Gość: Pytajnik IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.09.09, 16:12 Wiecie może gdzie takowe pokrowce można zakupić? Na samochody marki Daewoo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: Pokrowce na fotele samochodowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 15.09.09, 16:43 na taki prestizowy woz to w kazdym markecie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pytajnik Re: Pokrowce na fotele samochodowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.09.09, 07:59 Właśnie, że nie :P A wiesz prestiż... Ważne, że jeździ w miarę oszczednie, i że ceny części nie są kosmicznie drogie jak w sprowadzonych szmelcwagenach galfach, czy innych BMWicach znaczących swoje terytorium olejem i innymi płynami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ech.. Re: Pokrowce na fotele samochodowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.09, 08:06 Galfy?Nie znam marki...czy to nowiusi produkt deeevoolaj?Luknij babo na allegro na pewno znajdziesz i w miarę tanio;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: Pokrowce na fotele samochodowe IP: *.walbrzych.vectranet.pl 16.09.09, 08:26 Po pierwsze nie babo. Pod drugie nie rozumiesz, że można się pomylić. Po trzecie allegro odpada. Kupienie starych pokrowców/ "uniwersalnych", które nie pasują jakoś mi się nie uśmiecha. Zresztą za przesyłkę zapłaci się więcej niż kupywane na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
pozor_vlak Re: Pokrowce na fotele samochodowe 16.09.09, 08:56 kiedyś na manhatanie była szczęka z pokrowcami (nawet po czesku tablica była- Autopotahy) a teraz to nie wiem, bo wieki całe się nie zapuszczałem w te rejony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: Pokrowce na fotele samochodowe IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.09, 09:37 W niedzielę na giełdzie,sprzedaje pod namiotem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: Pokrowce na fotele samochodowe IP: 212.160.172.* 16.09.09, 11:09 Na zamówienie u tapicera wylot za Szczawna w stronę Piskowa- Podzamcze (ulica z kostki z prawej rzeczka a z lewej zakład). Ceny - trzeba się dowiedzieć osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś