Dodaj do ulubionych

Chlebowski na celowniku CBA

IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 06:27
Dziś szokujący materiał o Chlebowskim w Rzeczpospolitej !!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: piszpantu Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.09, 08:23
      chyba poczatak lancuszka?
    • Gość: Ania Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 08:28
      www.rp.pl/artykul/15,371212_Tak__pracowano__nad_ustawa.html
      • Gość: ronan de giaur Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 10:09
        Rozmowa żółtowłosego posła z przesiębiorczym obywatelem
      • Gość: Marta Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 10:09
        Ludzie gdzie my żyjemy ?? Ten cały POPiS jest kalka PZPR !!!!
    • Gość: fbgh Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 11:38
      a taki był mocny
      • Gość: Marta Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 11:59
        PO + PiS = Romcio,Miro,Zybnio,Piotruś1,Piotryś2 czyli MORDO TY MOJA !
    • Gość: sergent Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 13:11
      TO są właśnie te wartości, którymi kieruje się część polityków w
      trosce o nasze dobro...
      • Gość: bolo Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.09, 16:39
        Odejdź Zbychu.To jest reakcja ranionego dzika. Za chwilę WZWiK.
        • Gość: Alibaba Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 16:45
          Chlebowskiego w dupę całujcie... hehehehe
          • Gość: Martin Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 17:07
            Gość portalu: Alibaba napisał(a):

> Chlebowskiego w dupę całujcie... hehehehe

Podziwiam inteligencję Chlebowskiego! Naprawdę, trzeba być mistrzem aby
            tak głupio wpaść i jeszcze głupiej się tłumaczyć.
            • Gość: Marek Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 17:43
              Czy kolejne osoby będą sie tłumaczyć ze swoich czynów ? Bratolik, Ludwiczuk,
              Kruczkowski ??? Jak juz worek sie rozwiązał to niech już wyłazi cały ten
              Wałbrzyski brud !!! No panowie śmiało od czego zaczniemy ? teren pod market ?
              osiedle policjant ? a może jest jeszcze coś ważniejszego
              ???????????????????????????????!!!!!!!!
    • Gość: baca Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 17:54
      oto Polska Niesiołowsko-Chlebowska
      • Gość: bejbe Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.09, 18:14
        wiadomosci.onet.pl/2053005,11,chlebowski_czegos_sie_panicznie_obawia_nie_dba_juz_o_reputacje,item.html
        Tusk podjął decyzję w sprawie Chlebowskiego

Donald Tusk Fot. PAP/Paweł Kula
        Premier Donald Tusk na konferencji prasowej poświęconej tzw. ustawie hazardowej
        oświadczył, że zaproponuje, by Zbigniew Chlebowski nie pełnił funkcji szefa
        klubu PO i szefa komisji finansów.
        - Jego niewłaściwe zachowanie utrudniłoby mu właściwe funkcjonowanie, ze względu
        na to, będę proponował by Chlebowski nie pełnił już funkcji szefa klubu i szefa
        komisji finansów - powiedział premier.

- Co do oceny działania poszczególnych osób, podczas pierwszego spotkania z
        szefem CBA, nie dopatrzyliśmy się złamania prawa. Natomiast styl zachowań
        Zbigniewa Chlebowskiego, były zachowaniami niestosownymi, które trudno
        akceptować u osoby, która powinna mocno przestrzegać najwyższych standardów -
        powiedział Tusk.

Dlatego - jak powiedział - na czwartkowym posiedzeniu zarządu Platformy
        zaproponuje, by Chlebowski do czasu wyjaśnienia sprawy nie pełnił funkcji szefa
        klubu i przewodniczącego komisji finansów.

- Nie mam wątpliwości, że z punktu widzenia opozycji sprawa ta ma szczególne
        znaczenie. To że materiały tajne pojawiły się w mediach, że przeciek trafił do
        bardzo dużego grona osób, że zaangażowano prezydenta, że władze PiS, rozpoczęły
        wielką kampanię i frontalny atak na rząd, uważam za niedopuszczalne nadużywanie
        CBA. Te kwestie zostaną wyjaśnione - podkreślił Tusk

Skomentuj materiał »

Szef rządu powiedział, że jeśli pojawiają się informacje, w kontekście prac nad
        nowelizacją ustawy hazardowej, że jest jakieś zagrożenie dla interesów
        ekonomicznych państwa, to on musi uspokoić, że "żaden interes zagrożony nie jest".

Premier zaznaczył, że oczekuje od szefa CBA Mariusza Kamińskiego, aby jak
        najszybciej ujawnił wszystkie możliwe materiały w związku z "aferą hazardową".
        -Oczekuję od szefa CBA, aby wszystkie materiały zostały ujawnione jak
        najszybciej, oczywiście ocenie szefa CBA pozostawiam, które materiały nie mogą
        być ujawnione, jeśli wymaga tego dobro postępowania - powiedział Tusk.

Tusk zadeklarował, że jest do dyspozycji prezydenta Lecha Kaczyńskiego, jeśli
        chodzi o piątkowe spotkanie. - Bardzo chciałbym, żeby ta sprawa nie była
        uwikłana w kampanię polityczną. To dzisiaj jest w rękach prezydenta Lecha
        Kaczyńskiego, na ile ta kwestia będzie oceniana jako walka z użyciem CBA
        przeciwko swoim konkurentom, a na ile jest to dobra wola w celu wyjaśnienia
        każdego szczegółu tej sprawy - mówił szef rządu.

Azja Tuchajbejowicz też myślał że nie ma na niego bata
        • Gość: Rebel Yell Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 19:51
          Niezle, jestem ciekawy jak w takim razie wygladaly rozmowy na temat
          prywatyzacji sanatoriow. Impreza wsczawnie byla taka udana, mam
          nadzieje ze po dzisiejszym nikt kaca nie ma.
          • Gość: Sandman Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.chello.pl 01.10.09, 23:21
            No i znów się zaczęło.
            Jak nie zniszczony laptop, kardiochirurg, który już nikogo nie zabije, Olo pracujący dla ruskich i Olek w odmiennych stanach świadomości itd, itp...
            A my wszyscy z otwartymi gębami chłoniemy to, kto szczypał Szczypińską, głaskał kota pod włos, kto w którym kącie ma konto.
            Nie dziwi was pewna (przepraszam za wyrażenie) sinusoidalność aferalności?
            Chwila oddechu (znaczy się dół) i kolejne szczytowanie.
            Czy zastanawialiście się jak to może faktycznie (a może nawet fucktycznie) wyglądać? Dzwoni Zbyszek do Mirka i coś tam załatwia. Mirek dzwoni do Leszka i mówi, że Zbyszek coś pitoli. No to Leszek dzwoni do Zbycha i mówi: Ku*wa Zbychu! Najpierw do mnie z flaszką a później ustawiaj dila. Nosz, kurna normalnie tak się w tym kraju wszystko załatwia. Czy kogoś to dziwi?
            HA! HA! TAK!
            Mnie dziwi, że dajemy się na to wszystko nabrać. Czy to mnie obchodzi ile wypił Olek i za czyje zdrowie? Co z kumplami załatwił Mirek czy Grzesiek?
            LUDZIE! to są TEMATY ZASTĘPCZE!
            Po to, żeby odwrócić uwagę od spraw najważniejszych. Wręcz egzystencjalnych.
            Dobra kończę (moja lepsza połówka mnie już pogania ;))
            Nie zajmujmy się plotkami, podejrzeniami, aferami - dopóki oczywiście nie ma dowodów. Jeżeli są - karać, ręce obcinać i... no (nie wiem czy da radę coś więcej).
            Ważne jest to, aby w kraju, w mieście, gminie ZATRUDNIĆ - powtarzam ZATRUDNIĆ - GOSPODARZA. Czyli człowieka, który zna się na zarządzaniu a politykę traktuje tak, jak na to zasługuje. Czyli, jak nie ma kanalizacji to trzeba regularnie opróżniać szambo.
            Przykładów jest już sporo, wystarczy się trochę rozejrzeć (nawet naprawdę blisko) i porównać jak sobie radzą politykierzy i gospodarze.
            "A fructibus eorum cognoscetis eos"
            • Gość: ronan de giaur do Sandmana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 23:27
              Nic dodac, nic ujac... Wlasnie to o czym piszes powinno byc zalozenie społecznej
              praktyki na szczeblu lokalnym.Pozdrawiam.
            • Gość: TSC Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 00:54
              Gość portalu: Sandman napisał(a):

>...Czy to mnie obchodzi ile wypił
              > Olek i za czyje zdrowie? Co z kumplami załatwił Mirek czy Grzesiek?
              ----------------------------------------------

Wypowiedź godna katolika wyrosłego na Wulgacie.
              Z tych owoców panie „Sandmen” wyciśnięto już tyle trunku, że niemal cały naród chodzi już od lat w delirium tremens.
              Osobiście nie interesuje mnie za czyje zdrowie pije Olek , ale interesuje mnie, że chla za moje i do tego z kumplami którzy kombinują jak by mnie tu jeszcze wykręcić.
              • Gość: joasia Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 08:51
                niezależnie od tego, czy to prawda, czy naciągana sprawa wniosek jest jeden
                Zbigniew Ch. skończył się politycznie
                • Gość: :o) Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.09, 09:08
              • Gość: Sandman Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.chello.pl 02.10.09, 22:20
                > Wypowiedź godna katolika wyrosłego na Wulgacie.

Ech TSC.
                No po kim jak po kim ale po tobie nie spodziewałem się, że nie zrozumiesz.
                Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź a zwłaszcza drugą część.
                I proszę cię, nie wyzywaj mnie ;)
    • Gość: wba Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.09, 11:31
      Teraz wiadomo, jak lobbował za obwodnicą Wałbrzycha z Kruczkowskim
      • Gość: PL Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.09, 11:40
        to wszystko dla tego .że kolega CH. nie został ministrem F. to by
        nie było takich kłopotów z tym ministerstwem
        • Gość: widz Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 11:52
          właśnie trwa konferencja premiera Tuska, za którym nie przepadam, ale zgadzam
          się, że rząd nie może być traktowany przez prezydenta RP (a spójrzcie, jakie
          daje mu kompetencje Konstytucja)jak chłopiec do bicia. Nie twierdzę, że Z.Ch.
          jest winny lub niewinny, bo mam za mało wiadomości, ale prawdą jest, że dopóki
          nie udowodni się komuś winy, to człowiek ten uważany powinien być za niewinnego.
          • Gość: ? Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.09, 12:31
            Tylko czemu tak sie pocił ???
            • Gość: Miro Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.09, 12:46
              Pocił sie bo myślał jak sobie teraz chłopaki od gier losowych poradzą bez niego
              . Zbigniew C. przecież dba o przedsiębiorców
              • Gość: gacek Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 15:42
                a w 2002[mogę się mylić co do daty} Zbycho zagłosował w podobnej
                sprawie za, mimo ustaleń partyjnych. tłumaczył się, że się pomylił
                naciskając guziczek, teraz wyszło szydełko
              • Gość: gacek Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 15:44
                cofam swoją wypowiedż i wam też radzę zamknąć dzioby, bo z chazardem
                mafia nie ma nic wspulnego
                • Gość: piszpantu Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.09, 20:17
                  ciekawe czy trafi do pudla?
                  • Gość: tak Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.09, 21:27
                    www.tvn24.pl/0,1622222,0,1,polacy-zegnaja-mira-i-zbycha,wiadomosc.html
                    No to się Niebieski Baron doczekał
                    • Gość: bambi Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.09, 22:03
                      Dlaczego niebieski baron a nie Lew Chlebowski
                      • Gość: bambi Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.09, 22:08
                        Sorry. To ten człowiek z reklamy : "nadano mi imię Mówiący do Ręki" czy jakoś tak
    • Gość: dobre Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.09, 23:37
      CBA dawać te wszystkie nagrania z podsłuchów WSZYSTKICH !
      Może sie wyjaśni dlaczego mamy kryzys w Polsce i kto go zrobił.
      Tylko nie patrzeć kto z jakiej OPCJI ?
      Bo tak to dupa z tego interesu bedzie Panie Kamiński z CBA!
      • Gość: ciesiek Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.09, 01:19
        Może będziemy mogli niedługo usłyszeć o aferze w WZWiK ?
        Protekcja wielkiego Z.Ch. chyba już osłabnie?
    • Gość: nie wiem Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 08:37
      Czy aferalna firma WINTERPOL to ta sama, która dostała Muflona
      i czy żółty na zdjęciu to Chlebowski?
      www.nww.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=14756&Itemid=47
      • Gość: Agnes Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.centertel.pl 03.10.09, 09:56
        a pamiętacie jak Książe Zbigniew honorowany był przez wałbrzyskie
        tygodniki, lokalnych vipków, biskupa Deca? Czy ktoś z nich teraz
        poręczy za pana Posła? Księże Biskupie, proszę pomóc Zbychowi!!!!
        • Gość: hddd Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.10.09, 03:11
          I dalej jest
          www.tvwalbrzych.pl/site/category/serwis-informacyjny/
          Błazenada Ziółkowskiej jest niebotyczna. Kubara zadziałał czy też miłość do PO
          jest ślepa.
    • Gość: baca Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.09, 10:21
      ja tylko przypominam wszystkim gorącogłowym że przestępstwo które
      popełnił pan Chlebowski (zamiar popełnienia zabójstwa jest też
      przestępstwem powinno być karane dozywociem.

za 500 milionów złotych o które chciał uszczuplić budżet państwa na
      rzecz bandytów policzcie ile można wstawić sztucznych zastawek
      serca, bądź przeprowadzić operacji chorych ciężko dzieci

w skrócie przestępstwo Chlebowskiego to planowanie ludobójstwa
      • Gość: hmm.. Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.10.09, 08:22
        ....chyba samobójstwo !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka