jason_bourne 05.06.06, 22:02 co chciałbyś czasem... ja wiele rzeczy zeby ktos dzis przyszedł i zasnął ze mną albo zeby ten ból sie zdecydował gdzie ma bolec Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
seage Re: czasem chciałbym 05.06.06, 23:02 ja bym chciał zeby osoba którą kocham tez mnie pokochała Odpowiedz Link
pasqd.a Re: czasem chciałbym 06.06.06, 13:20 Oj ciężki temat... Ja chciałabym, żeby moje sny stały się rzeczywistością, a rzeczywistość tylko złym snem... Odpowiedz Link
grzanka23 Re: czasem chciałbym 06.06.06, 17:26 seage napisał: > ja bym chciał zeby osoba którą kocham tez mnie pokochała Ja tez tak bym chciala.Najgorsz jest milosc bez wzajemnosci. Odpowiedz Link
kfiatas Re: czasem chciałbym 06.06.06, 18:11 Najgorszy jest chyba brak miłości. Miłość nawet bez wzajemności ma też swoje dobre strony. Odpowiedz Link
sunny-day Re: czasem chciałbym 07.06.06, 17:40 kfiatas napisała: > Najgorszy jest chyba brak miłości. Miłość nawet bez wzajemności ma też swoje > dobre strony. Oj nie..milosc bez wzajemnosci..nie to wcale ale to wcale nie jest piekne Bo jakie dobre strony w tym widzisz?? Odpowiedz Link
kfiatas Re: czasem chciałbym 07.06.06, 18:51 No każda miłość jest fajna. Uskrzydla, od miłości piękniejesz, jesteś bardziej rozpromieniona. Cieszysz się na każde spotkanie z tą osobą. Coś wspaniałego. We mnie nawet miłość bez wzajemności wzbudza takie uczucia. Czasem się popłacze w poduszkę, ale wiesz, ja już wolę się zakochać bez wzajemności niż w ogóle nie być zakochaną, bo bez tego tak mi zawsze jakoś trochę pusto jest. Odpowiedz Link
kfiatas Re: czasem chciałbym 06.06.06, 13:41 Zapomnieć o tym, jak jest źle I mieć zawsze trochę więcej nadziei, że to minie I cofnąć czas tak mniej więcej o pół roku Odpowiedz Link
lhasa1 Re: czasem chciałbym 06.06.06, 18:30 żnie pamietać o kims kogo kocham a ten ktoś wybrał.. alkohol Odpowiedz Link
o_kropka Re: czasem chciałabym 07.06.06, 14:11 Już nigdy nie zasypiać i budzić się sama. Mieć na kogo czekać. Mieć kogo przytulić, zamknąć oczy i zapomnieć o tym złym świecie. Odpowiedz Link
pasqd.a Re: czasem chciałbym 07.06.06, 15:23 Tak czytam te nasze marzenia, pragnienia i pozytywnie jestem zaskoczona. Bo cały świat materialny wypadł w nich na margines. To budujące Odpowiedz Link
sunny-day Re: czasem chciałbym 07.06.06, 17:44 czasem...to wsiąśc do pociągu bylejakiego..i..zrobić coś serio szalonego a często...to chciałabym by była juz przy mnie ta osoba( o której wszyscy chyba marzymy -przynajmniej jak na razie czytając te posty), czyli bezgraniczny kochanek, który byłby jednoczesnie moim najlepszym przyjacielem:^) Odpowiedz Link
koda4 Re: czasem chciałbym 07.06.06, 17:53 też bardzo bym chciała mieć kogoś kto mnie przytuli, porozmawia. Chciałabym wiedzieć,że po pracy ktoś na mnie czeka i myśli... Ot, pomarzyć piękna rzecz... Odpowiedz Link