izabela.333
30.11.15, 10:26
Witam wszystkich
Nazywam się Izabela Lis. Jestem studentką V roku psychologii klinicznej na Uniwersytecie Humanistycznospołecznym SWPS w Sopocie. Rozpoczęłam właśnie swoją przygodę z pisaniem pracy magisterskiej. Dlatego też potrzebuję państwa pomocy. Bardzo proszę o wypełnienie mojej ankiety. Szczególnie zależy mi na znalezieniu panów, ale panie też oczywiście mogą jeszcze wypełniać, jak wiadomo im więcej respondentów tym lepiej. Badanie dotyczy szerokiego pojęcia jakim jest social media. Sprawdzam motywy korzystania z portalu społecznościowego jakim jest Facebook.com (tu pragnę zaznaczyć, że tylko użytkownicy posiadający konto na tym portalu mogą wypełnić ankietę). Jeszcze raz bardzo proszę o pomoc. W zamian uzyskacie moją dozgonną wdzięczność i szczery uśmiech :) Oczywiście w podziękowaniu za poświęcenie swojego cennego czasu, chętnie wyślę osobom zainteresowanym wyniki moich badań. Wystarczy w komentarzu do ankiety wpisać e-mail na który mają zostać wysłane te informacje. Mogę również pomóc odnaleźć odpowiedzi na nurtujące państwa pytania związane z tym tematem. Badanie jest anonimowe, jego wyniki będą przedstawione jedynie w postaci zbiorczej.
www.ankietka.pl/ankieta/208678/facebook2.html
Pozdrawiam Izabela Lis