Dodaj do ulubionych

Cieszy mnie jedno i to bardzo!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 20:10
Cieszy mnie to, że do niedzieli 21 pażdziernika tego roku (nie wiem ale...)
teoretycznie jestem podsłuchiwany (telefon) oraz też to, że po 21 pażdziernika
jak wskazują wszelkie znaki na ziemi i niebie, skończą sie 2 lata gehenny dla
Polaków i będę bez obaw mógł pisać to co myślę na tym forum ( i nie tylko).
Czas by nadszedł koniec państwa bezprawia a prawa dla wybranych (PiS)!!!
Przyjdzie tez czas rozliczeń w co nie wątpię i ci co nas gnębili poniosą
zasłużona karę!
Obserwuj wątek
    • Gość: Ludwik Re: Cieszy mnie też! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 20:22
      www.youtube.com/watch?v=ExKWyLATNz0
      • Gość: Blady Bronek Re: Cieszy mnie też! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 20:40
        hahaha ale się uśmiałem, bardzo dobrze zrobiony filmik, chociaż
        oczywiście to co pisze Ja_Przemyślak oraz obraz Polski ukazany w tym
        filmiku to skrajny wyraz histerii, zupełnie oderwanej od
        rzeczywistości, ale widać że ktoś miał talent, montując taki filmik.
        Naprawdę dobre
        • Gość: qwe Re: Cieszy mnie też! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.07, 20:56
          tak histeryzująca baba z tego gościa, no chyba że ma coś na sumieniu a jak
          wiadomo na złodzieju czapka gore.
          a jest jeszcze jedna możliwość, nie grzeszy inteligencją i dowartościowuje się
          tym że głosując na jedynie słuszne ugrupowanie.
          żal mi was prostaki
          • Gość: JA_Przemyślak Re: Cieszy mnie też! I to bardzo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.10.07, 21:22
            Że jesteś menda pisowską bojącą sie poniedziałku tj.22.10 2007!
            Tu jest moja przewaga! Wiem, że będę żył w normalnym kraju.
            • Gość: przemyslanin2006 Re: Cieszy mnie też! I to bardzo! IP: *.mcon.pl 19.10.07, 00:32
              Jeszcze nie po tych wyborach, ale po nastepnych nastapi totalna
              depisuaryzacja (zakaz pełnienia waznych funkcji,zbadanie czy nie
              bylo się czlonkiem organizacji przestepczej itd.).Mam nadzieje,że do
              trzeciego pokolenia włącznie. A scisłe kierownictwo całej ferajny na
              Madagaskar
              • Gość: Kizior Re: Cieszy mnie też! I to bardzo! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 09:04
                chciałbyś synku - przemyślaninie2000 (Zdzisiu) żeby tak było, ale będzie tak, że
                w następnych wyborach ie będzie już takiej formacji jak PO :). Jeżeli ktoś ma
                złudzenia, że będzie mu lepiej,niech pojedzie do warszawki i zapyta jak cudowne
                jest życie pod władzą Hanki.
                • Gość: qwe Re: Cieszy mnie też! I to bardzo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 09:55
                  och co za mocne słowa, jeśli w poniedziałek nadejdą rządy PO to spokojnie będę
                  patrzył jak z miesiąca na miesiąc się kompromitują, jak padnie mit Irlandii
                  Tuska, jak ze zdziwienia rozdziawisz gębę bo okaże się nagle że miało być tak
                  pięknie a wyszło jak zawsze.
                  No może lekarze i celnicy przestaną strajkować bo będą oficjalnie mogli dalej
                  brać w łapę.

• kmd_rohan Filozofia PiSu - po nas choćby potop 19.10.07, 10:18
                    Jednym słowem - bedziesz się cieszył z nieszczęścia innych ludzi?
                    Kim Ty jesteś?
                    www.joemonster.org/art/8029/Kartka-z-kalendarza-na-21.10.2007
                    • Gość: qwe Re: Filozofia PiSu - po nas choćby potop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.10.07, 10:42
                      a kim ty jesteś że straszysz cba masz coś na sumieniu, bo ja nie muszę sie ich bać.
                      A co do tej mojej radości, nie będę cieszył się z nieszczęścia, będę ubolewał
                      nad naiwnością.
                      • kmd_rohan Re: Filozofia PiSu - po nas choćby potop 19.10.07, 12:22
                        Jestem kimś, kto poznał i Cyryla, i jego Metody (jeśli łapiesz
                        dowcip z czasów komuny). Dlatego ostrzegam - każda władza deprawuje,
                        a władza absolutna - deprawuje absolutnie. Kaczory dążą do władzy
                        absolutnej. Już dzisiaj służby alfabetyczne są wykorzystywane przez
                        rządzących bez zadnych skrupułów. Pokazówki z zatrzymaniami i
                        ogłaszanie "tenn pan jest mordercą" - to robienie ludziom wody z
                        mózgu. Walka z korupcją polegająca na tworzeniu tej korupcji
                        (rok "pracy" nad Sawicką, żeby w końcu wzięła) - to bezprawie. Jak
                        daleko doszłyby (lub dojdą) kaczory, gdy się im na to pozwoli?
      • Gość: VS film jest super IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.10.07, 15:36
        jak w tytule

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka