sieradzak 25.08.05, 17:20 A co tam sie pochwale ;-) A co nie można ;-) Jak chcecie to się dopiszcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ebusia_fam_fatal Re: Skąd wiesz? 26.08.05, 09:30 wyszukiwarka i google Twoim przyjacielem wyszukiwarka: wpisz swoj nick, zaznacz autor i kliknij ok Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Skąd wiesz? 26.08.05, 09:32 wyszukiwarka ta nad nazwa forum. bo ta zakladka to bardziej skomplikowana i wiecej opcji trza zaznaczac Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Skąd wiesz? 26.08.05, 09:56 To mnie wychodzi 470 postów. Myślałam, że gdzieś jest jakaś statystyka (np. w jakichś ustawieniach;) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: górne menu / Moje forum i już ;-) /nt 26.08.05, 11:05 to mam juz prawie 500:) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: górne menu / Moje forum i już ;-) /nt 26.08.05, 11:19 tam sa WSZYSTKIE posty na forach gazety. a Ty sie chwaliles o wszystkich? czy tylko o sieradzkim forum? Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal do 1100 troche CI brakuje ;) masz narazie 1045 25.08.05, 21:29 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
myszka_ag Re: Prywata ;-) 25.08.05, 19:40 nio :-) rzeczywiście prywata, ale gratuluję. Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata ;-) 25.08.05, 20:20 no to musisz bardziej się postarać ;-) i spoko piorunem wskoczymy na drugie miejsce (żartuję) ;-) sam nie wiem jak to się stało ;-) Chyba dzięki "sporom" z ebusią ;-) Już się boję ile ebusia ma postów, jak się przyzna to pewnie uklęknę z wrażenia ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: Prywata ;-) 25.08.05, 21:11 Lubisz nabijać sobie licznik poprzez powtarzanie się i kopiowanie postów? Nawet jak coś jasno jest napisane, to Ty i tak musisz drugi raz to samo napisac tylko po swojemu. Nie to żebym się czepiała to tylko takie moje spostrzezenie;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywata ;-) 25.08.05, 21:15 eheheeheh Każdy ma prawo do własnych osądów i ocen ;-) każdy ma prawo pisać co chce i jak chce ;-) Po to jest interenet i wolność słowa i demokracja ;-) (Sieradzak) zeby nie bylo :P Odpowiedz Link Zgłoś
sbi Re: Prywata ;-) 25.08.05, 21:33 To tylko w celu uporządkowania wątków, abyście sie nie denerwowały ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywata ;-) 25.08.05, 21:34 tak. zwlaszcza jak sieradzak powtarza w odpowiedzi do kogos to samo co ten ktos napisal. to dopiero uporzadkowanie Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywata ;-) 25.08.05, 21:35 zapomnialam sie usmiechnac. i znowu bedzie odebrane jak atak histerii ech Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: Prywata ;-) 25.08.05, 21:41 I co chcesz sobie w ten sposób więcej postów nabić?<:F> hehehe:D Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: Prywata ;-) 25.08.05, 21:44 Odejmij sobie ten post od swojego licznika:D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywata ;-) 25.08.05, 21:45 ale ktory? w zadnym nic nie powtorzylam ani nic:P obydwa sa niezbedne tutaj nie moge odjac <nie> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: Prywata ;-) 25.08.05, 21:47 Chyba wszyscy sa jeszcze na stadionie, bo coś nikt nic ciekawego nie pisze:D Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata ;-) 26.08.05, 17:38 gosiaczek_sdz napisała: > Lubisz nabijać sobie licznik poprzez powtarzanie się i kopiowanie postów? kopiowanie postów ?? hmm - ciekawe jak i kiedy ? Były bodaj dwa, które pisałem z wybrzeża, które jakoś się sklonowały, ale nie sądzę, żeby było to regułą ;-) > Nawet jak coś jasno jest napisane, to Ty i tak musisz drugi raz to samo napisac tylko po swojemu. ?? Myślę, że zależy to od tematu ;-) Jeśli temat jest poważny i "zagmatwany" to może czasem ? ale też nie sądzę, bo jak się z kimś, lub czymś zgadzam, to ... stwierdzam, że się zgadzam i już ;-) Być może odnosisz takie wrażenie przy dość złożonych tematach, gdzie dyskusja skupia się na niuansach, były takie wątki o Bogu, Arabach, wyborach ... gdzie różnica moich opinii w odniesieniu do adwersaża były właśnie oparte na ... sposobie interpretacji. W takich sytuacjach można odnieść wrażenie, że pisze się to samo - a jednak tak nie jest ;-) Zresztą czy to ma znaczenie ? Piszę to co chcę i to co uważam, że można czy trzeba napisać, a że czasem, ktoś też tak myśli ... to ... ;-) > Nie to żebym się czepiała to tylko takie moje spostrzezenie;-) No cóż ja swoimi personalnymi spostrzeżaniami o Twoich postach nie będę się dzielił ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: Prywata ;-) 26.08.05, 17:59 A dziel się kto Ci broni? Ja przynajmniej się nie powtarzam i pisze jasno i na temat:D Więc się niczego nie boje:D Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:00 moge Ci cos Sieradzak powiedziec? mam takie same spostrzezenia jak goska. i z tego co wiem to nie tylko ja. ale to nie moja broszka, chce tylko bys wiedzial ze ona wie co mowi. a jak pisze ze "kopiujesz posty" nie chodzi jej o doslowne kopiowanie tylko pisanie tego samego.. zaraz poszukam przykladu, moze lepiej zadziala na wyobraxnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
szaramysza9 Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:13 Sieradzak ma zaciecie literackie i lubi pisać;) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:17 prosze. Ty to nawet sam swoje posty piszesz drugi raz:) • Re: Baba Krupier? sieradzak 30.07.2005 17:13 + odpowiedz Nie wiem, chyba o co biega ? ;-( A o co biega ? powie ktoś ? powiedzcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:23 no tera to sie udałaś, jak przelaciałbym Twoje i Gosiaczka tekściki - to takich przykładów byłoby na kopy ;-) jednolinijkowa wymiana zdań jak na czacie ;-) Zresztą takie teksty pojawiają się dość często, nie tylko u mnie ;-) i jest takich mądrości na forum sporo, chyba u wszystkich forumowiczów ;-) Jeśli więc jest to ten wielki mój przekręt i to kopiowanie postów i to powtarzanie się ... to wybaczcie, ale pusty śmiech mnie ogarnął ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:25 Takie jenolinijkowe wypowiedzi pojawiły się specjalnie dla Ciebie:D Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:36 No cóż, z tego co widzę, to przodujesz w ich produkcji dla mnie ;-) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: Prywata ;-) 26.08.05, 19:13 A Ty napisałeś uśmiech linijke niżej żeby pokazać, że nie piszesz jednolinijkowych wypowiedzi?:> Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:27 nie chodzi o jedna linijke, czy o wymiane zdan. napisales to samo co wyzej, jakby tego wyzej nie bylo. zero nawiązania ze juz to wczesniej napisales i ze NADAL nie wiesz o co chodzi itd. po prostu podalam CI przyklad tego jak to widze - jako uzasadnienie. dodam, ze tekst skopiowany zostal bez usuwania niczyich postow. a jak Cie pusty smiech ogarnal to ciekawe co jeszcze masz puste... ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:28 ej i nie to ze mowie CI jak pisac, tylko podalam przyklad kopiowania - nabijania licznika ;) skoros sie pochwalil ile masz, to norma ze ktos pod Toba dolki tera kopie:D Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:40 ebusia_fam_fatal napisała: > ej i nie to ze mowie CI jak pisac, I chwała Bogu bo bym nie zdzierżył ;-) > tylko podalam przyklad kopiowania - nabijani > a > licznika ;) No cóż ;-) Przykład słabo trafiony, są lepsze ;-) ale tak się składa, że wszyscy w tym uczestniczą a są bodaj dwa takie wątki ;-) > skoros sie pochwalil ile masz, to norma ze ktos pod Toba dolki tera kopie:D Ciekawe, że ten tajemniczy "ktoś" jest w jednej, a następnie w dwu osobach ? ;-) jakieś fatum ? bo mnie już to śmieszy ;-) I jest to tak ewidentne, że aż śmieszne w tym kontekście : "to norma ze ktos pod Toba dolki tera kopie" Pytanie do wszystkich - Kto jest ten tajemniczy ktoś ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:43 nie ukrywam: pisze to, co widze i mysle o ludziach. a są takie osoby, ktore wola tego nie robic. tylko Cie obgaduja za plecami sesese Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:59 Zawsze tak jest ;-) Nie pytaj co myślę o ludziach, którzy obgadują innych ;-) Zasadniczo mnie to ... lata ;-) Jeśli miałbym w życiu zwracać uwagę na to co ludzie, mówią o mnie, czy o innych, to ... byłbym taki jak oni ;-) Jeśli ktoś mnie obgaduje, to jego sprawa, nie moja - ja mówię to co myślę i to prosto w oczy !! Czasem jest to bolesne, nawet bardzo - ale tylko tak wykuwa się prawdziwą przyjaźń. A prawdziwych przyjaciół mam niewielu, za to wielu znajomych (czasem i tak myślę, że tych znajomych jest stanowczo za dużo) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywata ;-) 26.08.05, 19:04 :) to fajnie ze chociaz w tej kwestii mamy takie samo zdanie ;) <piątka> Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:44 Nie nasza wina, że inni boją się coś na ten temat napisać, my sie nie boimi i na palcach nie bedziemy chodziły:D Jesteśmy szczere do bólu:D Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata ;-) 26.08.05, 19:01 Boją się ;-) czego ?? ;-) Nie kapuje ;-) Ale groźny jestem ;-) Chyba , że oni nie mają nic do powiedzenia, to wtedy ... mogą się bać ;-) Bo jak mają coś do powiedzenia, to chętnie wysłucham ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Re: Prywata ;-) 26.08.05, 19:05 Widać nie każdy ma takie "jaja" jak ja:D Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:35 hahahah ;-) hhhiiaiaiai No cóż, moja wina - moja wina, moja bardzo wielka wina ;-) Nie wiem czy inni forumowicze wybaczą mi takie przestępstwo ;-) I takie nabijanie sobie postów, że mam ich aż ponad 1000, dzięki takim przekrętom i takim paskudnym jednolinijkowcom ;-) Błagam wszystkich o wybaczenie !!!! ;-) Czy mogę jeszcze pisać na tym forum ??? ;-) hahahhahha hahhhiiiiiaiiai Ludzie - trzymajta mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:36 teraz widac naprawde co masz puste Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:43 Gdy zaczyna brakować argumentów, schodzimy do poziomu epitetu, do tego też się już chyba przyzwyczaję, choć nie muszę tolerować ! Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:45 przeczytaj to co napisales i powiedz mi co to w ogole za argument, to pogadamy o argumentach :) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata ;-) 26.08.05, 19:04 Najpierw Ty mi pokaż, to co mi pierwotnie zarzucił gosiaczek, to będzie argument, bo to co podałaś jako przykład jest raczej nieporozumieniem ;-) Moje stwierdzenie było ogólne "jak brak argumentów ..." i kwitowało twój post z pogranicza obelgi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywata ;-) 26.08.05, 19:07 chodzilo mi o pusty smiech ;) no pokazalam Ci .. goska napisala ze sie powtarzasz a to , przynajmniej dla mnie, bylo powtorzenie, nie powtorzenie z nawiązaniem do poprzedniego, tylko powtorzenie sie.. ale to niewazne kurna tak duzo natrzaskales postow zobacz ile wiecej niz sbi, ktory tu od poczatku :):) a tak na powaznie. czy to wazne ile kto napisal?? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata ;-) 27.08.05, 19:03 Z całym szacunkiem dla SBI ;-) Ot po prostu, se siedze sporo przy kompie i se klepie jak jest o czym ;-) Czasem całkiem poważnie, czasem na mniej poważne tematy, a czasem o d... maryni ;-) Jasne, że nie jest ważne kto ile napisał a ważniejsze jest co napisał. Nie pisałem tego wątku w tym kontekście, ale żeby może inni też mogli podzielić się ilością własnych postów ;-) Co w pewien sposób się udało ;-) Jakbym wpadł na tego pomysła, mając 100 postów, to pewnie też bym o tym napisał ;-) bo miałem takiego pomysła ;-) Przecie nie tylko o poważnych sprawach można tu pisać, i jest sporo różnych dziwnych wątków, więc ... dlaczego nie taki ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywata ;-) 26.08.05, 18:20 ebusia_fam_fatal napisała: > moge Ci cos Sieradzak powiedziec? mam takie same spostrzezenia jak goska. i z > tego co wiem to nie tylko ja. kto jeszcze uważa, że się powtarzam, lub kopiuję posty - proszę o szczerość ! ;-) > ale to nie moja broszka, chce tylko bys wiedzial > ze ona wie co mowi. To znaczy, że ja nie wiem ? ;-) Nie wnikam w to co gosiaczek wie lub nie ;-) Bo zasadniczo mało mnie to interesuje - ot czytam tylko co pisze ;-) > a jak pisze ze "kopiujesz posty" nie chodzi jej o doslowne > kopiowanie tylko pisanie tego samego.. > zaraz poszukam przykladu, moze lepiej zadziala na wyobraxnie :) No to czekam z niecierpliwością ;-) i pewnie będzie spór ;-) czy to co jest napisane w jednym poście - to to samo co w innym i czy ta odpowiedź co padła w jednym wątku, może pojawić się w innym ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Prywatka ;-) 25.08.05, 20:59 ja mam troche ponad 1300 :) gratuluje sieradzak.. choc podobno liczy sie jakosc nie ilosc ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ebusia_fam_fatal Re: Prywatka ;-) 26.08.05, 11:23 a ogolnie, na wszystkich forach portalu gazeta.pl napisalam 1890 postow:) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiaczek_sdz Moje wypociny:D 26.08.05, 11:30 A jaaaaa to wypociłam az 78 postów, wow, bede świętowac niedługo stówke:D buehehe Odpowiedz Link Zgłoś
sieradzak Re: Prywatka ;-) 27.08.05, 19:08 Nie no, to ja szanownej pani GRATULUJE ;-) Co do jakości to oczywiście tak, ale najlepiej jest gdy jest dużo i dobrze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś