11.08.10, 19:28
szukam faceta
Obserwuj wątek
    • zyrafa46 Re: szukam 11.08.10, 20:49
      Pełno tego chodzi po Warszawie. Ostatnio tylko tu bywam. Może gdzie indziej jest
      inaczej,
      • ziutek2005 Re: szukam 11.08.10, 22:22
        A w jakim celu szukasz faceta?
        • wenuska30 Re: szukam 12.08.10, 14:33
          w celu damsko- męskim , lecz nie matrymonialnym :-))
    • jimmy_tornado Re: szukam 11.08.10, 22:36
      facet fajne stworzenie:P nie dziwie się że mnie szukasz hehe
      • Gość: Viviene Re: szukam IP: 212.59.248.* 12.08.10, 00:59
        Jimmy , szrżujesz,oj szrżujesz..:)
        • jimmy_tornado Re: szukam 12.08.10, 08:33
          a co mam nie szarżować lepszego nie znajdzie bo lepszych już nie ma
          hehe
    • Gość: KOBIETKA Alfa Re: szukam IP: *.vide-sat.pl 12.08.10, 07:57
      Wenusko....już Ciebie tu troche znam....a tamtego pogoniłaś na dobre, a i
      przepraszam, zapytam...czemu szukasz? po co?, dlaczego?

Alfa
      • fabiani Re: szukam 12.08.10, 10:10
        każdy człowiek ma jakieś hobby
        hihihihi
        • wenuska30 Re: szukam 12.08.10, 14:29
          tak rozstałam się definitywnie :-)) szukam , bo nie lubię samotności ... itd itp
          ... zawsze chciałam mieć rodzinę , dzieci okazało się, że mój mąż to palant
          trzeba było się pogodzić z sytuacją i żyć dalej , ale przecież nie jest tak, że
          nie nawidzę teraz facetów i mam być do końca życia sama :-)
          • fabiani Re: szukam 12.08.10, 14:45
            człowiek inteligentny nie nudzi się we własnym towarzystwie.
            • wenuska30 Re: szukam 12.08.10, 14:52
              człowiek nie lubi samotności , nawet jak jest sam jego myśli krażą wokół innych
              ludzi
              • fabiani Re: szukam 12.08.10, 15:04
                nudzi sie. po prostu.
                • wenuska30 Re: szukam 12.08.10, 15:19
                  rozgryzłeś mnie, chyba nie będę zaprzeczać , bo będzie to brzmieć jeszcze mniej
                  prawdopodobnie...
                  • fabiani Re: szukam 12.08.10, 15:27
                    no to pozostaje mi życzyć większego prawdopodobieństwa w realizacji
                    nowego hobby!
                    Ja Ci tylko podpowiem, że ta dziedzina matematyki, czasem się
                    sprawdza (sic!) ;-) odpowiedz ponizej

----
                    Właśnie poznałem wspaniałą kobietę!
                    Jest postacią fikcyjną, ale przecież nikt nie jest doskonały.
              • Gość: kobietka Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 15:59
                WENUSKO, jak jesteśmy sami, to nasze myśli kierują się na nasze
                potrzeby i na nas samych i to jest najcenniejsze....Kiedy jesteśmy
                sami ze sobą to siebie poznajemy....

Znać innych to mądrość,poznać siebie to najwyższa mądrość..

Wenusko, mi bardzo pomaga kiedy odczuwam samotność (to stan normalny)

...uczucie samotności potężnieje, kiedy próbujemy mu się
                sprzeciwiać, a słabnie,
                kiedy najzwyczajniej w świecie je ignorujemy...

sugeruje pobić się z własną samotnością i ztolerować ją w
                sobie..pozdr
                • fabiani Re: nie szukaj.. 12.08.10, 16:21
                  pięknie opisane.

Ludzie to zwierzęta żyjące stadnie i przeważnie będą walczyć ze
                  samotnością. Do tego dochodzi naturalizm instynktów prokreacyjnych.
                • wenuska30 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 08:17
                  prawie mnie przekonałaś ...jest wiele nieszczęsliwych kobiet, które myslą tylko
                  i wyłącznie o zaspokajaniu potrzeb innych o sobie zapominają , poświęcają się -
                  ja do nich nie nalezę potrafie być sama, ale facet czasem też się przydaje ;-)
                • wenuska30 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 08:27
                  recepta na udany związek, to podobno umiejętność bycia samemu ze sobą , bo jesli
                  my ze soba wytrzymujemy to znaczy że nasz partner też da radę ...
                  • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 09:19
                    dla mnie receptą na udany związek jest niezależność obojga partnerów,
                    wtedy każde z nich zna swoja wartość i żadne z nich nie czuje się
                    pokrzywdzone.
                  • Gość: kobietka Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 10:31
                    ..DO WENUSKI...recepta na udany zwiazek...hm nie wiem, w poradnikach
                    dla kobiet pisze:bądź taka, rób to, nie rób rego i tak do
                    znudzenia...ale znam receptę na udany seks-ostatnie moje odkrycie
                    (niestety i na tym polu ciągle się poznajemy)

PRawdziwa miłość daje wolność..... właśnie w związku! a czy on to
                    zniesie..to już inna bajka...

ps. czytałaś Baśn o Sinobrodym? baśń dla kobiet i o kobietach...
                    • wenuska30 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:50
                      nie czytałam , ale może po nią sięgnę... oczywiście że nie ma gotowego przepisu,
                      recepty , bo gdyby istniała sprawdzona metoda na udany związek nie byloby tyle
                      rozwodów ...
                • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 09:10
                  z takimi zasadami to do klasztoru lepiej się przeprowadzić. Trzeba żyć
                  pełną piersią, pełnym dzbanem czerpać przyjemność z życia :) A teksty
                  o tym, że samotność pomaga jest typowa dla osobników zdominowanych,
                  zakompleksionych którzy nie znają własnej wartości.
                  Pozdrawiam gorąco :)
                  • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 09:23
                    zgadzam sie co do czerpania z życia z zastrzezeniem: z zachowaniem
                    zasad i własnej godności. Bo niektórzy czerpiąc z dzbana..wpadaja do
                    niego. A samotnosc pomaga ... znaleźć dystans ale nie na dłuższa
                    mete. Przeciez wielu facetow jedzie czasem na ryby lub pograc w
                    golfa..samemu.. i to jest osobnik zdominowany? Zakompleksiony?
                    • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 09:29
                      jak dla mnie jest to samotnik :) ja takich ludzi nie rozumiem :) ale
                      owszem tacy są i ich szanuję, podobnie jak nie rozumiem osób walczących
                      pod krzyżem i w imię krzyża ale i tych szanuję bo maja swoje
                      przekonania i ich bronią. Jednak wolę moją wersje drogi przez życie.
                      Pełnymi garściami z rozwianymi włosami.
                      • Gość: kobietka Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 11:09
                        ..w kwestii krzyża nie mam zdania....ludzie czegoś chcą. Natomiast
                        cyt.."Jednak wolę moją wersje.
                        Pełnymi garściami z rozwianymi włosami." Zgadzam się z Tobą, że nie
                        można żyć ASCETYCZNIE! Trzeba walczyc o swoje i życie to
                        przeżyć...ale teraz uwazaj.......z pełnymi jego konsekwencjami! I
                        wcale nie usłyszałam tego w klasztorze....wiem to z własnej
                        retrospekcji i patrzę na innych.

W klasztorze MONASTER siostry(kobiety) są wyżej w hierarchi
                        kościelnej, one prowadzą msze.. Nie wolno im jednak odzywać sie do
                        ludzi przybyłych, kiedyś jedna przemówiła....i powtórzyła dokładnie
                        co następuje wyzej....z pełnymi konsekwencjami
                        • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 17:17
                          skoro się ze mną zgadzasz to jak możesz proponować tolerowanie
                          samotności i poznawanie w samotności samej siebie. wg mnie to
                          zupełnie inna bajka.
                          • Gość: KOBIETKA Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.vide-sat.pl 13.08.10, 17:35
                            do KURCZE....pewnie, że inna bajka, nic Tobie nie proponowałam...nigdy nie
                            składałam na tym Forum jakiejkolwiek propozycji...nie pamietam tego...

Widzę, że chcesz konkretnych argumentów! ok lubię spory na argumenty..
                            Bardzo krótka odpowiedź...samotność to taka osobista przestrzeń,którą mamy poza
                            relacjami z ludzmi, jest każdemu potrzebna!Gdy doskwiera to znak, że trzeba coś
                            ze SOBĄ zrobić...Jeśli zbyt patetycznie wybacz mi...
                            A swoją drogą ciekawe, że ten temat Ciebie tu przywołuje...

ps to było info do WENUSKI...jak się ogląda SEKS W WIELKIM MIESCIE...to temat
                            powyzej bardzo na topie..
                            • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 17:59
                              wg mnie samotność dopada tych, którzy nie mają siły przebicia,
                              którym brakuje argumentów, którzy nie są zdatni do życia w
                              społeczeństwie, w grupie ludzi.
                              Nie pisałem, że mi proponowałaś ale proponowałaś osobie zakładającej
                              ten wątek. :)
                              Co mnie przywołuje ? staram się pojawiać tam gdzie pojawia się
                              ludzka pruderia i konserwatyzm aby się temu sprzeciwiać.
                              Pozdrawiam :)
                              • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 18:06
                                to nie wiedzialem ze spokój ducha est konserwatyzmem.

mógłbyś wyjaśnić to proszę szerzej ?
                                • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 19:46
                                  nie pisałem nic o spokoju ducha :)
                                  • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 19:57
                                    to co przywiało Cię tutaj by się sprzeciwiać?
                          • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 17:40
                            wydaje mi sie , że nigdy sie jeszcze nie pośliznales, nie upadłeś a
                            jesli tak to jakos udało Ci sie podneisc szybko. Tak tylko mi sie
                            wydaje i oczywiscie moge sie mylić.
                            • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 18:06
                              Należy wyjaśnić co mamy na myśli pisząc "pośliznąłeś", ale chyba tu
                              mamy podobna definicję :) Ślizgałem się i to wiele razy, ale ja
                              wybrałem taki sposób życia. Nie znoszę użalania się nad sobą i rad
                              które ktoś wyczytał w poradniku i próbuje przenosić na własny grunt.
                              • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 18:07
                                będę strzelał: jestes bogaty.
                                • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 19:49
                                  bogaty to pojęcie względne i można je różnie interpretować, ja nie
                                  uważam się za bogatego :)
                                  • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 19:59
                                    zauważyłem właśnie... Ja siebie uważam. Duchowo i światopoglądowo. Ciebie
                                    rozumiem. Ty parę osób jednak nie.
                                    • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:07
                                      masz problem z argumentami więc najprościej kogoś obrażać :)
                                      popracuj głową. :)
                                      • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:13
                                        jeśli tak to odebrałeś.. to Cie przepraszam. Wcale nie miałem inetncj obrażania.
                                        Raczej ukazania tolerancji. Ty mnie nie obrażasz. Ja Ciebie także nie chcę.
                                        Wspomnaiełm Ci wcześniej, że świat nie jest czarny i biały.
                                        • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:22
                                          masz racje, jednak jestem przeciwny udzielaniu rad typu pogódź się z
                                          własna samotnością. Podobnie jak nie zgadzam się na to by ludzie
                                          obrażali innych za to tylko, że maja inny światopogląd (że szukają
                                          przyjaciela czy przyjaciółki) a na tym forum (nie w tym temacie)
                                          wiele jest takich wpisów. Jestem zdania, że każdy ma prawo do
                                          swojego szczęścia i nawet jeśli ono ma trwać tylko 5 minut to warto
                                          to przeżyć.
                                          • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:34
                                            ja jakos nie zauważyłem tutaj rad typu : pogódź sie ze swoją samotnością.
                                            Uważam, że negujesz chęc kogoś do oderwania się na jakis czas i pobycia
                                            samotnym. ze sobą. to dla Ciebie prawdopodobnie strata czasu. Takie mam wrażenie.
                                            • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:04
                                              "sugeruje pobić się z własną samotnością i ztolerować ją w
                                              sobie..pozdr "
                                              • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:15
                                                ale nie jako stan trwały. to normalne ,że człowieka czasem łapie samotność. Poza
                                                tym samotność czasem nie równa się byciu samemu w sensie jednoosbowym jak tutaj
                                                nadmienilismy, ale jak np stan załamania, opuszczenia przez szczescie itp.
                                                akceptacja takiego stanu pozwala ja właśnie opanować. walka moze jeszcze pogłębić.

generalnie wszyscy uwazamy sie za normalnych... ale ludzie (jak tu na forach
                                                przeróżnych) mają problemy niezliczone nawet w sprawach ktorym sie wydaje , że
                                                są całkowicie błahe.

nikt sie nie poddaje samotnosci... nawet Robinson ;-)
                                                • Gość: Krzysztof Re: nie szukaj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:24
                                                  Czy samotność jest czymś złym w stosunku do barier które powstaja w
                                                  skutek źle dobranych charekterków, Czy życie w takim zwiazku gdzie
                                                  jak pies z kotem każda minuta jest dla każdej strony walką, czy to
                                                  ma sens, Czy to buduje, Czy nie lepiej poczekać na bratnią duszę i w
                                                  homeostazie ducha cudownie cieszyć się chwilą spędzoną razem?
                                                • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:25
                                                  ja bym jednak był ostrożny w proponowaniu komuś aby się godzić z
                                                  samotnością nawet jeśli piszesz, że to tymczasowe, przejściowe. Bo
                                                  zważ proszę, że w psychologii podaje się, że najlepszym sposobem na
                                                  pogodzenie się tragedią ( a zdarzenie w którym stajemy się
                                                  samotni jest dla nas tragedią) jest wygadanie się innym, nie
                                                  zamknięcie się w sobie celem przemyślenia (bo wtedy dochodzi do
                                                  największej liczby prób samobójczych)ale właśnie wygadanie się.
                                                  Dlatego taka osoba nie powinna być sama.
                                                  • Gość: KOBIETKA Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.vide-sat.pl 13.08.10, 21:31
                                                    ...widzę, że tamat rozwinął sie na dobra....Alfa
                                                  • Gość: Krzysztof Re: nie szukaj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:35
                                                    W psychologi - samotność jak i pozostałe stany emocjonalne występują
                                                    i uzupełnieja się nawzajem, człowiek stworzony jest do walki, gdy
                                                    podejmuje próby, nawet te najmniejsze kroczki, pomagają mu w
                                                    przezwyciezeniu własnych słabości. Wydaje mi się, że dość ważnym
                                                    aspektem w rozmowie "by pokrzepić wenuskę30" bedzie konkluzja, że
                                                    predestynacja z założenia, że myslenie jej koncentruje się na
                                                    szukaniu bedzie jednoznacznie ukoronowana. Czas leczy, miłość
                                                    ugruntowana na nowych zasadach bedzie lepsza od poprzedniej.
                                                  • wenuska30 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 22:03
                                                    dziękuję, ja nie mam żadnego ciśnienia jakiejś mega spiny , że teraz , zaraz ,
                                                    natychmiast muszę kogoś mieć i aktywnie szukam ... ale mam taką koleżankę, która
                                                    im wiecej starań wklada w znalezienie kogos tym mniej to jej wychodzi... jest
                                                    zalogowana na kilku portalach randkowych, korzystala nawet z biura
                                                    matrymonialnego - efekty żadne nadal sama tylko frustracja się pogłębia ... ja
                                                    się temu przyglądam i ani myśle naśladować :-))
                                                    miłość przyjdzie sama , nieproszona ....
                                                  • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:37
                                                    zaakceptowanie tego stanu jako proby odnalezienia sie w nim. a nie brniecie w
                                                    nim czyli poddawanie sie temu. ja to rozumiem jako dwie odrebne sprawy.
                                                    Wspomnialem o forum i wlasnie zgadzam sie z tym co tez piszesz.
                                                    podobnie z rakiem. akceptujesz to ale sie nie poddajesz.

poza tym wydaje mi sie ze chyba troche ucieklismy od meritum. Ze bycie samotnym
                                                    przez jakis czas wcale nie musi byc złe. po rozwodzie ludzie przeważnie nie
                                                    wchdza w nastepny zwiazek. musza sobie ulozyc w głowie pewne sprawy.

co do zwiazkow... ludzie sie pokloca i milcza..czyli sa samotni, mysla, ukłądaja
                                                    sobie tematy, znajduja dystans... i czesto (tak mi sie wydaje) sa powroty.. a
                                                    przynajmniej inaczej toczy sie rozmowa, podchodzi do tematu kłótni.

jak człowiek ma problem (i to tez jest bardzo dobre: wygadac sie)
                                                    to często sie zamyka, musi go przyslowiowo wychodzic. Najlepiej sie mysli w
                                                    ciszy czyz nieprawdaz? Zreszta to domena kobiet ktore w takim sanie trwaja
                                                    dluzej od mezczyzn ktorzy raczej szybciej reaguja (probuja rozwiazac dany temat
                                                    głośniej).
                                                  • Gość: Krzysztof Re: nie szukaj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:42
                                                    Jak bym był kobietą - szukałabym w nowym zwiazku tych cech, które
                                                    były katastrofą w poprzednim.
                                                  • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:44
                                                    a jako mężczyna szukałbyś czegoś innego?
                                                  • Gość: Krzysztof Re: nie szukaj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:50
                                                    Nie szukał bym, sądze,że szukanie to podstawowy bład każdego kto
                                                    rozstaje się z kimś na dobre. Siłą rzeczy, nowy związek z natury
                                                    meżczyzny był by nieunikniony.
                                                  • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 22:03
                                                    ...czyli trzeba ochlonac... pobyc samemu (może) tez.
                                                  • wenuska30 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 22:11
                                                    nie zakładałabym tego wątku, zainspirował mnie mój mąż, który , chyba żeby mnie
                                                    ukarać za nasze rozstanie zakładal tu posty typu szukam kochanki itd... zamiast
                                                    najpierw zakonczyć nasz zwiazek czeka na mój ruch, bo tak wygodniej ... to moja
                                                    riposta :-)) chcialam sprowokować dyskusję, dowiedzieć się jakie jest zdanie
                                                    innych uczestnikow forum, temat się rozwinął i dzieki WAM nie czuję się ani
                                                    odrobinę samotna dziękuję Wam. Przeżyłam małą traumę przez mojego byłego więc
                                                    wcale nie smieszy mi sie do nowego zwiazku , najpierw trzeba sie otrzasnac,
                                                    wszystko sobie poukladać naturalna kolei rzeczy...
                                                  • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 22:15
                                                    uff :)
                                                    i wątek umarł... ale 100 postow jest !

wiec napijmy sie... za zdrowie wenus !

sto .. lat
                                                  • wenuska30 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 22:30
                                                    ja nie chcialam ... naprawde nie wiem jak to sie stało ... :-p
                                                  • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 22:37
                                                    nie bój się ...wątek to nie nowy mężczyzna ;-)

a wiesz co... może wymysl cos nowego..zainspiruj ludzi.. masz charyzme... niech
                                                    masy ruszą! bedzie sie działo !
                                                  • kobietkaalfa Re: nie szukaj.. 15.08.10, 19:59
                                                    do wyłącznej wiadomości dla WENUSKI....nie będę już tu pisać!!!tu na
                                                    FORUM...musze się pożegnać,
                                                    ale jak byś coś ode mnie chciała to proszę wejdx na pocztę
                                                    kobietkaalfa@gazeta.pl (zawodowo zajmuję się pomaganiem ludziom,kobietom, które
                                                    są w podobnej sytuacji) trzymaj się...

ps. człowiek z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odchodzi.....Lubię Ciebie bardzo
                                                    ALFA
                                                  • Gość: KOBIETKA Alfa Samotność IP: *.vide-sat.pl 14.08.10, 09:19
                                                    witam Kurcze Ciebie......nie wiedziałam, że wywołam taką burzę w Tobie po jednym
                                                    zdaniu..."ztoleruj samotność...pobij się z nią" Ale rozwinąłeś se w tym....
                                                    Wiesz co...strasznie mi się to czyta..ale Ty nie musisz być takim człowiekiem..

Żałoby nie łącz z samotnością! dwa różne skrajne stany w człowieku

ps. jesteś związany jakoś z psychologią stricte? ciekawi mnie bardzo....ja
                                                    kocham słuchać muzykę, bo podnosi mi puls..i wzmaga rózne stany we mnie..
                                                  • Gość: Krzysztof Re: Samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 10:07
                                                    "witam Kurcze Ciebie......nie wiedziałam, że wywołam taką burzę w
                                                    Tobie po jednym
                                                    zdaniu..."ztoleruj samotność...pobij się z nią" Ale rozwinąłeś se w
                                                    tym...." i takie własnie są kobiety, myślą, że jeżeli facet jest
                                                    samotny to wystarczy by było to dla niego pretekstem do podejmowania
                                                    trudu wyjasnienia tego stanu. Otóż nie, dla mnie bycie w samotności
                                                    to forma uwolnienia drugiej osoby od wg trafnej opini Twej "bycia
                                                    ciężkim człowiekiem" bo tak na prawde nie ma większej miłości od
                                                    postawy poszanowania, gdyż właśnie od moralności zależy w istocie
                                                    wzajemna tolerancja.
                                                  • Gość: Krzysztof Re: Samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 10:13
                                                    Tak w ogóle to Witam również :)
                                                    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
                                                    >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
                                                    >>>>>>>>>>>>>>>>>>
                                                    ewelka0304.wrzuta.pl/audio/68tbJY1mmBu/varius_manx_-_pocaluj_noc
                                                  • fabiani Re: Samotność 14.08.10, 10:27
                                                    A że coś tam też napisałem pozwolę się wtrącić i zapytac. Dlaczego sądzisz że
                                                    takie są wlasnie kobiety myslace lub oczekujace tlumaczeń?
                                                    Mowisz o wolnosci i wg mnie, z mojego skromnego doświadczenia, one tego
                                                    potzrebują bardziej niż my, mężczyzni. Sprobuj coś wyciagnac od kobiety kiedy
                                                    ona jest zamknięta...

Amoze ja cos nie rozumiem? Moze to samotnosc tak mnie dzzis ogłupiła?
                                                  • Gość: Krzysztof Re: Samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 10:37
                                                    A to Ci Fabiani powiem, że jeżeli stajesz w obronie tzw. tłumaczeń
                                                    dla kobiet to stajesz w obronie tak przebiegłych mocy, o których
                                                    twoje skrone doswiadczenie nie wie;(i moje też). Któż jak nie
                                                    kobieta potrzebujaca tłumaczenia wyciaga wnioski, które doprowadzają
                                                    do wyolbrzymionych nowych przymiotów dla swojego partnera, które w
                                                    toku życia pamiętnie i namiętnie potrafią doprowadzić do rozstania.
                                                  • fabiani Re: Samotność 14.08.10, 10:50
                                                    Miałem do czynienia moze nie z najwiekszymimocami ale jak dla mnie dosyc
                                                    mocnymi. Ja nie tłuamczylem ich. Ja je chcialem zrozumiec i rozumiałem. I
                                                    nauczyłem sie milczec. Bo jak jest głośno to nic nie słychać. A wtedy i
                                                    zrozumiec nie łatwo. Taka natura kobiet. A jednak brniemy i ciagniemy na ten
                                                    statek co buja mocno na morzu namietnosci.
                                                  • Gość: Krzysztof Re: Samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 10:57
                                                    Bo siła kobiet nie jest w tym o czym mówią, lecz w tym ile razy to
                                                    powtarzają :) - i to są te moce - Boże broń i chroń :)
                                                  • fabiani Re: Samotność 14.08.10, 11:07
                                                    siła jest w tym najwieksza czego nie mówią wcale.
                                                  • Gość: Krzysztof Re: Samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 11:08
                                                    Wszystko jednak swój poczatek i koniec ma w łóżku. To łoże jest
                                                    mediatorem w związku i tego się trzeba trzymać. Bo gdyby nie dziadek
                                                    zababcię a babcia za dziadka itd. to by nikt na siebie nie
                                                    poleciał :)
                                                  • fabiani Re: Samotność 14.08.10, 11:23
                                                    pyszny żart :)

a poważnie ja to jednak nie sprowadzam wszystkiego mianownika łóżkowego. Ja to
                                                    energii duzo mam ale i romantyk jestem.

Jade zaraz pochdozic sobie po górach, wyciszyć się, porozmawiać ze sobą (nawet
                                                    nie wiedzialem ze tematyka wczorajsza dzis znow bede w praktyce realizował hihi)
                                                    bo dzis w nocy cos strzeliło w środku, jakby pękło i boje sie żeby z żyłki mnie
                                                    krew nie zalała ;-))
                                                    i to wlasnie tak a propos.

PS
                                                    mysle, mysle... o kobiecie ale to tak po cichu. na uszko.
                                                  • Gość: Krzysztof Re: Samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 11:30
                                                    No chyba nie sądzisz, że dzieci biorą się z kapusty :)
                                                  • fabiani Re: Samotność 14.08.10, 11:34
                                                    z romantycznosci i milosci.

od kapusty łeb jest pusty.

PS
                                                    nie wszystko sprowadzam do łóżka. Mężczyzn zosatwiam innym hihihihi

• fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 17:43
                            podpowiem Ci , że życie nie skłąda się tylko z czerni i bieli i
                            jednego wyboru. Ascetyzm to nie chęć pobycia ze soba sam na sam.
                            Pomysl, dlaczego niektorzy ludzie wspinaja sie po górach, chodza po
                            nich czy wypływaja samotnie w morze? Może nie tylko po to by cos
                            zdobyc, udowodnic... Tak ja uwazam.
                            • Gość: KOBIETKA Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.vide-sat.pl 13.08.10, 17:54
                              ....jesteś zaraz za mną..czuję wszędzie Twój oddech Fabiani..

..Kocham Ciebie za to, co.......
                            • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 18:14
                              wg mojego interpretowania zachowań ludzkich, to wybierają się po to
                              właśnie aby sobie i innym udowodnić że są dobrzy, że mogą, że
                              potrafią to zrobić. Nie potrafiłbym zrozumieć człowieka, który
                              naraża się na śmierć podczas wykonywania danej działalności (bo
                              ryzyko wypadku istnieje i zawsze jest wkalkulowane w wykonywanie
                              danego zajęcia) , tylko po to aby pobyć samemu.
                              • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 18:24
                                czyli...pobyć ze soba i sobie na cos odpowiedziec. sobie samemu.
                                moze przezwyciezyc pewne lęki takze. Ale wybieraja samotnosc..by
                                znaleźć dystans do pewnych spraw by odrzucic moze tzw szumy. wtedy
                                koncentruja sie na sobie. Ty rozumiem , że wiesz jak ma byc i jaki
                                jestes i nigdy nad tym sie nie zastanawiasz.
                                Podałem pewne przykłady bardziej z ogólnieprzyjetych dziedzin
                                sportu - rozumiem Ciebie , że nie potrafisz zrozumiec takich osob.
                                Oni na pewno nie maja z tym problemu. Zapewne wędkarze, miłośnicy
                                przyrody są znów za nudni...
                                • Gość: KOBIETKA Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.vide-sat.pl 13.08.10, 19:51
                                  ..Fabiani....Kocham to co mówisz...
                                • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 19:55
                                  wędkarze wg mnie to osoby które jadą nad wodę aby się w spokoju
                                  napić ze znajomymi alkoholu. Takich znam i dlatego takie jest moje
                                  zdanie w tej kwestii. Natomiast miłośnicy przyrody, nie idą w teren
                                  po to aby pobyć z dala od ludzi, ale po to aby przypatrywać się
                                  przyrodzie, oni chłoną ją wszystkimi zmysłami i zapewniam Ciebie, że
                                  nie idą tam po to aby przemyśleć swoje życie.
                                  • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:05
                                    co robisz... jak (jesli) jedziesz rowerem i nie słuszahsz muzyki?
                                    • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:10
                                      nie poruszam się na rowerze tylko biegam, biegam maratony i jak
                                      biegnę to planuję kolejny trening, cykl treningowy, czy też pilnuję
                                      tętna. :)
                                      • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:20
                                        przepraszam Cie... ale nie uwierze, ze jak domniemam biegnac kilka kilometrow
                                        myslisz tylko o planowaniu. Biegasz takze by sobie cos udowodnic.. pobyc ze
                                        soba. No bo chyba nie biegniesz z kims za rękę?
                                        • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:25
                                          udowodnić tak ( chcę sobie udowodnić, że potrafię, a pobyć ze sobą;
                                          nie (jak biegnę to wyłączam myślenie bo inaczej rozsądek nakazywałby
                                          natychmiastowe zaprzestanie tej działalności) :)
                                          • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:36
                                            dlaczego byś zanegował siebie?
                                            • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:09
                                              bo zdrowy rozsądek każe zastanowić się nad słusznością biegania
                                              tygodniowo kilkaset kilometrów, każe myśleć, co się dzieje w stawach
                                              kolanowych i jaki to będzie miało wpływ na organizm za kilka czy
                                              kilkanaście lat. I tylko upór oraz chęć udowodnienia sobie i imnym
                                              że się morze, potrafi, da radę. To dokładnie to samo co pisałeś o
                                              żeglarzach czy osobach wspinających się po górach.
                                              • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:21
                                                rozumiem teraz. Ja jednak uważam, pomimo różnych celów, człowiek
                                                poszukuje/uprawia/robi itp rzeczy by odskoczyc od codzienności, od spraw
                                                zawodowych czy nawet rodzinnych. Po to także by pomyslec inaczej.

• fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:06
                                    ...nie słuchasz...
                                    • kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:12
                                      nie słucham, bo muzyka wpływa na tętno ;)
                          • fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 17:55
                            to kurcze było do .... kurcze.
              • Gość: kobietka Alfa Re: szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 17:00
                do WENUSKI zapomniałam napisać, ..

cytat Twój "człowiek nie lubi samotności , nawet jak jest sam jego
                myśli....(dalej nalezy tak myśleć):mają krązyć wokół pytań o siebie,
                o przyszłość, swoje potrzeby, o przetrwanie....

ps. nie szukaj ogników na bagnach, gasną.
                • kurcze39 Re: szukam 13.08.10, 09:13
                  bez powietrza w płucach, dusimy się.
        • wenuska30 Re: szukam 12.08.10, 14:30
          mam nowe hobby :-)
    • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 21:24
      Dopóki nie bedzie rozwodu każdy bedzie myślał tak:
      mersa.wrzuta.pl/audio/2UwLPH8ZEVU/peja_-_materialna_dziwka ,
      a po rozwodzie tak: krol-
      macius.wrzuta.pl/audio/75ajuthpv3Q/kancelaria_-
      _zabiore_cie_wlasnie_tam -pozdrawiam i życze sukcesów
      • Gość: kobietka Alfa Re: szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 07:46
        Ale ...masz twarde zasady!!!lubię takich facetów, nie otwierałam
        linku.....ale domyślam się treści, Peja zawsze ma radykalne
        poglądy...Pozdrawiam Męzczyzn o twardych zasadach...

ps. kancelaria? to miejsce badań naukowych?
        • fabiani Re: szukam 13.08.10, 08:53
          że zacytuje znanego "nam" W.Allena...

pierwszy raz osiagneliśmy wspólny orgazm podczas podpisywania
          dokumentów rozwodowych (czy jakos tak podobnie)...
        • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:01
          Zasady moje czy twarde, okazać się może :) tymczasem wyczuwam
          sarkazm w słowach twych, ale i tak Cie lubie a to na dobry humor by
          zasady w statucie me ugruntować :) --->
          maxter69.wrzuta.pl/audio/93e8lRAwAvp/102_gigi_d_agostino_-_l_amour_toujours
          • Gość: Krzysztof Re: szukam A "wenuska30" niech szuka marsjanina :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:04
            Być może znajdzie w nim coś nowego i do zabawy :)
            • wenuska30 Re: szukam A "wenuska30" niech szuka marsjanina : 13.08.10, 21:45
              tak, bo głębszym zastanowieniu to po co komu dom, rodzina lepszy jest świat
              wirtualny, cyber seks , no żyć nie umierać. . . Bycie egoistą to jest to, po co
              się o kogoś troszczyć , nie ma nikogo obok więc całą energię można skupić tylko
              i wyłącznie na sobie, wyszaleć się za młodu a potem umrzeć gdzieś wśrod obcych
              ludzi w domu pogodnej starości.
              A ja nie chce przeżyć życia w samotności tylko z ukochanym facetem u boku :-)
              Nie chcę stać się zgorzchniałą kobietą skazana na autoerotyzm.
              • fabiani Re: szukam A "wenuska30" niech szuka marsjanina : 13.08.10, 21:51
                ale przecież my jesteśmy z Toba! Cała Polska jest z Tobą!
                Masz takie same potrzeby jak wieszkosc tutaj!
                chodzi o to...by sie nie zadreczac samemu i nie skupiac sie tylko na
                poszukiwaniach zaginionej Arki. wracajac do poczatku tego watku po prostu jak
                napisala Alfa cieszyc sie stanem obecnym i działac, działac raz jeszcze. A
                szczescie samo zapuka (choc trzeba jemu pomoc). no ja to tak przynajmniej widze.

cytujac "Rejs"... składam wniosek o przesunięcie koleżanki Wensuki do sekcji
                gimnastycznej. Po pierwsze nie będzie sama. Po drugie nabierze optymizmu
                (jeszcze wiecej) a co najwazniejsze: przestanie śpiewać

;-)))))))))))))
                • wenuska30 Re: szukam A "wenuska30" niech szuka marsjanina : 13.08.10, 22:15
                  dzięki Fabiani , jesteś wielki ... :-)
          • kobietkaalfa Re: szukam 13.08.10, 22:45
            ..nie ma sarkazmu...utwór przępiekny, już dawno czegos takiego nie słuchałam,
            Dziękuje Tobie...ALFA

jest album tego wykonawcy.....musze go mieć
            • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 22:55
              Ciesze się :) zawsze grzebieniem :)
          • kobietkaalfa Re: szukam 13.08.10, 23:14
            pięknu utwór...przepiekny, dziękuje ALFA BARDZO WRAZLIWA
            • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 23:26
              marciocha1408.wrzuta.pl/audio/0fnl491q2GZ/sunrise_avenue_-_my_girl_is_mine
          • kobietkaalfa Re: szukam 14.08.10, 01:11
            .Do..Krzysztofa...muzyka przepiękna, melancholijna! Dziekuje

ps. nie ma żadnego sarkazmu! mówię szczerze
            • fabiani Re: szukam 14.08.10, 01:14
              potwierdzam szczerość.
            • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 08:37
              W istocie rzeczy sarkazm nie jest dla mnie powodem do bycia złym, w
              życiu, ze względu na poziom trudności podejmowanych decyzji aby
              przekonać w negocjacji stronę nie raz musiałem za dobre skutki
              bacikiem po pupie dostać - wiec jestem uodporniony. A muzyka jak
              muzyka bez niej było by bardzo smutno. Dobry utwór potrafi więcej
              niż można by było się spodziewać:)
              • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 08:47
                I nawet dla tych co piatego biegu w samochodzie nie mają bo w
                automacie muszą muzyka też będzie jak lek :)
                • fabiani Re: szukam 14.08.10, 10:40
                  chyba ze ktos biega maratony to wtedy juz nie. Bo podnosi puls.
                  I to jest sarkazm. I to jest złe.
              • fabiani Re: szukam 14.08.10, 10:38
                a i rozluźnić.
                jest tylko różnica miedzy sarkazmem a cynizmem. niektórzy to mylą.
                • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 10:49
                  A to Ci nadzieja :)
                  mloda7.wrzuta.pl/audio/74ZfPqTXU6u/grzegorz_turnau_-_cichosza
                  • wenuska30 Re: szukam 14.08.10, 15:03
                    Ten utwór jest wyjątkową piękny . Jeden z moich ulubionych, miło posłuchać.
              • wenuska30 Re: szukam 14.08.10, 15:20
                muzykoterapia ;-)
                • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 15:32
                  Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu, polecam ci zabawę w horoskopy,
                  choć nie zawsze to dobrze wpływa no i czytać ogłoszenia być może jak
                  magnes wpłynie to na poprawę sytuacji kryzysowej. Teraz masz szerszy
                  horyzont, większe doświadczenie i wiesz, że nowy związek który
                  planujesz nie będzie sie opierał na roli dyskryminacji, którą
                  zapewne doskonale zapamiętałaś.
                  • wenuska30 Re: szukam 14.08.10, 15:53
                    tyle złego doświadczyłam od jednego człowieka ech .... nawet nie chce tego
                    rozwijać, żeby nie wracać do zlych wspomnień.. na szczęście to tylko
                    wspomnienia, przeszłość, zamknięty rozdział - teraz mam nowe życie i muszę
                    nauczyć się pozytywnego myślenia, bo czasem zapominam cieszyc się życiem bez
                    niego i zaczynam zapadać się w dół ... niestety takie traumatyczne doświadczenia
                    zapadają w pamięc i rzutują na dalszym życiu, nie da się tego wymać, zatrzeć. A
                    szkoda, naprawdę wielka szkoda. Powoli dochodzę do siebie :-)
                    • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 16:05
                      wnbaplayer.wrzuta.pl/audio/0gdQT3c8KyU/agnieszka_chylinska_-
                      _czy_warto_bylo -tylko basy ciszej :)
      • wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 08:23
        dzięki , kobiety są różne , faceci też nie można myśleć stereotypowo. Mi nigdy
        nie zależało na cudzych pieniądzach , pracuje na siebie , nie szukam sponsora,
        ale przez grupę kobiet , która ma taki sposob na życie podejrzenia zawsze beda
        padac ... to tak jak myśleć , że wszystkim facetom chodzi tylko o seks , a to
        nie zawsze prawda , może chodzić nie tylko o seks, lecz m.in.
        • Gość: kobietka Alfa Re: szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 08:53
          Wenusko droga...cyt"ale facet czasem też się przydaje ;-).."
          ależ męzczyźni zawsze się przydają i to nawet bardzo ...są potrzebni
          do wielu hm rzeczy, choć kobiety na tym polu tez świetnie sobie
          radzą......wiesz o czym mówię!

...a propo Kobiety też mówią , chcą i pragną seksu tego namiętnego,
          mocnego....tylko o tym nie mówimy mężczyznom. Oglądasz Seks w
          wielkim mieście....cała prawda o nas

Oddana Twoim poglądom NAMIETNA KOBIETKA ALFA

ps. ja tam lubię cudze pieniądze...a później swoje!
          • fabiani Re: szukam 13.08.10, 08:59
            dlatego kupiłem zestaw małego mechanika by być jeszcze bardziej
            przydatnym niż jestem.
          • wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 11:17
            a mi się marzy właściwy facet i prawdziwe uczucie i dużo namiętnego seksu...
            jestem chyba czasem za bardzo romantyczna....
            sama, ale na szczęście nie sama we dwoje , bo to najgorszy rodzaj samotności,
            bardzo bolesny i niszczący ...obecnie smakuje wolności i czerpie radość z życia
            , bo tkwienie w toksycznym związku przysłaniało mi wiele jego uroków.
            ps. seks w wielkim mieście to jeden z moich ulubionych seriali :-)
            • fabiani Re: szukam 13.08.10, 11:23
              Wlasnie toksycznosc związku i uparte w nim bycie. zgadzam
              się...straszne, żałosne.

PS
              a ja moge ogladac na okrągło "colombo" ;-)
            • Gość: kobietka Alfa Re: szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 11:33
              ....Wenusko jesteś wreszcie....to mamy jakieś wspólne
              zainteresowania!
              ja nie oglądam go na bieżaco, właściwie raz właczyłam i nie mogłam
              uwierzyć! przecież ja tez rozmawiam z kobietami o "tych sprawach"
              ale co niektóre mówią, że nawet o tym nie myślą....hm ok,

.."a mi się marzy właściwy facet" patrz, a ja nie mam marzeń w tym
              zakresie....teraz sobie uswiadomiłam....Wiesz co, kto ze mną
              wytrzyma...

ps namiętny seks możesz dostać ...bez uczucia...sprawdzone,działa...
              NAMIETNA ALFA
              • wenuska30 Re: szukam 14.08.10, 19:46
                wszystkie kobiety o tym myślą, chyba, że są oziębłe to wtedy ta dziedzina je nie
                interesuje :-P może warto poczekać... może się złamię i posmakuje wtedy bez
                miłości tylko dzikie żądze.. kuszące ... zobaczymy... miałam takiego kolegę,
                podobno demon seksu , chwalił się , że w tym jest naprawdę najlepszy- no nie
                sprawdzałam :-) wolny człowiek może wszystko :-)
        • kurcze39 Re: szukam 13.08.10, 08:56
          ja bym się może i skusił na taką znajomość ;) aczkolwiek nie za wszelką
          cenę i nie z każdą kobietą.... bo najważniejsze w życiu to trzymać
          poziom i nie schodzić poniżej pewnego z góry założonego minimum.
          • Gość: kobietka Alfa Re: szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 09:40
            ....nawet, jak byś się skusił...to wiedz, że trzeba coś pokazać, aby
            to przyciągnęło...
            ..."bo najważniejsze w życiu to trzymać
            poziom i nie schodzić poniżej pewnego z góry założonego minimum"

o co chodzi...?ja czasem się..zapadam i później wychodze powoli i
            przecieram swoje niebieskie oczy, teraz "wychodzę"coraz
            szybciej...kazdy następny upadek znoszę coraz lepiej...lepiej(choć
            boli)
            ps byłam w klasztorze(odwiedzić!)Sióstr francuskich MONASTER-jest na
            wybrzeżu,,miejsce magiczne, oni wszyscy nie mają żednego problemu z
            odosobnieniem

SAMOTNA KOBIETKA ALFA.....ale nie sama!pozdr
            • fabiani Re: szukam 13.08.10, 10:33
              a ja bym napisał sam ale nie samotny
            • kurcze39 Re: szukam 13.08.10, 17:11
              a ja nie wybieram kobiet, które nie mają własnego zdania i z podjęciem
              najgłupszej nawet decyzji czekają na swojego faceta. Dla mnie to jest
              poziom minimum poniżej którego nie zejdę.
    • m.axx Re: szukam 13.08.10, 11:05
      no hej a jakie sa wymagania....
      • wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 11:26
        niczego nie wymagam...
        • napalony94 Re: szukam 13.08.10, 19:46
          a cyber sex?? ; )
          • wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 21:39
            chyba najrozsądniej będzie jak tę propozycję przemilczę...
            • fabiani Re: szukam 13.08.10, 21:52
              a już myślałem że bedzie wesoło

hihihihihi

[żart]
              • kobietkaalfa Re: szukam 13.08.10, 21:55
                Fabiani....jestem na poczcie Twojej......NAMIETNA KOBIETKA ALFA
              • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:58
                Wenuska jesteś osobą wrażliwą i jak każda wrażliwa dusza
                potrzebujesz równie wrażliwego faceta - autoerotyzm jest warsztatem
                zarówno w zwiazku jak i w samotności. Elementem brakującym w twojim
                przeżywaniu obecnego stanu jest BRAK POZYTYWNEGO MYŚLENIA . Polecam
                zrobić coś w tym kierunku, myslenie o sexie zostaw na drugim planie,
                ten dodatek bedzie lepszy w nowym związku - tak mi się wydaje
                • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 22:04
                  A po drugie, cudownie cieszyć się wolnością, jest bardzo ważnym
                  etapem, który stworzy dla Ciebie konkretny przyszły obraz faceta
                  który bedzie u twojego boku jak tego sobie życzysz.MAŻENIA SIĘ
                  SPEŁNIAJĄ. Wystarczy tylko marzyć. POZDR.
                  • wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 22:26
                    więc marzę i rozsmakowuję się wolnością ... jak na romantyczkę przystalo czekam
                    na prawdziwą miłość a to i tak nie recepta na udany związek, bo związek z drugim
                    czlowiekiem to wyzwanie, sztuka kompromisu.. pozdro
                    • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 22:38
                      Być może jest na tym świecie romantyków
                      wiele :forum.gazeta.pl/forum/w,45,95181515,95313450,Re_Jak_wsp
                      ominam_pierwsza_milosc_.html
                • wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 22:22
                  słowa , które płyną od Ciebie uskrzydlają mnie :-) moja wiara w to, że
                  doświadczę jeszcze szczęścia w miłości jest coraz silniejsza... może ja w gole
                  za dużo o wszystkim myślę, analizuję ... musze byc bardziej sponataniczna :-)
                  • fabiani Re: szukam 13.08.10, 22:25
                    tylko nie rób głupot...

bo cała Polska Ci nie wybaczy!

;-))
                    • wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 22:48
                      to forum spełniło funkcję psychoterapii :-)
                      jeszcze nie przewróciło mi się w glowie
                      :-p
                      • wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 22:51
                        dobranoc ...
                      • Gość: KOBIETKA Alfa Re: szukam IP: *.vide-sat.pl 14.08.10, 08:52
                        WENUSKO, a WIDZISZ....bądź przy sobie....jak przeczytasz Baśń o
                        sinobrodym...zawołaj mnie!!!

ps.To będzie kolejna sesja psychoterapii dla Ciebie(bez płacenia)pozdr.

ALFA....ciągle szukająca drogi...do siebie
                        • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 09:04
                          Gdyby psychoterapia miała skutek taki jaki byłby w mojej wyobrażni
                          wenuska już teraz napisała by, że facet którego szuka jest. I doputy
                          bedzie sama to mój cel bedzie bez rezultatu
                          • Gość: KOBIETKA Alfa Re: szukam IP: *.vide-sat.pl 14.08.10, 09:36
                            w psychoterapii leczą właśnie....wyobraźnia, świadomość, fantazje, skojarzenia,
                            ich symbolizacja.....wystarczy Ci?

ps lepiej podaj mi jakiś doskonały link muzyczny i nie zawracaj sobie głowy
                            dziedziną, która ogarnia potężny świat.

Nie mam sarkazmu i broń boże nie chcę Ciebie obrazić..wczorajszy utwór uratował
                            mi życie...

Zastanawia mnie nazwa forum...tu zaczęły się dziać rzeczy dużo ważniejsze, niż
                            poszukiwanie partnera/partnerki do czegoś tam...
                            • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 09:52
                              Z psychologią, psychoanalityką, psychoterapią, związany jestem od
                              małego bo tata leczy alkoholików. czy to ma swoje dobre i złe
                              strony, że tylko tak -nie wiem tymczasem utwór o który prosisz:
                              waves93.wrzuta.pl/audio/9y0dw5i809o/modern_talking_-_you_re_my_heart_you_re_my_soul
                              • Gość: KOBIETKA Alfa Re: szukam IP: *.vide-sat.pl 14.08.10, 10:13
                                aaa, i tu Cię mam...wszystko jasne, dlatego posługujesz się językiem, dobrze mi
                                znanym.

Krzysztof!!!ja nie słucham...Modern..to nie mój styl,fioł!myślisz, że jestem
                                dinozaurem...coś z duszą, albo z treścią...mówi Ci coś Firma..Jak będziesz
                                wysyłał mi takie kawałki...to będe sarkastyczna!

ps. mam pytanie? przez wrzutę nie chce mi się nic ściągnąć...oczywiscie do
                                odsłuchania dla siebie, ups moze powinnam cicho mówić, pozdrawiam
                                • Gość: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 10:29
                                  Muzycznie jesteś normalnie zboczona :) bez obrazy zboczona w
                                  niepejoratywnym aspekcie tego słowa:)

P.S. Ciszej i jeszcze bardziej cicho. Chociaż jestem zdania, że
                                  prawa autorskie powinny być przestrzegane.Jesli o to Tobie chodzi.A
                                  poco płace abonament RTV? Może i w internecie powinno się płacić
                                  artystom, bo to przecież oni całym swoim zyciem otaczają nas opieką
                                  sztuki będącej ukojeniem pragnień i porządań.
                                  • fabiani Re: szukam 14.08.10, 10:43
                                    może innym też sie spodoba

www.youtube.com/watch?v=FqqjqGVEXxg
                                    PS
                                    Wrzuciłem dwie monety do puszki. Bo słucham tego już drugi raz.
                                • fabiani Re: szukam 14.08.10, 11:36
                                  słcuhałem dziś muzyki do Gladiatora.
                            • wenuska30 Re: szukam 14.08.10, 15:45
                              to dobrze Kobietko Alfa , bo gdyby zaglądali tu amatorzy cyber seksu szybko bym
                              stąd uciekła, a tak to trwam i uczę się siebie i przekonuję się , że bycie sama
                              ze sobą wcale nie jest takie złe :-)najważniejsza jest akceptacja , którą
                              otrzymałam od Was , przemiłych ludzi , których nie znam i dlatego z łatwością
                              mogę mówić o swoich odczuciach ...
                              ale slodzę sorry jakoś tak samo wychodzi i jest szczerę, to chyba nie zostanie
                              źle odebrane a muza od Krzysztofa nastrojowa jak na zamowienie dla mej
                              wrażliwości ... nie mogę się oderwać od komputera .. po czytam ... odpowiadam
                              ... słucham .... zamiast gotować obiad :-P