Dodaj do ulubionych

Tak wygląda...

24.09.24, 17:11
... zwykły, przeciętnie atrakcyjny mężczyzna według naszej koleżanki marcepanki. smile

Jeżeli on jest tylko 6/10 pod pod względem atrakcyjności to aż boję się zapytać jakby oceniła takiego pierwszego lepszego Pawła, Marcina czy Adama spotkanego na ulicy. 2 na 10?

Obserwuj wątek
    • yppah Re: Tak wygląda... 24.09.24, 18:00
      Widzisz Shadow, a Ty twierdzisz, ze to baby leca na patologie... big_grin
    • permet Re: Tak wygląda... 24.09.24, 18:34
      a jezeli ci powiem, ze nie musisz daleko szukac, na forum masz faceta 10/10, uwierzysz?
      • baenzai Re: Tak wygląda... 24.09.24, 18:52
        permet napisała:

> a jezeli ci powiem, ze nie musisz daleko szukac, na forum masz faceta 10/10, uw
        > ierzysz?

Nie przypominam sobie żeby ktoś tutaj chwalił się jakimś nadzwyczajnym powodzeniem. Oczywiście poza obrotowym, ale on tym 10 na 10 to mógł być jakieś 30 lat temu. smile
        • trentino Re: Tak wygląda... 24.09.24, 19:10
          Ale muszę przyznać że to byłoby prawdziwe kuriozum. Jakiś gigachad 10/10 który siedzi sobie na forum dla samotnych smile
          • baenzai Re: Tak wygląda... 24.09.24, 19:29
            Laski 10/10 też tu raczej nie siedzą, ale na pewno kilka w miarę atrakcyjnych jest/było.

Nawet na forum brzydkich były dwie naprawdę niczego sobie.
            • trentino Re: Tak wygląda... 24.09.24, 19:32
              baenzai napisał:

> Nawet na forum brzydkich były dwie naprawdę niczego sobie.
              Trzeba sobie jakoś ego podbić wink
            • flirting.shadow Re: Tak wygląda... 24.09.24, 19:36
              baenzai napisał:
              > Laski 10/10 też tu raczej nie siedzą, ale na pewno kilka w miarę atrakcyjnych j
              > est/było.
              >
              > Nawet na forum brzydkich były dwie naprawdę niczego sobie.

Ciekawe jak wygladaja te wg Ciebie "w miare atrakcyjne", skoro obok tak zjechales ladna dziewczyne, ktorej jedyna, nawet nie wada, a cecha charakterystyczna, sa ciut szerzej rozstawione oczy smile
              • trentino Re: Tak wygląda... 24.09.24, 20:13
                Ja myślę że jest po prostu przeciętna (obejrzałem sobie jakieś nagranie z nią i tym bardziej się utwierdziłem w tym przekonaniu). Taka sympatyczna dziewczyna z sąsiedztwa. Ale zdaję sobie sprawę że na ogół dla facetów każda w miarę szczupła dziewczyna to jest z automatu 8/10 smile

• flirting.shadow Re: Tak wygląda... 24.09.24, 20:32
                  OK, wygooglalem jakies video i faktycznie szalu nie ma. Zdjecie bylo raczej korzystne.
              • baenzai Re: Tak wygląda... 24.09.24, 20:14
                flirting.shadow napisał:

> Ciekawe jak wygladaja te wg Ciebie "w miare atrakcyjne", skoro obok tak zjechal
                > es ladna dziewczyne, ktorej jedyna, nawet nie wada, a cecha charakterystyczna,
                > sa ciut szerzej rozstawione oczy smile

Zaraz zjechałeś. wink Po prostu stwierdziłem, że żadna z niej wielka piękność. A ilość listów (w porównaniu do panów) dowodzi tego jak przeciętne kobiety mają łatwo w obecnych czasach.
        • permet Re: Tak wygląda... 24.09.24, 19:51
          kitku maly, albo sobie robisz jaja, albo faktycznie zakreciles sie na maksa na tych chadach.

marcepanka ocenila twojego idola na 6, ma prawo. sama ocenilabym chyba nizej, bo zwyczajnie typ mi sie nie podoba (i nie podobal nigdy).
          dlaczego zakladasz, ze facet, ktory dla mnie jest 10, powinien chwalic sie na forum nadzwyczajnym powodzeniem?
          • baenzai Re: Tak wygląda... 24.09.24, 20:37
            permet napisała:

> marcepanka ocenila twojego idola na 6, ma prawo. sama ocenilabym chyba nizej, b
            > o zwyczajnie typ mi sie nie podoba (i nie podobal nigdy).

Mi przykładowa Megan Fox dość średnio się podoba, ale oceniając jej urodę w jakiejś skali kierowałbym się takim powszechnie przyjętym kanonem. Jestem po prostu świadomy, że to nie jest mój typ kobiety, ale z drugiej strony mam świadomość, że posiada ona cechy osoby atrakcyjnej.

Don Johnson zawsze uchodził za hollywódzkiego przystojniaka oraz ikonę stylu lat 80-tych. Rozumiem, że ktoś może woleć Marlona Brando czy Brada Pitta ale przeciętny chłop kojarzy mi się z takim typowym Pawłem, którego-każdy-zna-z-sąsiedztwa/szkoły/pracy a nie z typem, który bzykał na potęgę laski z Hollywood. smile

> dlaczego zakladasz, ze facet, ktory dla mnie jest 10, powinien chwalic sie na f
            > orum nadzwyczajnym powodzeniem?

Może nie tyle chwalić, ale w jakiś sposób ta jego ponadprzeciętna atrakcyjność powinna przebijać się z jego wpisów.
            • yppah Re: Tak wygląda... 25.09.24, 12:14
              Czy ja dobrze rozumiem, ze polemizujesz z Permet nt atrakcyjnosci mezczyzny, ktorego Permet widziala, a Ty nie? big_grin
              • baenzai Re: Tak wygląda... 25.09.24, 12:31
                yppah napisała:

> Czy ja dobrze rozumiem, ze polemizujesz z Permet nt atrakcyjnosci mezczyzny, kt
                > orego Permet widziala, a Ty nie? big_grin

Po pierwsze niespecjalnie klei mi się historia, że jakiś Sigma Male przesiaduje na forum dla samotnych.

Po drugie w ogóle nie mam pomysłu kto to mógłby być a mniej więcej kojarzę wszystkich chłopów, którzy na tym albo na sąsiednim forum odzywają się chociaż raz na kwartał. Oczywiście nie wykluczam, że jakiś koleś 10/10 założył sobie np. konto o nicku stasi i nas trolluje udając wiejskiego dziwaka ale zwyczajnie wydaje mi się to mało prawdopodobne. smile
                • yppah Re: Tak wygląda... 26.09.24, 01:19
                  Konczac moje wystepy w tym absurdalnym watku, ktory zalozyles, zeby dowiesc wyzszosci swojego gustu w sprawie mezczyzn nad gustem kobiet w sprawie mezczyzn, chcialabym zwrocic uwage na jeszcze jedna rzecz.

Jesli Permet przesadza i X jest niezbyt atrakcyjny, o czym rzekomo mialaby swiadczyc jego obecnosc na tym forum, a mimo to obie (tak, obie) oceniamy jego atrakcyjnosc na mocne 10, to chyba upada Twoja teza, jakoby kobiety "atrakcyjnych mezczyzn" uznawaly za sredniakow, zdaje sie, ze jest dokladnie odwrotnie? big_grin

Ponadto nie ulegnij szokowi, ale niedawno byl tu jeszcze jeden 10/10, slady jego atrakcyjnosci akurat sa w archiwum gazety, tak ze nie da sie tego podwazyc, jak laski sikaly po rajtuzach. Zapewne kolektywne sie nie znamy i Y jest niespecjalny. Z tym ze skoro on tez jest oceniany bardzo wysoko, bedac niespecjalnym...

No sama nie wiem... szach, mat chyba wink
                  • baenzai Re: Tak wygląda... 26.09.24, 07:40
                    To podaj jego nick. Wyobraz sobie, że jak koleżka mi powiedział, że ma członka o długości 22 cm to na słowo mu nie uwierzyłem. wink
                    • permet Re: Tak wygląda... 26.09.24, 07:56
                      juz niejednokrotnie rozne osoby podnosily, ze niezwykle rzadko jakis facet mi sie podoba, pociaga itd. faktycznie tak jest.
                      zatem skoro pisze, ze jest na forum facet, ktorego oceniam na 10, to uwierz, ze jest ta zajebista 10.
                      jezeli mineta (przepraszam, jak nie pinda to bedziesz mineta ;d) pisze o tym samym mezczyznie, ze jest 10, to chyba cos w tym jest prawda?
                      powiem ci nawet wiecej, nie tylko my dwie tak uwazamy, bo oczarowanych nim kobiet bylo (jest) wiecej :d
                      tylko typ jest tak nieziemsko uroczy, ze chyba nie do konca zdaje sobie sprawe, ze jest takim ciastkiem wink
                      • baenzai Re: Tak wygląda... 26.09.24, 08:01
                        permet napisała:

> powiem ci nawet wiecej, nie tylko my dwie tak uwazamy, bo oczarowanych nim kobi
                        > et bylo (jest) wiecej :d
                        > tylko typ jest tak nieziemsko uroczy, ze chyba nie do konca zdaje sobie sprawe,
                        > ze jest takim ciastkiem wink
                        Czyli serio jakiś Sigma Male wykreował na forum postać stasiego, Sida, Searama albo kevina i latami nas tutaj trollował? big_grin
                        • permet Re: Tak wygląda... 26.09.24, 08:05
                          kurwa, nikogo nie wykreowal.
                          i nie trolluje, w odroznieniu od ciebie.
                          • baenzai Re: Tak wygląda... 26.09.24, 08:31
                            permet napisała:

> kurwa, nikogo nie wykreowal.
                            > i nie trolluje, w odroznieniu od ciebie.
                            Czyli wróciłaś na forum po 12 (?) latach i od razu nawiązałaś kontakt z Samcem Alfą. Dodajmy, że na forum na którym większość osób nigdy się nie widziało na żywo. No co za przypadek. wink
                            • permet Re: Tak wygląda... 26.09.24, 08:36
                              a gdzie ja (albo mineta) napisalam cokolwiek o samcu alfa? :d
                              • baenzai Re: Tak wygląda... 26.09.24, 09:00
                                permet napisała:

> a gdzie ja (albo mineta) napisalam cokolwiek o samcu alfa? :d
                                10/10 to nie jest samiec alfa?
                                • permet Re: Tak wygląda... 26.09.24, 09:10
                                  no oczywiscie ze nie, to atrakcyjny i pociagajacy mezczyzna (dla mnie, bo to moja 10).
                                  to wcale nie musi byc dominujacy osobnik, poza nieziemsko atrakcyjnym (dla mnie) wygladem, ma tez inne cechy, ktore (mnie) pociagaja, a nie sa przypisywane samcom alfa.
                                  10/10 to moze byc niesmialy, uroczy i delikatny facet.
                                • tapatik Re: Tak wygląda... 26.09.24, 20:52
                                  baenzai napisał:

> permet napisała:
                                  >
                                  > > a gdzie ja (albo mineta) napisalam cokolwiek o samcu alfa? :d
                                  > 10/10 to nie jest samiec alfa?

Niekoniecznie. Może być bardzo przystojny, ale jednocześnie być pipą.
                                  • yppah Re: Tak wygląda... 26.09.24, 22:36
                                    Ta, pipa. Middleton.

Czyli, Permet, to ostatecznie dowodzi, ze sie nie znamy na rzeczy, pipy nam sie podobaja big_grin

A jak bysmy znaki diakrytyczne dawaly, to czy to nas wywinduje z drugiego pazdziernika na trzeciego pazdziernika chociaz? big_grin

Bardzo slusznie zreszta. I tak nie zaslugujemy na tych kruluf galaktyki. Zreszta co ja pacze, gdzie nam tam do takiej ekstrawagancji jak stol. Mnie to tylko maz zbudowal werande ze stolem, w ramach swiatyni milosci, na kupnym stole to mu sie nie chcialo sprzatac, o ja biedna, nieszczesliwa. Moglam chodzic w laczkach, to by dostal laczkiem i byloby chociaz obrobione przy sobocie przed randeczka, jak u porzadnych ludzi!

Ze tez mnie sie podbaja tylko tacy z nogami na stole, ja chyba mam cos z glowa?

• permet Re: Tak wygląda... 26.09.24, 08:12
                          zastanow sie i sprobuj dopuscic mysl, ze przyczyna pisania na forum, dla niektorych nie jest brak atrakcyjnosci fizycznej.

nie jestem tu dlatego, ze narzekam na brak powodzenia u mezczyzn w realnym swiecie, moje problemy sa zupelnie inne.

ty uzalasz sie, piszac ze chady zabieraja ci wszystkie laski. ok, to jest twoj problem, lecz zauwaz, ze czesc facetow nie laczy sie z toba w bolu, w ich zyciu nie ten problem spowodowal, ze weszli na forum.
                          • baenzai Re: Tak wygląda... 26.09.24, 09:32
                            permet napisała:

> zastanow sie i sprobuj dopuscic mysl, ze przyczyna pisania na forum, dla niekto
                            > rych nie jest brak atrakcyjnosci fizycznej.
                            >
                            Tak, dopuszczam możliwość, że konta Stasiego i Szarlotki to jakiś wyrafinowany trolling. wink
                            • yppah Re: Tak wygląda... 26.09.24, 10:27
                              Sam jestes trolling.

Slyszysz ten furkot? To powietrze za mna! Az tak sie rozpedzilam, zeby jakis niemadry i niegrzeczny random z sieci, ktory bez zadnej podstawy sugeruje, ze inna forumka klamie albo ma fatalny gust, chociaz tylko powiedziala, ze rzeczywistosc jest inna niz jego wrozby z fusow, mogl sobie wyobrazac fallusy nickow/ludzi, ktorzy sa dla mnie wazni. Juz sie rozpedzilam i prawie jestem na rowniku! big_grin

Czy Ty mnie masz za az taka idiotke i chamke? To jest pytanie retoryczne, nie odpowiadaj.

Prawie nikt nikogo nie widzial... syneczku, nie tylko widzial, ale bywa ze i calowal. Nie meldujemy Ci o tym, bo nie jest to Twoja sprawa. Wy sie z okruchem postanowiscie dzielic ze swiatem nawet wiedza o jej porannych zwyczajach obuwniczych i Ty z tego wyciagasz wniosek, ze inni ludzie sie nie znaja? Smialo, nie powiem big_grin

Samiec alfa, 22-cm fallus... Ty masz nas najwyrazniej za jakies kretynki.
                              • baenzai Re: Tak wygląda... 26.09.24, 10:42
                                Ty w ogóle zrozumiałaś o co mi chodziło z tym 22 cm fallusem? smile To był po prostu przykład, że jak ktoś powiada mało wiarygodną historię to trudno mu uwierzyć na słowo honoru i potrzebne są jakieś dowody. W ogóle to zaczynam podejrzewać, że Ty i Permet jesteście jedną osobą. Piszecie praktycznie to samo, dodajecie wpisy o tych samych godzinach, w jednym czasie przybyłyście na forum i obie spotkałyście tajemniczego forumowego przystojniaka. Coś za dużo tych podobieństw. wink
                                • yppah Re: Tak wygląda... 26.09.24, 10:55
                                  Zrozumialam doskonale, umiem czytac nie tylko to, co wciskasz, ale tez to, co jest miedzy wierszami. Wyjechales z fallusem w rozmowie z obca kobieta. Juz samo to jest watpliwe. Po drugie ustawiles 22-cm fallusa w roli czegos pozadanego u mezczyzn. Chyba przez gejow. Po trzecie wydaje ci sie, ze jestem taka kretynka, ze lykne, ze outing czyjegos nicka dowiedzie jego atrakcyjnosci fizycznej. A wlasciwie wydaje ci sie, ze "przekonanie" Ciebie jest dla mnie tak wazne, ze dam sie sprowokowac. Ty serio uwazasz, ze ludzie sa od Ciebie glupsi?

Oczywiscie, ze jestesmy jedna osoba. Jestem tez ta Twoja kolezaneczka w laczkach, a w weekendy Tapatikiem.
                                • permet Re: Tak wygląda... 26.09.24, 11:39
                                  big_grin big_grin
                                  zainicjuj spotkanie, to moze sie przekonasz kto na ile wyglada w twojej skali. podejrzewam, ze sie zdziwisz lekutko (ja pewnie tez :d).
                                  poza tym, bedziesz mogl byc swiadkiem sytuacji, w ktorej szarlotka przedstawi sie zarowno jako stasi, jak i permet.
                                  i bedziesz sobie mogl pomierzyc z kolegami maluszka, jak jeszcze niedawno w przedszkolu wink
                                  • yppah Re: Tak wygląda... 26.09.24, 12:03
                                    Juz widze oczami wyobrazni te impreze, skoro Baenzai wyzej zadeklarowal, ze lubi ogladac fallusy... Nie mamy chyba za przeproszeniem wejsciowek na to spotkanie big_grin
                                    • permet Re: Tak wygląda... 26.09.24, 12:08
                                      jak chlopcy beda sie bawic maluszkami, bede z pewnoscia w jakims innym, bardzo odleglym pokoju, z wyjatkowo ladnym widokiem :d
                                    • permet Re: Tak wygląda... 26.09.24, 12:16
                                      po 45 roku nie maja, mlodsi sie jeszcze lapia :d
                                      czy juz moze obnizyl i 40 tez sie nie lapia?
                                      • yppah Re: Tak wygląda... 26.09.24, 12:27
                                        Zapowiada sie jedynie trojkat: Baenzai, Trentino i linijka! big_grin
                                        • tapatik Re: Tak wygląda... 26.09.24, 21:05
                                          yppah napisała:

> Zapowiada sie jedynie trojkat: Baenzai, Trentino i linijka! big_grin

Czy ta linijka jest rodzaju żeńskiego i ma dziurkę?
                                          • yppah Re: Tak wygląda... 26.09.24, 22:44
                                            Czy ta linijka jest rodzaju żeńskiego i ma dziurkę?

Baenzai! Pan do Ciebie! Chce linijke pozyczyc! Tylko zeby nie podpierniczyl! big_grin
                                    • baenzai Re: Tak wygląda... 26.09.24, 12:43
                                      yppah napisała:

> Juz widze oczami wyobrazni te impreze, skoro Baenzai wyzej zadeklarowal, ze lub
                                      > i ogladac fallusy...
                                      Gdzie tak niby zadeklarowałem? big_grin Widzisz to co chcesz widzieć.
                                      • yppah Re: Tak wygląda... 26.09.24, 13:13
                                        Nie, no, wiadomo, ze wstretem i wylacznie w celach naukowych chciales ogladac! big_grinbig_grinbig_grin
                                        • baenzai Re: Tak wygląda... 26.09.24, 18:15
                                          yppah napisała:

> Nie, no, wiadomo, ze wstretem i wylacznie w celach naukowych chciales ogladac!
                                          > big_grinbig_grinbig_grin

Dobra, już nie ciągnijmy tego wątku. big_grin
                                  • baenzai Re: Tak wygląda... 26.09.24, 18:13
                                    permet napisała:

> big_grin big_grin
                                    > zainicjuj spotkanie, to moze sie przekonasz kto na ile wyglada w twojej skali.
                                    > podejrzewam, ze sie zdziwisz lekutko (ja pewnie tez :d).

Wódki i pacierza nigdy nie odmawiam. wink
                                • baenzai Re: Tak wygląda... 26.09.24, 18:14
                                  baenzai napisał:

> W ogóle to zaczynam podejrzewać, że Ty i Permet jesteście
                                  > jedną osobą. Piszecie praktycznie to samo, dodajecie wpisy o tych samych godzin
                                  > ach, w jednym czasie przybyłyście na forum i obie spotkałyście tajemniczego for
                                  > umowego przystojniaka. Coś za dużo tych podobieństw. wink

Zapomniałem jeszcze dodać, że obie piszecie bez używania polskich znaków. smile
                                  • permet Re: Tak wygląda... 26.09.24, 18:33
                                    powaznie widzisz jakiekolwiek podobienstwa? 
                                    przeciez ja jestem tylko niedopieszczona temperufka, a ona jest fajna i madra babka. 
                                    • yppah Re: Tak wygląda... 26.09.24, 22:42
                                      A ta w laczkach mowi, ze ja jestem chlopem, w dzisiejszych czasach to naprawde czlowiek nie zna dnia ani godziny wink))

Gdzie ja tam jestem madra, jak ja nie wiem nawet, kto mi sie powinien podobac big_grin
                                      • permet Re: Tak wygląda... 27.09.24, 06:25
                                        "Gdzie ja tam jestem madra, jak ja nie wiem nawet, kto mi sie powinien podobac"

wiesz doskonale i znajdujesz prawdziwe "cacuszka". a z uwagi na to ze nie jestes glupia (jak niektorzy), wiesz czy taki odnaleziony skarb zakopac, czy zajac sie nim w inny sposob. nie wiem czy gratulowac, czy zazdroscic.
                                        • yppah Re: Tak wygląda... 28.09.24, 19:41
                                          Mysle, ze po prostu mam szczescie w jakis sposob. Ale tez silna intuicje. Nie robie tabel w excelu, nie przyznaje not i nie negocjuje ze soba, czy "dac szanse". Zdaje sobie sprawe, ze natknelam sie w zyciu az na kilku fantastycznych mezczyzn, ktorzy byli/sa wazni i daleko ponadprzecietni. Albo moze paradoksalnie nie pociagali mnie nigdy tak naprawde mezczyni latwi, mizdrzacy sie, agresywni, glupi ani w ferrari. Mam silny instynkt "kto nie". Bardzo silny. Ale mysle tez, ze relacja, nie tylko zreszta milosna, wlasnie powinna miec w sobie pewien element poprzeczki. Dopiero to Cie rozwija jako czlowieka.
                                      • tapatik Re: Tak wygląda... 27.09.24, 08:44
                                        yppah napisała:

> Gdzie ja tam jestem madra, jak ja nie wiem nawet, kto mi sie powinien podobac big_grin

Tapatik powinien Ci się podobać, bo Tapatik się wszystkim podoba.
                                        Poza moimi eks, rzecz jasna.
                                        • yppah Re: Tak wygląda... 28.09.24, 19:19
                                          Poza moimi eks, rzecz jasna.

Znaczy, posiadasz czar, ktory jednak lubi pryskac? big_grin

Ja tam biegam tylko ultramaratony! big_grinbig_grinbig_grin
                                          • tapatik Re: Tak wygląda... 28.09.24, 21:35
                                            yppah napisała:

> Poza moimi eks, rzecz jasna.
                                            >
                                            > Znaczy, posiadasz czar, ktory jednak lubi pryskac? big_grin

Koniec Internetu na dziś - przeczytałem "tryskać". 🤐

> Ja tam biegam tylko ultramaratony! big_grinbig_grinbig_grin

Nieźle. A ja się zastanawiam nad 60-tką...
                                            • baenzai Re: Tak wygląda... 28.09.24, 21:41
                                              tapatik napisał:

> > Ja tam biegam tylko ultramaratony! big_grinbig_grinbig_grin
                                              >
                                              > Nieźle. A ja się zastanawiam nad 60-tką...

60 to trochę słabo, chociaż te 100 metrów przebiegnij. wink
                                            • flirting.shadow Re: Tak wygląda... 28.09.24, 21:43
                                              tapatik napisał:
                                              > Nieźle. A ja się zastanawiam nad 60-tką...

Bierz i przestan liczyc na mlodsze tongue_out
                                              • tapatik Re: Tak wygląda... 29.09.24, 12:50
                                                flirting.shadow napisał:

> tapatik napisał:
                                                > > Nieźle. A ja się zastanawiam nad 60-tką...
                                                >
                                                > Bierz i przestan liczyc na mlodsze tongue_out

Na razie biorę 5 i 10.
                              • permet Re: Tak wygląda... 26.09.24, 10:50
                                on mentalnie jest jeszcze w przedszkolnej piaskownicy.
    • trentino Re: Tak wygląda... 24.09.24, 18:48
      A on się klasyfikuje do tej słynnej kategorii "ciekawie brzydcy mężczyźni? Czy według tutejszych pań jest tak przeciętny że w zasadzie nie ma o czym dyskutować? big_grin
      • yppah Re: Tak wygląda... 24.09.24, 20:48
        Ja Ci chetnie odpowiem. Johnson to dziwkarz, pedofil, narkoman i alkoholik bez talentu aktorskiego. Byc moze istnieja kobiety, dla ktorych jest atrakcyjny, jesli tak - dla mnie spoko, nic mi do tego.

Moj maz w rodzinie i wsrod przyjaciol mial ksywe Clooney. Byl tez czuly, inteligentny, utytulowany naukowo, madry, mily, dowcipny, odwazny, dobry, charyzmatyczny, wesoly, pracowity, utalentowany w poscieli, a przede wszystkim zyl tak, zeby zadna kobieta przez niego nie plakala. Tak, poznalam go na gazecie.

Nie przypominam sobie, zeby jakas kobiete nazwal publicznie nieatrakcyjna, prywatnie tez nie. To jest moj punkt odniesienia i 10/10.
        • baenzai Re: Tak wygląda... 24.09.24, 21:02
          yppah napisała:

> Johnson to dziwkarz, pedofil

Związek 23-latka z 15-latką to nie pedofilia, bez przesady. smile

>Byc moze istnieja kobiety, dla ktorych jest atrakcyjny, je
          > sli tak - dla mnie spoko, nic mi do tego.

Ale jakie znaczenie przy ocenie wyglądu faceta ma jego skłonność do używek albo poziom talentu aktorskiego?
          • yppah Re: Tak wygląda... 24.09.24, 21:09
            Miala 14 lat, jak zaczal z nia sypiac. Sypial z dzieckiem.

Ale jakie znaczenie przy ocenie wyglądu faceta ma jego skłonność do używek albo poziom talentu aktorskiego?

Kobiety rzadko oceniaja wyglad mezczyzny w oderwaniu od tego, co soba reprezentuje.

Ale poza wszystkim, Jezu... no pizdowato wyglada big_grin
            • baenzai Re: Tak wygląda... 24.09.24, 21:42
              yppah napisała:

> Miala 14 lat, jak zaczal z nia sypiac. Sypial z dzieckiem.

Wiemy jedynie, że poznali się gdy Melanie miała 14 lat. Czemu zakładasz, że od razu zaczęli ze sobą sypiać?

> Ale jakie znaczenie przy ocenie wyglądu faceta ma jego skłonność do używek a
              > lbo poziom talentu aktorskiego?

>
              > Kobiety rzadko oceniaja wyglad mezczyzny w oderwaniu od tego, co soba reprezent
              > uje.

Po pierwsze wcale nie tak rzadko (vide przystojni przestępcy mający duże powodzenie). Serio nigdy nie miałaś takiej sytuacji, że nie lubiłaś jakiegoś typa, ale jednocześnie postrzegałaś go jako przystojnego?

Po drugie Johnson nic specjalnie grubego nie odjebał, po prostu był dość rozrywkowym typem.

> Ale poza wszystkim, Jezu... no pizdowato wyglada big_grin

W sensie chodzi o chłopięcy/lalusiowaty typ urody? Ja takowego nie dostrzegam. Johnson ma dość męskie rysy twarzy, to nie jest typ urody w stylu DiCaprio czy członków boysbandów.
              • trentino Re: Tak wygląda... 24.09.24, 22:39
                Coś mi mówi że gdyby taki koleś o urodzie Johnsona zagadał na żywo naszą forumową koleżankę to by z wrażenia zapomniała o swoich upodobaniach i gustach wink
              • yppah Re: Tak wygląda... 25.09.24, 16:08
                Wiemy jedynie, że poznali się gdy Melanie miała 14 lat. Czemu zakładasz, że od razu zaczęli ze sobą sypiać?

Randkowali, a nie "poznali sie". W wieku 15 lat z nim juz mieszkala. Jasne, na msze sie prowadzali smile

Piszac "co soba reprezentuje", nie mam na mysli praworzadnosci. Pierwsze slysze, zeby przestrzeganie prawa bylo skorelowane z meska atrakcyjnoscia. Intelekt, charakter, talent, poczucie humoru - owszem.

Serio nigdy nie miałaś takiej sytuacji, że nie lubiłaś jakiegoś typa, ale jednocześnie postrzegałaś go jako przystojnego?

Rozmawiamy o atrakcyjnosci. Serio, nigdy zadnego debila o regularnych rysach nie postrzegalam jako atrakcyjnego. Dlaczego tak trudno w to uwierzyc, ze komus do uznania mezczyzny za smoking hot potrzebny jest w tym mezczyznie rozum i pociagajace cechy charakteru? Nie wystarczy "nic takiego nie odjebac".

On mnie po prostu odpycha. Cavill mnie odpycha, Depp mnie odycha, juz mi sie nie chce setny raz powtarzac... To, ze Tobie sie podoba 90% kobiet, nie oznacza, ze Permet czy Marcepanka czy ja lecimy na 90% mezczyzn. Wytlumacz mi: co w tym jest tak trudnego do ogarniecia, bo wydajesz sie tym ciagle zaskoczony...
                • baenzai Re: Tak wygląda... 25.09.24, 16:37
                  yppah napisała:

> Randkowali, a nie "poznali sie". W wieku 15 lat z nim juz mieszkala. Jasne, na
                  > msze sie prowadzali smile

Zamieszkali ze sobą w 1973 roku kiedy Melanie miała 15 lat (rocznikowo 16). To kiedy zaczęli się bzykać to wyłącznie twoje spekulacje.

> Piszac "co soba reprezentuje", nie mam na mysli praworzadnosci. Pierwsze slysze
                  > , zeby przestrzeganie prawa bylo skorelowane z meska atrakcyjnoscia. Intelekt,
                  > charakter, talent, poczucie humoru - owszem.

Ale skąd założenie, że Don Johnson ma zły charakter? Wnioskujesz to po jego imprezowym stylu życia w Kaliforni i Miami lat 80-tych i 90-tych?

> Serio nigdy nie miałaś takiej sytuacji, że nie lubiłaś jakiegoś typa, ale je
                  > dnocześnie postrzegałaś go jako przystojnego?

>
                  > Rozmawiamy o atrakcyjnosci. Serio, nigdy zadnego debila o regularnych rysach ni
                  > e postrzegalam jako atrakcyjnego. Dlaczego tak trudno w to uwierzyc, ze komus d
                  > o uznania mezczyzny za smoking hot potrzebny jest w tym mezczyznie rozum i poci
                  > agajace cechy charakteru? Nie wystarczy "nic takiego nie odjebac".

Przecież przystojne buraki i narcyzi bzykają na potęgę.

> On mnie po prostu odpycha. Cavill mnie odpycha, Depp mnie odycha, juz mi sie ni
                  > e chce setny raz powtarzac... To, ze Tobie sie podoba 90% kobiet, nie oznacza,
                  > ze Permet czy Marcepanka czy ja lecimy na 90% mezczyzn. Wytlumacz mi: co w tym
                  > jest tak trudnego do ogarniecia, bo wydajesz sie tym ciagle zaskoczony...

Dla mnie to jest jakiś kosmos to co piszecie. Najpierw czytam, że DJ nie jest przystojny, potem że Depp jest odpychający, jutro pewnie dowiem się, że na Brada Pitta któraś by nawet nie splunęła. smile Hipergamia kobiet wyjebała poza skalę. Co innego jakieś tam różnice w guście a co innego takie kategoryczne kwestionowanie czyjejś atrakcyjności.

Swoją drogą to gdzie ja niby napisałem, że lecę na 90% kobiet? Pisałem jakiś czas temu o tym, że przeciętny wolny mężczyzna byłby w stanie uprawiać seks z 90% kobiet. To nie jest równoznaczne z tym, że każdą z tych kobiet rozważałby do dłuższej relacji albo że każda z tych kobiet jakoś szczególnie mu się podoba.
                  • yppah Re: Tak wygląda... 25.09.24, 18:50
                    Spekulacje to sa Twoje podejrzenia co do atrakcyjnosci forumowiczow, ktorych inni znaja i nazywaja bardzo atrakcyjnymi, a Ty nie znasz. Smialo, powiedzialabym.

Otoz na podstawie wiedzy nt obyczajow w Holywood na poczatku lat 70. oceniam jako bardzo nieprawdopodobne, zeby Johnson tylko patrzyl w oczy Griffith przez pierwszy rok randkowania. To nie jest spekulacja, tylko zdrowy rozsadek. Teze te dodatkowo uprawdopodobnia to, ze on byl wschodzaca gwiazdka i zigolakiem z poludnia, a ona zagubionym dzieckiem rozwiedzionej gwiazdy. Na poczatku l. 70. year of consent to bylo w Stanach 21, dopiero zmieniano go na 18. Johnson jest wiec takze przestepca seksualnym, co jest regularnie w Stanach podnoszone. I nie pisz mi, ze spekuluje, ze mieszkajac ze soba, sypiali ze soba. Trzymajmy sie ziemi.

Zrozum, ze nie kazdy ma zly gust. I nie kazdy jest tak dziwny, zeby ludzi, ktorzy mu sie NIE podobaja nazywac atrakcyjnymi. Jesli interesuje Cie seks z 90%, to na tyle lecisz, nie mowimy o trwalych zwiazkach, tym bardziej ze Ty raczej wydajesz sie fascynowac zaliczeniami na sztuki.

Niektorzy sa estetami. Depp jest absolutnie, totalnie obrzydliwy. Mdli mnie na jego widok. Pitt mi sie po prostu nie podoba, nie chcialabym go w zadnym ukladzie. Nigdy mi sie nie podobal, ale mnie nie mdli. Nie jest dla mnie atrakcyjny takze DiCaprio, Cooper, Bloom, Timberlake, Cruise, McConaughey, Gosling...wymieniac dalej czy Ci starczy? Abstrahujac od faktu, ze nigdy nie trafilabym w posciel z czlowiekiem, z ktorym nic mnie nie laczy, nie traflabym w posciel z zadnym z nich. Cale moje cialo mowi in "nie". Nigdy zreszta nie trafilam z nikim, kto nie bylby w mojej ocenie 10/10.

Hipergamia? Znowu smialo... Nawet mnie nie widziales.
                    • baenzai Re: Tak wygląda... 25.09.24, 19:27
                      yppah napisała:

> Niektorzy sa estetami. Depp jest absolutnie, totalnie obrzydliwy. Mdli mnie na
                      > jego widok. Pitt mi sie po prostu nie podoba, nie chcialabym go w zadnym ukladz
                      > ie. Nigdy mi sie nie podobal, ale mnie nie mdli. Nie jest dla mnie atrakcyjny t
                      > akze DiCaprio, Cooper, Bloom, Timberlake, Cruise, McConaughey, Gosling...wymien
                      > iac dalej czy Ci starczy? Abstrahujac od faktu, ze nigdy nie trafilabym w posci
                      > el z czlowiekiem, z ktorym nic mnie nie laczy, nie traflabym w posciel z zadnym
                      > z nich. Cale moje cialo mowi in "nie". Nigdy zreszta nie trafilam z nikim, kto
                      > nie bylby w mojej ocenie 10/10.

Czyli ty i permet macie baaardzo rygorystyczne wymagania nawet jak na współczesne kobiety. smile

Swoją drogą jeżeli coraz więcej kobiet będzie miało coraz bardziej wyśrubowane standardy to w konsekwencji coraz więcej mężczyzn będzie się zastanawiać czy jest w ogóle sens utrzymywać ten cały system.

Niebawem dojdzie do takiej sytuacji, że prawie wszyscy mężczyźni będą pracowali na rzecz kobiet i garstki samców alfa. Oczywiście to jest tylko pewne uproszczenie, ale nie da się ukryć, że jedną z głównych motywacji do pracy była i jest konieczność utrzymania rodziny albo chociaż chęć fajnego spędzania czasu z partnerką. Gdy tej motywacji zabraknie to i wydajność gospodarki w jakimś stopniu spadnie.
                      • yppah Re: Tak wygląda... 25.09.24, 22:17
                        Nie wierze w koniec cywilizacji, poniewaz nigdy sie dotad nie skonczyla - zmienia sie po prostu formy koegzystencji ludzi, jak zawsze. Na tym etapie jest jasne, ze tradycyjna rodzina odejdzie do lamusa. Z gospodarka tez wszystko bedzie ok, nie mamy na razie pojecia, jak dokladnie zmieni ja AI. Nie ma powrotu do przeszlosci, to jest pewne.

A na koniec mam to w dudzie, bo nie po to zyje, zeby sluzyc ojczyznie big_grin
                        • baenzai Re: Tak wygląda... 25.09.24, 22:58
                          yppah napisała:

> Nie wierze w koniec cywilizacji, poniewaz nigdy sie dotad nie skonczyla - zmien
                          > ia sie po prostu formy koegzystencji ludzi, jak zawsze. Na tym etapie jest jasn
                          > e, ze tradycyjna rodzina odejdzie do lamusa. Z gospodarka tez wszystko bedzie o
                          > k, nie mamy na razie pojecia, jak dokladnie zmieni ja AI. Nie ma powrotu do prz
                          > eszlosci, to jest pewne.

Na pewno zmianie musi ulec system w którym mężczyźni wytwarzają większy procent PKB oraz w większym stopniu utrzymują całą infrastrukturę a jednocześnie to kobiety otrzymują więcej benefitów.
                      • permet Re: Tak wygląda... 25.09.24, 23:12
                        "Czyli ty i permet macie baaardzo rygorystyczne wymagania nawet jak na współczesne kobiety"

nie, to nie sa zadne rygorystyczne wymagania. po prostu albo oko zawiesisz na dluzej i masz ochote poznac, a kiedy lekutko poznasz, albo idziesz jak ten dzik w kapuste, albo jednak odwracasz sie w druga strone, bo jest jakas "rysa", nazwijmy ja "brakami w intelekcie", ktora powoduje, ze ta pozorna atrakcyjnosc znika calkowicie.

i nie mow, ze ty tak nie masz. kiedy spotykasz calkiem niezla laske, a ona sie odzywa... i przestaje byc juz atrakcyjna wink

a tak na marginesie rozwazan nad rygorystycznymi wymaganiami, kiedys ktos czesto powatarzal, ze jestem bardzo kochliwa :d

z kolei w kwestii, tak czesto przywolywanej przez ciebie, hipergamii kobiet, zluzuj nieco. czytaj co do ciebie pisza (i wazniejsze - sluchaj co do ciebie mowia) kobiety.
                        poskladaj co inne kobiety napisaly, chociazby w tym watku, o meskiej atrakcyjnosci. to nie jest jak z kobietami, ze fajny tylek wystarczy, kobietom zazwyczaj potrzeba czegos wiecej niz sam meski tylek (chocby i byl najzajebistszy na swiecie).
                • flirting.shadow Re: Tak wygląda... 25.09.24, 18:31
                  Obecnie Depp ma ponad 60 lat. Jest chyba bardziej prawdopodobne, ze sie nie bedzie podobal niz odwrotnie. Ale kiedys??
                  • baenzai Re: Tak wygląda... 25.09.24, 18:48
                    flirting.shadow napisał:

> Obecnie Depp ma ponad 60 lat. Jest chyba bardziej prawdopodobne, ze sie nie bed
                    > zie podobal niz odwrotnie. Ale kiedys??

Wyobraźmy sobie, że ktoś postrzega siebie jako 5/10 i stara się podciągnąć do tego 6/10 w nadziei, że będąc przeciętniakiem zwiększy swoje szanse na przeciętną pannę. No a potem sobie czyta wypowiedzi kobiet, że 6/10 to faceci typu Johnson czy Depp. big_grin
                    • trentino Re: Tak wygląda... 25.09.24, 23:17
                      baenzai napisał:
                      > Wyobraźmy sobie, że ktoś postrzega siebie jako 5/10 i stara się podciągnąć do t
                      > ego 6/10 w nadziei, że będąc przeciętniakiem zwiększy swoje szanse na przeciętn
                      > ą pannę. No a potem sobie czyta wypowiedzi kobiet, że 6/10 to faceci typu Johns
                      > on czy Depp. big_grin

Nie traktowałbym tego zbyt poważnie. Dla przykładu internet jest pełen historyjek jak to otyła panna 2/10 z twarzy stwierdza że większość facetów jest dla niej brzydka, że nikt jej się nie podoba a różni wybitnie atrakcyjni mężczyźni z okładek kolorowych magazynów, świata showbiznesu czy instagrama są co najwyżej przeciętni. Nikt jej nie zabrania smile

Ja też mogę stwierdzić że wszystkie modelki bądź hollywoodzkie aktorki są brzydkie i nie w moim typie. Papier (cyfrowy w tym przypadku) wszystko przyjmie. Tylko co z tego? big_grin
                      • yppah Re: Tak wygląda... 26.09.24, 00:01
                        Przeciez kolektywnie stwierdziliscie, ze dziewczyna z TV, ktora byla tak atrakcyjna, ze dostala rekordowa liczbe listow od mezczyzn (nota bedne niezbyt pieknych i o niebo mniej elokwentnych od niej - obejrzalam kawalek), wiec dostala sie do programu i bedzie na okladkach, jest przecietna big_grin

Oj cos z logika nieteges, niektorzy sie na polibude nie nadaja big_grin
                        • baenzai Re: Tak wygląda... 26.09.24, 00:17
                          yppah napisała:

> Przeciez kolektywnie stwierdziliscie, ze dziewczyna z TV, ktora byla tak atrakc
                          > yjna, ze dostala rekordowa liczbe listow od mezczyzn (nota bedne niezbyt piekny
                          > ch i o niebo mniej elokwentnych od niej - obejrzalam kawalek), wiec dostala sie
                          > do programu i bedzie na okladkach, jest przecietna big_grin
                          >
                          > Oj cos z logika nieteges, niektorzy sie na polibude nie nadaja big_grin

Ale właśnie w tym sęk, że rynek jest obecnie tak rozpierdolony, że przeciętniary mogą wybierać i przebierać mniej więcej tak samo jak bardzo atrakcyjni kolesie.
                          • yppah Re: Tak wygląda... 26.09.24, 00:24
                            Kto to sa ci bardzo atrakcyjni kolesie? big_grin Ten Artur? big_grin

Jak "koles" jest autentycznie atrakcyjny, to nie wierzysz w jego istnienie i de facto zarzucasz Permet zly gust lub klamstwo. A jak wyglada jak pol dupy zza krzaka, to mamy sie do niego modlic big_grin
                            • baenzai Re: Tak wygląda... 26.09.24, 01:00
                              yppah napisała:

> Kto to sa ci bardzo atrakcyjni kolesie? big_grin Ten Artur? big_grin
                              >
                              Na pewno Artur jest bardziej atrakcyjny jako mężczyzna niż Wiktoria jako kobieta.
                              • yppah Re: Tak wygląda... 26.09.24, 01:09
                                Na pewno Artur jest bardziej atrakcyjny jako mężczyzna niż Wiktoria jako kobieta.

Jestes bi? Bo jak nie, to ta ocena jest funta klakow niewarta big_grin
                                • baenzai Re: Tak wygląda... 26.09.24, 08:06
                                  yppah napisała:

> Na pewno Artur jest bardziej atrakcyjny jako mężczyzna niż Wiktoria jako kob
                                  > ieta.
                                  >

>
                                  > Jestes bi? Bo jak nie, to ta ocena jest funta klakow niewarta big_grin
                                  To raczej wy kompletnie nie ogarniacie Skali Ruchenstaina i potem wychodzą takie kwiatki w stylu Johnny Depp 3/10 i damska wersja Sida z ,,Epoki Lodowcowej" 8/10. 😉
                                  • trentino Re: Tak wygląda... 26.09.24, 19:10
                                    To jest trolling albo jakiś eksperyment społeczny smile
                                    • yppah Re: Tak wygląda... 26.09.24, 22:48
                                      To jest trolling albo jakiś eksperyment społeczny smile

To nie jest eksperyment spoleczny, tylko karma. Jak rozdawali cechy, to jeden stal w kolejce po marudzenie i szydere, drugi po seksapil i charyzme. Ja z tym nie mam nic wspolnego, zazalenia do Kierownika.
                  • yppah Re: Tak wygląda... 25.09.24, 19:08
                    Dla mnie nadal nie. Ze mna w posciel by nie trafil, nawet gdyby znal rachunek calkowy wink
                    • baenzai Re: Tak wygląda... 25.09.24, 19:29
                      yppah napisała:

> Dla mnie nadal nie. Ze mna w posciel by nie trafil, nawet gdyby znal rachunek c
                      > alkowy wink

Johnny zawsze był trochę ekstrawagancki więc bzyknąłby cię na stole.

Odwróconym. wink
                • flirting.shadow Re: Tak wygląda... 25.09.24, 18:52
                  A gdyby nie byli z Hollywood tylko krajow arabskich, gdzie minimalny wiek kobiety do zawarcia malzenstwa to czasem 14, czasem nawet 10 lat albo i takiego wieku brak - to jak bys sie na to zapatrywala? Pytam w kontekscie zdecydowanego sprzeciwu jaki ostatnio wyrazilas na to, co baenzai napisal o Arabach i ich kobietach.

Według UNICEF ponad 400 mln kobiet, które teraz są w wieku 20-49 lat wstąpiło w związek małżeński jako dzieci - cytuje, nie jestem taki madry wink
                  • yppah Re: Tak wygląda... 25.09.24, 19:06
                    Zapatruje sie zle na takie przepisy, podobnie jak na te, ktore 200 lat temu obowiazywaly w Europie. 14-latki sa zbyt mlode, zeby zyc jak dorosli ludzie, w tym nie jest to dobry wiek na ciaze. Jeszcze nie zapomnialam, kim wtedy bylam. Niemniej jest to legalne i powszechnie akceptowane w tych krajach, tamtejsi mezowie nie maja przewaznie wiedzy czy okazji do refleksji etycznej jak my. Nie oceniam wiec ich tak zle jak Johnsona.

Nota bene Arabowie roznia sie od siebie, inna jest mentalnosc profesora z Tunisu, inna chlopa z Arabii Saudyjskiej. Np. mentalnosc profesora z Tunisu, ktorego ja znam, jest daleko bardziej progresywna niz Baenzai'a, ktory, obstawiam, nie jest Arabem.
        • 999karolina Re: Tak wygląda... 25.09.24, 12:22
          yppah napisała:

> Ja Ci chetnie odpowiem. Johnson to dziwkarz, pedofil, narkoman i alkoholik bez
          > talentu aktorskiego. Byc moze istnieja kobiety, dla ktorych jest atrakcyjny, je
          > sli tak - dla mnie spoko, nic mi do tego.

Zdecydowanie nie popieram wykorzystywania nieletnich, ale tak dla formalności - pedofilem jest osoba, którą kręci seksualnie dziecko (małe dziewczynki i chłopcy) będące przed okresem dojrzewania. Seks z 15 -latką, która ma już rozwinięte cechy płciowe, nie jest pedofilią. Jest wykorzystywaniem osoby nieletniej.
          • baenzai Re: Tak wygląda... 25.09.24, 12:37
            999karolina napisała:

> Seks z 15 -latką, która ma już rozwinięte
            > cechy płciowe, nie jest pedofilią. Jest wykorzystywaniem osoby nieletniej.

Z tym ,,wykorzystywaniem'' też można polemizować, zwłaszcza w tym konkretnym przypadku. Melanie to córka gwiazdy Hollywood, takie dzieciaki raczej dość szybko dojrzewają, są pewne siebie i tak dalej. Sam Don Johnson mówił, że Melanie była wówczas bardzo dojrzała a on sam był jeszcze trochę infantylny i przez to ta różnica wieku nie była wcale tak odczuwalna jak może się wydawać na pierwszy rzut oka.
            • 999karolina Re: Tak wygląda... 25.09.24, 13:54
              Mogło tak być. Widziałam "zrobione" 15- latki, którym na oko dałabym co najmniej 20 lat. Rozumiem inne okoliczności. Faktycznie chyba nie było tam żadnej przemocy itp. Są miejsca (np. w Afryce czy Ameryce Południowej), w których takie związki nie są niczym nadzwyczajnym i społecznie potępianym. W naszej historii też mieliśmy np. króla Jagiełłę, który poślubił bodajże 11-letnią Jadwigę i nikt go nie nazywa pedofilem. Nie zmienia to faktu, że w obecnym zachodnim systemie prawnym taka sytuacja obciąża osobę pełnoletnią. Nawet infantylną
              • yppah Re: Tak wygląda... 25.09.24, 15:44
                Przemoc polega na samym fakcie, ze sypiasz z osoba nieletnia, bedac dorosla. To moze byc puszczalska lolitka - w dalszym ciagu jest to gwalt, poniewaz niezaleznie od zachowan seksualnych emocjonalnosc i zdolnosc racjonalnego kierowania swoim postepowaniem jest u takiej osoby inna niz u Ciebie. Very Alabama.
                • baenzai Re: Tak wygląda... 25.09.24, 16:09
                  yppah napisała:

> Przemoc polega na samym fakcie, ze sypiasz z osoba nieletnia, bedac dorosla. To
                  > moze byc puszczalska lolitka - w dalszym ciagu jest to gwalt, poniewaz niezale
                  > znie od zachowan seksualnych emocjonalnosc i zdolnosc racjonalnego kierowania s
                  > woim postepowaniem jest u takiej osoby inna niz u Ciebie. Very Alabama.

U nas jest to legalne, w większości stanów USA nie.

Co do aspektu moralnego to każdy przypadek należy oceniać z osobna. Są ludzie 20plus, którzy są nadal mocno niedojrzali i podatni na manipulację. Czy ten związek aż tak bardzo różni się od związku 35-letniego wykładowcy i młodej studentki wkraczającej w dorosłe życie?

Warto też zwrócić uwagę, że wtedy Don Johnson nie był jeszcze znanym aktorem więc jego relacja z Melanie nie podpada pod relację idol-nastoletnia fanka.
                  • yppah Re: Tak wygląda... 25.09.24, 18:58
                    Tak, bardzo rozni sie od zwiazku studentki i wykladowcy. 14 lat to dziecko. Studentka jest dorosla kobieta. Nota bene w Stanach za zwiazek ze studentka jest postepowanie dyscyplinarne. Nie to co w dzikich koloniach.

Sypial z nia na poczatku, bo jej matka nadal wiele mogla. Ty podobno jestes przed 40-tka, a rozum masz jak w przedszkolu.
            • yppah Re: Tak wygląda... 25.09.24, 15:41
              Jestes zboczencem? Byl doroslym mezczyzna, a ona byla dzieckiem. Bez znaczenia, czy dziewica. Byla nieletnim dzieckiem i wygladala jak dziecko.
    • flirting.shadow Re: Tak wygląda... 24.09.24, 18:56
      Ja sie wcale nie dziwie. Facet w ogole o siebie nie dbal. A w Hollywood nie potrzeba wcale wiele. Na przyklad taki Gerard Butler w 4 miesiace przygotowal sie do roli w "300" robiac 25 podciagniec, 50 * martwy ciag, 50 pompek i kilka innych podobnie ekstremalnych cwiczen. www.mensjournal.com/health-fitness/13-extreme-celebrity-fitness-transformations#gid=ci02b8d1e5b01b2491&pid=gerard-butler

wink
      • trentino Re: Tak wygląda... 24.09.24, 19:11
        Wygląda jakby chodził na spacery i raz w tygodniu na basen wink
      • baenzai Re: Tak wygląda... 24.09.24, 19:33
        flirting.shadow napisał:

> Ja sie wcale nie dziwie. Facet w ogole o siebie nie dbal.

No i do tego nosił za duże spodnie i marynarki. Co z tego, że taka była wtedy moda, sam fakt się liczy. smile

A na te 180 cm wzrostu można w sumie przymknąć oko.
    • morojka Re: Tak wygląda... 29.10.24, 18:48
      A w ostatecznym rozrachunku wygląd i tak nie ma znaczenia. Nawet nieciekawie wyglądający facet może bardzo zyskać przy bliższym poznaniu. I niejedna kobieta jest gotowa dać takiemu osobnikowi szansę. Szkoda ze panowie nie potrafią tak podejść do tematu, może nie wszyscy, ale większość.
      • baenzai Re: Tak wygląda... 29.10.24, 19:38
        morojka napisała:

> A w ostatecznym rozrachunku wygląd i tak nie ma znaczenia. Nawet nieciekawie wy
        > glądający facet może bardzo zyskać przy bliższym poznaniu. I niejedna kobieta j
        > est gotowa dać takiemu osobnikowi szansę. Szkoda ze panowie nie potrafią tak p
        > odejść do tematu, może nie wszyscy, ale większość.

Tych kobiet nie jest tak wiele, poza tym z reguły są dość szybko zajmowane (często jeszcze pod koniec liceum/na początku studiów). Te wolne często albo są nietrakcyjne albo mają bombelki albo mają borderline. A jak już się trafi niegarbata, bezdzietna i normalna to walczy o nią 100 chłopa. wink
        • morojka Re: Tak wygląda... 29.10.24, 20:02
          baenzai napisał:

ych kobiet nie jest tak wiele, poza tym z reguły są dość szybko zajmowane (czę
          > sto jeszcze pod koniec liceum/na początku studiów). Te wolne często albo są nie
          > trakcyjne albo mają bombelki albo mają borderline. A jak już się trafi niegarba
          > ta, bezdzietna i normalna to walczy o nią 100 chłopa. wink

No właśnie o tym pisałam, nie dajecie szans tym mniej atrakcyjnym fizycznie i nawet nie wysilicie się by spróbować odkryć ich prawdziwe piękno i atrakcyjność- te wewnętrzne.
          • baenzai Re: Tak wygląda... 29.10.24, 20:26
            morojka napisała:

> No właśnie o tym pisałam, nie dajecie szans tym mniej atrakcyjnym fizycznie i
            > nawet nie wysilicie się by spróbować odkryć ich prawdziwe piękno i atrakcyjność
            > - te wewnętrzne.

Ja dość często widuję pary typu względnie atrakcyjny/przeciętny mężczyzna + niezbyt urodziwa babeczka.

W odwrotną stronę takich par jest znacznie mniej. A jak już się trafi para typu niewysoki zakolak + spoko laska to okazuje się, że koleżka jest lekarzem albo kierownikiem w banku.
            • morojka Re: Tak wygląda... 29.10.24, 20:43
              baenzai napisał:

>
              > W odwrotną stronę takich par jest znacznie mniej. A jak już się trafi para typu
              > niewysoki zakolak + spoko laska to okazuje się, że koleżka jest lekarzem albo
              > kierownikiem w banku.

No to jeśli jesteś niewysokim zakolakiem to dopuść do siebie babeczkę mniej atrakcyjną fizycznie ale z urodziwym wnętrzem.
              • baenzai Re: Tak wygląda... 29.10.24, 20:56
                morojka napisała:

> No to jeśli jesteś niewysokim zakolakiem to dopuść do siebie babeczkę mniej atr
                > akcyjną fizycznie ale z urodziwym wnętrzem.

Mogę trochę zejść z oczekiwań, ale jest jakaś granica poniżej której nie zejdę. smile

• trentino Re: Tak wygląda... 29.10.24, 21:55
                  I jakoś tak dziwnie się składa że te niezbyt urodziwe nie mają wcale małych wymagań big_grin
                  • tapatik Re: Tak wygląda... 29.10.24, 21:58
                    Czyli trzeba się brać za te ładniejsze tongue_out
                    • wilczamia Re: Tak wygląda... 29.10.24, 22:13
                      Natomiast Baenzai sie powinien brac za mezczyzn, bo on mezczyzn uwaza za ladniejszych 😂
                    • morojka Re: Tak wygląda... 29.10.24, 22:16
                      tapatik napisał:

> Czyli trzeba się brać za te ładniejsze tongue_out
                      >

No ale to trzeba być lekarzem albo kierownikiem banku... I koło się zamyka 😏
                      • tapatik Re: Tak wygląda... 29.10.24, 23:06
                        A to, że mam brzydką mordę nie wystarczy?
                        • morojka Re: Tak wygląda... 29.10.24, 23:08
                          tapatik napisał:

> A to, że mam brzydką mordę nie wystarczy?
                          >

No wg teorii spiskowych Baenzaia raczej nie. Sama brzydota nie zagwarantuje Ci sukcesu 😏
                • morojka Re: Tak wygląda... 29.10.24, 22:20
                  baenzai napisał:

>
                  > Mogę trochę zejść z oczekiwań, ale jest jakaś granica poniżej której nie zejdę.
                  > smile
                  >

To może poziom swoich oczekiwań ustaw na poziomie tego co sam sobą reprezentujesz i co sam masz do zaoferowania. 🙂
                  • baenzai Re: Tak wygląda... 29.10.24, 22:39
                    morojka napisała:

> To może poziom swoich oczekiwań ustaw na poziomie tego co sam sobą reprezentuje
                    > sz i co sam masz do zaoferowania. 🙂

Hipergamia działa w ten sposób, że kobieta 5/10 celuje w mężczyzn co najmniej 7/10 a kobieta 3/10 w mężczyzn co najmniej 5/10.

Przy sprzyjającej dla mężczyzn demografii ten negatywny aspekt hipergamii jest trochę niwelowany. A my obecnie mamy wybitnie niesprzyjającą demografię + doszły social media i tinder co tworzy na rynku matrymonialnym mieszankę wybuchową.
                    • morojka Re: Tak wygląda... 29.10.24, 22:47
                      baenzai
                      >
                      > Hipergamia działa w ten sposób, że kobieta 5/10 celuje w mężczyzn co najmniej 7
                      > /10 a kobieta 3/10 w mężczyzn co najmniej 5/10.
                      >

Wypychanie sobie główki tymi wszystkimi statystykami, które jak domniemam mają być wytłumaczeniem Twoich niepowodzeń, raczej w niczym Ci nie pomoże. Musisz popracować nad swoim nastawieniem, bo inaczej to rzeczywiście będziemy czekać na cud. I spróbuj zmienić swój pogląd na atrakcyjność, bo atrakcyjność to nie tylko powierzchowność.
                    • wilczamia Re: Tak wygląda... 29.10.24, 22:51
                      A Ty jestes ile/10 i czym to sie objawia? 😀

Nie chce byc brutalna, ale podaz musi sie zejsc z popytem. Jesli rynek Cie nie kupuje, a chcesz byc kupiony, to musisz poprawic towar. Lub rzucic sie na inny rynek, na ktorym ten towar bedzie mial branie. Wymyslanie absurdalnych filozofii typu glupi nabywcy sie nie znaja na zajebistosci mojego towaru nie prowadzi do pozadanych decyzji zakupowych. Skup interwencyjny jest mozliwy, ale w ramach walki zbrojnej.
                      • baenzai Re: Tak wygląda... 29.10.24, 23:39
                        Ludzie nie żyją w próżni a społeczeństwo to system naczyń połączonych. Tak jak porno i branża modelingu ma pewien wpływ na postrzeganie kobiet przez mężczyzn tak samo social media, portale randkowe, reklamy i feminizm mają wpływ na postrzeganie mężczyzn przez kobiety.

Nawet w reklamie ,,Magii Nagości'' widać podprogowy przekaz ,,gruba baba zasługuje na atrakcyjnego mena''. smile
                        • morojka Re: Tak wygląda... 30.10.24, 10:13
                          Skoro u kobiety interesuje Cię tylko wygląd a sam belmondziakiem nie jesteś i wybacz, ale Twoja osobowość pewnie też nie powala, to faktycznie masz marne szanse na znalezienie kogoś. I szczerze Ci wspolczuje.
                        • tapatik Re: Tak wygląda... 30.10.24, 11:26
                          Ale myślący man może mieć w dupie te przekazy i interesować się takimi jakie jemu się podobają.
                          A tak przy okazji - rzeczywiście jest taki program telewizyjny jak wyżej?
                          I ktoś go ogląda?
                          • baenzai Re: Tak wygląda... 30.10.24, 11:40
                            tapatik napisał:

> Ale myślący man może mieć w dupie te przekazy i interesować się takimi jakie je
                            > mu się podobają.
                            A jak to się ma do mojego wpisu, że media robią kobietom papkę z mózgu?
                          • wilczamia Re: Tak wygląda... 30.10.24, 12:10
                            A tak przy okazji - rzeczywiście jest taki program telewizyjny jak wyżej?
                            I ktoś go ogląda?

No przeciez Baenzai oglada wszystko, co jest w TV i w czym pokazuja kobiety 😀 Jest na dobrej drodze, zeby wstapic do ISIS.
                            • baenzai Re: Tak wygląda... 30.10.24, 12:14
                              Oglądałem pojedyncze odcinki na YT. Głównie angielską edycję. Polską widziałem tylko dwa odcinki, bo potem zaczęli usuwać.
                              • trentino Re: Tak wygląda... 30.10.24, 18:52
                                Widziałem to kiedyś. Jest to chyba jeden z najbardziej krindżowych programów jakie kiedykolwiek pojawiły się w tv. I jest bardzo postępowy - mnóstwo grubych bab, przeróżne orientacje, faceci z protezami kończyn itp itd
                                • morojka Re: Tak wygląda... 30.10.24, 19:17
                                  trentino napisał:

> Widziałem to kiedyś. Jest to chyba jeden z najbardziej krindżowych programów ja
                                  > kie kiedykolwiek pojawiły się w tv. I jest bardzo postępowy - mnóstwo grubych b
                                  > ab, przeróżne orientacje, faceci z protezami kończyn itp itd

Mówisz o tych ludziach jakby to były jakieś wybryki natury, a przecież to normalne osoby.
                                • baenzai Re: Tak wygląda... 30.10.24, 19:43
                                  trentino napisał:

> Widziałem to kiedyś. Jest to chyba jeden z najbardziej krindżowych programów ja
                                  > kie kiedykolwiek pojawiły się w tv. I jest bardzo postępowy - mnóstwo grubych b
                                  > ab, przeróżne orientacje, faceci z protezami kończyn itp itd

Parę fajnych lasek też się przewinęło. wink Ale faktycznie jest mocno cringowo. Dosłownie lecą tam teksty typu ,,masz piękną waginę'', ,,naprawdę imponujący sprzęt'', ,,całkiem sexy tyłeczek'', ,,fajniutkie masz te cycuszki''.

• trentino Re: Tak wygląda... 30.10.24, 20:58
                                    Może za mała próba w moim przypadku. Raczej w większości mocno nieciekawe, takie stereotypowe Brytyjki, w dodatku przeważnie z wyraźną nadwagą. Generalnie ludzie różni ale dość wyraźne było to że znacznie więcej zadbanych facetów niż pań.
                                  • wilczamia Re: Tak wygląda... 30.10.24, 22:39
                                    Ale faktycznie jest mocno cringowo. Dosłownie lecą tam teksty typu ,,masz piękną waginę'', ,,naprawdę imponujący sprzęt'', ,,całkiem sexy tyłeczek'', ,,fajniutkie masz te cycuszki''.

Zignoruje ekshibicjonizm, natomiast co do formy przekazu werbalnego… 😂 Jesli to sa doslowne cytaty, to to jest dopiero cringe nad cringe. Brrr… Jakby ktos sztuccami piszczal po talerzu 🤣
                                  • tapatik Re: Tak wygląda... 30.10.24, 22:48
                                    Jak bardzo trzeba się nudzić, żeby takie programy oglądać?
                                    Toć nauka chińskiego jest ciekawsza.
                                    • baenzai Re: Tak wygląda... 30.10.24, 23:16
                                      tapatik napisał:

> Jak bardzo trzeba się nudzić, żeby takie programy oglądać?
                                      > Toć nauka chińskiego jest ciekawsza.
                                      >

Ty, jak rozumiem, oglądasz wyłącznie filmy Felliniego oraz zasłuchujesz się w King Crimson i Milesiu Davisie i nigdy nie obczaiłeś czegoś cringowego czy przaśnego choćby dla beki, odmóżdżenia albo z ciekawości. wink
                                      • wilczamia Re: Tak wygląda... 31.10.24, 13:48
                                        Karte na silke sobie kup, jak chcesz sie odmozdzac, o wiele zdrowiej.

Albo czekaj wlasciwie.... na ZUMBE big_grin Same baby, zero konkurencji, nauczysz sie dupa krecic, to moze cos wykrecisz wink

• morojka Re: Tak wygląda... 31.10.24, 12:19
                                      tapatik napisał:

> Jak bardzo trzeba się nudzić, żeby takie programy oglądać?
                                      > Toć nauka chińskiego jest ciekawsza.
                                      >

Wszystko jest dla ludzi. Ja wiem po sobie ze w zależności od zmęczenia czy nastroju potrzebuje rożnego typu rozrywki. Czasem coś bardziej ambitnego a czasem choćby Hotel Paradise - wczoraj był finał 9 sezonu 😄
                            • morojka Re: Tak wygląda... 30.10.24, 12:42
                              wilczamia napisała:

> No przeciez Baenzai oglada wszystko, co jest w TV i w czym pokazuja kobiety 😀
                              > Jest na dobrej drodze, zeby wstapic do ISIS.

😅

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka