looser3333 04.10.07, 00:25 nie dostałam sie na UAM..... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coalla Re: :( 04.10.07, 02:18 przykro mi ale uwierz, to nie koniec świata a jak masz nagranego opiekuna naukowego to pracuj z nim jak gdyby nigdy nic (albo jak wolnostopowiec), literaturę zbieraj, publikacje szukuj, a za rok się dostaniesz będąc o niebo dojrzalsza, no i będziesz miała zdecydownie łatwiej, szybko się otworzysz, napiszesz... powodzenia :) (i zmien ten wisielczy nick, np na UAMwinner2008 :) Odpowiedz Link
anoutskha Re: :( 04.10.07, 09:30 Coalla - "wielki szacun", jakby to ubrał w słowa mój młodszy brat:-)Więcej takich postów na forum, a będzie naprawdę miło. Często (choć nie zawsze rzecz jasna) ludzie piszą o problemach, inni ich pocieszają pisząc, że maja jeszcze gorzej i ogólnie wychodzi naprawdę wisielczo. A tak - głowa do góry, po to ją mamy, żeby mury nią przebijać!!! A kto ma to robić, jak nie my??? Moc pozytywnych emocji w piękny czwartkowy poranek (nawet w Poznaniu) dla wszystkich, którym dziś akurat jest gorzej!!! Odpowiedz Link
coalla Re: :( 04.10.07, 09:42 pozdrawiam serdecznie :) znam to forum ze 4 lata od początku swoich studiów dr :) i serdecznie myślę o wszystkich aktualnych, byłych i przyszłych doktorantach i doktorach :) pewnie że jest ciężko, ale przecież sobie poradzimy (w ostatecznosci, doktorat pisze się na "zal." nie na ocenę, no i nikt się tak na nim nie zna jak my sami, jesteśmy po prostu ekspertami od naszego doktoratu :) mój przyjaciel mawia "dopóki walczysz, jeteś zwycięzcą" wracam więc do walki, miłego dnia! M. Odpowiedz Link