grzanka23 Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 07.06.06, 10:16 30 czerwca jade z zaprzyjaznionym zesp ludowym na Miedzynar.Festiwal Zesp. Folkloryst.Bedzie ok 50 zesp.z calego swiata. Wracam 13.06. 4-5 dni na zaaklimatyzowanie sie,pranie,suszenie i przepakowanie walizy i 17.06.wyjezdzam nad morze zmoja mama i dzieckiem. Prawdopodobnie dolacze do Was po 15 sierpnia. Odpowiedz Link
anula36 Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 07.06.06, 12:24 nie udalo mi sie wpasowac pod 1 posta- bledem jest brak planow. Ja w zeszlym roku spedzilam bardzo fajny singlowy miesiac nad morzem i nawet wielbiciel mi sie trafil Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 07.06.06, 12:27 A nie balas sie tak pojechac z obcymi? Odpowiedz Link
anula36 Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 07.06.06, 12:50 nie pojechalam z obcymi - pojechalam sama. A ze w chalupie w ktorej mieszkalam ( agroturystyka) znalazlo sie kilka sympatycznych osob zaprzyjaznionych z gospodarzami ( od kilku lat przyjezdzaja w to samo miejsce) to podlaczylam sie na kilka wycieczek i bylo fajnie. W tym roku jade z calkiem obcymi i tez sie nie boje -zycie to jedno wielkie ryzyko. Odpowiedz Link
wesola_kicia Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 07.06.06, 13:11 17.06 - 20.06 Staszów (woj.świętokrzyskie 23.06 -nie wiem do kiedy Bieszczady takie mam plany ,co z nich będzie wie sam diabeł Odpowiedz Link
akis5 Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 07.06.06, 14:14 A ja w tym roku zaszaleję. Najpierw z koleżanką i jej małym synkiem jadę nad morze - nasze polskie, a potem lecę na Kretę. Odwiedzę też znajomych w Niemczech. A że jstem nauczycielką i wakacje mam dwumiesieczne to na pewno jeszzcze coś wymyslę. Odpowiedz Link
koda4 Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 07.06.06, 17:41 a ja po całkiem beznadziejnym roku nie patrząc na nic biorę synka i śmigam do cieplutkiej (mam nadzieję) Bułgarii. Ale wyjazd dopiero 5 sierpnia Odpowiedz Link
sunny-day Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 07.06.06, 17:46 jason_bourne napisał: > Brak brak brak brak..chyba nie bede miala nawet urlopu, bo od niedawna pracuje..wiec wakacje spedzam w domu( chyba ze na weekend przy dobrej pogodzie daloby sie wyskoczyc na Mazury) Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 07.06.06, 23:12 hmm w lipcu opener festwal potem gdzies na oboz wolontarciacki na ogol trwa 2 tygodnie, moze na ukraine lub bialorus Odpowiedz Link
tapatik Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 09.06.06, 14:59 To może się spiknąć w kilka osób? Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 12.06.06, 21:31 na pewno: czerwiec góry )))) sierpień zagramianica ) może: w lipcu wypad weekendowy nad morze w wrzesnień gdzieś wypad stopem na jesień góry ale to już mało prawdopodobne Odpowiedz Link
tapatik Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 13.06.06, 08:26 Szalona jesteś. Skąd na to wszystko masz czas? Odpowiedz Link
hiroszima13 Przecież 13.06.06, 09:22 w weekendy nie pracuje ) W lipcu mam dwa tyg urlopu w czerwcu mam dwa dni urlopu (teraz zreztą :]) reszta będzie w weekendy )) A co chcesz ze mną jechac Odpowiedz Link
tapatik Re: Przecież 13.06.06, 09:28 Ja myślałem o wyjeździe we wrześniu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24818&w=43518837 Odpowiedz Link
hiroszima13 Nie ma sprawy :) 13.06.06, 09:31 mozemy się wybrać na Węgry mam pod Budapesztem przybraną ciocie A Budapeszt jest cudowny )) Niestety z dzieciństwa mało pamiętam (( I chętnie odświeże informacje o budapeszcie ) A moze wybierzemy się stopem Odpowiedz Link
grzanka23 We wrzesniu? 13.06.06, 11:20 Jak nie bede miala pracy,to chetnie gdzies sie wyrwe.Na razie czekam na Turcje- zbliza sie wielkimi krokami. Odpowiedz Link
wesola_kicia Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 13.06.06, 09:22 właśnie szlak je trafił Odpowiedz Link
jason_bourne Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 13.06.06, 12:23 najprawdopodobniej dostanę urlop 28 sierpnia, to wtedy to wy wszyscy wrocicie juz z wojazy Odpowiedz Link
jason_bourne poza tym mój wyjazd zagraniczny 13.06.06, 12:25 wymaga zgody mojego przelożonego, nie moge pojechać sobie ot tak swobodnie Odpowiedz Link
tapatik Re: poza tym mój wyjazd zagraniczny 13.06.06, 12:32 Nawet gdyby to był wyjazd na Węgry? Odpowiedz Link
jason_bourne Re: poza tym mój wyjazd zagraniczny 13.06.06, 12:35 tapatik napisał: > Nawet gdyby to był wyjazd na Węgry? niestety kazdy wyjazd za granice polski Odpowiedz Link
tapatik Re: poza tym mój wyjazd zagraniczny 13.06.06, 12:47 No to rzeczywiście Tobie pozostaje tylko wyjazd w Polskę. Odpowiedz Link
jason_bourne Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 13.06.06, 09:30 Musi mieć duzo urlopu Odpowiedz Link
hiroszima13 Urlopu mam niewiele 13.06.06, 09:33 kasy niestety też, ale wszytko zalezy od organizacji )) dwa lata tamu pojechałam z kol nad morze cały wypad wyniósł niecałe 100 zł )) Na brak urlopu można nadrobić weekendami. Brak kasy oszczędnoscią, W końcu mam w tym wprawe Odpowiedz Link
tapatik Jason.... 13.06.06, 11:34 A Ty co? Zacząłeś wątek i wcięło Cię. Może by jednak zebrać się w kilka osób i wspólnie coś wymyśleć? Gdyby taka gromada singli pojechała, to można by ładną wycieczkę zrobić. Odpowiedz Link
hiroszima13 tja :P 13.06.06, 15:15 chyba opary żartuję ale jakoś wątpię by udalo sie zebrac większą grupke na taki wyjazd. Cięzko ich zgrać na popołudniowe spotkanie a co dopiero na dłuższy wypad Ale moze komus się uda DD Odpowiedz Link
tapatik Re: tja :P 14.06.06, 12:14 hiroszima13 napisała: > chyba opary Myślisz, że jak wytrzeźwieją to przestaną być parami? > żartuję ale jakoś wątpię by udalo sie > zebrac większą grupke na taki wyjazd. Cięzko ich zgrać > na popołudniowe spotkanie a co dopiero na dłuższy wypad Jak nie będziemy próbować, to nic nie wyjdzie. Odpowiedz Link
jason_bourne Re: tja :P 14.06.06, 14:42 sęk w tym ze jestesmy z różnych stron Polski...nie wszyscy sa z Warszawy..Na koncert- jak powiada hiroszima, no w moim przypadku mimo ciekawości muzyka grana przez grzankę dojazd z Lublina na koncert nie wchodzi w grę jestem chetny pojechac gdzies grupą po 28 sierpnia Odpowiedz Link
jason_bourne Re: tja :P 14.06.06, 14:43 jason_bourne napisał: > > sęk w tym ze jestesmy z różnych stron Polski...nie wszyscy sa z Warszawy..Na > koncert- jak powiada hiroszima, no w moim przypadku mimo ciekawości muzyka > grana przez grzankę dojazd z Lublina na koncert nie wchodzi w grę > jestem chetny pojechac gdzies grupą po 28 sierpnia Ups sorry hiroszima miała na mysli popołudniowe spotkanie zwracam honor Odpowiedz Link
hiroszima13 Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 13.06.06, 15:18 tapatik napisał: > Szalona jesteś. Skąd na to wszystko masz czas? Samotni mają więcej czasu niż cała reszta Odpowiedz Link
anula36 Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 13.06.06, 15:28 to nie ma nic do rzeczy- trzeba po prostu umiec byc dobrym taktykiem czasowym A wyjazdy forumowe mysle lepiej wychodza w malych grupach niz opcja - spedy. Odpowiedz Link
grzanka23 Re: Moje plany na wakacyjny urlop.. 13.06.06, 15:28 Nie wiem w co rece wsadzic,ale przy malym dziecku tak jest.Ale moznaby zrobic wycieczke rowerowa pod Warszawa w jakis weekend. Odpowiedz Link
o_kropka Strategia urlopu 13.06.06, 15:34 Kurcze, jak sobie policzyłam ile tak właściwie przysługuje mi dni urlopu, to... dosłownie nie wiem, co zrobić z tym "ogromem" wolnego czasu. Tu potrzebny jest dobry strateg, żeby wymyślić coś atrakcyjnego na te kilka dni i jeszcze wstrzelić sie w dobrą pogodę. Ech, chyba do jasnowidza się wybiorę. Odpowiedz Link
hiroszima13 Mnie się zapowiada 13.06.06, 15:36 teraz ładna pogoda a w sierpniu się zobaczy Odpowiedz Link
o_kropka Spontaniczny wypad :) 16.06.06, 11:57 Byłam wczoraj nad morzem. )) Nie ma to jak spontaniczny wypad! Takie wyjazdy (nie planowane i bez specjalnej "strategii") jakoś zawsze najlepiej mi wychodzą. Odpowiedz Link