Dodaj do ulubionych

Czy zainwestuja?

IP: *.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk 21.01.07, 22:03
Zycie Podkarpackie:
www.zycie.pl/index.php?go=tresc&id=07_03_08
Zdaje sie, ze firma Bazalt Polska otrzymala tez dofinansowanie z programu
operacyjnego - rozwoj sciany Wschodniej dla swojej inwestycji na Podkarpaciu
(czyzby rzeczywiscie w Przemyslu?)
Obserwuj wątek
    • Gość: De.De. Re: Czy zainwestuja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 22:08
      Czy to jest lista wnioskow na dofinasowanie przedstawionych tam inwestycji, czy
      lista inwestycji,ktore uzyskaly dofinansowanie?. Mnie sie wydaje ,ze jest to
      lista wnioskow.
      • Gość: starski Re: Czy zainwestuja? IP: *.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk 21.01.07, 22:26
        Wiesz, ze nie wiem. "Voyto" (w watku dot. PWSW) przedstwil ta liste w takim
        kontekscie, ze myslalem, ze sa to projekty , ktore uzyskaly dofinansowanie.
        Przyznam szczerze, ze nie sprawdzalemczy sa to zatwierdzone wnioski. W kazdym
        razie pytanie jest nadal to samo; czy zainwestuja?
        • Gość: De.De. Re: Czy zainwestuja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.07, 23:08
          Na najblizszej sesji rady miasta ma byc obecny przedstawiciel tej firmy.
          Rozmowy sa tak zawansowane,ze raczej do realizacji inwestycji dojdzie.Sadze,ze
          realizacja jednej inwestycji pociagnie za soba nastepne, tak zazwyczaj sie
          dzieje i mam nadzieje, ze Przemysl nie bedzie wyjatkiem.
          Wracajac do tej "listy" jet tam ujeta budowa mostu na Sanie- chodzi pewnie o
          most na Kmieciach. Dziwi mnie tylko wypowiedz dyrektora ZDM w Przemyslu ( ZP nr
          2)ktory swierdzil, ze budowa tego mostu nie zacznie sie wczesniej niz po 2013
          roku. Czyzby wiedzial, ze wniosek o srodki nie otrzymal akceptacji, czy co
          gorsza nie wiedzial, ze taki wniosek zostal zgloszony ?
    • Gość: Ptaszak Re: Czy zainwestuja? IP: 80.50.247.* 21.01.07, 23:36
      Jak dla mnie puki co za dużo niewiadomych , ale trzymajmy kciuki, bo ta
      inwestycja pociągnie za sobą nastepnie ;)
    • Gość: Ptaszak Re: Czy zainwestuja? IP: 80.50.247.* 21.01.07, 23:36
      Jak dla mnie puki co za dużo niewiadomych , ale trzymajmy kciuki, bo ta
      inwestycja pociągnie za sobą nastepne ;)
      • Gość: ZB Re: Czy zainwestuja? IP: *.mcon.pl 22.01.07, 19:17
        A jak dla mnie to post tego typu winien znaleźć sie w urzędzie miasta.A tak
        a`propos starsky, najpierw odsądzasz od czci i jakości artykułu Życie
        Podkarpacke, a teraz powołujesz sie na ta gazetę.Osądź siebie sam, ale moim
        zdaniem jestes kiepski.Zaapeluj do Twych kumpli, aby zechcieli pogadac na
        interesujace Was tematy przy kielichu.
        Zauważyłes zapewne, ze niejaki DeDe odezwał się.To świadczy o zainteresowaniu
        tym tematem.Nie bądź Krzaklewskim.Cienki jesteś, aby sterować "opinią"forum
        przemyskiego.Choc kto wie.......
        • Gość: starski Re: Czy zainwestuja? IP: *.cable.ubr05.croy.blueyonder.co.uk 22.01.07, 19:24
          Nie do konca rozumiem co piszesz i o co ci chodzi.Po pierwsze; nikim i niczym
          nie chce sterowac.Po drugie artykul na ktory sie w tym watku powolalem- jest
          jednym z tych nielicznych- jakie chcialbym widziec w ZP czesciej. Niestety
          takich artykulow jest zbyt malo a wiekszosc jest "o niczym".Mam takie wrazenie,
          polekturze internetowych wydan ZP. Po trzecie- krytycznie wczesniej pisalem
          tylko o jednym artykule z ZP dot. lustracji Prezydenta Chomy- z powodow, ktore
          znajdziesz w watku poswieconym temu tematowi.
          • Gość: De.De. Re: Czy zainwestuja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 19:32
            Ja tez nie do konca rozumiem o co chodzi ZB.Wymienia mnie, ale o co chcial
            przekazac,to nie wiem.
            • Gość: bv Re: Czy zainwestuja? IP: *.ptvk.pl 22.01.07, 20:01
              A kto im do pracy przyjdzie na osiem godzin? Potencjalni inwestrzy pewnie nie
              wiedzą, że coś takiego jak piesze przejście funkcjonuje w tym mieście. Frajerzy.
              • Gość: Ptaszak Re: Czy zainwestuja? IP: 80.50.247.* 22.01.07, 20:31
                Juz nie dlugo...
                • Gość: kkk Re: Czy zainwestuja? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 21:24
                  bv: weź sie połóż w grobie bo na tym świecie nic cie nie może spotkać dobrego
                  przy takim podejściu. Kolejny post i ciągle, nie uda sie, bez sensu, nikogo nie
                  stać.
                  przeczytaj sobie to: serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3865877.html i
                  zastanów sie czemu jedno 70 tysięczne miasto "może" a inne "nie może"
                  • Gość: żaba Re: Czy zainwestuja? IP: *.ptvk.pl 22.01.07, 21:53
                    Idealnie ujęte...
          • Gość: ZB Re: Czy zainwestuja? IP: *.mcon.pl 23.01.07, 03:02
            Może źle oceniam Twa działalność forumową, ale chyba nie.Szacunkiem fiołkowym
            dażę Twe posty i Ciebie też.Ale nie wymuszaj na mnie, abym ustosunkowywał się
            do tego co napisałem.Napisałem i basta.
            Nie konfabuluj, spróbuj byc w tym grajdole na codzien.Bądź w zacności.
            • Gość: bv Re: Czy zainwestuja? IP: *.ptvk.pl 23.01.07, 12:14
              Mój post ma charakter polemiczny. Co ja poradzę, że fakty świadczą przeciwko
              marzycielom. Średnio inteligentny człowiek zauważy, że istnieje korelacja
              (trudne słowo) między granicą a chęcią przemyślan do pracy. Ja tam wykorzystuję
              swoje szare komórki prawidłowo - i również nic nie poradzę na to, że jestem
              inteligentny. Wiele razy chciałbym się mylić :) Jednak inteligencja ma jedną
              dobrą stronę, laski lubia mądrych gości.
              • Gość: pracus Re: Czy zainwestuja? IP: *.ptvk.pl 23.01.07, 15:00
                na granicy juz od dawna kokosow nie ma chyba ze znasz jakiegos celnika, a poza
                tym nie akzdy czlowiek ma ochote stac miedzy tymi niedomytymi menelami z
                pieszego i patrzec na to co sie tam dzieje. Granica nie ejst dla kazdego. Ja tam
                bylem ledwie 2 razy w zyciu i wiecej sie nie wybieram. Takich zakazanych mord
                jak na pieszym to nie spotkasz nigdzie indziej. Juz lepiej sobie autem pojechac
                ale tutaj to taz majatku nie ma
                • Gość: ZB Re: Czy zainwestuja? IP: *.mcon.pl 23.01.07, 15:18
                  na granicy juz od dawna kokosow nie ma chyba ze znasz jakiegos celnika, a poza
                  tym nie akzdy czlowiek ma ochote stac miedzy tymi niedomytymi menelami z
                  pieszego i patrzec na to co sie tam dzieje. Granica nie ejst dla kazdego. Ja tam
                  bylem ledwie 2 razy w zyciu i wiecej sie nie wybieram. Takich zakazanych mord
                  jak na pieszym to nie spotkasz nigdzie indziej. Juz lepiej sobie autem pojechac
                  ale tutaj to taz majatku nie ma
                  NO I CO?DALEJ MNIE GŁUPKU BURASZ?SPADAJ I NIE ODZYWAJ SIĘ.
                  • Gość: Imac Re: Czy zainwestuja? IP: *.chello.pl 23.01.07, 16:37
                    do ZB.
                    Od Ciebie nigdy nie można wymagać, byś ustosunkował się do tego co piszesz.
                    Niestety.
                    • Gość: voyto Re: nareszcie jakieś konkrety IP: 195.47.201.* 29.01.07, 12:05
                      oby tak się stało:
                      www.pressmedia.com.pl/sn/wydarzenia/d2.asp?u_file=K%2Etxt
                      • Gość: prezes Re: nareszcie jakieś konkrety IP: *.prz.edu.pl 29.01.07, 14:58
                        wreszcie cos sie konkretnie rusza...to mi sie podoba,zobaczymy jakie zarobki beda?
                        • rychu_z_przemysla Konkrety? Na pewno? 29.01.07, 16:32
                          Życie Podkarpackie w tytule grzmi o 3 tys. nowych miejsc pracy,
                          Super Nowości o 5 tys., a prezes Przemyskiej Agencji Rozwoju Regionalnego
                          mówi o 500.
                          Grunt to konkretna informacja.

• Gość: ... Re: Konkrety? Na pewno? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.07, 19:06
                            A złodzieje z MPECu zaczynają powoli sr.. w pory. Ale co mi tam niech dostaną
                            nawet biegunki dobrze im tak.
                          • Gość: kk Re: Konkrety? Na pewno? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.01.07, 20:10
                            Prezes wcześniej też mówił o 5 tys. ale go ktoś musiał na ziemię sprowadzić i
                            poprawił się na wszelki wypadek na 500

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka