zyrafa46 Re: szukam 11.08.10, 20:49 Pełno tego chodzi po Warszawie. Ostatnio tylko tu bywam. Może gdzie indziej jest inaczej, Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 12.08.10, 14:33 w celu damsko- męskim , lecz nie matrymonialnym :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
jimmy_tornado Re: szukam 11.08.10, 22:36 facet fajne stworzenie:P nie dziwie się że mnie szukasz hehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Viviene Re: szukam IP: 212.59.248.* 12.08.10, 00:59 Jimmy , szrżujesz,oj szrżujesz..:) Odpowiedz Link Zgłoś
jimmy_tornado Re: szukam 12.08.10, 08:33 a co mam nie szarżować lepszego nie znajdzie bo lepszych już nie ma hehe Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOBIETKA Alfa Re: szukam IP: *.vide-sat.pl 12.08.10, 07:57 Wenusko....już Ciebie tu troche znam....a tamtego pogoniłaś na dobre, a i przepraszam, zapytam...czemu szukasz? po co?, dlaczego? Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 12.08.10, 14:29 tak rozstałam się definitywnie :-)) szukam , bo nie lubię samotności ... itd itp ... zawsze chciałam mieć rodzinę , dzieci okazało się, że mój mąż to palant trzeba było się pogodzić z sytuacją i żyć dalej , ale przecież nie jest tak, że nie nawidzę teraz facetów i mam być do końca życia sama :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: szukam 12.08.10, 14:45 człowiek inteligentny nie nudzi się we własnym towarzystwie. Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 12.08.10, 14:52 człowiek nie lubi samotności , nawet jak jest sam jego myśli krażą wokół innych ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 12.08.10, 15:19 rozgryzłeś mnie, chyba nie będę zaprzeczać , bo będzie to brzmieć jeszcze mniej prawdopodobnie... Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: szukam 12.08.10, 15:27 no to pozostaje mi życzyć większego prawdopodobieństwa w realizacji nowego hobby! Ja Ci tylko podpowiem, że ta dziedzina matematyki, czasem się sprawdza (sic!) ;-) odpowiedz ponizej ---- Właśnie poznałem wspaniałą kobietę! Jest postacią fikcyjną, ale przecież nikt nie jest doskonały. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobietka Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 15:59 WENUSKO, jak jesteśmy sami, to nasze myśli kierują się na nasze potrzeby i na nas samych i to jest najcenniejsze....Kiedy jesteśmy sami ze sobą to siebie poznajemy.... Znać innych to mądrość,poznać siebie to najwyższa mądrość.. Wenusko, mi bardzo pomaga kiedy odczuwam samotność (to stan normalny) ...uczucie samotności potężnieje, kiedy próbujemy mu się sprzeciwiać, a słabnie, kiedy najzwyczajniej w świecie je ignorujemy... sugeruje pobić się z własną samotnością i ztolerować ją w sobie..pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 12.08.10, 16:21 pięknie opisane. Ludzie to zwierzęta żyjące stadnie i przeważnie będą walczyć ze samotnością. Do tego dochodzi naturalizm instynktów prokreacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 08:17 prawie mnie przekonałaś ...jest wiele nieszczęsliwych kobiet, które myslą tylko i wyłącznie o zaspokajaniu potrzeb innych o sobie zapominają , poświęcają się - ja do nich nie nalezę potrafie być sama, ale facet czasem też się przydaje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 08:27 recepta na udany związek, to podobno umiejętność bycia samemu ze sobą , bo jesli my ze soba wytrzymujemy to znaczy że nasz partner też da radę ... Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 09:19 dla mnie receptą na udany związek jest niezależność obojga partnerów, wtedy każde z nich zna swoja wartość i żadne z nich nie czuje się pokrzywdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobietka Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 10:31 ..DO WENUSKI...recepta na udany zwiazek...hm nie wiem, w poradnikach dla kobiet pisze:bądź taka, rób to, nie rób rego i tak do znudzenia...ale znam receptę na udany seks-ostatnie moje odkrycie (niestety i na tym polu ciągle się poznajemy) PRawdziwa miłość daje wolność..... właśnie w związku! a czy on to zniesie..to już inna bajka... ps. czytałaś Baśn o Sinobrodym? baśń dla kobiet i o kobietach... Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:50 nie czytałam , ale może po nią sięgnę... oczywiście że nie ma gotowego przepisu, recepty , bo gdyby istniała sprawdzona metoda na udany związek nie byloby tyle rozwodów ... Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 09:10 z takimi zasadami to do klasztoru lepiej się przeprowadzić. Trzeba żyć pełną piersią, pełnym dzbanem czerpać przyjemność z życia :) A teksty o tym, że samotność pomaga jest typowa dla osobników zdominowanych, zakompleksionych którzy nie znają własnej wartości. Pozdrawiam gorąco :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 09:23 zgadzam sie co do czerpania z życia z zastrzezeniem: z zachowaniem zasad i własnej godności. Bo niektórzy czerpiąc z dzbana..wpadaja do niego. A samotnosc pomaga ... znaleźć dystans ale nie na dłuższa mete. Przeciez wielu facetow jedzie czasem na ryby lub pograc w golfa..samemu.. i to jest osobnik zdominowany? Zakompleksiony? Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 09:29 jak dla mnie jest to samotnik :) ja takich ludzi nie rozumiem :) ale owszem tacy są i ich szanuję, podobnie jak nie rozumiem osób walczących pod krzyżem i w imię krzyża ale i tych szanuję bo maja swoje przekonania i ich bronią. Jednak wolę moją wersje drogi przez życie. Pełnymi garściami z rozwianymi włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobietka Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 11:09 ..w kwestii krzyża nie mam zdania....ludzie czegoś chcą. Natomiast cyt.."Jednak wolę moją wersje. Pełnymi garściami z rozwianymi włosami." Zgadzam się z Tobą, że nie można żyć ASCETYCZNIE! Trzeba walczyc o swoje i życie to przeżyć...ale teraz uwazaj.......z pełnymi jego konsekwencjami! I wcale nie usłyszałam tego w klasztorze....wiem to z własnej retrospekcji i patrzę na innych. W klasztorze MONASTER siostry(kobiety) są wyżej w hierarchi kościelnej, one prowadzą msze.. Nie wolno im jednak odzywać sie do ludzi przybyłych, kiedyś jedna przemówiła....i powtórzyła dokładnie co następuje wyzej....z pełnymi konsekwencjami Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 17:17 skoro się ze mną zgadzasz to jak możesz proponować tolerowanie samotności i poznawanie w samotności samej siebie. wg mnie to zupełnie inna bajka. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOBIETKA Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.vide-sat.pl 13.08.10, 17:35 do KURCZE....pewnie, że inna bajka, nic Tobie nie proponowałam...nigdy nie składałam na tym Forum jakiejkolwiek propozycji...nie pamietam tego... Widzę, że chcesz konkretnych argumentów! ok lubię spory na argumenty.. Bardzo krótka odpowiedź...samotność to taka osobista przestrzeń,którą mamy poza relacjami z ludzmi, jest każdemu potrzebna!Gdy doskwiera to znak, że trzeba coś ze SOBĄ zrobić...Jeśli zbyt patetycznie wybacz mi... A swoją drogą ciekawe, że ten temat Ciebie tu przywołuje... ps to było info do WENUSKI...jak się ogląda SEKS W WIELKIM MIESCIE...to temat powyzej bardzo na topie.. Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 17:59 wg mnie samotność dopada tych, którzy nie mają siły przebicia, którym brakuje argumentów, którzy nie są zdatni do życia w społeczeństwie, w grupie ludzi. Nie pisałem, że mi proponowałaś ale proponowałaś osobie zakładającej ten wątek. :) Co mnie przywołuje ? staram się pojawiać tam gdzie pojawia się ludzka pruderia i konserwatyzm aby się temu sprzeciwiać. Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 18:06 to nie wiedzialem ze spokój ducha est konserwatyzmem. mógłbyś wyjaśnić to proszę szerzej ? Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 19:57 to co przywiało Cię tutaj by się sprzeciwiać? Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 17:40 wydaje mi sie , że nigdy sie jeszcze nie pośliznales, nie upadłeś a jesli tak to jakos udało Ci sie podneisc szybko. Tak tylko mi sie wydaje i oczywiscie moge sie mylić. Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 18:06 Należy wyjaśnić co mamy na myśli pisząc "pośliznąłeś", ale chyba tu mamy podobna definicję :) Ślizgałem się i to wiele razy, ale ja wybrałem taki sposób życia. Nie znoszę użalania się nad sobą i rad które ktoś wyczytał w poradniku i próbuje przenosić na własny grunt. Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 19:49 bogaty to pojęcie względne i można je różnie interpretować, ja nie uważam się za bogatego :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 19:59 zauważyłem właśnie... Ja siebie uważam. Duchowo i światopoglądowo. Ciebie rozumiem. Ty parę osób jednak nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:07 masz problem z argumentami więc najprościej kogoś obrażać :) popracuj głową. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:13 jeśli tak to odebrałeś.. to Cie przepraszam. Wcale nie miałem inetncj obrażania. Raczej ukazania tolerancji. Ty mnie nie obrażasz. Ja Ciebie także nie chcę. Wspomnaiełm Ci wcześniej, że świat nie jest czarny i biały. Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:22 masz racje, jednak jestem przeciwny udzielaniu rad typu pogódź się z własna samotnością. Podobnie jak nie zgadzam się na to by ludzie obrażali innych za to tylko, że maja inny światopogląd (że szukają przyjaciela czy przyjaciółki) a na tym forum (nie w tym temacie) wiele jest takich wpisów. Jestem zdania, że każdy ma prawo do swojego szczęścia i nawet jeśli ono ma trwać tylko 5 minut to warto to przeżyć. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:34 ja jakos nie zauważyłem tutaj rad typu : pogódź sie ze swoją samotnością. Uważam, że negujesz chęc kogoś do oderwania się na jakis czas i pobycia samotnym. ze sobą. to dla Ciebie prawdopodobnie strata czasu. Takie mam wrażenie. Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:04 "sugeruje pobić się z własną samotnością i ztolerować ją w sobie..pozdr " Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:15 ale nie jako stan trwały. to normalne ,że człowieka czasem łapie samotność. Poza tym samotność czasem nie równa się byciu samemu w sensie jednoosbowym jak tutaj nadmienilismy, ale jak np stan załamania, opuszczenia przez szczescie itp. akceptacja takiego stanu pozwala ja właśnie opanować. walka moze jeszcze pogłębić. generalnie wszyscy uwazamy sie za normalnych... ale ludzie (jak tu na forach przeróżnych) mają problemy niezliczone nawet w sprawach ktorym sie wydaje , że są całkowicie błahe. nikt sie nie poddaje samotnosci... nawet Robinson ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: nie szukaj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:24 Czy samotność jest czymś złym w stosunku do barier które powstaja w skutek źle dobranych charekterków, Czy życie w takim zwiazku gdzie jak pies z kotem każda minuta jest dla każdej strony walką, czy to ma sens, Czy to buduje, Czy nie lepiej poczekać na bratnią duszę i w homeostazie ducha cudownie cieszyć się chwilą spędzoną razem? Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:25 ja bym jednak był ostrożny w proponowaniu komuś aby się godzić z samotnością nawet jeśli piszesz, że to tymczasowe, przejściowe. Bo zważ proszę, że w psychologii podaje się, że najlepszym sposobem na pogodzenie się tragedią ( a zdarzenie w którym stajemy się samotni jest dla nas tragedią) jest wygadanie się innym, nie zamknięcie się w sobie celem przemyślenia (bo wtedy dochodzi do największej liczby prób samobójczych)ale właśnie wygadanie się. Dlatego taka osoba nie powinna być sama. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOBIETKA Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.vide-sat.pl 13.08.10, 21:31 ...widzę, że tamat rozwinął sie na dobra....Alfa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: nie szukaj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:35 W psychologi - samotność jak i pozostałe stany emocjonalne występują i uzupełnieja się nawzajem, człowiek stworzony jest do walki, gdy podejmuje próby, nawet te najmniejsze kroczki, pomagają mu w przezwyciezeniu własnych słabości. Wydaje mi się, że dość ważnym aspektem w rozmowie "by pokrzepić wenuskę30" bedzie konkluzja, że predestynacja z założenia, że myslenie jej koncentruje się na szukaniu bedzie jednoznacznie ukoronowana. Czas leczy, miłość ugruntowana na nowych zasadach bedzie lepsza od poprzedniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 22:03 dziękuję, ja nie mam żadnego ciśnienia jakiejś mega spiny , że teraz , zaraz , natychmiast muszę kogoś mieć i aktywnie szukam ... ale mam taką koleżankę, która im wiecej starań wklada w znalezienie kogos tym mniej to jej wychodzi... jest zalogowana na kilku portalach randkowych, korzystala nawet z biura matrymonialnego - efekty żadne nadal sama tylko frustracja się pogłębia ... ja się temu przyglądam i ani myśle naśladować :-)) miłość przyjdzie sama , nieproszona .... Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:37 zaakceptowanie tego stanu jako proby odnalezienia sie w nim. a nie brniecie w nim czyli poddawanie sie temu. ja to rozumiem jako dwie odrebne sprawy. Wspomnialem o forum i wlasnie zgadzam sie z tym co tez piszesz. podobnie z rakiem. akceptujesz to ale sie nie poddajesz. poza tym wydaje mi sie ze chyba troche ucieklismy od meritum. Ze bycie samotnym przez jakis czas wcale nie musi byc złe. po rozwodzie ludzie przeważnie nie wchdza w nastepny zwiazek. musza sobie ulozyc w głowie pewne sprawy. co do zwiazkow... ludzie sie pokloca i milcza..czyli sa samotni, mysla, ukłądaja sobie tematy, znajduja dystans... i czesto (tak mi sie wydaje) sa powroty.. a przynajmniej inaczej toczy sie rozmowa, podchodzi do tematu kłótni. jak człowiek ma problem (i to tez jest bardzo dobre: wygadac sie) to często sie zamyka, musi go przyslowiowo wychodzic. Najlepiej sie mysli w ciszy czyz nieprawdaz? Zreszta to domena kobiet ktore w takim sanie trwaja dluzej od mezczyzn ktorzy raczej szybciej reaguja (probuja rozwiazac dany temat głośniej). Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: nie szukaj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:42 Jak bym był kobietą - szukałabym w nowym zwiazku tych cech, które były katastrofą w poprzednim. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:44 a jako mężczyna szukałbyś czegoś innego? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: nie szukaj.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:50 Nie szukał bym, sądze,że szukanie to podstawowy bład każdego kto rozstaje się z kimś na dobre. Siłą rzeczy, nowy związek z natury meżczyzny był by nieunikniony. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 22:03 ...czyli trzeba ochlonac... pobyc samemu (może) tez. Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 22:11 nie zakładałabym tego wątku, zainspirował mnie mój mąż, który , chyba żeby mnie ukarać za nasze rozstanie zakładal tu posty typu szukam kochanki itd... zamiast najpierw zakonczyć nasz zwiazek czeka na mój ruch, bo tak wygodniej ... to moja riposta :-)) chcialam sprowokować dyskusję, dowiedzieć się jakie jest zdanie innych uczestnikow forum, temat się rozwinął i dzieki WAM nie czuję się ani odrobinę samotna dziękuję Wam. Przeżyłam małą traumę przez mojego byłego więc wcale nie smieszy mi sie do nowego zwiazku , najpierw trzeba sie otrzasnac, wszystko sobie poukladać naturalna kolei rzeczy... Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 22:15 uff :) i wątek umarł... ale 100 postow jest ! wiec napijmy sie... za zdrowie wenus ! sto .. lat Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 22:30 ja nie chcialam ... naprawde nie wiem jak to sie stało ... :-p Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 22:37 nie bój się ...wątek to nie nowy mężczyzna ;-) a wiesz co... może wymysl cos nowego..zainspiruj ludzi.. masz charyzme... niech masy ruszą! bedzie sie działo ! Odpowiedz Link Zgłoś
kobietkaalfa Re: nie szukaj.. 15.08.10, 19:59 do wyłącznej wiadomości dla WENUSKI....nie będę już tu pisać!!!tu na FORUM...musze się pożegnać, ale jak byś coś ode mnie chciała to proszę wejdx na pocztę kobietkaalfa@gazeta.pl (zawodowo zajmuję się pomaganiem ludziom,kobietom, które są w podobnej sytuacji) trzymaj się... ps. człowiek z tajemnicy przybywa i w tajemnicę odchodzi.....Lubię Ciebie bardzo ALFA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOBIETKA Alfa Samotność IP: *.vide-sat.pl 14.08.10, 09:19 witam Kurcze Ciebie......nie wiedziałam, że wywołam taką burzę w Tobie po jednym zdaniu..."ztoleruj samotność...pobij się z nią" Ale rozwinąłeś se w tym.... Wiesz co...strasznie mi się to czyta..ale Ty nie musisz być takim człowiekiem.. Żałoby nie łącz z samotnością! dwa różne skrajne stany w człowieku ps. jesteś związany jakoś z psychologią stricte? ciekawi mnie bardzo....ja kocham słuchać muzykę, bo podnosi mi puls..i wzmaga rózne stany we mnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: Samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 10:07 "witam Kurcze Ciebie......nie wiedziałam, że wywołam taką burzę w Tobie po jednym zdaniu..."ztoleruj samotność...pobij się z nią" Ale rozwinąłeś se w tym...." i takie własnie są kobiety, myślą, że jeżeli facet jest samotny to wystarczy by było to dla niego pretekstem do podejmowania trudu wyjasnienia tego stanu. Otóż nie, dla mnie bycie w samotności to forma uwolnienia drugiej osoby od wg trafnej opini Twej "bycia ciężkim człowiekiem" bo tak na prawde nie ma większej miłości od postawy poszanowania, gdyż właśnie od moralności zależy w istocie wzajemna tolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: Samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 10:13 Tak w ogóle to Witam również :) >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> >>>>>>>>>>>>>>>>>> ewelka0304.wrzuta.pl/audio/68tbJY1mmBu/varius_manx_-_pocaluj_noc Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: Samotność 14.08.10, 10:27 A że coś tam też napisałem pozwolę się wtrącić i zapytac. Dlaczego sądzisz że takie są wlasnie kobiety myslace lub oczekujace tlumaczeń? Mowisz o wolnosci i wg mnie, z mojego skromnego doświadczenia, one tego potzrebują bardziej niż my, mężczyzni. Sprobuj coś wyciagnac od kobiety kiedy ona jest zamknięta... Amoze ja cos nie rozumiem? Moze to samotnosc tak mnie dzzis ogłupiła? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: Samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 10:37 A to Ci Fabiani powiem, że jeżeli stajesz w obronie tzw. tłumaczeń dla kobiet to stajesz w obronie tak przebiegłych mocy, o których twoje skrone doswiadczenie nie wie;(i moje też). Któż jak nie kobieta potrzebujaca tłumaczenia wyciaga wnioski, które doprowadzają do wyolbrzymionych nowych przymiotów dla swojego partnera, które w toku życia pamiętnie i namiętnie potrafią doprowadzić do rozstania. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: Samotność 14.08.10, 10:50 Miałem do czynienia moze nie z najwiekszymimocami ale jak dla mnie dosyc mocnymi. Ja nie tłuamczylem ich. Ja je chcialem zrozumiec i rozumiałem. I nauczyłem sie milczec. Bo jak jest głośno to nic nie słychać. A wtedy i zrozumiec nie łatwo. Taka natura kobiet. A jednak brniemy i ciagniemy na ten statek co buja mocno na morzu namietnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: Samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 10:57 Bo siła kobiet nie jest w tym o czym mówią, lecz w tym ile razy to powtarzają :) - i to są te moce - Boże broń i chroń :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: Samotność 14.08.10, 11:07 siła jest w tym najwieksza czego nie mówią wcale. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: Samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 11:08 Wszystko jednak swój poczatek i koniec ma w łóżku. To łoże jest mediatorem w związku i tego się trzeba trzymać. Bo gdyby nie dziadek zababcię a babcia za dziadka itd. to by nikt na siebie nie poleciał :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: Samotność 14.08.10, 11:23 pyszny żart :) a poważnie ja to jednak nie sprowadzam wszystkiego mianownika łóżkowego. Ja to energii duzo mam ale i romantyk jestem. Jade zaraz pochdozic sobie po górach, wyciszyć się, porozmawiać ze sobą (nawet nie wiedzialem ze tematyka wczorajsza dzis znow bede w praktyce realizował hihi) bo dzis w nocy cos strzeliło w środku, jakby pękło i boje sie żeby z żyłki mnie krew nie zalała ;-)) i to wlasnie tak a propos. PS mysle, mysle... o kobiecie ale to tak po cichu. na uszko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: Samotność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 11:30 No chyba nie sądzisz, że dzieci biorą się z kapusty :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: Samotność 14.08.10, 11:34 z romantycznosci i milosci. od kapusty łeb jest pusty. PS nie wszystko sprowadzam do łóżka. Mężczyzn zosatwiam innym hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 17:43 podpowiem Ci , że życie nie skłąda się tylko z czerni i bieli i jednego wyboru. Ascetyzm to nie chęć pobycia ze soba sam na sam. Pomysl, dlaczego niektorzy ludzie wspinaja sie po górach, chodza po nich czy wypływaja samotnie w morze? Może nie tylko po to by cos zdobyc, udowodnic... Tak ja uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOBIETKA Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.vide-sat.pl 13.08.10, 17:54 ....jesteś zaraz za mną..czuję wszędzie Twój oddech Fabiani.. ..Kocham Ciebie za to, co....... Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 18:14 wg mojego interpretowania zachowań ludzkich, to wybierają się po to właśnie aby sobie i innym udowodnić że są dobrzy, że mogą, że potrafią to zrobić. Nie potrafiłbym zrozumieć człowieka, który naraża się na śmierć podczas wykonywania danej działalności (bo ryzyko wypadku istnieje i zawsze jest wkalkulowane w wykonywanie danego zajęcia) , tylko po to aby pobyć samemu. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 18:24 czyli...pobyć ze soba i sobie na cos odpowiedziec. sobie samemu. moze przezwyciezyc pewne lęki takze. Ale wybieraja samotnosc..by znaleźć dystans do pewnych spraw by odrzucic moze tzw szumy. wtedy koncentruja sie na sobie. Ty rozumiem , że wiesz jak ma byc i jaki jestes i nigdy nad tym sie nie zastanawiasz. Podałem pewne przykłady bardziej z ogólnieprzyjetych dziedzin sportu - rozumiem Ciebie , że nie potrafisz zrozumiec takich osob. Oni na pewno nie maja z tym problemu. Zapewne wędkarze, miłośnicy przyrody są znów za nudni... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOBIETKA Alfa Re: nie szukaj.. IP: *.vide-sat.pl 13.08.10, 19:51 ..Fabiani....Kocham to co mówisz... Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 19:55 wędkarze wg mnie to osoby które jadą nad wodę aby się w spokoju napić ze znajomymi alkoholu. Takich znam i dlatego takie jest moje zdanie w tej kwestii. Natomiast miłośnicy przyrody, nie idą w teren po to aby pobyć z dala od ludzi, ale po to aby przypatrywać się przyrodzie, oni chłoną ją wszystkimi zmysłami i zapewniam Ciebie, że nie idą tam po to aby przemyśleć swoje życie. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:05 co robisz... jak (jesli) jedziesz rowerem i nie słuszahsz muzyki? Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:10 nie poruszam się na rowerze tylko biegam, biegam maratony i jak biegnę to planuję kolejny trening, cykl treningowy, czy też pilnuję tętna. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:20 przepraszam Cie... ale nie uwierze, ze jak domniemam biegnac kilka kilometrow myslisz tylko o planowaniu. Biegasz takze by sobie cos udowodnic.. pobyc ze soba. No bo chyba nie biegniesz z kims za rękę? Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:25 udowodnić tak ( chcę sobie udowodnić, że potrafię, a pobyć ze sobą; nie (jak biegnę to wyłączam myślenie bo inaczej rozsądek nakazywałby natychmiastowe zaprzestanie tej działalności) :) Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:09 bo zdrowy rozsądek każe zastanowić się nad słusznością biegania tygodniowo kilkaset kilometrów, każe myśleć, co się dzieje w stawach kolanowych i jaki to będzie miało wpływ na organizm za kilka czy kilkanaście lat. I tylko upór oraz chęć udowodnienia sobie i imnym że się morze, potrafi, da radę. To dokładnie to samo co pisałeś o żeglarzach czy osobach wspinających się po górach. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: nie szukaj.. 13.08.10, 21:21 rozumiem teraz. Ja jednak uważam, pomimo różnych celów, człowiek poszukuje/uprawia/robi itp rzeczy by odskoczyc od codzienności, od spraw zawodowych czy nawet rodzinnych. Po to także by pomyslec inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: nie szukaj.. 13.08.10, 20:12 nie słucham, bo muzyka wpływa na tętno ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobietka Alfa Re: szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.10, 17:00 do WENUSKI zapomniałam napisać, .. cytat Twój "człowiek nie lubi samotności , nawet jak jest sam jego myśli....(dalej nalezy tak myśleć):mają krązyć wokół pytań o siebie, o przyszłość, swoje potrzeby, o przetrwanie.... ps. nie szukaj ogników na bagnach, gasną. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.10, 21:24 Dopóki nie bedzie rozwodu każdy bedzie myślał tak: mersa.wrzuta.pl/audio/2UwLPH8ZEVU/peja_-_materialna_dziwka , a po rozwodzie tak: krol- macius.wrzuta.pl/audio/75ajuthpv3Q/kancelaria_- _zabiore_cie_wlasnie_tam -pozdrawiam i życze sukcesów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobietka Alfa Re: szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 07:46 Ale ...masz twarde zasady!!!lubię takich facetów, nie otwierałam linku.....ale domyślam się treści, Peja zawsze ma radykalne poglądy...Pozdrawiam Męzczyzn o twardych zasadach... ps. kancelaria? to miejsce badań naukowych? Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: szukam 13.08.10, 08:53 że zacytuje znanego "nam" W.Allena... pierwszy raz osiagneliśmy wspólny orgazm podczas podpisywania dokumentów rozwodowych (czy jakos tak podobnie)... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:01 Zasady moje czy twarde, okazać się może :) tymczasem wyczuwam sarkazm w słowach twych, ale i tak Cie lubie a to na dobry humor by zasady w statucie me ugruntować :) ---> maxter69.wrzuta.pl/audio/93e8lRAwAvp/102_gigi_d_agostino_-_l_amour_toujours Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam A "wenuska30" niech szuka marsjanina :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:04 Być może znajdzie w nim coś nowego i do zabawy :) Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam A "wenuska30" niech szuka marsjanina : 13.08.10, 21:45 tak, bo głębszym zastanowieniu to po co komu dom, rodzina lepszy jest świat wirtualny, cyber seks , no żyć nie umierać. . . Bycie egoistą to jest to, po co się o kogoś troszczyć , nie ma nikogo obok więc całą energię można skupić tylko i wyłącznie na sobie, wyszaleć się za młodu a potem umrzeć gdzieś wśrod obcych ludzi w domu pogodnej starości. A ja nie chce przeżyć życia w samotności tylko z ukochanym facetem u boku :-) Nie chcę stać się zgorzchniałą kobietą skazana na autoerotyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: szukam A "wenuska30" niech szuka marsjanina : 13.08.10, 21:51 ale przecież my jesteśmy z Toba! Cała Polska jest z Tobą! Masz takie same potrzeby jak wieszkosc tutaj! chodzi o to...by sie nie zadreczac samemu i nie skupiac sie tylko na poszukiwaniach zaginionej Arki. wracajac do poczatku tego watku po prostu jak napisala Alfa cieszyc sie stanem obecnym i działac, działac raz jeszcze. A szczescie samo zapuka (choc trzeba jemu pomoc). no ja to tak przynajmniej widze. cytujac "Rejs"... składam wniosek o przesunięcie koleżanki Wensuki do sekcji gimnastycznej. Po pierwsze nie będzie sama. Po drugie nabierze optymizmu (jeszcze wiecej) a co najwazniejsze: przestanie śpiewać ;-))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam A "wenuska30" niech szuka marsjanina : 13.08.10, 22:15 dzięki Fabiani , jesteś wielki ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietkaalfa Re: szukam 13.08.10, 22:45 ..nie ma sarkazmu...utwór przępiekny, już dawno czegos takiego nie słuchałam, Dziękuje Tobie...ALFA jest album tego wykonawcy.....musze go mieć Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 22:55 Ciesze się :) zawsze grzebieniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
kobietkaalfa Re: szukam 13.08.10, 23:14 pięknu utwór...przepiekny, dziękuje ALFA BARDZO WRAZLIWA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 23:26 marciocha1408.wrzuta.pl/audio/0fnl491q2GZ/sunrise_avenue_-_my_girl_is_mine Odpowiedz Link Zgłoś
kobietkaalfa Re: szukam 14.08.10, 01:11 .Do..Krzysztofa...muzyka przepiękna, melancholijna! Dziekuje ps. nie ma żadnego sarkazmu! mówię szczerze Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 08:37 W istocie rzeczy sarkazm nie jest dla mnie powodem do bycia złym, w życiu, ze względu na poziom trudności podejmowanych decyzji aby przekonać w negocjacji stronę nie raz musiałem za dobre skutki bacikiem po pupie dostać - wiec jestem uodporniony. A muzyka jak muzyka bez niej było by bardzo smutno. Dobry utwór potrafi więcej niż można by było się spodziewać:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 08:47 I nawet dla tych co piatego biegu w samochodzie nie mają bo w automacie muszą muzyka też będzie jak lek :) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: szukam 14.08.10, 10:40 chyba ze ktos biega maratony to wtedy juz nie. Bo podnosi puls. I to jest sarkazm. I to jest złe. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: szukam 14.08.10, 10:38 a i rozluźnić. jest tylko różnica miedzy sarkazmem a cynizmem. niektórzy to mylą. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 10:49 A to Ci nadzieja :) mloda7.wrzuta.pl/audio/74ZfPqTXU6u/grzegorz_turnau_-_cichosza Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 14.08.10, 15:03 Ten utwór jest wyjątkową piękny . Jeden z moich ulubionych, miło posłuchać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 15:32 Wszystkie drogi prowadzą do Rzymu, polecam ci zabawę w horoskopy, choć nie zawsze to dobrze wpływa no i czytać ogłoszenia być może jak magnes wpłynie to na poprawę sytuacji kryzysowej. Teraz masz szerszy horyzont, większe doświadczenie i wiesz, że nowy związek który planujesz nie będzie sie opierał na roli dyskryminacji, którą zapewne doskonale zapamiętałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 14.08.10, 15:53 tyle złego doświadczyłam od jednego człowieka ech .... nawet nie chce tego rozwijać, żeby nie wracać do zlych wspomnień.. na szczęście to tylko wspomnienia, przeszłość, zamknięty rozdział - teraz mam nowe życie i muszę nauczyć się pozytywnego myślenia, bo czasem zapominam cieszyc się życiem bez niego i zaczynam zapadać się w dół ... niestety takie traumatyczne doświadczenia zapadają w pamięc i rzutują na dalszym życiu, nie da się tego wymać, zatrzeć. A szkoda, naprawdę wielka szkoda. Powoli dochodzę do siebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 16:05 wnbaplayer.wrzuta.pl/audio/0gdQT3c8KyU/agnieszka_chylinska_- _czy_warto_bylo -tylko basy ciszej :) Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 08:23 dzięki , kobiety są różne , faceci też nie można myśleć stereotypowo. Mi nigdy nie zależało na cudzych pieniądzach , pracuje na siebie , nie szukam sponsora, ale przez grupę kobiet , która ma taki sposob na życie podejrzenia zawsze beda padac ... to tak jak myśleć , że wszystkim facetom chodzi tylko o seks , a to nie zawsze prawda , może chodzić nie tylko o seks, lecz m.in. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobietka Alfa Re: szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 08:53 Wenusko droga...cyt"ale facet czasem też się przydaje ;-).." ależ męzczyźni zawsze się przydają i to nawet bardzo ...są potrzebni do wielu hm rzeczy, choć kobiety na tym polu tez świetnie sobie radzą......wiesz o czym mówię! ...a propo Kobiety też mówią , chcą i pragną seksu tego namiętnego, mocnego....tylko o tym nie mówimy mężczyznom. Oglądasz Seks w wielkim mieście....cała prawda o nas Oddana Twoim poglądom NAMIETNA KOBIETKA ALFA ps. ja tam lubię cudze pieniądze...a później swoje! Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: szukam 13.08.10, 08:59 dlatego kupiłem zestaw małego mechanika by być jeszcze bardziej przydatnym niż jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 11:17 a mi się marzy właściwy facet i prawdziwe uczucie i dużo namiętnego seksu... jestem chyba czasem za bardzo romantyczna.... sama, ale na szczęście nie sama we dwoje , bo to najgorszy rodzaj samotności, bardzo bolesny i niszczący ...obecnie smakuje wolności i czerpie radość z życia , bo tkwienie w toksycznym związku przysłaniało mi wiele jego uroków. ps. seks w wielkim mieście to jeden z moich ulubionych seriali :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: szukam 13.08.10, 11:23 Wlasnie toksycznosc związku i uparte w nim bycie. zgadzam się...straszne, żałosne. PS a ja moge ogladac na okrągło "colombo" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobietka Alfa Re: szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 11:33 ....Wenusko jesteś wreszcie....to mamy jakieś wspólne zainteresowania! ja nie oglądam go na bieżaco, właściwie raz właczyłam i nie mogłam uwierzyć! przecież ja tez rozmawiam z kobietami o "tych sprawach" ale co niektóre mówią, że nawet o tym nie myślą....hm ok, .."a mi się marzy właściwy facet" patrz, a ja nie mam marzeń w tym zakresie....teraz sobie uswiadomiłam....Wiesz co, kto ze mną wytrzyma... ps namiętny seks możesz dostać ...bez uczucia...sprawdzone,działa... NAMIETNA ALFA Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 14.08.10, 19:46 wszystkie kobiety o tym myślą, chyba, że są oziębłe to wtedy ta dziedzina je nie interesuje :-P może warto poczekać... może się złamię i posmakuje wtedy bez miłości tylko dzikie żądze.. kuszące ... zobaczymy... miałam takiego kolegę, podobno demon seksu , chwalił się , że w tym jest naprawdę najlepszy- no nie sprawdzałam :-) wolny człowiek może wszystko :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: szukam 13.08.10, 08:56 ja bym się może i skusił na taką znajomość ;) aczkolwiek nie za wszelką cenę i nie z każdą kobietą.... bo najważniejsze w życiu to trzymać poziom i nie schodzić poniżej pewnego z góry założonego minimum. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kobietka Alfa Re: szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.10, 09:40 ....nawet, jak byś się skusił...to wiedz, że trzeba coś pokazać, aby to przyciągnęło... ..."bo najważniejsze w życiu to trzymać poziom i nie schodzić poniżej pewnego z góry założonego minimum" o co chodzi...?ja czasem się..zapadam i później wychodze powoli i przecieram swoje niebieskie oczy, teraz "wychodzę"coraz szybciej...kazdy następny upadek znoszę coraz lepiej...lepiej(choć boli) ps byłam w klasztorze(odwiedzić!)Sióstr francuskich MONASTER-jest na wybrzeżu,,miejsce magiczne, oni wszyscy nie mają żednego problemu z odosobnieniem SAMOTNA KOBIETKA ALFA.....ale nie sama!pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kurcze39 Re: szukam 13.08.10, 17:11 a ja nie wybieram kobiet, które nie mają własnego zdania i z podjęciem najgłupszej nawet decyzji czekają na swojego faceta. Dla mnie to jest poziom minimum poniżej którego nie zejdę. Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 21:39 chyba najrozsądniej będzie jak tę propozycję przemilczę... Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: szukam 13.08.10, 21:52 a już myślałem że bedzie wesoło hihihihihi [żart] Odpowiedz Link Zgłoś
kobietkaalfa Re: szukam 13.08.10, 21:55 Fabiani....jestem na poczcie Twojej......NAMIETNA KOBIETKA ALFA Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 21:58 Wenuska jesteś osobą wrażliwą i jak każda wrażliwa dusza potrzebujesz równie wrażliwego faceta - autoerotyzm jest warsztatem zarówno w zwiazku jak i w samotności. Elementem brakującym w twojim przeżywaniu obecnego stanu jest BRAK POZYTYWNEGO MYŚLENIA . Polecam zrobić coś w tym kierunku, myslenie o sexie zostaw na drugim planie, ten dodatek bedzie lepszy w nowym związku - tak mi się wydaje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 22:04 A po drugie, cudownie cieszyć się wolnością, jest bardzo ważnym etapem, który stworzy dla Ciebie konkretny przyszły obraz faceta który bedzie u twojego boku jak tego sobie życzysz.MAŻENIA SIĘ SPEŁNIAJĄ. Wystarczy tylko marzyć. POZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 22:26 więc marzę i rozsmakowuję się wolnością ... jak na romantyczkę przystalo czekam na prawdziwą miłość a to i tak nie recepta na udany związek, bo związek z drugim czlowiekiem to wyzwanie, sztuka kompromisu.. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 22:38 Być może jest na tym świecie romantyków wiele :forum.gazeta.pl/forum/w,45,95181515,95313450,Re_Jak_wsp ominam_pierwsza_milosc_.html Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 22:22 słowa , które płyną od Ciebie uskrzydlają mnie :-) moja wiara w to, że doświadczę jeszcze szczęścia w miłości jest coraz silniejsza... może ja w gole za dużo o wszystkim myślę, analizuję ... musze byc bardziej sponataniczna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: szukam 13.08.10, 22:25 tylko nie rób głupot... bo cała Polska Ci nie wybaczy! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 13.08.10, 22:48 to forum spełniło funkcję psychoterapii :-) jeszcze nie przewróciło mi się w glowie :-p Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOBIETKA Alfa Re: szukam IP: *.vide-sat.pl 14.08.10, 08:52 WENUSKO, a WIDZISZ....bądź przy sobie....jak przeczytasz Baśń o sinobrodym...zawołaj mnie!!! ps.To będzie kolejna sesja psychoterapii dla Ciebie(bez płacenia)pozdr. ALFA....ciągle szukająca drogi...do siebie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 09:04 Gdyby psychoterapia miała skutek taki jaki byłby w mojej wyobrażni wenuska już teraz napisała by, że facet którego szuka jest. I doputy bedzie sama to mój cel bedzie bez rezultatu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOBIETKA Alfa Re: szukam IP: *.vide-sat.pl 14.08.10, 09:36 w psychoterapii leczą właśnie....wyobraźnia, świadomość, fantazje, skojarzenia, ich symbolizacja.....wystarczy Ci? ps lepiej podaj mi jakiś doskonały link muzyczny i nie zawracaj sobie głowy dziedziną, która ogarnia potężny świat. Nie mam sarkazmu i broń boże nie chcę Ciebie obrazić..wczorajszy utwór uratował mi życie... Zastanawia mnie nazwa forum...tu zaczęły się dziać rzeczy dużo ważniejsze, niż poszukiwanie partnera/partnerki do czegoś tam... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 09:52 Z psychologią, psychoanalityką, psychoterapią, związany jestem od małego bo tata leczy alkoholików. czy to ma swoje dobre i złe strony, że tylko tak -nie wiem tymczasem utwór o który prosisz: waves93.wrzuta.pl/audio/9y0dw5i809o/modern_talking_-_you_re_my_heart_you_re_my_soul Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KOBIETKA Alfa Re: szukam IP: *.vide-sat.pl 14.08.10, 10:13 aaa, i tu Cię mam...wszystko jasne, dlatego posługujesz się językiem, dobrze mi znanym. Krzysztof!!!ja nie słucham...Modern..to nie mój styl,fioł!myślisz, że jestem dinozaurem...coś z duszą, albo z treścią...mówi Ci coś Firma..Jak będziesz wysyłał mi takie kawałki...to będe sarkastyczna! ps. mam pytanie? przez wrzutę nie chce mi się nic ściągnąć...oczywiscie do odsłuchania dla siebie, ups moze powinnam cicho mówić, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krzysztof Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.10, 10:29 Muzycznie jesteś normalnie zboczona :) bez obrazy zboczona w niepejoratywnym aspekcie tego słowa:) P.S. Ciszej i jeszcze bardziej cicho. Chociaż jestem zdania, że prawa autorskie powinny być przestrzegane.Jesli o to Tobie chodzi.A poco płace abonament RTV? Może i w internecie powinno się płacić artystom, bo to przecież oni całym swoim zyciem otaczają nas opieką sztuki będącej ukojeniem pragnień i porządań. Odpowiedz Link Zgłoś
fabiani Re: szukam 14.08.10, 10:43 może innym też sie spodoba www.youtube.com/watch?v=FqqjqGVEXxg PS Wrzuciłem dwie monety do puszki. Bo słucham tego już drugi raz. Odpowiedz Link Zgłoś
wenuska30 Re: szukam 14.08.10, 15:45 to dobrze Kobietko Alfa , bo gdyby zaglądali tu amatorzy cyber seksu szybko bym stąd uciekła, a tak to trwam i uczę się siebie i przekonuję się , że bycie sama ze sobą wcale nie jest takie złe :-)najważniejsza jest akceptacja , którą otrzymałam od Was , przemiłych ludzi , których nie znam i dlatego z łatwością mogę mówić o swoich odczuciach ... ale slodzę sorry jakoś tak samo wychodzi i jest szczerę, to chyba nie zostanie źle odebrane a muza od Krzysztofa nastrojowa jak na zamowienie dla mej wrażliwości ... nie mogę się oderwać od komputera .. po czytam ... odpowiadam ... słucham .... zamiast gotować obiad :-P Odpowiedz Link Zgłoś