jarcia1 30.03.05, 19:17 Grażynko myśię że pamiętasz o naszym terminie. Proszę o kontakt i twój email, miałam awarie komputera wszystko straciłam. Dziewczyny powoli wpłacają kasę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Adres!!! 14.04.05, 08:20 Renatko - napisz na priva, bo nie wiem, gdzie przyjechać :)))) Odpowiedz Link
graz.ka Już z powrotem 17.04.05, 10:59 i wspominam fantastycznie nasze spotkanie. Niniejszym zatem i ogólnopolsko - a uwzględniając niektórych forumowiczów ogólnoświatowo - dziękuję Reni za wspaniale przygotowane spotkanie, życzliwej Pani Dyrektor za opiekę nad naszą niedużą, ale ambitną grupką, a wszystkim uczestnikom kursu za świetną atmosferę i miłe przyjęcie oraz cierpliwość - dla mnie spóźnionej w pierwszym dniu i męczącej, aby coraz to coś nowego zrobić. Byliście bardzo dzielni :))) Życzę dziś powodzenia na zajęciach ze Staszkiem oraz zauroczenia składankami modułowymi. Do zobaczenia na kolejnych spotkaniach origamistów :))) Odpowiedz Link
graz.ka Absolutnie wspomnieniowo :) 11.04.06, 07:28 bo radomskie spotkanie wspominam niezwykle miło :) Co nowego w Radomiu? Odpowiedz Link
jarcia1 Re: Absolutnie wspomnieniowo :) 11.04.06, 16:41 W Radomiu pracujemy,układamy, a nawt czasem składamy. Moje dzieciaki dopominają się, zrobiliśmy kolekcję mieszkańców stumilowego lasu, rodzice zabierali prace do domu żeby oprawić. W maju prowadzę zajęcia otwarte, a Agnieszka w czerwcu. W szkole w Wieniawie działa koło origami. W mojej szkole też coraz częściej można zobaczyć prace wykonane techniką origami w świetlicy. Jak widać nauka nie poszła w las. Kupujemy z koleżankami nowe książki i wymieniamy się. Wiele ciekawych rad na forum też wspiera i daje nowe pomysły. Wielkie dzięki dla Ciebie Grażynko za założenie forum. Pozdrawiam świątecznie R.C. Odpowiedz Link
graz.ka Re: Absolutnie wspomnieniowo :) 11.04.06, 23:12 Ha! Opłacało się ratować wątek przed archiwizacją - wywołałam Renatkę z forumowego niebytu :))))) Dla wszystkich wspaniałych origamistów z Radomia - moc wiosennych i świątecznych pozdrowień :))) Odpowiedz Link
gimar Re: Absolutnie wspomnieniowo :) 22.04.06, 18:47 Pozdrawiam Radom i prpoponuje Będe przjazdem w sobotę 29 kwietnia z dużą ilością papierów do origami. Jeśli to może zaintersesować origamistów z Radomia to chętnie ich odwiedze. Marek Z GIMARU Odpowiedz Link
graz.ka A w przedszkolach... 24.04.06, 22:44 Także coś niecoś będzie się działo - mam przynajmniej taką nadzieję :) Na II Krajowej Konferencji Dyrektorów Przedszkoli gościła liczna grupa z Radomia. Odpowiedz Link
graz.ka Renatko :) 03.04.07, 22:23 Zawsze mile wspominam pobyt u Was... Pozdrowienia dla całej grupy animatorów i miłośników origami :) Odpowiedz Link