Dodaj do ulubionych

większość kobiet nie lubi seksu?

04.02.19, 21:03
Może panie by zdementowały. Badania brytyjskie, więc może tylko tam?
kobieta.wp.pl/wiekszosc-kobiet-nie-lubi-seksu-ze-swoim-partnerem-znamy-wyniki-badan-6345951568758401a
Obserwuj wątek
    • obrotowy większość kobiet nie lubi seksu - viemy. 04.02.19, 21:13
      i od dawna tu pisze, ze jedyna recepta na to jest dluzszy kontakt z "ulubiona"
      - bo tylko wtedy mozna sprawdzic jej rzeczywisty stosunek do pozycia seksualnego.

a jak sie zaczyna migac - to mowimy: - "Pani juz dziekujemy".
    • dolores2222 Re: większość kobiet nie lubi seksu? 04.02.19, 21:15
      Poczułam się taka wyjątkowa....... tongue_out
      Nareszcie!
      • roman_to_ja Re: większość kobiet nie lubi seksu? 04.02.19, 21:20
        Kamień mi spadł z serca.
        • dolores2222 Re: większość kobiet nie lubi seksu? 04.02.19, 21:20
          Czemu to ach czemu? big_grin
          • roman_to_ja Re: większość kobiet nie lubi seksu? 04.02.19, 21:28
            Bo już sie bałem, że to prawda.
            • dolores2222 Re: większość kobiet nie lubi seksu? 04.02.19, 21:34
              To cieszę się, że mogłam pomóc big_grin
        • dolores2222 Re: większość kobiet nie lubi seksu? 04.02.19, 21:28
          Romek, żyjesz?
          Czy ten kamień cię przygniótł? tongue_out
    • tapatik Re: większość kobiet nie lubi seksu? 04.02.19, 21:50
      Właściwie to co pokazały badani?
      "Większość kobiet nie lubi seksu" czy "Większość kobiet nie lubi seksu ze swoim partnerem"?
      Bo może być tak, że kobiety lubią seks, tylko nie mogą dogadać się ze swoim mężem/kochankiem [brakujące dopisz].
      • kevinjohnmalcolm Re: większość kobiet nie lubi seksu? 04.02.19, 22:09
        Badania wykazały, że kobiety nie rozmawiają ze swoimi partnerami. Odczuwają ból, brak satysfakcji, pojawiają się różne problemy, ale on słówkiem nie pisną. Skąd facet ma wiedzieć że cokolwiek jest nie tak, skoro kobieta wszystko ukrywa i udaje że wszystko w porządku? Na to wygląda że większość związków to jakieś chore układy, bo w normalnej zdrowej relacji partnerzy rozmawiają ze sobą.
      • obrotowy większość kobiet nie lubi seksu - zazwyczaj. 04.02.19, 22:27
        tapatik napisał:
        > "Większość kobiet nie lubi seksu" czy "Większość kobiet nie lubi seksu ze swoim partnerem["?

- nie, po prostu nie lubi - z kazdym.

lubią seks, tylko nie mogą dogadać się ze swoim mężem/kochankiem [brakujące dopisz].

- lubia seks tylko okazyjnie.
        na co dzien - nie lubia.
        i ze swoim i z obcym.
        w przeciwienstwie do nas - ktorzy lubia to codziennie smile
        • tomekzgor Re: większość kobiet nie lubi seksu - zazwyczaj. 05.02.19, 02:12
          obrotowy napisał:
          - lubia seks tylko okazyjnie.
          > na co dzien - nie lubia.
          > i ze swoim i z obcym.
          > w przeciwienstwie do nas - ktorzy lubia to codziennie smile

Bzdura. Tak jak te badania. Według moich obserwacji kobiety bardzo lubią seks. Jest niewiele czynnosci które lubią bardziej. Ale pod warunkiem że jest on w takim wykonaniu że sprawia im przyjemność smile
    • marcepanka313 Re: większość kobiet nie lubi seksu? 05.02.19, 11:31
      Wedle życzenia. Dementuję.
    • roman_to_ja podsumowanie 05.02.19, 13:31
      100% kobiet wypowiadających się w tym wątku stwierdziło, że kobiety lubią seks. Wyniki brytyjskich badań zostały zatem obalone.
      Należy uznać, że kobiety, które nie wyraziły opinii, nie mają opinii na ten temat lub nie chcą jej ujawniać.
      Zdania płci przeciwnej w kwestii, czy kobiety lubią seks, są podzielone, co nie ma większego znaczenia, bo dotyczy ich osobistych odczuć, czyli faktu, że kobiety lubią lub nie lubią uprawiać seks z nimi.
      Zostały też zgłoszone opinie na temat konieczności poprawienia komunikacji w związkach.
      Można powyższą analizę rozbudować. Dopisać wstęp, wnioski, bibliografię i praca doktorska z głowy smile
      • marcepanka313 Re: podsumowanie 05.02.19, 14:09
        Badania na reprezentatywnej grupie kobiet, a że w ilości powiedzmy symbolicznej... i taki niuansik, że samotnych.....wink
        Z matematyką nie wygrasz. 100%,jakby nie patrzeć. wink
        Te zagraniczne badania są przereklamowane. wink
        • dolores2222 Re: podsumowanie 05.02.19, 15:22
          Również tak uważam.
          W ogóle uważam, że na takie badania tracą czas osoby, które przedkładają teorię nad praktykę tongue_out
          • tapatik Re: podsumowanie 05.02.19, 20:04
            Stąd wniosek, że badacze są nieśmiali i nie potrafią poderwać swojej asystentki, więc sobie chociaż badania porobią.
      • kevinjohnmalcolm Re: podsumowanie 05.02.19, 19:01
        roman_to_ja napisał:

> 100% kobiet wypowiadających się w tym wątku stwierdziło, że kobiety lubią seks.

100% SAMOTNYCH kobiet wypowiadających się w tym wątku stwierdziło, że kobiety lubią seks. http://emots.yetihehe.com/1/jezyk_oko.gif
        • roman_to_ja Re: podsumowanie 05.02.19, 19:50
          Czy zakładasz, że samotne kobiety nie uprawiają seksu? Myślę, że wiele z nich uprawia.
          Czy zakladasz, że jak ktoś (kobieta) lubi seks, to jak wchodzi w stały związek, to przestaje lubić?
          • kevinjohnmalcolm Re: podsumowanie 05.02.19, 19:59
            Niczego nie zakładam, po prostu stwierdzam że próbka nie jest reprezentatywna.
            • dolores2222 Re: podsumowanie 05.02.19, 20:40
              Jak ja ci dam "próbkę" suspicious
              I do tego niereprezentatywną suspicious
              To gdybym cię tak nie lubiła, przysięgam na Lucka, że urwałabym ci jaja i rzuciła wściekłemu psu na pożarcie suspicious
              A moje pobudzenie zapewne wynika z tego, ze nie lubię seksu i jako samotnej w ogóle mi go nie brakuje suspicious
              • obrotowy podsumowanie - to cos nas laczy, Dolorcia. 05.02.19, 20:46
                dolores2222 napisała:
                ze nie lubię seksu i jako samotnej w ogóle mi go nie brakuje suspicious

to cos nas laczy, dolorcia
                ja uwielbiam seks i do tego uwieilbiam pieniadze...

ale wydawac - a nie zarabiac.

• tapatik Re: podsumowanie 05.02.19, 20:47
                https://4.bp.blogspot.com/-hXuCnojYAJI/WVPyYzHPBnI/AAAAAAAACbI/PLx4tkikT7sj1WYieVNOodVw1imxZ8-KwCLcBGAs/s640/the_hound_of_the_baskerville_by_sebastien_ecosse-d57h4gz.png

Akurat czytam Holmesa.
              • czarnamajka75 Re: podsumowanie 05.02.19, 20:58
                Ha ha ha Dolorka jasne... Jak to mówią uderz w drzwi a klamka odpadnie czy jakoś tak tongue_out
            • roman_to_ja Re: podsumowanie 05.02.19, 20:54
              kevinjohnmalcolm napisał:
              > po prostu stwierdzam że próbka nie jest reprezentatywna.

Aha smile Juz zaczynalem wierzyć, że jest smile
              • kevinjohnmalcolm Re: podsumowanie 06.02.19, 00:06
                Optymista http://emots.yetihehe.com/1/figielek.gif
      • karolivia Zdanie odrębne ;) 07.02.19, 15:06
        Ja by nie powiedziała, że lubię seks. Lubię pomidory, mogę je jeść w różnych okolicznościach i z różnych talerzy. Zawsze mi smakują.
        Czasami lubię też kogoś bardziej niż innych, wtedy miło mi się z nim rozmawia, chodzi po górach i do łóżka. Co znaczy, że seks lubię tylko w konkretnej sytuacji, a pomidory bez względu na okoliczności wink.
        • dolores2222 Re: Zdanie odrębne ;) 07.02.19, 15:10
          To ja mam tak z lodami big_grin
          • tapatik Re: Zdanie odrębne ;) 07.02.19, 22:09
            Lubisz lody tylko w konkretnych sytuacjach?
            • dolores2222 Re: Zdanie odrębne ;) 08.02.19, 14:24
              Oczywiście tongue_out

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka