Gość: faciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 11:09 dziewczyny, czy jakie pieszczoty najbardziej lubicie? śmiało!! faceci nie odzywajcie sie prosze.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: facet Re: Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 11:25 leszczu to ty sie nie odzywaj, jak nie wiesz jakie lubia to cienias jestes:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: r Re: Do dziewczyn IP: *.tktelekom.pl 28.09.09, 11:27 przecież takie pytania zadaja tylko dzieci z gimnazjum lub podstawówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Re: Do dziewczyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.09, 12:18 lubię jak mi koleś ssie wargi sromowe i językiem drażni cipkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stefania Re: Do dziewczyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.09, 12:37 lubię jak mi stary jeździ szlifierką kątową po udach, a później polewa octem...niezapomniane przeżycie. Poza tym czasami wypalamy saletrę na małej. Przyjemne z pożytecznym. Wątpię byś był twardy jak mój stary Wania, ale może ci się spodoba- wsadź sobie jaja w imadło i usiądź we wiadrze pełnym pinezek...wytrysk na kilometr murowany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kicia Re: Do dziewczyn IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.09.09, 13:45 drapanie za uchem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Do dziewczyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.09, 14:37 Stefania czy jak tam musisz się leczyc. Dlaczego nie traktujesz pytania poważnie to jest ważne w życiu. Ja lubie jak mój mąz wsadza mi penisa do pochwy wyciąga i liże moją cipke lubie tez w tym czasie ssac mu i lizac po jadrach. jest zajebisty odjazd jego i mój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: Do dziewczyn IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.09.09, 14:50 ale glupole rany...a ssij mu nawet czarna dziure ale nie musisz tego pisac na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 15:14 a dlaczego ma tego nie pisać? własnie dobrze że wie czego chce dziewczyna...dobrze poczytac co kto lubi a nie jajca z tego sobie robic. nie udawaj niedotykalsskiej! sama lubie taka jazde Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IZA Re: Do dziewczyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.09, 15:34 Masz racje niech wie jak postepowac z dziewczyną. Ja lubie choc nie zawsze jak dochodze i facet wkłada mi dwa trzy a nieraz cztery paluszki jest to taki zajebisty mily bol. a lubie tez jak konczy mi w buzi to jest szał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do kasia Re: Do dziewczyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.09, 19:56 jak byś zrozumiała ironię ty tępa dzido, to byś nie pisała debilizmów na forum. Skoro koleś pyta o takie rzeczy na forum, to jest albo jakąś cipą albo niedorozwojem (i chyba byście do siebie pasowali) Nikt cię nie uczył, że ile ci... tyle upodobań? Czy jak jakaś "Stefania" napisze, że lubi jak jej Wania sra na klatę, to koleś to samo wypróbuje ze swoją laską? Niech dotrze do ciebie ty styropianowy pudrowany łbie, że o takich rzeczach powinno się rozmawiać z partnerką a nie na forum...chooj mnie to obchodzi, czy lubisz spust do dzioba, czy nie! jego laska może na samą myśl o tym się porzygać! Jeśli ten pustak ma jakąś partnerkę, to jej tak współczuje, że szok Odpowiedz Link Zgłoś