Dodaj do ulubionych

Kto gra? :)))

20.03.09, 21:13
Czas skumulować tę energię kłębiącą się w tylu wątkach! Zadajemy pytanie
osobie poniżej, takie z serii cośtam czy cośtam. Najgłupsze pytania zostaną
wyróżnione :D

To ja zaczynam, responde silvuple:

Gołąb czy Panga? :D
Obserwuj wątek
    • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:15
      razzmatazzy napisała:

> Gołąb czy Panga? :D

Żeby ukatrupić? Gołąb! Nienawidzę sraluchów :/

Bruce Lee czy Chuck Norris?
      • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:17
        Chuck Norris!

Siwy czy łysy? :D
        • thank_you Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:18
          Siwy!

Jedna krowa czy dwie krowy? :D
          • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:19
            Co dwie krowy to nie jedna!

Mason czy cyklista? :D
            • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:20
              cyklista :D

Perry czy Sherlock?
              • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:21
                Sherlock!

Serek wiejski czy urząd miejski? :D
                • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:23
                  serek!

urząd stanu cywilnego czy stan upojenia?
                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:23
                    Stan upojenia!

Piwo jasne czy jasny blondyn? :D
                    • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:25
                      piwo!

czarny czy wytatuowany?
                      • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:27
                        Uuu... ciężko ;)))

Wytatuowany Mulat :D

Pirat czy Popeye? :D
                        • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:28
                          Pirat bez dwóch zdań!

Kapitan Jack Sparrow czy golibroda Sweeney Todd?
                          • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:30
                            Sweeney Todd!

Bokobrody czy wąsy? :D
                            • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:32
                              Bokobrody!

Elvis czy UFO?
                              • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:35
                                Elvis!

Love me tender czy Who the fuck is Alice? ;D
                                • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:36
                                  Kochaj mnie, betoniaro! :D

Alice in Chains czy Alice Cooper?
                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:39
                                    Alice in Chains!

Alicja w Krainie Czarów czy Alicja Po Drugiej Stronie Lustra? :D
                                    • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:40
                                      ta po drugiej stronie lutra, bo lepsza schiza była!

Smok Wawelski czy Jabberwocky?
                                      • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:41
                                        Też tak myślę!

Jabberwocky, bez wahania!

Dżamble czy Dziąble? :D
                                        • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:45
                                          Dżamble! (z całym szacunkiem dla Barańczaka)

Paszczak czy Buka?
                                          • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:48
                                            Dokładnie to samo bym powiedziała!!

Paszczak!

Mikołajek czy Alcest? :D
                                            • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:49
                                              A ja bym wybrała Bukę :) Bo ona wcale nie była zła!

Mikołajek!

Koszmarny Karolek czy Koralina?
                                              • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:50
                                                Ale ja mam sentyment do Paszczaka :)

Koralina!

Prosiaczek czy Kłapouchy?
                                                • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:52
                                                  Prosiaczek, bo mnie rozczula :D

Stumilowy Las czy Birnam? :]
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:56
                                                    :-o! Stumilowy Las! :D

Hamlet czy Otello?
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:59
                                                    Hamlet! Z oczami Mela Gibsona :D

Mad Max czy Martin Riggs? :DD
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:01
                                                    Mad Max :D

Dempsey czy Makepeace? :DDD
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:03
                                                    Dempsey :D

peacekeeper czy pacemaker? torfl :DDD
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:06
                                                    Peacekeeper :D

Make love czy not war? :DD (od Twojej odpowiedzi zależy pokój na swiecie ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:08
                                                    Make love to both of them! :D

czerwony guziczek do gier wojennych czy wajcha w F16?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:10
                                                    Dyplomatka ;)

Wajcha w F16!

Książę William czy książę Harry?
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:13
                                                    A ile Harry ma lat? Bo nie lubię zębów Williama! ;)

Królowa Victoria czy Victoria Beckham? ;D
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:16
                                                    :D Nie wiem, ale już pełnoletni.

Yyyy... mimo wszystko królowa Victoria...

The Sun czy Daily Mirror? :D
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:19
                                                    The Sun(DAY) Times, por favor :D

masło orzechowe czy marmite?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:26
                                                    He he ;)

Masło orzechowe! Nie strasz! :D

Angielski obiad czy głód? :D
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:30
                                                    angielski obiad by Jamie Oh :D

kuciak - w ciecie czy na otro?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:33
                                                    No chyba, że tak ;)

Na otro!

Fish or chips? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:36
                                                    CHIPS! duuuużo! z octem! o drugiej nad ranem po wyjściu z klubu :DDD

stroboskopy czy lasery?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:39
                                                    Wiesz, co dobre! :)))

Lasery.

Lachony czy lasencje (z dedykacją ;) :D?
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:41
                                                    lasencje! (Joł!)

dedykacja czy spadek?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:45
                                                    Dedykacja :DDD

Spadać czy spływać? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:47
                                                    spływać! (kocham kajaki, a spadochrony mnie nie ciągną... jeszcze)

skok na bungee czy pusta butelka??
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:48
                                                    ;)))

Skok na bungee do basenu alko, z butelką w dłoni ;)

Pusta lodówka czy pusta głowa? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:49
                                                    niezła kombinacja! Może urządzimy zawody? :DDD

pusta głowa! czasem mi tego brakuje.... :/

mocny sen czy mocna kawa?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:54
                                                    Do usług ;D

No, też uważam, że lodówka ma pierwszeństwo :D

Mocny sen (czasem tego mi brakuje).

Śmiech przez łzy czy płacz ze śmiechu? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:59
                                                    hehehe :D

płacz ze śmiechu, zdecydowanie! :D

"Chłopaki nie płaczą" czy "Ciało"?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:02
                                                    Nie widziałam, ale powiedzmy, że za T.Love 'Chłopaki' ;)

Uczta dla ciała czy dla ducha? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:05
                                                    uuu, musisz nadrobić - to najlepsze polskie komedie :)

jako żem schizol, to romantyk we mnie krzyczy - "dla duszy", ale hedonista
                                                    zagłusza - "dla ciała". No i masz babo placek! :DDD

Jacek czy Placek?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:08
                                                    Ciało widziałam (ale trochę 'jednym okiem'), ale tego drugiego nie.

Odwieczne dylematy ;)

:DD Jacek (nie mogłabym do faceta mówić 'Placku' ;))

Don Kichot czy Sancho Pansa? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:12
                                                    Placusiu, Placuszku, te, Plackowaty!
                                                    no czy ja wiem? :D

Don Kichot! Lubię długich, chudych, romantycznych. Wiem, że są nieżyciowi, ale
                                                    pasują do mojej naiwnej wizji szczęśliwości ;P

Wyspy Szczęśliwe czy Przylądek Dobrej Nadziei?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:16
                                                    Łysienie plackowate :D

Ale wiesz, że wiatraków jak na lekarstwo? ;)

Uuu... ciężki wybór, ale ja mam zawsze nadzieję na coś dobrego, więc... pora na
                                                    Wyspy Szczęśliwe ;)

Sztorm czy flauta? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:18
                                                    Przeprowadzę się do Holandii :D

Sztorm z akwalungiem ;P
                                                    albo flauta w pełnym słońcu :D

udar słoneczny czy wiertarka udarowa po sądziedzku?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:22
                                                    Ja chyba sztorm, a potem słońce ;) Lubię jak mocno buja.

:DDDD Mimo wszystko wiertarka udarowa ;)

Sąsiad trębacz czy sąsiad kibol? :D
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:27
                                                    ja kocham słońce :)

sąsiad trębacz - i niech ma na imię Miles, dobra? :D

przystojny sąsiad czy uczynna sąsiadka?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:32
                                                    Taa... i może jeszcze Charlie Parker niech mieszka piętro wyżej? ;)

Przystojny sąsiad! Na co mi uczynna sąsiadka?! :D

Zaciąć się w windzie z przystojnym palaczem czy przeciętnym niepalącym? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:37
                                                    a Diane Krall poniżej :D

Też bym wolała sąsiada, ale z tym paleniem to mam zagwozdkę... jakby się dało
                                                    jakiś lufcik otworzyć... Dobra, z przystojniakiem :D

A teraz bardzo ważne pytanie:
                                                    myć się przed snem czy od razu do wyra? (padam już na pysk...)
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:43
                                                    Fajne imprezki by były ;)

Lufcik w windzie? ;DD

Umyj zęby i zrób sobie Dzień (Wieczór) Dziecka ;)

Ja też będę się zrywać niedługo. Zmęczona dziś jestem.

Śnić o X czy o Y? :D
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:44
                                                    dobra! zęby i lulu :)

Ty śnij o X, a ja o Y. Rano się wymienimy wrażeniami :D

Dobranoc! :*
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:46
                                                    O, dobra myśl! :))

Kolorowych zatem!

:*
            • zoofka Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:21
              cyklista

od tyłu czy od przodu? :)
              • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:23
                Od przodu! ;)

Z boku czy ze zbokiem? :D
                • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:29
                  z boku ;P

bita śmietana - do buzi czy na skórę?
                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:32
                    :D Z truskawkami!

Siedzenie przednie czy tylne? :D
                    • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:33
                      WRÓĆ - odpowiedź nie jest jednoznaczna! :D
                      • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:36
                        Jak z truskawkami to do buzi :D

Kujawiak czy hujawiak? :D
                        • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:37
                          no właśnie niekoniecznie, ale wytłumaczę Ci, jak podrośniesz ;PPP

kujawiak!

olej kujawski czy masło roślinne? (wiem, bleh!)
                          • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:40
                            Czyli kiedy? :P

Olej kujawski!

Olej w głowie czy głowy szprot w oleju? :D
                            • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:41
                              czyli później ;P

olej w głowie!

skumbrie w tomacie czy pstrąg?
                              • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:43
                                Przypomnę się :D

Skumbrie w tomacie!

Zaczarowana dorożka czy Porsche Cayman?
                                • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:46
                                  yyy jednak... poproszę Porsche :D

mustang czy na biegunach?
                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:48
                                    Mustang!

Polski hydraulik czy ukraiński mafioso? :D
                                    • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:50
                                      hydraulik (bo każdą rurę odetka!)

American Gangster czy Donnie Brasco?
                                      • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:56
                                        Jak Gangster to tylko American :D

American Beauty czy American Dream?
                                        • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:00
                                          American Beauty :)

X-Pax czy X Files?
                                          • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:01
                                            miało być: K-Pax oczywiście ;P
                                            • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:02
                                              Hmm... Spacey czy Duchovny... ;)

X-Files! (to efekt Californication ;)

Moje własne Idaho czy Arizona Dream?
                                              • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:05
                                                tylko Depp, więc Arizona Dream!

Iggy Pop czy Bregovic?
                                                • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:07
                                                  Iggy Pop.

Tom Cruise czy Ben Affleck? :D
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:09
                                                    No jak muszę... Ben!

scjentologia czy Latający Potwór Spaghetti? :F
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:11
                                                    Ja bym się wahała :D

Latający Potwór Spaghetti! :D

Tagliatelle czy penne? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:14
                                                    zdecydowanie tagliatelle!

ze szpinakiem czy w sosie śmietanowo-serowym? aaaa?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:15
                                                    Aaaaa!!!! Nie może być razem??? Ze szpinakiem, bo dieta...

Czosnek czy brak czosnku (liczę na poprawną odpowiedź :D)?
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:17
                                                    Ocipiałaś? JASNE że czosnek! :DDD

wampir czy wilkołak? (na kolację ze śniadaniem)
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:28
                                                    Jeeeee! :DDD

Wampir, tylko niech nie pije ze szklanki ;)

Wilk stepowy czy wilk od zająca? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:32
                                                    jak nie ze szklanki, to z czego? prosto z tętnicy? Wow! :D

stepowy!

Lassie czy Zew Krwi?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:36
                                                    Tak bym wolała, bo nie lubię widoku krwi ;)

Zew krwi.

Wyścigi zaprzęgów czy rydwany ognia? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:37
                                                    Rydwany!

Vangelis czy Zamfir?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:41
                                                    Zamfir.

Piazzola czy pianola? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:42
                                                    Piazzola :D

Margaret Astor czy L'Oreal? ;PPP
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:46
                                                    :DDD Muszę? L'Oreal ;)

Inteligentny krem czy inteligentny facet (dobrze się zastanów! :D)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:48
                                                    a nie wystarczy, że mam inteligentny proszek?? ;DDD

jednak facet, kremy mam w dupie ;)

skórka pomarańczowa czy likier Cointreau? :D
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:56
                                                    Kurde, a mówią, że inteligencja wymiera :D

Będziesz żałować, jak Cię zostawi ze względu na zmarszczki, ale trudno :D

Cointreau.

Wstrząśnięte czy zmieszane? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:01
                                                    Od tego mam inteligencję, żeby sobie znaleźć nowego, nie? :DDD

obawiam się, że zmieszane!

Connery czy Craig?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:03
                                                    Słusznie ;)

Craig!!!

Szkot czy Irlandczyk? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:07
                                                    Irlandczyk :D Za akcent!

Choć Sean Connery to mój idol, za to Craiga wolę jako Bonda. Kurde,
                                                    skomplikowane mam gusta, nie? :DDD

ABC czy CBŚ? ;PPP
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:11
                                                    Ja chyba jednak szkocki bardziej ;)

Craig jako Bond rządzi, koniec, kropka - z całym szacunkiem dla Seana.

ABC?! Ke?

Niech będzie CBŚ ;)

Lepper czy Sobecka (pytanie z dedykacją dla Szwagra, bo to jego faworyta :D)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:14
                                                    ABC = alfabet :]

Też uważam, że Craig jako Bond rządzi!

Odmawiam odpowiedzi, albowiem ponieważ żadna z tych postaci nie budzi we mnie
                                                    nawet krzty sympatii czy zrozumienia!
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:18
                                                    :DDD Myślałam, że jakiś skrót tajemny. Jak tak, to bym ABC wybrała! ;)

Mamy bardzo zbieżne gusty, ten wątek to wykazuje czarno na białym ;)

Masz babo placek... To niech będzie:

Radio Maryja czy TV Trwam? :DDD
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:20
                                                    hahahahaaa :D
                                                    (chyba wypłoszyłyśmy resztę towarzystwa, ooops)

TV Trwam, bo jak wyłączę głos, to mogę zignorować :]]]

dolby surround czy słuchawki?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:23
                                                    No, jakoś się niszowo zrobiło ;)

He he he ;)

Słuchawki, bo słucham namiętnie nawet jak wychodzę wynieść śmieci :DD
      • thank_you Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:18
        King Bruce Lee Karate Miszcz!

Luz czy blues? :-)
        • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:20
          blues of krost!

getry czy kalesony?
          • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:22
            Getry!

Grzywka na Alfa czy grzywka lego? :D
            • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:24
              Alfa :D

Ala Janosz czy Tokio Hotel? :DDDDDDDD
              • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:25
                :DDD Tokio Hotel!

Doda czy Majdan? :DDD
                • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:27
                  Majdan!

większy biust czy dłuższe nogi?
                  • thank_you Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:31
                    Dłuższe nogi!

Brunet czy blondyn?
                    • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:32
                      brunet :)

paker czy androgyniczny? :P
                    • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:33
                      Blondyn (ja to powiedziałam??)

Metro czy maczo? :D
                      • thank_you Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:36
                        Tramwaj! :D

Perski: dywan czy kot?
                        • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:38
                          kot :D

dywan latający czy wielbłąd?
                        • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:38
                          Dywan, latający!

Lech czy Jarosław? :D
                          • thank_you Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:39
                            <udam że nie widzę tego pytania> :D
                            • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:41
                              Nie ma tak!!!
                              • thank_you Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:46
                                Przecież mnie nie zbijesz :D

No dobra, Jarosław. <nie wierzę, nie wierzę> :D

Kopnąc czy nie kopnąc? :D
                                • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:50
                                  Mówiłam coś o młoteczku, nie? :D

He he he!

Nie kopnąć!

Glany czy szpilki?
                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:51
                                    Glany, bo od szpilek bolą mnie plecy ;P

łamanie kołem czy wbicie na pal?
                                    • thank_you Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:52
                                      Łamanie kołem!

Andora czy Angora?
                                      • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 21:57
                                        Andora!

Pandora czy paprykarz? ;D
                                        • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:01
                                          paprykarz!

tyrolska czy przysmak śniadaniowy?
                                          • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:04
                                            Przysmak śniadaniowy, przynajmniej brzmi dobrze.

Namiot czy 5 gwiazdek?
                                            • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:06
                                              namiot :) byle z dmuchanym materacem na podłodze!

kajak czy kanadyjka?
                                              • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:09
                                                :)

Jak jest materac, to po co kanadyjka - kajak!

Kanadyjczyk czy Meksykanin?
                                                • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:10
                                                  The biggest Mexican I've ever seen - czyli boski Antonio :D

Desperado czy Zorro?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:12
                                                    Mniam ;)

Desperado!

Gitara czy fujarka? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:15
                                                    gitarrra ;)

flamenco czy hard rock?
                                                  • thank_you Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:17
                                                    Flamrock!

Gazowana czy niegazowana?
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:20
                                                    thank_you napisała:

> Flamrock!

hahahaaa :DDD

> Gazowana czy niegazowana?

gazowana!

pijana czy upalona?
                                                  • thank_you Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:22
                                                    Upalona <peace> :DDDDDDDDD

Wymiętosic czy potarmosic? :D
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:24
                                                    najpierw potarmosić, potem wymiętosić :DDD

papieros czy drugi raz? :D
                                                  • thank_you Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:25
                                                    Drugi raz :D

Tusz czy szminka?
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:33
                                                    zdecydowanie tusz! :D

masakra czy skrytobójstwo?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:17
                                                    Flamenco.

Orzechy włoskie czy fistaszki?
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:19
                                                    razzmatazzy napisała:

> Orzechy włoskie czy fistaszki?

włoskie

Snoopy czy Charlie Brown?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:22
                                                    Snoopy.

Brown sugar czy biała śmierć? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:25
                                                    biała śmierć ;D

puder czy kryształ?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:28
                                                    Puder (i podkład ;)

Suchy chleb dla konia czy chleb z masłem dla słonia? :D
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:34
                                                    Qń :D

drobniaczki na drewniaczki czy kapusta że aż chlusta?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:37
                                                    :DD Drobniaczki na drewniaczki.

Drobne cwaniaczki czy grube ryby? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:40
                                                    trudny wybór... grube ryby :D

rekin żarłacz czy orka?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:41
                                                    Uwolnić orkę!

Gupik czy gópek? :D
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:43
                                                    gupik :D

Nemo czy Willem Dafoe? :DDD
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:47
                                                    :DD Nemo

Gdzie jestem czy kim jesteś i co robisz u mnie w łóżku? :DDD
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:51
                                                    O kurde, ale wybór! :D

dobra - gdzie jestem (i dlaczego rękawy są związane??)

Lot nad Kukułczym Gniazdem czy Ptasiek?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 22:58
                                                    Jest coraz później, przechodzę na taryfę nocną ;D

He he ;)

Lot nad Kukułczym Gniazdem bez dwóch zdań!

Siostra Ratched czy siostra Irena? :DDD
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:02
                                                    aaaaaaaaaaaaaaaaaaa :DDD

Irena!!!

Mann czy Materna? (wiem, wredne pytanie!)
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:06
                                                    :DDDDD

No nie wiem, serce mi się kraje... Ty wybrałaś Irenę, to niech będzie Mann.

Czarodziejska Góra czy Lato w Dolinie Muminków? ;DDD
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:10
                                                    Ze skruchą przyznam, że nie zmogłam Góry (choć próbowałam!), za to Muminki
                                                    namiętnie kolekcjonuję, więc odp jest chyba jasna :DDD

Hatifnatowie czy elfy Tolkiena?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:13
                                                    No bo ta góra jest ciężka do zdobycia ;) A ja uwielbiam Muminki!!!

Hatifnatowie, z całym szacunkiem dla elfów :)

Frodo czy Bilbo?
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:16
                                                    Hatifnatowie rządzą! :DDD

Bilbo, bo miał jaja! A Frodo jakiś taki był ni z pierza, ni z mięsa. I ciągle
                                                    powtarzał: "Saaam"

Ugh!

Oko Opatrzności czy Oko Saurona?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:20
                                                    No ba!!!

Też Bilbo! 'Ni z pierza, ni z mięsa' - piękne!!! ;))

:DDD Oko Saurona (lubię łobuziaków ;))

Oko Bunuela czy oko w rosole? :D
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:25
                                                    Rosół nie jest mrocznym przedmiotem pożądania :D

Dali czy Beksiński?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:33
                                                    :DD Ale spójrz mi w oczy!

Dali.

Płonąca żyrafa czy żyrafy wychodzą z szafy? ;)
                                                  • i.nes Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:39
                                                    Serio! Za pomidorową dam się pokroić. Rosół mogę oddać Tobie :DD

Żal mi zwierzaka w płomieniach, więc wybieram szafę!

Narnia czy Harry Potter?
                                                  • razzmatazzy Re: Kto gra? :))) 20.03.09, 23:45