mroczna_dama 27.01.07, 19:58 Czy macie moze pomysł jak opakować pierścionek lub obrączkę? Nudzą mnie już klasyczne jubilerskie pudełeczka i szukam czegoś oryginalnego. Będę wdzieczna za pomoc:-) pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
graz.ka Re: jak opakować obrączkę? 27.01.07, 20:03 wpisałam w googla "origami box" i jako jedna z pierwszych jest taka gwiazdka z pasków - jakby supeł, tak się ją "napęcznie" przez ściśnięcie; możesz włożyć do środka. images.google.pl/imgres? imgurl=www.bydonovan.com/LuckyStar.JPG&imgrefurl=http://www.bydonovan.com /templates.html&h=535&w=567&sz=74&tbnid=l3vCixPOahUvKM:&tbnh=126&tbnw=134&prev=/ images%3Fq%3Dorigami%2Bbox&start=2&sa=X&oi=images&ct=image&cd=2 Muszę się nauczyć skracać linki ;) trzeba by poszukać sobie więcej Odpowiedz Link
mroczna_dama Re: poprawiony link: 27.01.07, 20:06 no fajniuchne...nie wiem czy dam sobie radę, ale spróbuję...no i skorzystam z hasła w googlach:D Odpowiedz Link
graz.ka kilka propozycji - pudełka, kopertki 27.01.07, 20:10 prostsze: www.bydonovan.com/templates.html Jak chcesz coś super, to pudełko Tomoko Fuse najlepsze - a takie małe wyglądają bardzo misternie, a można z cienkiego papieru do prezentów złożyć, dobrze mieć np. pęsetę. Robiłam kiedyś też na drobny prezent - wisiorek z bursztynu. Jest na forum wątek Tomoko Fuse pudełka. Odpowiedz Link
graz.ka też z paska: 27.01.07, 20:13 i wisiorek ładny :) www.architectstouch.com/silsnowinorb.html Odpowiedz Link
molla7 Re: też z paska: 27.01.07, 20:50 ja tez polecam spiralne pudełka Tomoko Fuse w wercji mini, najprostsze czworokątne, wystarczy by zapenić efekt. Zajrzyj na gazetowy mail! Odpowiedz Link