Dodaj do ulubionych

Leśne Pogotowie

12.05.23, 09:44
Taka prywata. Może któraś z e-mam by chciała wspomóc rozbudowę Leśnego pogotowia. Pogotowie prowadzi od dawna Jacek Wąsiński. Realnie pomagają dzikim zwierzętom, znają się na tym. Jest to ich pierwsza zbiórka, będą rozbudowywać woliery.

Tu strona pogotowia (jeszcze wisi info ze nie zbierają kasy ale zrzutka jest na ich FB, znam Jacka wiem ze to nie żadna ściema).
www.lesnepogotowie.pl/
Tu link do zrzutki:
zrzutka.pl/pomoc-w-przebudowie-i-modernizacji-lesnego-pogotowia-pomagamy-od-30-lat-dzikim-zwierzentom?fbclid=IwAR16g2VUnq1Fv3Ie9L_GB8teDN5ab3qRIS6rTuxLXMTv7offD9eSQVJACkA
Polecam też ich FB. To jest grupa ludzi oddanych zwierzętom dzikim, mają olbrzymią wiedzę, wiedza jak pomagać aby nie zaszkodzić. Prowadzą też zajęcia edukacyjne dla dzieciaków.
Może ktoś chce pomóc i wpłaci. Albo udostępni na FB ich profil i zrzutkę.

Dziękuję
Obserwuj wątek
    • marta.graca Re: Leśne Pogotowie 12.05.23, 09:58
      Gorąco polecam wsparcie, znam osobiście, bo mieszkam niedaleko i nie raz odwozilismy do nich poszkodowane zwierzaki. Robią świetną robotę.
    • spirit_of_africa Re: Leśne Pogotowie 12.05.23, 12:52
      Polecam. Pan Jacek uratował i wychował do życia na wolności malutkie zajace, ktore przejęłam po tym, jakiś niemądry człowiek zgarnął je z łąki i zaniósł do zoo.Super człowiek. Moja córka zbiera w przedszkolu co roku żołędzie dla jego zwierzaków.
      • hanusinamama Re: Leśne Pogotowie 12.05.23, 17:14
        Tak. Oni też dużo edukują własnie zeby nie zabierać zajęcy czy małych sanerek. Bo gdzieś tam jest mama
    • agdzieztam Re: Leśne Pogotowie 12.05.23, 12:54
      Ja chcę pomóc! Ale jestem niedorobiona i nie umiem w zrzutki, ale umiem przekazac z konta na konto pieniądze. Jestem spoza Polski. Obejrzałam stronę i może jestem głupia i ślepa, ale nie widzę normalnego konta bankowego do wpłaty. Możesz pomóc?
      • agdzieztam Re: Leśne Pogotowie 12.05.23, 13:07
        Ok już sama do nich napisałam.
      • berdebul Re: Leśne Pogotowie 12.05.23, 13:17
        Kliknij w czerwone „wpłać na zrzutkę” i dalej Cię poprowadzi do przelewu onlajn. Nie ma nigdzie numeru konta do nich.
        • agdzieztam Re: Leśne Pogotowie 12.05.23, 15:50
          Próbowałam, nie umiem tak. Chce numeru konta. Tam wsz przez maila.ok, mam problem z tymi formami płatności. Tak czy owak napisałam do nich i może mi podadzą numer konta.
    • hosta_73 Re: Leśne Pogotowie 12.05.23, 13:39
      O, przekazałam im w tym roku 1,5% podatku.
      • marta.graca Re: Leśne Pogotowie 12.05.23, 16:56
        To chyba nie im, bo na stronie piszą: Informujemy żeby nie przekazywać 1% z podatku na rzecz „Leśnego Pogotowia” poprzez jakiekolwiek fundacje i stowarzyszenia.
        • hosta_73 Re: Leśne Pogotowie 17.05.23, 10:01
          Ja nie przekazałam przez fundację czy stowarzyszenie, wydaje mi się że nr KRS brałam z ich strony. Ale sprawdzę.
        • hosta_73 Re: Leśne Pogotowie 17.05.23, 10:07
          Racja, nie poszło na nich tylko na jeże.
          Dobrze, że się odezwałaś bo w takim razie dołączę do zrzutki smile
    • hanusinamama Re: Leśne Pogotowie 12.05.23, 17:16
      zrzutka.pl/pomoc-w-przebudowie-i-modernizacji-lesnego-pogotowia-pomagamy-od-30-lat-dzikim-zwierzetom?fbclid=IwAR3JNTUeUTjfR4qkM7H_lpr7gjj8UGQ6rx6z0Dx5ML4giDQMDy9U3S068Jk

Wrzucam jeszcze raz bo chyba poprzedni link nie działał
    • hanusinamama Re: Leśne Pogotowie 12.05.23, 17:17
      Własnie doczytałam, że jak dojdzie do budowy CPK miedzy innymi Leśne Pogotowie nie będzie mogło funkcjonować!!!
      • berdebul Re: Leśne Pogotowie 12.05.23, 17:58
        CPk to źródło kasy, nie musi powstać. 🤮
    • hanusinamama Re: Leśne Pogotowie 16.05.23, 13:55
      Podbiję. Może ktoś jeszcze się dorzuci albo udostępni zbiórkę.
      Najnowszy post jest o porzuconym białym łosiątku.

www.facebook.com/lesnepogotowie
      • marta.graca Re: Leśne Pogotowie 18.05.23, 08:25
        Biały łoś na głównej gazety smile
        wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,187572,29769573,bialy-los-trafil-do-mikolowa-to-szczescie-wieksze-niz-wygrana.html
    • hexella Re: Leśne Pogotowie 17.05.23, 10:49
      Dołączyłam do listy i będę wspierać. Nawet nie wiedziałam, że taka inicjatywa istnieje, a temat jest bardzo mi bliski.
    • la_mujer75 Re: Leśne Pogotowie 17.05.23, 20:01
      Podbijam, bo może ktos dorzuci się!
      • nelamela Re: Leśne Pogotowie 18.05.23, 08:35
        Poszedł przelew.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka