stokrotka34 24.12.20, 23:33 Kolejna samotna wigilia spędzona w gronie jednej osoby czyli mnie ...życzy wszystkim wesołych świąt oklepany banał ale mam nadzieje ze sa tutaj ludzi do których uśmiechnął się los w tym roku i nie sa już sami..pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kevinjohnmalcolm Re: Wigilia 24.12.20, 23:36 Nie jestem sam, mam obok siebie osobę z gatunku tych, które gdy kochają, to szczerze i na całe życie. Odpowiedz Link
zmyslowy_taniec Re: Wigilia 25.12.20, 06:25 Stokrotko nie myślałaś o swoim własnym towarzyszu? Odpowiedz Link
stokrotka34 Re: Wigilia 25.12.20, 22:19 Mam towarzysza ..Ale mile widziany byłby ktos chodzący na dwóch nogach niż tylko na czterech.. Odpowiedz Link
kevinjohnmalcolm Re: Wigilia 25.12.20, 23:16 Ci na czterech nogach są niezawodni, natomiast na tych na dwóch nogach nie można liczyć... Odpowiedz Link
obrotowy sama ? a Twoje zwierzatka ? 25.12.20, 18:46 stokrotka34 napisała: > Kolejna samotna wigilia spędzona w gronie jednej osoby czyli mnie .. a Twoje zwierzatka ? przemowilo ktore ludzkim glosem ? Odpowiedz Link
999karolina Re: Wigilia 25.12.20, 21:47 A u mnie troche przesyt. Chyba odzwyczaiła się od takich spędów rodzinnych. I jeszcze jakieś przyleglości. Normy sanitarne baaardzo przekroczone. Ale z przyjemnoscią wrócilam do domu i szybko pierwsza zajęłam miejsce na kanapie. Mam zamiar do późnej nocy leżeć, trawić, popijać drinki i oglądać jakieś kretyński film lub serial Odpowiedz Link
gyubal_w Re: Wigilia 25.12.20, 22:07 Cześć Karo, odpal to jeśli chcesz: www.youtube.com/watch?v=VhbPi1JpIEE&ab_channel=ThuLe Gdybym spotkał tą panią grającą gdzieś na krakowskim, oddałbym jej portfel, kluczyki do strucla, potem zapisał obie nerki, a na koniec wbił się w wór pokutny i na kolanach i z kołatką zasuwałbym do Pnom Penh czy innego Sajgonu Odpowiedz Link
stasi1 Re: Wigilia 26.12.20, 02:44 A czy wszystko zrobiłaś aby ta noc nie byla samotna? Czasami od nas zależy to jak spędzamy daną chwilę Odpowiedz Link