Dodaj do ulubionych

Zima przyszła

18.11.23, 10:16
Spadł pierwszy śnieg tej zimy i naszła mnie taka refleksja. Że auto na oponach zimowych jednak gorzej jeździ, zużywa trochę więcej paliwa. Dobrze przynajmniej na tych oponach nie furgocze jak na poprzednich. Chyba że już całkiem słuch straciłem i tego nie słyszę.
Obserwuj wątek
    • obrotowy chlopie,. masz predyspozycje 19.11.23, 16:50
      stasi1 napisał:
      Chyba że już całkiem słuch straciłem i tego nie słyszę.

chlopie,. masz predyspozycje na szczesliwego meza.

- kazda baba bedzie Ci pasowac - nawet te pyskate.
      • stasi1 Re: chlopie,. masz predyspozycje 20.11.23, 13:28
        Nie do końca tak jest. A jak będzie zbliżała się z wałkiem i ja jej nie usłyszę? A tak by sobie pogadała, ja bym przyjął to do konstruktywnej wiadomości i po problemie.
    • kochamzapachfrezji Re: Zima przyszła 25.11.23, 21:31
      Ja chyba nie zauwaze różnicy. Dziś mąż mi zmienił opony.
      • kochamzapachfrezji Re: Zima przyszła 30.11.23, 17:05
        U mnie bardzo ślisko, szczególnie na bocznych drogach. Ktoś mężowi przedwczoraj auto rozwalił na parkingu, dziś zgłosił szkodę. Uważajcie na siebie! Pozdrawiam
        • stasi1 Re: Zima przyszła 17.12.23, 09:32
          Na początku grudnia jechałem do pracy busem. Normalnie jedzie boczną drogą, tym razem zawrócił po trzech km i pojechał eską. Dobrze że nie wcześniej bo bym nie pojechał. Znowu w środę nim planuję jechać. Dobrze że ciepło więc nie będzie problemu
          • stasi1 Re: Zima przyszła 18.12.23, 10:42
            Przy okazji zobaczę czy rzeczywiście usunęli posterunek policji spod biura Kaczyńskiego
            • tapatik Re: Zima przyszła 18.12.23, 23:13
              Myślisz, że pilnowali go, żeby nam lasek nie podrywał?
              • stasi1 Re: Zima przyszła 31.12.23, 22:22
                Faktycznie usuneli posterunek. Skoro Szczypińska nie mogła go poderwać te 20 lat temu to teraz raczej też żadnej się nie uda. Chyba że Pawłowicz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka