yzek 04.09.23, 15:34 Kto jeszcze się ostał na forum? Cześć PS. Nowych bywalców też pozdrawiam z szacunkiem, ale was nie kojarzę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yzek Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 04.09.23, 16:26 tapatik napisał: > Nikt. No i teraz rozkmina: czy to dobrze czy źle... Mam nadzieję, że się im ułożyło. Ja też tu przemknę jak kometa i znów zamilknę na lata. Y. Odpowiedz Link
tapatik Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 04.09.23, 16:30 Znaczy tobie się dobrze ułożyło? Odpowiedz Link
yzek Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 05.09.23, 12:01 Mi się cały czas dobrze układa, forumowe wypalenie jest nieskorelowane Odpowiedz Link
baenzai Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 05.09.23, 20:02 To spoko. Mnie nadal ciekawi co u największych narzekaczy czyli Noa i Monty'ego. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 04.09.23, 22:01 Znaczy dobrze, nie mają czasu na to Odpowiedz Link
baenzai Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 04.09.23, 19:24 Pamiętam twój nick. Jakiś czas temu nawet się tutaj głośno zastanawiałem gdzie są ludzie z tamtych lat. Odpowiedz Link
taniarada Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 04.09.23, 20:45 Ludzie wracają jak się coś dzieje i gitara . Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 05.09.23, 17:27 Dziękuje za pozdrowienia. Wpadam tu od czasu do czasu, ale od niedawna. Najwięcej pisałam na tarnobrzeskim forum, bo to moje okolice. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
tapatik Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 05.09.23, 22:31 Tarnobrzeg? Kto stamtąd był? Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 13:33 pl.wikipedia.org/wiki/Alfred_Freyer, inny znany sportowiec oraz RK Jedna z pierwszych dam też pochodzi z okolic Tarnobrzega. Odpowiedz Link
taniarada Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 14:38 tapatik napisał: > A jaki miał nick na forum? > Za dużo pytań .Nie rób tak bo wystraszysz🤣🤣 Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 16:24 Nie wiedziałam, że chodzi Ci o forum. Odpowiedz Link
taniarada Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 21:49 Czasami niewiadomo o co mu chodzi ? Ale umie pocieszać . Odpowiedz Link
morojka Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 22:06 A ja lubię go za to że jest taki... zrównoważony? Emanuje takim spokojem jakimś. Odpowiedz Link
taniarada Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 22:32 Kiedyś mi dokuczył ,czyli dołożył do pieca na pewnym forum .Ale wszystko odwróciło się w drugą stronę I co miało być prawdą okazało się inaczej .Łatwo ludzi osądzić ,ale wcześniej trzeba kilo soli zjeść na początek . Tapatik spoko gościu . Odpowiedz Link
morojka Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 05.09.23, 17:34 Ze starych czasów to kojarzę salsę, adika, rumuńską księżniczkę... 100 lat temu. Odpowiedz Link
tapatik Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 05.09.23, 18:46 Rumuńska Księżniczka? To było naprawdę dawno. Ile ja już tu siedzę? wrrrrrrrrrrrrrrrrr.............. Odpowiedz Link
taniarada Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 14:41 morojka napisała: > Ze starych czasów to kojarzę salsę, adika, rumuńską księżniczkę... 100 lat temu > . Boże to Ty masz już tyle lat ? Jestem pod wrażeniem .Moje gratulacje dla starszej pani .Jakieś medale od moderatora strony 😉 Odpowiedz Link
morojka Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 17:31 mam sentyment do tego forum, poznalam tu swego czasu kilka fajnych osób. Odpowiedz Link
taniarada Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 21:51 Ja kiedyś na regionalnym poznałem .Teraz wąskie grono na innym i więcej do szczęścia mi nie potrzeba . Odpowiedz Link
morojka Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 22:02 Moje forumowe znajomości nie przetrwały. Ale dziś jestem ciekawa jak im się życie potoczyło, bo każdy z nas miał niepoukładane życie wtedy. Odpowiedz Link
tapatik Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 22:47 Rzuć parę nicków, może będę pamiętać. Odpowiedz Link
morojka Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 23:06 Rzuciłam to co pamiętam. Reszta mi wywietrzała. Ja nawet swojego nicka nie pamiętam 😳 Odpowiedz Link
tapatik Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 23:49 No to Tapatik nadal tu jest, baenzai też, Syrenka zniknęła chyba w okolicach pandemii. Odpowiedz Link
tapatik Re: Tapatik, Baenzai, Syrenka i... 06.09.23, 22:21 Kilka lat temu regionalne ciapnęli. Zresztą na "moim" tak na dobrą sprawę działał tylko jeden użytkownik, który pisał chyba na zamówienie gazety. Odpowiedz Link