taniarada 02.09.23, 12:08 Dziewczyny co facet musi mieć w sobie byście mu się oddały . Wygląd ,intelekt ,zasobność portfela .inne 😊 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baenzai Re: Heloł 02.09.23, 15:36 Każdy średnio ogarnięty gość raczej dostrzega do jakich mężczyzn kobiety robią maślane oczka oraz jakich mężczyzn seryjnie olewają. Odpowiedz Link
po-ranna-kawa Re: Heloł 02.09.23, 17:43 Moim zdaniem to: inteligencję, poczucie humoru, spontaniczność. Odpowiedz Link
trentino Re: Heloł 02.09.23, 20:03 po-ranna-kawa napisała: > Moim zdaniem to: inteligencję, poczucie humoru, spontaniczność. Hahaha. Z pewnością Odpowiedz Link
taniarada Re: Heloł 03.09.23, 06:57 trentino napisał: > po-ranna-kawa napisała: > > > Moim zdaniem to: inteligencję, poczucie humoru, spontaniczność. > > Hahaha. Z pewnością Specjalnie to nic nie widzę do śmiechu .A walorami osobistymi to się można chwalić że ho Ho . Odpowiedz Link
baenzai Re: Heloł 03.09.23, 09:18 taniarada napisał: > trentino napisał: > > > po-ranna-kawa napisała: > > > > > Moim zdaniem to: inteligencję, poczucie humoru, spontaniczność. > > > > Hahaha. Z pewnością > Specjalnie to nic nie widzę do śmiechu . A ja widzę. Posiadanie tych trzech cech nie ma większego znaczenia w relacjach męsko-damskich. W sensie osoba mająca poczucie humoru, ponadprzeciętną inteligencję i spontaniczność może być długotrwale samotna, a z drugiej strony osoba bez tych cech może mieć duże powodzenie u kobiet. Odpowiedz Link
morojka Re: Heloł 03.09.23, 09:34 baenzai napisał: > > A ja widzę. > > Posiadanie tych trzech cech nie ma większego znaczenia w relacjach męsko-damski > ch. W sensie osoba mająca poczucie humoru, ponadprzeciętną inteligencję i spont > aniczność może być długotrwale samotna, a z drugiej strony osoba bez tych cech > może mieć duże powodzenie u kobiet. Wierz mi, nie każda kobieta pójdzie do łóżka z pięknym idiotą, bo rozumiem że przez oddanie się rozumiesz uciechy cielesne. Żeby kobieta chciała pójść z kimś do łóżka musi zostać przez niego zachęcona, uwiedziona, a czym może uwieść ponury idiota? No chyba ze to jakaś blachara, ale nawet dla niej wygląd ma znaczenie drugorzędne bo dla niej się liczy fura, skóra i komóra Odpowiedz Link
baenzai Re: Heloł 03.09.23, 11:42 morojka napisała: > Wierz mi, nie każda kobieta pójdzie do łóżka z pięknym idiotą, bo rozumiem że > przez oddanie się rozumiesz uciechy cielesne. Żeby kobieta chciała pójść z kimś > do łóżka musi zostać przez niego zachęcona, uwiedziona, a czym może uwieść po > nury idiota? No chyba ze to jakaś blachara, ale nawet dla niej wygląd ma znacze > nie drugorzędne bo dla niej się liczy fura, skóra i komóra Mylisz bajerę i social skille z inteligencją. Poza tym nawet jak ktoś ma IQ grubo poniżej przeciętnej to nie zawsze daje to po sobie poznać na samym początku znajomości. Odpowiedz Link
po-ranna-kawa Re: Heloł 03.09.23, 14:04 baenzai napisał: > Poza tym nawet jak ktoś ma IQ grubo poniżej przeciętnej to nie zawsze daje to p > o sobie poznać na samym początku znajomości. Pewnie tak na samym początku bywa, ale jednak szybko to wychodzi na jaw Odpowiedz Link
taniarada Re: Heloł 03.09.23, 14:48 po-ranna-kawa napisała: > baenzai napisał: > > > > Poza tym nawet jak ktoś ma IQ grubo poniżej przeciętnej to nie zawsze daj > e to p > > o sobie poznać na samym początku znajomości. > > Pewnie tak na samym początku bywa, ale jednak szybko to wychodzi na jaw Bardzo szybko Kawa .Wystarczy parę słów na żywo niekoniecznie w realu na jakiś pogaduchach z kamerką .To jasne jest jak słońce . Odpowiedz Link
baenzai Re: Heloł 03.09.23, 17:20 po-ranna-kawa napisała: > baenzai napisał: > > > > Poza tym nawet jak ktoś ma IQ grubo poniżej przeciętnej to nie zawsze daj > e to p > > o sobie poznać na samym początku znajomości. > > Pewnie tak na samym początku bywa, ale jednak szybko to wychodzi na jaw Jeżeli para umawia się tylko na seks to szanse na to są nikłe. Musiałby wyskoczyć z czymś naprawdę grubym podczas small talku. Odpowiedz Link
po-ranna-kawa Re: Heloł 03.09.23, 18:08 baenzai napisał: > Jeżeli para umawia się tylko na seks to szanse na to są nikłe. Musiałby wyskocz > yć z czymś naprawdę grubym podczas small talku. No coż, masz rację - jeśli para umawia się tylko na seks, to całkiem inne cechy się liczą, ale założycielowi wątku chyba nie chodziło o taką sytuację. Odpowiedz Link
baenzai Re: Heloł 05.09.23, 19:42 po-ranna-kawa napisała: > baenzai napisał: > > > > Jeżeli para umawia się tylko na seks to szanse na to są nikłe. Musiałby w > yskocz > > yć z czymś naprawdę grubym podczas small talku. > > No coż, masz rację - jeśli para umawia się tylko na seks, to całkiem inne cechy > się liczą, ale założycielowi wątku chyba nie chodziło o taką sytuację. A ja myślę, że jednak chodziło. Wskazuje na to zwrot ,,oddać się''. Odpowiedz Link
baenzai Re: Heloł 05.09.23, 20:09 morojka napisała: > Można się oddać nie tylko ciałem ale i duchem. No niby tak. To może niech autor wątku się wypowie o co mu tak właściwie chodziło. Odpowiedz Link
tomekzgor Re: Heloł 05.09.23, 21:40 baenzai napisał: > > A ja myślę, że jednak chodziło. Wskazuje na to zwrot ,,oddać się''. Przepraszam że się wtrącam ale wg, mnie człowiek który umawia się na seks (czyli obie strony wiedzą po co się umawiają) nie zastanawia się co zrobić żeby do seksu doszło. Przecież po to się umawiają żeby ona się "oddała". Tak samo jak np. w sytuacji gdy jesteś umówiony z kimś na grzyby to nie kombinujesz co masz zrobić żeby namówić go do chodzenia po lesie. Odpowiedz Link
baenzai Re: Heloł 05.09.23, 22:23 tomekzgor napisał: > baenzai napisał: > > > > > A ja myślę, że jednak chodziło. Wskazuje na to zwrot ,,oddać się''. > > Przepraszam że się wtrącam ale wg, mnie człowiek który umawia się na seks (czyl > i obie strony wiedzą po co się umawiają) nie zastanawia się co zrobić żeby do s > eksu doszło. Przecież po to się umawiają żeby ona się "oddała". Tak samo jak n > p. w sytuacji gdy jesteś umówiony z kimś na grzyby to nie kombinujesz co masz > zrobić żeby namówić go do chodzenia po lesie. Ja zrozumiałem, że OP pyta co facet musi mieć w sobie żeby laski zgodziły się na bzykanko z nim. Odpowiedz Link
morojka Re: Heloł 03.09.23, 17:48 baenzai napisał: > > Mylisz bajerę i social skille z inteligencją. > > Poza tym nawet jak ktoś ma IQ grubo poniżej przeciętnej to nie zawsze daje to p > o sobie poznać na samym początku znajomości. Ja umiem czytać ludzi, oczywiście w bezpośrednim kontakcie, ale oczywiście nie każdy to potrafi i wtedy faktycznie można dać się nabrać na jakąś grę pozorów. Odpowiedz Link
po-ranna-kawa Re: Heloł 03.09.23, 14:02 baenzai napisał: > Posiadanie tych trzech cech nie ma większego znaczenia w relacjach męsko-damski > ch. W sensie osoba mająca poczucie humoru, ponadprzeciętną inteligencję i spont > aniczność może być długotrwale samotna, a z drugiej strony osoba bez tych cech > może mieć duże powodzenie u kobiet. To ze osoba bez tych cech może mieć powodzenie u kobiet wcale nie oznacza, że tak w ogóle nie mają one większego znaczenia. Oznacza tylko, że czasem inne cechy mogą decydować, a czasem jakis zupełny przypadek. I nie rozumiem, że nie mówimy o sprawach jednostkowych lecz o bardzie ogólnych prawidłowościach Ja napisałam (i podkreśliłam to), że taka jest moja opinia wynikająca z własnych doświadczeń, obserwacji itp. . Inni (a szczególnie inne) mogą mieć inne zdanie. Moim zdaniem osoby wyposażone w ww cechy mają zdecydowanie większe szanse. Nie wyklucza to sytuacji, że niektóre z nich mogą być z jakichś powodów długotrwale samotne (bo np. mają jakieś deficyty w nawiązywaniu kontaktów, urazy czy uprzedznia itp. Znam faceta, który jest mądry, dowcipny, z tzw. "pomysłem", do tego przystojny, będąc w większym towarzystwie robi świetne wrażenie, ale zostając z kobietą sam na sam nie za bardzo wie, co robić. Odpowiedz Link
morojka Re: Heloł 02.09.23, 22:59 Jeśli miałabym się ograniczyć do tego co wymieniłeś to intelekt. Pociąga mnie jeszcze odpowiednie poczucie humoru. Co do wyglądu to nie lubię jak facet ma sierść na twarzy. To tyle. Odpowiedz Link
searam Re: Heloł 02.09.23, 23:17 morojka napisała: > Jeśli miałabym się ograniczyć do tego co wymieniłeś to intelekt. Pociąga mnie j > eszcze odpowiednie poczucie humoru. Co do wyglądu to nie lubię jak facet ma sie > rść na twarzy. To tyle. Intelektualny Frankenstein na sterydach... ?! To ja..! Ale..ale...Moje serce krwawi, bo ta ktora je zlamala kiedys zazdala zebym zawsze byl ogolony..! I raz schrzanilem sprawe... Odpowiedz Link
morojka Re: Heloł 02.09.23, 23:24 Nie czepiaj się tak mnie. Było pytanie padła odpowiedź. Przecież nie jestem kretynką i nie rzuciłabym swojego faceta tylko dlatego że ma zarost trzydniowy 🙄 Odpowiedz Link
searam Re: Heloł 02.09.23, 23:37 morojka napisała: > Nie czepiaj się tak mnie. Było pytanie padła odpowiedź. Przecież nie jestem kr > etynką i nie rzuciłabym swojego faceta tylko dlatego że ma zarost trzydniowy ? > ? Ty albo masz okres, albo sie we mnie zakochalas.... Moj zarost moja sprawa.Ale...jestes intel/communicate cacko...Gdybym byl gosciem z CIA to juz bys byla moja... Odpowiedz Link
morojka Re: Heloł 02.09.23, 23:46 Ani jedno ani drugie. Twój zarost to zaiste Twoja sprawa, czemu pomyślałeś że mam coś do niego - nie mam pojęcia. A co do reszty - bez komentarza 🙂 Strasznie Cię wkurzam i też nie wiem czemu Odpowiedz Link
searam Re: Heloł 03.09.23, 00:00 morojka napisała: > Ani jedno ani drugie. Twój zarost to zaiste Twoja sprawa, czemu pomyślałeś że > mam coś do niego - nie mam pojęcia. A co do reszty - bez komentarza 🙂 Strasz > nie Cię wkurzam i też nie wiem czemu Ty jestes jak wiertlo dentysty... Jest fajnie, ona wierci ale ja place... Wkurza mnie to , ze nie wiem czemu mnie to wkurza...! Odpowiedz Link
morojka Re: Heloł 03.09.23, 00:07 Czyli jestem dla Ciebie jak narzędzie tortur... dobre Odpowiedz Link
searam Re: Heloł 03.09.23, 00:29 morojka napisała: > Czyli jestem dla Ciebie jak narzędzie tortur... dobre Skarbie...Torturuj.. ! Pal ! Przypiekaj ! Polewaj wrzatkiem ! Rwij i wyrywaj..moje sflaczale cialo.. Padam do Twych stop... ( .... ssss.....) Odpowiedz Link
taniarada Re: Heloł 03.09.23, 06:55 searam napisał: > morojka napisała: > > > Czyli jestem dla Ciebie jak narzędzie tortur... dobre > Skarbie...Torturuj.. ! Pal ! Przypiekaj ! Polewaj wrzatkiem ! Rwij i wyrywaj.. > moje sflaczale cialo.. > Padam do Twych stop... > ( .... ssss.....) No faktycznie jakbym był kobietą to marne szanse ,ale to nie jest mój problem 🤣 Odpowiedz Link
morojka Re: Heloł 03.09.23, 08:58 taniarada napisał: > searam napisał: > > Skarbie...Torturuj.. ! Pal ! Przypiekaj ! Polewaj wrzatkiem ! Rwij i wyr > ywaj.. > > moje sflaczale cialo.. > > Padam do Twych stop... > > ( .... ssss.....) > No faktycznie jakbym był kobietą to marne szanse ,ale to nie jest mój problem > 🤣 Masochista chyba - ludzie mają różne upodobania Odpowiedz Link
taniarada Re: Heloł 03.09.23, 15:01 morojka napisała: > taniarada napisał: > > > searam napisał: > > > Skarbie...Torturuj.. ! Pal ! Przypiekaj ! Polewaj wrzatkiem ! Rwij > i wyr > > ywaj.. > > > moje sflaczale cialo.. > > > Padam do Twych stop... > > > ( .... ssss.....) > > No faktycznie jakbym był kobietą to marne szanse ,ale to nie jest mój pr > oblem > > 🤣 > > Masochista chyba - ludzie mają różne upodobania Powinien Ci kupić takie 😉 Odpowiedz Link
morojka Re: Heloł 03.09.23, 16:08 taniarada napisał: > morojka napisała: > > > taniarada napisał: > > > > > No faktycznie jakbym był kobietą to marne szanse ,ale to nie jest > mój pr > > oblem > > > 🤣 > > > > Masochista chyba - ludzie mają różne upodobania > Powinien Ci kupić takie 😉 No nie mi, tylko swojej dominie Odpowiedz Link
artur5501 Re: Heloł 03.09.23, 01:32 Coś z tą sierścią jest na rzeczy. Kiedyś laska mi powiedziała że muszę się golić bo ma wrażliwą skórę na udach Odpowiedz Link
taniarada Re: Heloł 03.09.23, 07:01 morojka napisała: > Jeśli miałabym się ograniczyć do tego co wymieniłeś to intelekt. Pociąga mnie j > eszcze odpowiednie poczucie humoru. Co do wyglądu to nie lubię jak facet ma sie > rść na twarzy. To tyle. To fakt ,a drugie to faceci też się depilują na całym ciele 😊 Odpowiedz Link
morojka Re: Heloł 03.09.23, 08:54 taniarada napisał: > To fakt ,a drugie to faceci też się depilują na całym ciele 😊 To mi głównie o twarz chodzi, taki całkiem gładziutki facet to też nie za bardzo Odpowiedz Link
taniarada Re: Heloł 03.09.23, 14:51 morojka napisała: > taniarada napisał: > > > > To fakt ,a drugie to faceci też się depilują na całym ciele 😊 > > To mi głównie o twarz chodzi, taki całkiem gładziutki facet to też nie za bardz > o Tu nie chodzi o twarz ,nawet nie o klatę proszę pani 😊 Odpowiedz Link