Dodaj do ulubionych

Pokrowce na fotele samochodowe

IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.09.09, 16:12
Wiecie może gdzie takowe pokrowce można zakupić? Na samochody marki Daewoo.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: Pokrowce na fotele samochodowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.09.09, 16:43
      na taki prestizowy woz to w kazdym markecie znajdziesz.
      • Gość: Pytajnik Re: Pokrowce na fotele samochodowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.09.09, 07:59
        Właśnie, że nie :P
        A wiesz prestiż... Ważne, że jeździ w miarę oszczednie, i że ceny części nie są
        kosmicznie drogie jak w sprowadzonych szmelcwagenach galfach, czy innych
        BMWicach znaczących swoje terytorium olejem i innymi płynami.
        • Gość: ech.. Re: Pokrowce na fotele samochodowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.09, 08:06
          Galfy?Nie znam marki...czy to nowiusi produkt deeevoolaj?Luknij babo na allegro
          na pewno znajdziesz i w miarę tanio;-)
          • Gość: p Re: Pokrowce na fotele samochodowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.09.09, 08:26
            Po pierwsze nie babo. Pod drugie nie rozumiesz, że można się pomylić. Po trzecie
            allegro odpada. Kupienie starych pokrowców/ "uniwersalnych", które nie pasują
            jakoś mi się nie uśmiecha. Zresztą za przesyłkę zapłaci się więcej niż kupywane
            na miejscu
            • pozor_vlak Re: Pokrowce na fotele samochodowe 16.09.09, 08:56
              kiedyś na manhatanie była szczęka z pokrowcami (nawet po czesku tablica
              była- Autopotahy) a teraz to nie wiem, bo wieki całe się nie
              zapuszczałem w te rejony.
              • Gość: kierowca Re: Pokrowce na fotele samochodowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.09, 09:37
                W niedzielę na giełdzie,sprzedaje pod namiotem.
                • Gość: aa Re: Pokrowce na fotele samochodowe IP: 212.160.172.* 16.09.09, 11:09
                  Na zamówienie u tapicera wylot za Szczawna w stronę Piskowa-
                  Podzamcze (ulica z kostki z prawej rzeczka a z lewej zakład). Ceny -
                  trzeba się dowiedzieć osobiście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka