Dodaj do ulubionych

sposoby na upały

18.08.23, 15:39
Jakie macie sposoby na przeżycie takich upałów?
Ja często siedzę w chłodnej wodzie w wannie, ale ile można? Skóra się wysusza.

Ostatnio wpadłam na pomysł, że można przesiadywać w zakładach gastronomicznych w galerii handlowej (mają klimatyzację, panuje przyjemny chłodek) Można pracować z laptopem, popiając kawkę i wodę.

Obserwuj wątek
    • anirat Re: sposoby na upały 18.08.23, 16:04
      W dzień zamykam okna, wietrze w nocy, spuszczam rolety i mam wewnątrz około 26-27 stopni. Jestem ciepłolubna, więc to jest dla mnie spokojnie do przeżycia. Piję dużo wody.
    • searam Re: sposoby na upały 18.08.23, 20:58
      T-shirt zamoczony w zimnej wodzie, wyzety i nalozony...Ekstaza..wink
    • kowal4_g.pl Re: sposoby na upały 20.08.23, 17:09
      Lody i seriale.
    • stasi1 Re: sposoby na upały 21.08.23, 08:33
      W wannie w chłodnej wodzie nie da się wysiedzieć. Przynajmniej jak u mnie. Woda musi być gorąca nawet w największe upały. W domu rozbieram się do slipek i da się wytrzymać
    • taniarada Re: sposoby na upały 21.08.23, 15:07
      Siedzieć w wannie .A nie lepiej wyjść do jakieś klimatyzowanej sali na kawę lub coś innego .Prysznic jedynie Karolcia i do auta na klimę 😀
      • anirat Re: sposoby na upały 21.08.23, 19:50
        W pracy mam klime, posiedziałam dzisiaj 7 godzin i nie powiem, ze się doskonale czuję. Ta klima najlepsza nie jest,
        • taniarada Re: sposoby na upały 22.08.23, 05:05
          Ciekawe jak jest ustawiona i czyszczona .Bo to może być przyczyną .Jak w samochodzie .Jak na szybko nabijają i nie usuwają zapachu i pleśni .
          • stasi1 Re: sposoby na upały 25.08.23, 08:25
            Klima w pracy najczęściej nie wymaga nabijania. Może rzeczywiście na ustawioną najniższą temperaturę. U mnie w pracy jest Azer który ciągle klimę wyłącza. Czasami dochodzi do 26 stopni, a to już nawet dla mnie za dużo
    • taniarada Re: sposoby na upały 25.08.23, 14:46
      Karolcia jest za bardzo rozpalona i nie da się schłodzić 😊

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka