pit.dog.lover Re: a jednak 31.12.24, 20:28 Ja się już dziś bawiłem, roślinki do akwarium przyjechały i trzeba było posadzić w baniaku 😁 Na dziś zabaw wystarczy 😉 Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 31.12.24, 20:35 ty za chwile bedziesz musial psa pod koldra tulic. jak reaguje na te wszystkie fajerwerki? Odpowiedz Link
pit.dog.lover Re: a jednak 31.12.24, 20:38 Nie, mój pies się niczego nie boi 🙃 Za to mnie już wkurwia to strzelanie, na mojej wsi zaczęło koło 13 i trwa cały czas. Na moje nieszczęście jestem człowiekiem lubiącym spokój i ciszę 😬 Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 31.12.24, 20:45 na mojej na szczescie cisza i spokoj, bo tu juz nikt prawie nie mieszka :d Odpowiedz Link
pit.dog.lover Re: a jednak 31.12.24, 20:47 To co Ty gdzieś pod wschodnią granicą mieszkasz? 😉 A tak na poważnie to ja mam w planie szukanie takiego miejsca dla siebie. Jakieś odludzie fajne. Plan jest dwuetapowy 🙂 Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 31.12.24, 20:58 na zimnym zadupiu. urokliwym co prawda, ale latem w okolicy robi sie zbyt tloczno i trzeba pod stolice uciekac, zeby odpoczac :d jakie sa te dwa etapy? moge ci opowiedziec jak to bylo u mnie, z wyprowadzka na zadupie - szybko i bezbolesnie Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 31.12.24, 21:23 chyba nie mnie. baenzai chyba wie, ze ja nie pracuje nigdzie na etacie, zapieprzam jak mi sie zachce, a jak nie to sobie tylko dlubie tak lekutko. Odpowiedz Link
pit.dog.lover Re: a jednak 31.12.24, 21:28 A ok, ja nie tyle praca zdalna co własna działalność, zredukowana do minimum, pracuję sam na siebie i tak zostanie, okres zarzynania się mam za sobą. Teraz mam inne priorytety 😉 Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 31.12.24, 21:33 normalni ludzie dojrzewaja do tego z czasem. u mnie, gdyby nie pewne okolicznosci, prawdopodobnie nie 14 lat temu, a dopiero teraz dochodzilabym do tego, ze nie praca jest najwazniejsza :d Odpowiedz Link
pit.dog.lover Re: a jednak 31.12.24, 21:35 U mnie olśnienie przyszło jakoś pięć lat temu. Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 31.12.24, 21:39 panie, to pozno bardzo. przyszlo pismo z zusu, ze w twoim wieku juz dluzej emerytury nie beda wyplacac? a tak powaznie, co cie natchnelo? Odpowiedz Link
pit.dog.lover Re: a jednak 31.12.24, 21:42 Wydarzyło się na raz sporo rzeczy i w moim życiu prywatnym i zawodowym. I to był moment najlepszy z możliwych na zmiany. Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 31.12.24, 21:44 w takich momentach najlatwiej te zmiany przeprowadzac, zaczynac "od poczatku". Odpowiedz Link
pit.dog.lover Re: a jednak 31.12.24, 21:45 Dokładnie. Jak się człowiek zderza ze ścianą to trzeba się zastanowić czy się nadal chce tak szybko biegać 😉 Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 31.12.24, 21:46 i czy ma az tak duzo czasu w zyciu, zeby go marnowac na kolejne uderzenia. Odpowiedz Link
pit.dog.lover Re: a jednak 31.12.24, 21:49 Tak, a przy okazji przyszła refleksja, jak ja naprawdę chcę żyć i na czym mi zależy. Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 31.12.24, 21:37 w czasach, kiedy ucieklam z wawy na zadupie, jeszcze pracy zdalnej nie bylo, przynajmniej w moim korpo nie bylo. zawodowo calkowicie zmienilam branze, z cyferek na slowa :d Odpowiedz Link
pit.dog.lover Re: a jednak 31.12.24, 21:40 Fajna sprawa pracować ze słowami, jesteś tłumaczem może? Ja też planuję zmienić branżę, żeby robić to co lubię, ale to akurat nie będą słowa 🙃 Odpowiedz Link
pit.dog.lover Re: a jednak 31.12.24, 21:47 Mocno specjalistyczna branża i mało popularna. Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 01.01.25, 15:08 klikasz raczej w klawiature. jest to cos ciekawego przynajmniej? lubisz to? czy klikasz, bo musisz? Odpowiedz Link
baenzai Re: a jednak 01.01.25, 15:37 ,,Klikanie w kąkuter" to zwrot z memów. A pracę w miarę lubię. Zarówno tematykę jak i formę. Odpowiedz Link
pit.dog.lover Re: a jednak 31.12.24, 21:05 Czyli w jakimś regionie turystycznym mieszkasz pewnie. Mam oku zakup trochę nietypowego bliźniaka od znajomych na Śląsku, w którym można zrobić trzy mieszkania na wynajem (dwa oddzielne już są) i nie jest to żadna patoakcja po 35 m2. A ja sam to gdzieś na odludzie, Dolny Śląsk albo Czechy (Czechy by mi dużo bardziej odpowiadały). Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 31.12.24, 21:20 w samym sercu regionu. ale drazni mnie to tylko, kiedy do miasta trzeba jechac, albo zawedrowac blizej wsi, poza tym calkiem spokojnie. dolny slask? czyli gdzies w karkonoszach? bajka wstrzel sie w jakies gorzyste rejony, gdybym dzis mogla wybierac, gdzies tam bym szukala miejsca na moja samotnie. Odpowiedz Link
pit.dog.lover Re: a jednak 31.12.24, 21:22 Może tak będzie, pierwszeństwo będzie miało właśnie mega spokojne miejsce bez sąsiadów. Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 31.12.24, 20:34 z rodzicami chlopcu wolno, pod czujnym okiem mamusi :p Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 31.12.24, 20:47 niech sie bawia. chodzilo wlasnie o to, ze pomimo narzekania na forum, potafia wyjsc z chalupy i sie bawic (albo bawic sie w chalupie). Odpowiedz Link
stasi1 Re: a jednak 02.01.25, 17:21 Ale też nie wszyscy. Znajomych syn był rok temu tylko na Sylwestra pracowego, tak cały rok poza pracą przy komputerze Odpowiedz Link
searam Re: a jednak 31.12.24, 21:03 permet napisała: > oczywiscie ze ai :d Ej..Aj..mysle , ze to jednak stuka ludzka istota...w klawiature..Plec nie rozpoznana.. Odpowiedz Link
permet Re: a jednak 31.12.24, 21:25 "Plec nie rozpoznana.." bo to teraz narobili tych plci dodatkowych, jest w czym wybierac. tylko nigdy nie wiem jak sie do tych wynalazkow zwracac. Odpowiedz Link
searam Re: a jednak 01.01.25, 00:56 permet napisała: > "Plec nie rozpoznana.." > bo to teraz narobili tych plci dodatkowych, jest w czym wybierac. tylko nigdy n > ie wiem jak sie do tych wynalazkow zwracac. "That's the way it goes..." Odpowiedz Link