embitychy 31.12.04, 16:51 Czy na Waszych telefonach tez pojawia sie takie chaslo? _____m_0v0_m_____ www.tychy.silesianet.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Tychy. Dobre miejsce IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 17:49 u mnie tez - moze jestesmy wybrani ? :-) a tak swoja droga to do zycia niezbedne nie jest ale to mile w Anglii i w Portugalii np wyswietla sie miejscowosc i numer kierunkowy Tychy 032 - dobre miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Tychy. Dobre miejsce IP: 62.233.185.* 31.12.04, 18:22 A w jakiej sieci? Odpowiedz Link Zgłoś
krzys00 Re: Tychy. Dobre miejsce 31.12.04, 18:52 u mnie w plusie dzis sie to pojawilo Odpowiedz Link Zgłoś
fockx Re: Tychy. Dobre miejsce 04.01.05, 11:36 Hej jest!!!! Dziś pojawiło się w Idei :) Ekstra :) Odpowiedz Link Zgłoś
perlailotr Re: Tychy. Dobre miejsce 01.01.05, 19:50 Inicjatywa Urzędu Miasta Tychy, Wydziału Promocji. Na razie działa na plusgsm, dograne są tez sprawy z IDEĄ (już niedługo "orange"). Trwa ustalanie z erą. Fajny pomysł mieli, prawda? PS. all the best in 2005! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Tychy. Dobre miejsce IP: 62.233.185.* 01.01.05, 21:59 perlailotr napisał: > IDEĄ (już niedługo "orange"). Juz nawet z kolorem Idea zbliża się do Orange'a :-). Czyżby naciski ze strony głównego udziałowca TPsy, czyli również Centertela (mowa oczywiście o FT France Telecom)? :-). A wracając do tematu: myślę, że to ciekawy pomysł Wydziału Promocji. Chyba też dość oryginalny, bo nie zauważyłem w żadnym innym mieście w Polsce (przynajmniej w tych, w których czasem bywam lub przejeżdżam), aby coś podobnego się wyświetlało (telefon mam w Idei). Popieram i pozdrawiam :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Tychy. Dobre miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 22:12 u mnie pisze środmiescie heyah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Świetna inicjatywa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 19:11 Miło mnie zaskoczyliście :-) Dopiero dzisiaj to odkryłem, bo mam na co dzień lokalizację wyłączoną (oszczędność baterii, a przecież i tak wiem gdzie jestem), ale teraz to sobie obowiązkowo włączę :-). Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_j Re: Świetna inicjatywa! 19.01.05, 13:23 a w jaki to sposób oszczędzasz baterię? Przecież to tylko wyświetlanie napisu. Telefon i tak się musi w sieci "zlokalizować". Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Tychy. Dobre miejsce 04.01.05, 14:16 to bedzie dzialalo tylko na nokiach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richters Re: Tychy. Dobre miejsce IP: *.octanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 16:29 Nie, na Siemensie tez dziala :) Odpowiedz Link Zgłoś
1976_darek Re: Tychy. Dobre miejsce 05.01.05, 18:22 man_x napisał: > to bedzie dzialalo tylko na nokiach? Każdy praktycznie telefon potrafi to wyświetlić: w niektórych przypadkach trzeba to po prostu uaktywnić (zwykle kanał 50). Odpowiedz Link Zgłoś
katek18 Re: Tychy. Dobre miejsce 06.01.05, 09:52 Właśnie sprawdziłam. Też mieszkam w dobrym miejscu :-). Ale muszę specjalnie uakatywniać i otrzymuję informacje w fromie SMS-a (Sagem). Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Jest już na idei 04.01.05, 15:26 Dziś zauważyłem jak mi się przesuwał po ekranie napis "Tychy. Dobre miejsce". Fajne to:) P.S. Mam nokie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bty Re: Tychy. Dobre miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 18:55 wczoraj wieczorem wysiadlem na dworcu w tychach, szedlem sobie podziemnym tunelem, zerknalem na moja komoreczke, patrze, czytam, oczom nie wierze: Tychy - dobre miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Tychy. Dobre miejsce IP: *.unregistered.media-com.com.pl 05.01.05, 20:44 A u mnie nic nie ma:( Chyba jestem persona non grata:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwachu Re: Tychy. Dobre miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 21:06 eee nie... presona non grata - to mieszkańcy Raciborza po powodzi. :) a u mnie też się nie wyświetla - ani na Idei ani na Erze. Dziwne te dobre miejsce... pozdrawiam.. kwachu Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Tychy. Dobre miejsce 06.01.05, 00:00 czyli trzeba pogodzic sie z tym, ze nie bedzie juz na wyswietlaczach informacji w jakim miejscu w miescie aktualnie sie znajdujemy? bo jesli tak, to uwazam, ze wcale taki dobry pomysl to nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radex Re: Tychy. Dobre miejsce IP: *.etychy.net / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 08:20 1. Czy w "Tychy.Dobre miejsce" nie ma miasta? 2. Moja komórka pokazuje i miasto i to hasło. 3. Wszystko zależy od sieci, bo np. Era aktualnie w ogóle miasta nie pokazuje tylko dzielnice lub osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Tychy. Dobre miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 11:19 u mnie dzisiaj pisało na telefonie kobiór mieszkam na O hm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richters Re: Tychy. Dobre miejsce IP: *.octanet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 11:32 Na O czesto tak sie zdarza. Telefon zalogowany jest wtedy do stacji bazowej w Kobiórze. Np teraz tez mam Kobior :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skip Re: Tychy. Dobre miejsce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.01.05, 12:12 ta usługa na razie jest dostępna tylko w ide i i plusie ale za niedługo ma era to zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swerd Re: Tychy. Dobre miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 13:27 jakby tak kto nie znający zupełnie okolicy zawitał tu i zobaczył kobiór to byłby zaskoczony iż kobiór to takie duże miasto, a wg mapy wiocha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Tychy. Dobre miejsce IP: 80.51.254.* 06.01.05, 22:33 Zet: u mnie często pisze albo Lędziny albo Kobiór albo Urbanowice-Cielmice.. chyba ta rotacja zależy od wiatru ;D Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: Tychy. Dobre miejsce 14.01.05, 00:19 Zaczne moze od tego jak wygladalo/wyglada u mnie (od zawsze ERA): 1.Nokia 5510("Pl era" + inforacje o dzielnicy/osiedlu na wyswietlaczu -bardzo mi sie to podobalo) 2.SE T68i(tylko "PL era" i dlatego chcialem sie zorientowac jak to wyglada) wiec teraz: Gość portalu: Radex napisał(a): > 1. Czy w "Tychy.Dobre miejsce" nie ma miasta? jest :-D > 2. Moja komórka pokazuje i miasto i to hasło. czyli: Tychy Tychy. Dobre miejsce ? > 3. Wszystko zależy od sieci, bo np. Era aktualnie w ogóle miasta nie pokazuje > tylko dzielnice lub osiedla. i tego wlasnie byloby mi szkoda (chociaz aktualnie nie mam :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embitychy Re: Tychy. Dobre miejsce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.01.05, 23:45 Ojej, ale mnie zamroczylo. Haslo przez "CH" :) Odpowiedz Link Zgłoś
olinkax Re: Tychy. Dobre miejsce 07.01.05, 00:29 embitychy napisał: > Czy na Waszych telefonach tez pojawia sie takie chaslo? > > _____m_0v0_m_____ > www.tychy.silesianet.pl Nie jest takie złe...Chociaż, bywa, że trzeba popatrzeć długo w to hasło, aby uwierzyć...................... Odpowiedz Link Zgłoś