mulinka 06.12.04, 17:23 ( bo siedzialam w albumie taka zadowolona, ze juz tam umiem grzebac ) i w Bozym narodzeniu wsadzilam bombeczki a w zwierzakach zabcie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frankie36 Re: przegapilam 06.12.04, 17:24 Wlasnie je widzialam,przepiekne,a janiol jaki sliczny Odpowiedz Link
mulinka Re: przegapilam 06.12.04, 17:26 hi,hi jak sie juz nauczylam, to zasmiece album ale obiecuje, ze bede kasowac tylko jeszcze bede musiala poprosic Asiczke, zeby ona skasowala to, co wklejala, bo...ja chyba nie moge, bo nie mam tych kwadracikow ) Odpowiedz Link
asica74 Re: przegapilam 06.12.04, 17:29 wlansie widzialam bombki i ju zwszytsko rozumiem! NAprawde fajna tradycja i rozwazam, czy by samej cos takiego nie rozpoczac? Mulinko, jakich kwadracikow nie masz? POwiedz mi co dokladnie mam skasowac, tro skasuje Aha, dzieki za liscior, odpisze wiewczorem Odpowiedz Link
mulinka Re: przegapilam 06.12.04, 17:31 w tym Mulinkowym swiecie - te, co wklejalas ale niech jeszcze ze dwa dni powisza, bo nie mam na co ich wymienic planuje dzis wieczorkiem popstrykac domki w swiatelkach ) Odpowiedz Link
frankie36 Re: przegapilam 06.12.04, 17:33 Cholera a ja sie mecze juz pol godziny z jednym zdjeciem,powiesilam finally cos smiesznego w Bozym Narodzeniu Odpowiedz Link
frankie36 Re: przegapilam 06.12.04, 17:35 Zaraz mnie szlag trafi i poprzegryzam wszystkie kable w domu,wyrzucilo mnie z forum chyba juz 10-ty raz,qrwa mac Odpowiedz Link
mulinka Re: przegapilam 06.12.04, 17:35 Franki, super zdjecie! usmialam sie biedne dziecko! Odpowiedz Link
asia.sthm Mulinko, jak ty cos karzesz skasowac.. 06.12.04, 22:11 to masz (jak moja babcia mowila, nie masz tylko dostaniesz) po zebach. Te bombki sa wyraznym dowodem niezaprzeczalnego talentu. A aniola troszeczke sobie przywlaszcze i juz. Zabeczki zostawie ci w spokoju, mam swoje krowy. I dzieki za mrowkojadka. Robakow jeszcze nie widzialam. Frankie ten dzieciak wszpanialy, sama bym tez tak ryczala. Jesli naprawde poprzegryzalas kable, to uwazam ze Tamsin niech mezowi podkradnie pare i ci wysle. Oni maja teraz tak duzo, ze niech sie podziela. Odpowiedz Link
frankie36 Re: Mulinko, jak ty cos karzesz skasowac.. 06.12.04, 23:16 Kabli nie poprzegryzalam,za to wykladzine popralam,lazenke wyszorowalam,pojechalam naostrzyc lyzwy,odebralam PS2 z naprawy,poszlam do gym,niezle jak na pare godzin. Odpowiedz Link
bibi1 Re: Mulinko, jak ty cos karzesz skasowac.. 06.12.04, 23:24 nie moge znalezc tych zdjec Frankie, gdzie lone? a mulinkowe zabki to tez chce miec!!! nie wyrzucajcie ich przenigdy,bo sa przecudne!!!!!!!! o! Odpowiedz Link
mulinka Re: Mulinko, jak ty cos karzesz skasowac.. 06.12.04, 23:26 Franki, chyba znow na kartoflany medal za dzielnosc sie zalapiesz )) Odpowiedz Link
frankie36 Re: Mulinko, jak ty cos karzesz skasowac.. 06.12.04, 23:28 medal medalem,ja sie ciesze ,ze mi jeszcze troche czasu zostalo na poszperanie po forum Odpowiedz Link
frankie36 Re: Mulinko, jak ty cos karzesz skasowac.. 06.12.04, 23:27 To jest jedno zdjecie w Bozym Narodzeniu Odpowiedz Link
mulinka Re: Mulinko, jak ty cos karzesz skasowac.. 06.12.04, 23:29 ide zobaczyc i...do patelni, bo cos za glosno skwierczy Odpowiedz Link
mulinka Re: Mulinko, jak ty cos karzesz skasowac.. 06.12.04, 23:33 to placzace Slonce juz widzialam super zdjecie )) p.s.slysze garaz, jest Mezus, to lece go nakarmic, no i sama cos zjesc buziak Odpowiedz Link
mulinka Re: Mulinko, jak ty cos karzesz skasowac.. 06.12.04, 23:31 bibi )))))))))) milo mi, ze Ci sie zabcie podobaja (Maz czasem mowi do mnie zabciu - dlatego lubie te slubne zbierac, ale sza!) ) Odpowiedz Link
bibi1 Re: Mulinko, jak ty cos karzesz skasowac.. 06.12.04, 23:37 Mulinka mnie one tak sie spodobaly, ze ja juz zaczne teraz po sklepach szukac masz nosa!!! Odpowiedz Link