Dodaj do ulubionych

Do dziewczyn

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 11:09
dziewczyny, czy jakie pieszczoty najbardziej lubicie? śmiało!! faceci nie
odzywajcie sie prosze..
Obserwuj wątek
    • Gość: facet Re: Do dziewczyn IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.09, 11:25
      leszczu to ty sie nie odzywaj, jak nie wiesz jakie lubia to cienias jestes:):)
      • Gość: r Re: Do dziewczyn IP: *.tktelekom.pl 28.09.09, 11:27
        przecież takie pytania zadaja tylko dzieci z gimnazjum lub
        podstawówki.
    • Gość: Katarzyna Re: Do dziewczyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.09, 12:18
      lubię jak mi koleś ssie wargi sromowe i językiem drażni cipkę
      • Gość: Stefania Re: Do dziewczyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.09, 12:37
        lubię jak mi stary jeździ szlifierką kątową po udach, a później polewa
        octem...niezapomniane przeżycie. Poza tym czasami wypalamy saletrę na małej.
        Przyjemne z pożytecznym. Wątpię byś był twardy jak mój stary Wania, ale może ci
        się spodoba- wsadź sobie jaja w imadło i usiądź we wiadrze pełnym
        pinezek...wytrysk na kilometr murowany
        • Gość: Kicia Re: Do dziewczyn IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.09.09, 13:45
          drapanie za uchem
          • Gość: kasia Re: Do dziewczyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.09, 14:37
            Stefania czy jak tam musisz się leczyc. Dlaczego nie traktujesz
            pytania poważnie to jest ważne w życiu.
            Ja lubie jak mój mąz wsadza mi penisa do pochwy wyciąga i liże moją
            cipke lubie tez w tym czasie ssac mu i lizac po jadrach. jest
            zajebisty odjazd jego i mój
            • Gość: monia Re: Do dziewczyn IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.09.09, 14:50
              ale glupole rany...a ssij mu nawet czarna dziure ale nie musisz tego pisac na forum
              • Gość: aga Re: Do dziewczyn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.09, 15:14
                a dlaczego ma tego nie pisać? własnie dobrze że wie czego chce
                dziewczyna...dobrze poczytac co kto lubi a nie jajca z tego sobie robic. nie
                udawaj niedotykalsskiej! sama lubie taka jazde
                • Gość: IZA Re: Do dziewczyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.09, 15:34
                  Masz racje niech wie jak postepowac z dziewczyną. Ja lubie choc nie
                  zawsze jak dochodze i facet wkłada mi dwa trzy a nieraz cztery
                  paluszki jest to taki zajebisty mily bol. a lubie tez jak konczy mi
                  w buzi to jest szał
            • Gość: do kasia Re: Do dziewczyn IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.09.09, 19:56
              jak byś zrozumiała ironię ty tępa dzido, to byś nie pisała debilizmów na forum.
              Skoro koleś pyta o takie rzeczy na forum, to jest albo jakąś cipą albo
              niedorozwojem (i chyba byście do siebie pasowali) Nikt cię nie uczył, że ile
              ci... tyle upodobań? Czy jak jakaś "Stefania" napisze, że lubi jak jej Wania sra
              na klatę, to koleś to samo wypróbuje ze swoją laską? Niech dotrze do ciebie ty
              styropianowy pudrowany łbie, że o takich rzeczach powinno się rozmawiać z
              partnerką a nie na forum...chooj mnie to obchodzi, czy lubisz spust do dzioba,
              czy nie! jego laska może na samą myśl o tym się porzygać! Jeśli ten pustak ma
              jakąś partnerkę, to jej tak współczuje, że szok
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka