Dodaj do ulubionych

Lato z Radiem Rzeszów

15.06.02, 13:34
W niedzielę festyn z Radiem Rzeszów, wow atrakcje, konkursy, koncerty, zabawy,
aż w głowie sie kręci. Hihi będzie "Mrówka w kapielówkach" - to coś dla
dzieci, a dla poważniejszej publiczności "No TO Co", "Ratatam" i "De Press".
A ktoś tu mówił że my nie lubimy Rzeszowa:)))
Obserwuj wątek
    • Gość: beskider Re: Lato z Radiem Rzeszów IP: *.toya.net.pl / 10.0.217.* 15.06.02, 15:19
      A ja nie lubie radia Rzeszow. Podobnie jak innych publicznych stacji
      regionalnych. Kiedys bardzo lubilem ich sluchac w nocy... Wiem ze to po czesci
      nie ich wina, bo program takich stacji jest obwarowany roznymi ustaleniami
      (Krajowa rada radiofonii i tv) i ze musi byc np tyle i tyle powiesci, jazzu,
      popu, muzyki powaznej, poradnikow itp. Tylko tyle ze jak sie chce/musi byc dla
      wszystkich to sie jest dla nikogo.
      Cokolwiek by powiedzic to fakt ze R.Rz. zawsze robilo wystawne festyny i
      koncerty :) W tym roku nawet obsad wydaje sie slabsza : De Press juz nie jest
      tak modne jak kiedys a "No To Co" - to juz emeryci??? ;)
      • chris1_gazeta Re: Lato z Radiem Rzeszów 15.06.02, 16:58
        tak się akurat stało, że nie słucham tej rozgłośni. Ten post sprawił, że
        zacząłem się zastanawiać czego słucham, co czytam i oglądam... i wiecie co?
        dałe, się strasznie "zAgorzyć" bo słucham radia na ostatnią literę alfabetu,
        czytam, wiadomo Wyborczą, oglądam tvn najczęściej i robię zakupy w Merlinie. W
        domu Poradnik Domowy przynosi listonosz do domu.
        A może faktycznie lato możnaby spędzić słuchając głosu mojego sąsiada z
        podwórza.
        • wook Re: Lato z Radiem Rzeszów 15.06.02, 20:23
          To że emeryci to nieszkodzi osobiście wolałbym Czerwone Gitary:) te stare
          kawałki mają swój urok.
        • gofa Re: Lato z Radiem Rzeszów 15.06.02, 23:55
          a co to znaczy "zAgorzyc"? bo mnie sie wydawalo ze wiem...ale jak chris
          napisal o radiu na ostatnia litere alfabetu...to juz nie wiem...
          ...poza tym ja sie w kwestiach radiowych nie wypowiadam bo mam skrzywienie ;)
          radia rzeszow nie slucham...bo niby jak w bb? ale festyn to nie jest zly
          pomysl, lepszy rydz niz nic :)
          • chris1_gazeta Re: Lato z Radiem Rzeszów 16.06.02, 08:46
            Gofciu, zadio na ostatnią literę to "Zet" oczywiście. Pod pojęciem "Agorzenia"
            rozumieć można regularne korzystanie z usług tej grupy kapitałowej. Tak to
            bezwiednie stałem się ich konsumentem i stąd takie określenie. A pozostałe
            nazwy podane zostały, ponieważ występują one w formie wzajemnych powiązań
            kapitałowo - personalno - marketingowych z Agorą. A jeżeli nie ma już powiązań
            to i tak jest to "towarzystwo wzajemnej adoracji".
            Cieszę się, że mogę czasem przycupnąć na Waszym forum.
            • gofa Re: Lato z Radiem Rzeszów 16.06.02, 17:34
              ...masz racje chris...ale radio na 'z' chyba nie ma powiazan z ta grupa...do
              agory naleza inne stacje :) a czy myslisz ze tak bezwiednie sie
              podporzadkowales? ;)
              milo nam niezmiernie ze lubisz u nas przycupnac, zapraszamy jak
              najczesciej :)))
              • Gość: Muminek Re: Lato z Radiem Rzeszów IP: *.polpak-karton.pl 16.06.02, 19:25
                Ja także nie slucham radia Rzeszów bo tu nie dociera ze swoim sygnałem ale mamy
                radio PIK i wybiórczo słucham tylko audycji takich jak melodia na telefon czy
                audycja o starych przebojach uważam że w każdym radio coś można wybrać
                szczególnie jak śa jakieś audycje cykliczne.
                • wook Re: Lato z Radiem Rzeszów 17.06.02, 08:19
                  A ja Was zaskoczę, słucham i Radia Rzeszów i Zetki i PR3 i Hot-a i nawet PR1,
                  ale tylko wtedy jak mam ochotę:)))
                  • Gość: Muminek Re: Lato z Radiem Rzeszów IP: *.polpak-karton.pl 17.06.02, 16:45
                    A radia Maryja taż jak masz ochotę czy na stałe ;))))
                    • wook Re: Lato z Radiem Rzeszów 17.06.02, 19:16
                      a czy coś wspomiałem o radiu Maryja? jeśli nie, to znaczy że nie słucham :)))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka