mercury_staff 08.12.13, 20:59 śpicie i nic nie mówicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mercury_staff Re: heloł,heloł,heloł 09.12.13, 07:17 kawa z rana jak śmietana, bezplan totalny chyba zagram w totka. Odpowiedz Link
eszmeralda.i.papugi Re: o fuck ale hardcor. 09.12.13, 08:27 witaj, Uwierzu, czytałam Cię gdzieś w okolicy czwartej nad ranem, chciałam coś napisać i natychmiast zapomniałam. Odwiedzili mnie przyjaciele i przyszła jedna taka raszpla, miałam nieodpartą ochotę wyjść z domu w nieżyczliwą ciemność, położyć się gdzieś w załomie murów na ziemi i przeczekać i zasnąć i odpłynąć w nicość. Powiedz, czy warto odczuwać beznadzieję? Odpowiadam Ci. Nie warto. Trzeba nauczyć się udawać przed samym sobą, że jest happy, że jest cacy, że jest cool Odpowiedz Link
mercury_staff Re: o fuck ale hardcor. 09.12.13, 13:22 Ja stwarzam pozory ale tylko pozory czasem przed znajomymi,w swoim gronie jestem otwarty. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: o fuck ale hardcor. 09.12.13, 13:24 Latka biegną nieubłaganie,wszystko to już wspomnienie ale latka biegną dalej......człowiek starszy i brzydszy ale latka biegną dalej i co mamy z tego wszystkiego.Obudzę się za 20 lat jak dożyję i powiem nic. Odpowiedz Link
mercury_staff Re: o fuck ale hardcor. 09.12.13, 13:26 chciałbym każdą chwilę życia przeżywać ciekawie z kimś podobnym do mnie to by było coś dopiero. Odpowiedz Link