Dodaj do ulubionych

a nie mówiłem

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 15:18
Pisuara wybraliście, a teraz mówią o Was "Polska B", słyszałem w TV.
Wstyd i hańba ptasie móżdżki z Galicji.
Obserwuj wątek
    • Gość: voyto Re: a nie mówiłem IP: 195.47.201.* 23.06.08, 15:37
      wybrali, bo ksiądz im to nakazał. A w tym regionie jak ksiądz każe
      sługa robi
      • Gość: aga Re: a nie mówiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 16:20
        Piskorze lubią ciemnotę.Ciemnota lubi piskorzy.
        • Gość: czytelnik Re: a nie mówiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 16:54
          A ja nie byłem głosować. I co?
    • Gość: Jozef 13 Re: a nie mówiłem IP: *.mcon.pl 23.06.08, 19:35
      Spieprzaj dziadu!
      • Gość: NO COMMENT Re: a nie mówiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 20:02
        Od..teguj się kolego z takim płytkim myśleniem i głupawymi wnioskami. Nie bierz
        wszystkich do jednego worka bo wszędzie mogą być takie sytuacje. Takie mamy
        czasy, że za działania zgodne z prawem i logiką - teraźniejsza inkwizycja chce
        nakładać ekskomuniki. Ja i żona głosowaliśmy na Lewickiego z PO. I skoro dostał
        ponad 20 tyś. głosów to jak widać nie tylko my. W Przemyślu zresztą wygrał -
        więc jaki teren jest ciemnogrodem to sam sobie odpowiedz. Ciekawe jak Ty
        głosowałeś swego czasu - że mamy takiego Prezydenta z PiS-u, że tak nam dobrze -
        że dobrze nam tak !
        • Gość: abba jozef Re: a nie mówiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.08, 20:19
          Trzeba było iść głosować a nie siedzieć w domu i czekać na cud tuska

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,5340577,PiS__Mieszkancy_Podkarpacia_dali_zolta_kartke_rzadowi.html

...Te wybory pokazały, że przewaga Platformy jest kompletną fikcją...

...Te wybory mają znaczenie w skali ogólnopolskiej. Jednocześnie były one
          sondażem i sprawdzianem, który pokazał, że w Polsce jest inaczej, niż pokazują
          sondaże...

...PO zaangażowała w kampanię ministrów. Bez skutku

Kamiński napisał, że w kampanię wyborczą kandydata PO "zaangażowali się
          najważniejsi ministrowie rządu oraz sam premier Donald Tusk".

Wyliczał, że w trakcie kampanii wyborczej Podkarpacie "odwiedziła niemal cała
          Rada Ministrów" m.in. ministrowie: zdrowia - Ewa Kopacz, sprawiedliwości -
          Zbigniew Ćwiąkalski, kultury - Bogdan Zdrojewski, sportu - Mirosław Drzewiecki
          oraz marszałek Sejmu Bronisław Komorowski.

"Pokazuje to, że PO i PSL potraktowały te wybory jako próbę sprawdzenia
          popularności swoich rządów" - uważa Kamiński.

Jak dodał, "pomimo tych starań kandydat PO - PSL uzyskał prawie dwukrotnie
          niższe poparcie od kandydata PiS"...
          • Gość: zołza Re: a nie mówiłem IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.08, 20:30
            nie w Przemyslu i powiecie przemyskim, tutaj Pisuary poniosły druzgocącą klęskę.
            W Przemyślu Pisuary rządzą i dlatego nikt albo prawie nikt nie chce na nich
            głosować,Na Zająca głosowały klasztory i stąd jego wynik
            • Gość: popis Re: a nie mówiłem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.08, 10:33
              ale w Przemyślu wygrał Lewicki a nie Zajec
          • szczi Re: a nie mówiłem 28.06.08, 17:16
            Gość portalu: abba jozef napisał(a):

> ...Te wybory pokazały, że przewaga Platformy jest kompletną fikcją...
            >
            > ...Te wybory mają znaczenie w skali ogólnopolskiej. Jednocześnie były one
            > sondażem i sprawdzianem, który pokazał, że w Polsce jest inaczej, niż pokazują
            > sondaże...

Tak. 12% frekwencja to prawdziwie opiniotwórczy sondaż...
    • Gość: Igor Re: a nie mówiłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.08, 19:03
      A Ty kto?? Krupniok śląśki, centuś z krakowa, czy z wioski wa-wa piszesz? A może
      z innego zakątka Polszy?
    • Gość: Zosia re: a nie mówiłem CZYTAJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.08, 09:15
      internowani.xg.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka