se.la.vie 17.07.05, 19:20 1.Czy czujecie,że macie "w sobie" tampon? 2.Czy zdarzają się wypadki w stylu "zaklinował się i nie mogłam wyjąć"? 3.Po prostu nie wiem jak go wprowadzić(gdzie?!),a niedługo dostanę okresu i akurat wyjeżdżam za granicę.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kragmel odpowiedzi 17.07.05, 19:23 odpowiedzi są tutaj albo na forum Zdrowie kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: Tampony-pytanie 17.07.05, 19:24 1. Nie 2. Tak, np jeżeli sznureczek się urwie, ale i tak można wtedy wyciągnąć paluszkami. 3. Do pochwy-taka dziurka między odbytem a cewką moczową. Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Tampony-pytanie 17.07.05, 19:37 To troche głęboko musi być:/ Niesmaczne,chyba zrezygnuję ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia_23 Re: Tampony-pytanie IP: 213.199.214.* 17.07.05, 20:06 Wcale nie głęboko. Ja wkładam tak aby cały wszedł i w ogóle go nie czuje. Odpowiedz Link Zgłoś
uullaa Re: Tampony-pytanie 17.07.05, 21:38 Sylwia, a ile masz lat, że "głęboko" = "niesmaczne"? Całkiem smaczne właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sumire Re: Tampony-pytanie 05.08.05, 12:56 To nie jest niesmaczne, tylko ludzkie, na niebiosa! Ja akurat tamponów używam wyłącznie przy wyjazdach i uprawianiu sportu, bo jakoś nie lubię - no, zdarza się. Trzeba sobie tylko wybrać dobry rozmiar (mały chyba lepiej na początku?) i ostrożnie włożyć gdzie trzeba. Nie zaklinuje się. Odpowiedz Link Zgłoś
amonea Re: Tampony-pytanie 17.07.05, 20:38 na poczatek polecam tampony z aplikatorem :-) nie wyobrazam sobie podpasek w taki upal!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G Re: Tampony-pytanie IP: *.dami.pl 17.07.05, 21:50 a czy nic Wam nie przecieka, tampon wszystko pochłania? do tej pory używałm podpasek ale własnie chce sie przerzucić na tampony i tak się nad tym zastanawiam, czy mi bielizny nie poplami nic? Odpowiedz Link Zgłoś
pina-colada Re: Tampony-pytanie 17.07.05, 21:57 Jak będziesz zmieniać odpowiednio często to nic nie przecieknie. Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: Tampony-pytanie 17.07.05, 22:02 Ja juz sobie nei wyobrazam zycia bez tamponow:D se.la.vie a probowalas juz wlozyc?;)czy sugerujesz sie tym, ze to ponoc trudne?:>posuzkaj naprawde na zdrowie kobiety,jest tego masa:)udanego;)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
se.la.vie Re: Tampony-pytanie 17.07.05, 22:55 1.Idę do 1 liceum 2.Już próbowałam,marny rezultat Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: Tampony-pytanie 17.07.05, 23:05 Nie zrazaj sie i sprobuj jescze raz:)ja na swoj pierwszy raz;)kupilam O.B.,najmniejsze:D wyluzuj i nei mysl o tym,ze ci nie wyjdzie,bo dlaczego mialoby byc inaczej?:D przeciez to tylko tampon:D pomsyl o swobodzie,jaka bedziesz miala po wlozeniu,czysciutko i suchutko:)powodzenia:)pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fragola Re: Tampony-pytanie IP: 62.233.181.* 18.07.05, 01:10 1)właśnie w tym rzecz, że musisz go umieścić tak, żeby go wcale nie czuć (tj.dość głęboko, albo raczej odpowiednio głęboko) 2)nigdy mi się coś takiego nie zdarzyło 3)koniecznie spróbuj tych z aplikatorem, są banalnie proste w obsłudze, masz tam kreseczkę, dzięki której wiesz jak głęboko go wsunąć ale przede wszystkim z tego co widzę, musisz sie pozbyć blokady przed "włożeniem czegoś do pochwy", jak już raz spróbujesz(z pozytywnym skutkiem)to będziesz naprawdę zadowolona, ale nic na siłę, no powodzenia girl;) Odpowiedz Link Zgłoś
mag-ia Re: Tampony-pytanie 18.07.05, 12:08 1. prawidlowo zalozonego tamponu w ogole sie nie czuje 2. nigdy mi sie nie zdarzylo zaklinowanie, klopoty z wyjeciem 3. wklada sie do pochwy, wylacznie w czasie okresu; rozmiar nalezy dobrac do krwawienia Stosuje tampony od mojego drugiego okresu w zyciu, czyli o wieeelu lat i za nic nie przerzucilabym sie na podpaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Tampony-pytanie IP: *.dip.t-dialin.net 05.08.05, 12:51 ja uzywam tampaxow , wiec mog€ jedynie odpowiedzeic wg swoich doswiadczen, a wiec - nie czuje, ze mam tampon, sa super wygodne. tampaxy w dodatku maja aplikator, ktory pomaga wüprowadzic tampon, wiec jesli rozpoczynasz z tamponami, to polecam je tymbardziej. eee..nie ma takich wpadkem z zalkinowaniem :) to mit. przede wszystkim przeczytaj uwaznie ulotke :)) miej kilka tampaxow w torebce na zapas, a nic przykrego cie nie spotka :) no, trzymam kciuki, milej podrozy Odpowiedz Link Zgłoś