kobiet-ka2017 03.04.22, 21:30 Nie samotni... a, sami .. Nie nieśmiali... a, jednak.... Dlaczegoż......? Zapraszam do polemiki... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
obrotowy to szczesliwe dziecia..., 04.04.22, 16:41 kobiet-ka2017 napisała: > Nie samotni... a, sami .. jesli sa sami, ale nie czuja sie samotni - to po hollere maja te sytuacje zmieniac ? ja mam odwrotnie,niestety... nie jestem sam, bo mam Slubna, ale zadnego z niej poozytku. no i ? Odpowiedz Link
kobiet-ka2017 Re: to szczesliwe dziecia..., 04.04.22, 18:45 Więc po co... marnotrawisz czas swój ..na ten związek..? Odpowiedz Link
obrotowy Re: to szczesliwe dziecia..., 04.04.22, 18:54 kobiet-ka2017 napisała: > Więc po co... marnotrawisz czas swój ..na ten związek..? nie mam pieniedzy na rozwod (no te - to by sie moze jeszcze jakos znalazly) ani potem na osobne mieszkanie i alimenty. Odpowiedz Link
kobiet-ka2017 Re: to szczesliwe dziecia..., 04.04.22, 19:08 Wiesz..iż.. to bezsensowna bierność...a, życie tylko jedno posiadasz.... Odpowiedz Link
obrotowy te inne to szczesliwe dziecia...? 04.04.22, 19:25 kobiet-ka2017 napisała: > Wiesz..iż.. to bezsensowna bierność...a, życie tylko jedno posiadasz.... alez wiem, Aniele, ale z racji wieku wiem rowniez, ze niekoniecznie moglbym trafic na lepsza, a rownie prawdopodobne ze (patrzac po niektorych znajomych) na gorsza. i dopoki mam sily na rower, a pieniadze na Whisky - wszystko inne serdecznie mam w d... Odpowiedz Link
kobiet-ka2017 Re: te inne to szczesliwe dziecia...? 04.04.22, 19:55 Za whisky nie przepadam... Darzę szacunkiem czerwone, wytrawne A na serio...serio... Ponoć...kabalerz ze mnie... więc cuś tam wiem.... Jednakże pomimo to.... obyś nie żałował......... Odpowiedz Link
obrotowy Re: te inne to szczesliwe dziecia...? 05.04.22, 12:50 kobiet-ka2017 napisała: > Darzę szacunkiem czerwone, wytrawne - upic sie czerwonym winem ? - tortura dla watroby... > Jednakże pomimo to.... obyś nie żałował......... - ba w zyciu jest zawsze cos za cos. zostawic na pastwe losu kobiete, ktora sie znalo dziesieciolecia ? powiem szczerze... jakos to niewypada... Odpowiedz Link
kobiet-ka2017 Re: te inne to szczesliwe dziecia...? 05.04.22, 20:41 "upic sie czerwonym winem ? - tortura dla watroby..." Każdy .. różne upodobania.. itd... "zostawic na pastwe losu kobiete, ktora sie znalo dziesieciolecia ?" Hipokryzja! .. ale to moje skromne.... Odpowiedz Link
obrotowy Re: te inne to szczesliwe dziecia...? 06.04.22, 16:08 kobiet-ka2017 napisała: > Hipokryzja! .. ale to moje skromne.... a dla mnie : litosc i poczucie przyzwoitosci... coz, kazdy ma inna hierarchie wartosci... Odpowiedz Link
kobiet-ka2017 Re: te inne to szczesliwe dziecia...? 06.04.22, 21:14 Poczucie przyzwoitości - jeszcze jestem... w stanie zrozumieć... Tak.. każdy ma inną.. Jednak być z kimś dla litości.... Przygnębiające... Odpowiedz Link
obrotowy tia... 06.04.22, 22:14 kobiet-ka2017 napisała: > Jednak być z kimś dla litości.... > Przygnębiające... tia... i znowu sie z Toba zgodze... ale nie mam tendencji samobojczych (i Slubna - tez nie...) Odpowiedz Link
kobiet-ka2017 Słabo.... 07.04.22, 21:02 obrotowy napisał: > kobiet-ka2017 napisała: > > Jednak być z kimś dla litości.... > > Przygnębiające... > > tia... > i znowu sie z Toba zgodze... > ale nie mam tendencji samobojczych (i Slubna - tez nie...) Obłuda! Odpowiedz Link
obrotowy sztampowo... moze wygoda ? 07.04.22, 21:15 kobiet-ka2017 napisała: > Obłuda! a moze jednak nie .? skoro kazde pozostaje przy swoim (jasnym) zdaniu ? moze jednak dbalosc o wlasne Interesy ? Odpowiedz Link
kobiet-ka2017 Re: sztampowo... moze wygoda ? 07.04.22, 21:16 Interes .. dla litości... Daj spokój.... Odpowiedz Link
obrotowy wiedzialem... 08.04.22, 15:31 kobiet-ka2017 napisała: > Interes .. dla litości... . - NIE. dla Swietego Spokoju. > Daj spokój.... - no dyc jej dalem... wiedzialem... że żadna mnie nie zrozumie... nawet dlugoletnia Slubna... - a co dopiero inna kobieta ? Odpowiedz Link
stasi1 Re: to szczesliwe dziecia..., 08.04.22, 20:08 Ale przecież dzieci masz dorosłe! Odpowiedz Link
obrotowy Ty prawa nie znasz ? 09.04.22, 15:42 stasi1 napisał: > Ale przecież dzieci masz dorosłe! Ty prawa nie znasz? Kobieta , ktora malo co pracowala - bo zajmowala sie glownie dziecmi sklada od razu wniosek o alimenty i ma wygrana - jak w banku. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Ty prawa nie znasz ? 10.04.22, 18:03 Nie miałem powodu czegoś takiego znać. A co za różnica czy będziesz płacił w alimentach czy teraz dobrowolnie? Odpowiedz Link
obrotowy Ty zycia nie znasz ? 10.04.22, 20:20 stasi1 napisał: > A co za różnica czy będziesz płacił w alimentach czy teraz dobrowolnie? w kosztach. wspolne mieszkanie (czynsz , prad itd...) kosztuje taniej, niz wynajecie babie osobnego mieszkania (nie mowiac o jego kupnie) Odpowiedz Link
kobiet-ka2017 Mieć ... czy Być.... - nie ma pytania......... 10.04.22, 21:21 Hmmm a ja... chyba współczuje tej " babie..." Nie, żadnemu z Was nie współczuje... Jak sobie pościelisz... itd... Zycie jest tylko jedno... obrotowy napisał: > stasi1 napisał: > > A co za różnica czy będziesz płacił w alimentach czy teraz dobrowolnie? > > w kosztach. > > wspolne mieszkanie (czynsz , prad itd...) > kosztuje taniej, niz wynajecie babie osobnego mieszkania (nie mowiac o jego ku > pnie) Odpowiedz Link
obrotowy Ty viesz, ze Ty hiba masz racje ? 12.04.22, 15:11 kobiet-ka2017 napisała: > Jak sobie pościelisz... itd... Ty viesz, ze Ty hiba masz racje ? nigdy sobie sam nie scielilem (z wygody) tylko polegalem na babskiej poscieli - no i mam to - co mam... Odpowiedz Link
stasi1 Re: Ty zycia nie znasz ? 12.04.22, 09:41 Ale to może ty byś odszedł poderwał laskę i u niej zamieszkał wyszedł byś na swoje Odpowiedz Link
obrotowy tia... 12.04.22, 15:14 stasi1 napisał: > Ale to może ty byś odszedł poderwał laskę i u niej zamieszkał, wyszedłbyś na swoje - niby tak, ale nigdy takiej nie spotkalem - z ktora daloby sie wytrzymac (pod jednym dachem) dluzej - niz dwa dni... eehh... Odpowiedz Link
kobiet-ka2017 Re: tia... 12.04.22, 22:33 Wiesz Waść Twoja ignorancja .. dla wygody ... Jednakże latka lecą... i co masz masz z życia... Prócz ..."baby" u boku ....' Omija Cię to co NAJ .. ważne.. "nigdy sobie sam nie scielilem (z wygody) tylko polegalem na babskiej poscieli - no i mam to - co mam... " Wegetuj więc dalej... Powodzenia... Odpowiedz Link
obrotowy Re: tia... thansk very much. 13.04.22, 00:24 kobiet-ka2017 napisała: > Omija Cię to co NAJ .. ważne.. > Wegetuj więc dalej... a konkretnie co ? seks odlotowy ? fakt - ten mnie ominal. przeciez o tym ciagle placze... musialem sie posilkowac paru (znakomitymi) kochankami. ale... Intelektu mojej Slubnej ominac sie nie da. Odpowiedz Link
kobiet-ka2017 Re: tia... thansk very much. 13.04.22, 21:29 "Seks odlotowy "- płytki jesteś Waść... skoro tylko to Cię kręci.... ;P Odpowiedz Link
obrotowy zgadza sie... 13.04.22, 22:33 kobiet-ka2017 napisała: > "Seks odlotowy "- płytki jesteś Waść... skoro tylko to Cię kręci.... to sie zgadza. ale intelekt (odlotowy) - od czasu do czasu (byle nie codziennie) - tez potrafie docenic. Odpowiedz Link
stasi1 Re: tia... 15.04.22, 14:49 Nie spotkałeś bo nie próbowałeś. Może dla odmiany te z ktorymi dało by się wytrzymać dłużej nie mogły z tobą wytrzymać Odpowiedz Link
obrotowy Re: tia... 15.04.22, 15:27 stasi1 napisał: > Nie spotkałeś bo nie próbowałeś. - po co ta insynuacja - bez podstaw ? probowalem nie raz... Może dla odmiany te z ktorymi dało by się wytrzymać dłużej nie mogły z tobą wytrzymać - naturalnie. ale to rozumie sie samo przez sie - bo na to samo wychodzi. Odpowiedz Link
stasi1 Re: tia... 18.04.22, 13:52 Nie koniecznie. Bo jeśli ty nie mogłes z nimi wytrzymać to ich wina, jeśli one z tobą to twoja. Może ze mną by wytrzymały bo ja nie jestem upierdliwy Odpowiedz Link
searam Re: Niesztampowo 09.04.22, 21:38 O czym tu polemizowac..? Niesmialosc i samotnosc to nie jest rodzenstwo. Do lozka nikt nie jest zaciagany z niesmialosci..Moze troche z samotnosci... I wtedy oba te zjawiska sie wymieszajowywuja... Odpowiedz Link