sweetassugar 24.04.06, 09:32 macie plany siakieś czy zostajecie w domciu? bo jeśli nie macie planików to może to spotkanie co tak długo juz w planach jest wreszcie dojdzie do skutku???? no chyba że już sie takowe odbyło?!?!? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiroszima13 Re: weekend majowy 24.04.06, 18:04 Kurczakos ja bardzo chetnie ale na weekend wyjeżdżam do mamy pojeździć na szmacie Odpowiedz Link
marcinkom Re: weekend majowy 25.04.06, 10:31 czesc, Wydaje mi sie, ze wyszscy uczestnicy tego forum piszą, ale nikt nie czyta. aktualnie sa aktywne 3 watki na temat spotkan, ale chyba jakos sie rozmijają. Ja rozumiem, ze tu trafiaja osoby niesmiale, ale jesli czlonkowie forum nt. fobii spolecznej potrafili zroganizowac spotkania, to chyba niesmialym tez sie uda . Jesli chodzi o mnie, to na majowy weekend sie nigdzie nie wybieram, tak wiec bardzo chetnie sie z Wami spotkam. Wlasciwie to nie ma problemu takze z innym terminem (np czwartek czy piatek), bo nie pracuje. Jako miejsce spotkania pasuja mi Warszawa i okolice (powsin, kabaty, kampinos, itp). Nie wybiore sie na zadne spotkanie kilkudniowe polaczone z noclegami. Zasadniczo, to nie udzielam sie zbytnio na tym forum, wiec jesli ktos chce sie dowiedziec przed spotkaniem czegos wiecej, to moze poczytac soie moje posty na forum fobicznym forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23191 lub zagadac do mnie przez GG. Z tego forum spotkalem sie z hiroshima13 i mam nadzieje, ze moze ona zaswiadczyc, ze nie jestem jakims odrazajacym typem. pozdrawiam. marcin, r.1978 wspomnaine 3 watki, w ktorych poruszany byl temat spotkan: - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16314&w=40531266 - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16314&w=40659137 - watek w ktorym wlasnie odpowiadam. Odpowiedz Link
kobietka1973 Re: weekend majowy 06.05.06, 16:59 och chyba się spóźniłam.... a szkoda. Ale będę śledzić uważnie, czy znowu nie planujecie jakiegoś potkania - z chęcią dołączę, jeśli tylko oprócz dwudziestoparo- będą również trzydziestolatkowie. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: weekend majowy 25.04.06, 17:44 Ja oczywiście potwierdzam Marcin fo fajny i normalny facet, mnie nie pogryzł Po weekenddzie majowym ja też sie chetnie spotkam Odpowiedz Link
grzanka23 Re: weekend majowy 26.04.06, 14:29 Ja tez chetnie spotkam sie z Wami.Napiszcie tylko kiedy? Odpowiedz Link
marcinkom Re: weekend majowy 26.04.06, 21:43 w niedziele okolo 11 w powsinie moze byc ? chcialbym tylko zauwazyc, ze kompltenie nie znam tego terenu, wiec fajnie by bylo gdyby sie wybral ktos kto ma o nim pojęcie. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: weekend majowy 26.04.06, 22:28 Od razu zapowiadam, mnie nie będzie a szkoda Po za tym nie znam Powsina, no chyba, ze na czuja bedziecie chdozić Ale na następny wypad się pisze )) Odpowiedz Link
grzanka23 Re: weekend majowy 27.04.06, 11:14 Ok a jak sie rozpoznamy?Nie zamierzam wszystkich zaczepiac. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: weekend majowy 27.04.06, 11:55 Na razie wygląda, ze bedziecie we dwójkę Odpowiedz Link
marcinkom Re: weekend majowy 27.04.06, 12:22 ano tak wyglada oczywiscie zapraszamy wszystkich innych chetnych. Odpowiedz Link
marcinkom Re: weekend majowy 27.04.06, 12:11 wyslalem ci maila na gazetowe konto z moimi namiarami. proponuje spotkac sie na petli 519. Odpowiedz Link
marcinkom Re: weekend majowy 28.04.06, 15:07 grzanko, doszedl moj mail czy nie ? a jesli doszedl, to czy nie rozmyslilas sie ? jesli nie napiszesz potwierdzenia i nikt innych chetny na wycieczke nie zglosi sie, to i ja sie nie pojawie. Odpowiedz Link
azb11 Re: weekend majowy 05.05.06, 09:58 Cześc wszystkim, Czy mozna dołączyć na niedzielne spotkanie? Chętnie spedzę czas w miłym gronie i oderwę sie od szarej rzeczywistości zapominając o problemach. Odpowiedz Link
marcinkom Re: weekend majowy 05.05.06, 10:18 oczywiscie, ze mozna. na twojego miala gazetowego wyslalem szczegoly. Odpowiedz Link
sweetassugar Re: weekend majowy 27.04.06, 14:04 ach rozpoczęłam wątek a wyjdzie na to że się nie zjawię w niedzielę nie mogę, cóż może innym razem Odpowiedz Link
marcinkom zmiana planow 28.04.06, 16:29 na piatek 06-04-28, godz 16:26 wyglada nastepujaco: grzanka napisala mi maila, w ktorym przeprasza, ze w najblizsza niedziele nie bedzie miala czasu na spotkanie; pozostale osoby zainteresowane tematem - hiroshima13 i sweetassugar, wczesniej juz deklarowaly, ze termin im nie odpowiada. Mylse wiec, ze spotkanie w ta niedziele okazalo sie drobnym niewypalem. Proponuje przeniesc je na nastepny weekend (2006-05-07). Jest ktos chetny ? Odpowiedz Link
marcinkom Re: zmiana planow 03.05.06, 08:55 niesmialo przypominam i podbijam wątek, w najblizsza niedziele, godz 12, zebranie na petli 519, cel: park w powsinie, ew. ogrod botaniczny, prosze o zglaszanie uwag i innych propozycji. Odpowiedz Link
marcinkom Re: zmiana planow 04.05.06, 11:31 a spodziewasz sie deszczu ? ja probowalem wyszukac w sieci informacje na temat pogody, ale najdalsza prognoza konczyla sie na sobocie - pochurnej i deszczowej. oczywiscie wyprawa w deszcz jest pozbawiona sensu... Odpowiedz Link
sweetassugar Re: zmiana planow 04.05.06, 11:53 z tą pogodą to nigdy nic nie wiadomo na nieprzywidywalność natury niestety nic nie poradzimy Odpowiedz Link
hiroszima13 jaki deszcz?? 04.05.06, 18:12 Ja się nie poddaje pisze się nawet na deszczową pogodę )) Odpowiedz Link
sweetassugar Re: jaki deszcz?? 05.05.06, 08:48 czyli co jest nas 3 na niedzielę? meldowac się proszę godzina 12 petla 519 powsin? Odpowiedz Link
marcinkom Re: jaki deszcz?? 05.05.06, 08:58 witam, ja sie melduje. sprawdzalem tez dzis pogode na icm i wyglada na to, ze niedziela bedzie bezdeszczowa. nawet w prognozie na sobote ograniczyli opady. na twojego gazetowego maila wysylam info o tym po czym mnie poznac. Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: jaki deszcz?? 05.05.06, 17:24 No oczywiście, ze się melduję a ja słyszałam, ze ma świecić słońce i ma być ciepło ale na bikini jeszcze za wcześnie hihi ;P Odpowiedz Link
hiroszima13 jupiiiiii 06.05.06, 14:05 no i grono nam się powiększa super <jupi> Moze jeszcze jest ktoś chętny Odpowiedz Link
hiroszima13 ostatni dzwonek :P 07.05.06, 07:39 Moze sie jeszce ktoś zgłosi w ostatniej chwili?? serdecznie zapraszamy ) Odpowiedz Link