o_kropka 02.06.06, 22:05 www.heinekenmusic.pl/index.php Ktoś się wybiera? Ja chciałabym baŁdzo, chociaż na jeden dzień. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiroszima13 Koleżanki z pracy dzieci jada 02.06.06, 22:08 dziś szukała noclegu, ciezka sprawa ale jej pomogłam i się udało PS. w niedzielę o 20 w polskim radiu program trzeci www.radio.com.pl/trojka/ Będzie koncert Comy Odpowiedz Link
o_kropka Re: Koleżanki z pracy dzieci jada 02.06.06, 22:12 hiroszima13 napisała: > dziś szukała noclegu, ciezka sprawa ale jej pomogłam i się udało To widzę, że ja jeszcze do dzieciarni należę, skoro takie imprezy mi w głowie! ;D > PS. w niedzielę o 20 w polskim radiu program trzeci > www.radio.com.pl/trojka/ > Będzie koncert Comy O koncercie Comy słyszałam. Nie mogę sobie odpuścić. Ech, ten głos Roguckiego! Ps Hirka, a do Ciebie na który nr można zapukać... tak ewentualnie? Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Koleżanki z pracy dzieci jada 02.06.06, 22:20 o_kropka napisała: > To widzę, że ja jeszcze do dzieciarni należę, skoro takie imprezy mi w > głowie! ;D dzieci mają 25 i 18 lat to nie wiem czy taka dzieciarnia > Ps Hirka, a do Ciebie na który nr można zapukać... tak ewentualnie? Na który kolwiek z podanych W zalezności co posiadasz Odpowiedz Link