy 17.12.18, 09:02 Czyli jednak wszechświaty równoległe istnieją... W moim owszem "ma ciocia ładny kapelusz" owszem funkcjonuje; ale zaufani jednak walą w oczy... Odpowiedz Link
mojeja Re: jacy 17.12.18, 09:16 eufemizm_tygodnia- i to tak calyczas bedzie? nie ma odwrotu? Odpowiedz Link
eufemizm_tygodnia Re: jacy 17.12.18, 09:25 A ja wiem czy cały czas czy wrócisz do normalnego nicku? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: jacy 17.12.18, 11:54 To taka uprzejmość , choć też bym to inaczej rozwiązała... Jak chcę cioci zrobić przyjemność, ale "niezbyt" podoba mi się jej kapelusz, to nie gadam bzdur o kapeluszu, tylko mówię ogólnie że "ciociu, dobrze wyglądasz" ... ciocia na to: "no co ty - przytyłam", ja: "no to taki plus, że zmarszczki mniej widać i w ogólnym rozrachunku jest dobrze"... i się obie śmiejemy i obie zadowolone. Odpowiedz Link
eufemizm_tygodnia Re: jacy 17.12.18, 12:05 A boście baby. Dla faceta to za skomplikowane. No promienieje ciocia zadowoleniem z kapelusz? Niech ma... Odpowiedz Link
eufemizm_tygodnia Re: jacy 17.12.18, 12:38 Odwrotnie. Ty to baba i nie kumasz męskiej bazy. Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: jacy 17.12.18, 13:04 eufemizm_tygodnia napisał: > No promienieje ciocia zadowoleniem z kapelusz? Niech ma... A to jak promienieje, to faktycznie, masz wybaczone Odpowiedz Link
mojeja Re: jacy 17.12.18, 09:15 bunt_jest_moim_obowiazkiem-chyba bylo watro yu konto zalozyc... chociazby dlatego, zeby tak ladna sygnaturke przeczytac.... Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: jacy 17.12.18, 12:09 A dzięki... sama wymyśliłam ... a właściwie posłuchałam siebie w kwestii co ja tutaj robię właściwie ... i tak mi wyszło ... czasem mam wrażenie że założenie konta na forum to był skok głową w dół do króliczej nory ... youtu.be/L47ETjDn_fM Odpowiedz Link
mojeja Re: jacy 17.12.18, 12:12 jessuuu.... masakra max.. kyfa po lsd to..XD Posluchaj tego youtu.be/-00Y3RosluQ Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: jacy 17.12.18, 12:25 tiaa... znam i lubię... ale mnie dołuje ostatnio: youtu.be/bLZ_Zy1VhMI ... bo to ZUO Odpowiedz Link
mojeja Re: jacy 17.12.18, 12:33 bunt_jest_moim_obowiazkiem---!!! Jak do Ciebie na priv napisac?>>>>>?? Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: jacy 17.12.18, 12:42 Ale ja nie jestem prawdziwa youtu.be/cFv3zMD-lcQ Peace, Bracie Odpowiedz Link
mojeja Re: jacy 17.12.18, 12:44 "Ale ja nie jestem prawdziwa" To Nic.... To Nic,,, Madamme.... Odpowiedz Link
mojeja Re: jacy 17.12.18, 12:51 i jeszczio mi piosenke wyslala.. nje.... i tak Cie znajde... XD Odpowiedz Link
mojeja Re: jacy 17.12.18, 13:01 no co? XD Teoria wzglednosci dziala.... i to jak.. XD masz tu ode Mnie dla CB: youtu.be/N7hxngagIGk Odpowiedz Link
tdf-888 Re: jacy 17.12.18, 10:10 Niewielu jest ludzi mówiących zawsze prawdę wśród nich ja przed co żyje mi się ciężko. Większość z różnych powodów meandruje... A to żeby kogoś nie skrzywdzić A to dla własnych korzyści... Molesta Ewenement - Slodkie klamstwa Level 42 - "Out of sight, out of mind" Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: jacy 17.12.18, 15:01 tdf-888 napisał: > Niewielu jest ludzi mówiących zawsze prawdę wśród nich ja przed co żyje mi się > ciężko. > Ja jeśli prawda jest trudna, częściej milczę. Milczę kiedy słucham kłamstw... i milczę żeby nie kłamać. Zawsze byłam szybko oceniająca, ale dojrzałam.... każdy ma swoją opowieść, swoje powody. Rzadko demaskuję - no czasem mi para uszami pójdzie, ale tylko jak mi na kimś zależy Odpowiedz Link
undead.mortis Re: jacy 17.12.18, 15:41 prawda to ból heh a ból to cierpienie humanitaryzm czyli postawa pełna wyrozumiałości i życzliwości nacechowana szacunkiem dla człowieka i zwierząt oraz pragnieniem oszczędzenia im cierpień czyli wieczni kłamcy heh Odpowiedz Link
undead.mortis Re: jacy 17.12.18, 15:43 prawdomówność heh zawsze kończy się tak www.youtube.com/watch?v=0bU2JtIP4p8 Odpowiedz Link
cambria1.2 Re: jacy 17.12.18, 15:52 Truth is individual calculation... www.youtube.com/watch?v=0VqCPp08gow Odpowiedz Link
bunt_jest_moim_obowiazkiem Re: jacy 18.12.18, 11:35 Prawda jest jedynym co naprawdę jest. Wszystko inne to ułuda. Ona jest jedyna wielka i nie podlegająca negocjacjom. A my się wijemy jak tylko się da, żeby ją złagodzić, ociosać, oszlifować, wygładzić... Myślę, że trzeba choć raz w życiu podjąć taką próbę, żeby pozwolić jej przez siebie przepłynąć i przyjąć ją - wtedy można zobaczyć wszystko wyraźnie, takim jakim jest... jest duża szansa uwolnić od strachu, zwątpienia, niepewności ... ale tego uwolnienia to nie jestem pewna youtu.be/5anLPw0Efmo Odpowiedz Link
mojeja Re: jacy 18.12.18, 11:44 Bede jutro... nie boj zabt... tylko musze na spokojnie przeczytac co tu napisalas.... youtu.be/wPliE1Fz6-0 Odpowiedz Link