Gość: czytelnik IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 06:27 Dziś szokujący materiał o Chlebowskim w Rzeczpospolitej !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piszpantu Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.10.09, 08:23 chyba poczatak lancuszka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.10.09, 08:28 www.rp.pl/artykul/15,371212_Tak__pracowano__nad_ustawa.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronan de giaur Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 10:09 Rozmowa żółtowłosego posła z przesiębiorczym obywatelem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 10:09 Ludzie gdzie my żyjemy ?? Ten cały POPiS jest kalka PZPR !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fbgh Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 11:38 a taki był mocny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 11:59 PO + PiS = Romcio,Miro,Zybnio,Piotruś1,Piotryś2 czyli MORDO TY MOJA ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sergent Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 13:11 TO są właśnie te wartości, którymi kieruje się część polityków w trosce o nasze dobro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.09, 16:39 Odejdź Zbychu.To jest reakcja ranionego dzika. Za chwilę WZWiK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alibaba Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 16:45 Chlebowskiego w dupę całujcie... hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 17:07 Gość portalu: Alibaba napisał(a): > Chlebowskiego w dupę całujcie... hehehehe Podziwiam inteligencję Chlebowskiego! Naprawdę, trzeba być mistrzem aby tak głupio wpaść i jeszcze głupiej się tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 17:43 Czy kolejne osoby będą sie tłumaczyć ze swoich czynów ? Bratolik, Ludwiczuk, Kruczkowski ??? Jak juz worek sie rozwiązał to niech już wyłazi cały ten Wałbrzyski brud !!! No panowie śmiało od czego zaczniemy ? teren pod market ? osiedle policjant ? a może jest jeszcze coś ważniejszego ???????????????????????????????!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.10.09, 17:54 oto Polska Niesiołowsko-Chlebowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bejbe Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 01.10.09, 18:14 wiadomosci.onet.pl/2053005,11,chlebowski_czegos_sie_panicznie_obawia_nie_dba_juz_o_reputacje,item.html Tusk podjął decyzję w sprawie Chlebowskiego Donald Tusk Fot. PAP/Paweł Kula Premier Donald Tusk na konferencji prasowej poświęconej tzw. ustawie hazardowej oświadczył, że zaproponuje, by Zbigniew Chlebowski nie pełnił funkcji szefa klubu PO i szefa komisji finansów. - Jego niewłaściwe zachowanie utrudniłoby mu właściwe funkcjonowanie, ze względu na to, będę proponował by Chlebowski nie pełnił już funkcji szefa klubu i szefa komisji finansów - powiedział premier. - Co do oceny działania poszczególnych osób, podczas pierwszego spotkania z szefem CBA, nie dopatrzyliśmy się złamania prawa. Natomiast styl zachowań Zbigniewa Chlebowskiego, były zachowaniami niestosownymi, które trudno akceptować u osoby, która powinna mocno przestrzegać najwyższych standardów - powiedział Tusk. Dlatego - jak powiedział - na czwartkowym posiedzeniu zarządu Platformy zaproponuje, by Chlebowski do czasu wyjaśnienia sprawy nie pełnił funkcji szefa klubu i przewodniczącego komisji finansów. - Nie mam wątpliwości, że z punktu widzenia opozycji sprawa ta ma szczególne znaczenie. To że materiały tajne pojawiły się w mediach, że przeciek trafił do bardzo dużego grona osób, że zaangażowano prezydenta, że władze PiS, rozpoczęły wielką kampanię i frontalny atak na rząd, uważam za niedopuszczalne nadużywanie CBA. Te kwestie zostaną wyjaśnione - podkreślił Tusk Skomentuj materiał » Szef rządu powiedział, że jeśli pojawiają się informacje, w kontekście prac nad nowelizacją ustawy hazardowej, że jest jakieś zagrożenie dla interesów ekonomicznych państwa, to on musi uspokoić, że "żaden interes zagrożony nie jest". Premier zaznaczył, że oczekuje od szefa CBA Mariusza Kamińskiego, aby jak najszybciej ujawnił wszystkie możliwe materiały w związku z "aferą hazardową". -Oczekuję od szefa CBA, aby wszystkie materiały zostały ujawnione jak najszybciej, oczywiście ocenie szefa CBA pozostawiam, które materiały nie mogą być ujawnione, jeśli wymaga tego dobro postępowania - powiedział Tusk. Tusk zadeklarował, że jest do dyspozycji prezydenta Lecha Kaczyńskiego, jeśli chodzi o piątkowe spotkanie. - Bardzo chciałbym, żeby ta sprawa nie była uwikłana w kampanię polityczną. To dzisiaj jest w rękach prezydenta Lecha Kaczyńskiego, na ile ta kwestia będzie oceniana jako walka z użyciem CBA przeciwko swoim konkurentom, a na ile jest to dobra wola w celu wyjaśnienia każdego szczegółu tej sprawy - mówił szef rządu. Azja Tuchajbejowicz też myślał że nie ma na niego bata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rebel Yell Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 19:51 Niezle, jestem ciekawy jak w takim razie wygladaly rozmowy na temat prywatyzacji sanatoriow. Impreza wsczawnie byla taka udana, mam nadzieje ze po dzisiejszym nikt kaca nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandman Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.chello.pl 01.10.09, 23:21 No i znów się zaczęło. Jak nie zniszczony laptop, kardiochirurg, który już nikogo nie zabije, Olo pracujący dla ruskich i Olek w odmiennych stanach świadomości itd, itp... A my wszyscy z otwartymi gębami chłoniemy to, kto szczypał Szczypińską, głaskał kota pod włos, kto w którym kącie ma konto. Nie dziwi was pewna (przepraszam za wyrażenie) sinusoidalność aferalności? Chwila oddechu (znaczy się dół) i kolejne szczytowanie. Czy zastanawialiście się jak to może faktycznie (a może nawet fucktycznie) wyglądać? Dzwoni Zbyszek do Mirka i coś tam załatwia. Mirek dzwoni do Leszka i mówi, że Zbyszek coś pitoli. No to Leszek dzwoni do Zbycha i mówi: Ku*wa Zbychu! Najpierw do mnie z flaszką a później ustawiaj dila. Nosz, kurna normalnie tak się w tym kraju wszystko załatwia. Czy kogoś to dziwi? HA! HA! TAK! Mnie dziwi, że dajemy się na to wszystko nabrać. Czy to mnie obchodzi ile wypił Olek i za czyje zdrowie? Co z kumplami załatwił Mirek czy Grzesiek? LUDZIE! to są TEMATY ZASTĘPCZE! Po to, żeby odwrócić uwagę od spraw najważniejszych. Wręcz egzystencjalnych. Dobra kończę (moja lepsza połówka mnie już pogania ;)) Nie zajmujmy się plotkami, podejrzeniami, aferami - dopóki oczywiście nie ma dowodów. Jeżeli są - karać, ręce obcinać i... no (nie wiem czy da radę coś więcej). Ważne jest to, aby w kraju, w mieście, gminie ZATRUDNIĆ - powtarzam ZATRUDNIĆ - GOSPODARZA. Czyli człowieka, który zna się na zarządzaniu a politykę traktuje tak, jak na to zasługuje. Czyli, jak nie ma kanalizacji to trzeba regularnie opróżniać szambo. Przykładów jest już sporo, wystarczy się trochę rozejrzeć (nawet naprawdę blisko) i porównać jak sobie radzą politykierzy i gospodarze. "A fructibus eorum cognoscetis eos" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ronan de giaur do Sandmana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.09, 23:27 Nic dodac, nic ujac... Wlasnie to o czym piszes powinno byc zalozenie społecznej praktyki na szczeblu lokalnym.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TSC Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 00:54 Gość portalu: Sandman napisał(a): >...Czy to mnie obchodzi ile wypił > Olek i za czyje zdrowie? Co z kumplami załatwił Mirek czy Grzesiek? ---------------------------------------------- Wypowiedź godna katolika wyrosłego na Wulgacie. Z tych owoców panie „Sandmen” wyciśnięto już tyle trunku, że niemal cały naród chodzi już od lat w delirium tremens. Osobiście nie interesuje mnie za czyje zdrowie pije Olek , ale interesuje mnie, że chla za moje i do tego z kumplami którzy kombinują jak by mnie tu jeszcze wykręcić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joasia Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 08:51 niezależnie od tego, czy to prawda, czy naciągana sprawa wniosek jest jeden Zbigniew Ch. skończył się politycznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :o) Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.09, 09:08 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandman Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.chello.pl 02.10.09, 22:20 > Wypowiedź godna katolika wyrosłego na Wulgacie. Ech TSC. No po kim jak po kim ale po tobie nie spodziewałem się, że nie zrozumiesz. Przeczytaj jeszcze raz moją wypowiedź a zwłaszcza drugą część. I proszę cię, nie wyzywaj mnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wba Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.09, 11:31 Teraz wiadomo, jak lobbował za obwodnicą Wałbrzycha z Kruczkowskim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PL Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.09, 11:40 to wszystko dla tego .że kolega CH. nie został ministrem F. to by nie było takich kłopotów z tym ministerstwem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 11:52 właśnie trwa konferencja premiera Tuska, za którym nie przepadam, ale zgadzam się, że rząd nie może być traktowany przez prezydenta RP (a spójrzcie, jakie daje mu kompetencje Konstytucja)jak chłopiec do bicia. Nie twierdzę, że Z.Ch. jest winny lub niewinny, bo mam za mało wiadomości, ale prawdą jest, że dopóki nie udowodni się komuś winy, to człowiek ten uważany powinien być za niewinnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.09, 12:31 Tylko czemu tak sie pocił ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 02.10.09, 12:46 Pocił sie bo myślał jak sobie teraz chłopaki od gier losowych poradzą bez niego . Zbigniew C. przecież dba o przedsiębiorców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 15:42 a w 2002[mogę się mylić co do daty} Zbycho zagłosował w podobnej sprawie za, mimo ustaleń partyjnych. tłumaczył się, że się pomylił naciskając guziczek, teraz wyszło szydełko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gacek Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.09, 15:44 cofam swoją wypowiedż i wam też radzę zamknąć dzioby, bo z chazardem mafia nie ma nic wspulnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piszpantu Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.vectranet.pl 02.10.09, 20:17 ciekawe czy trafi do pudla? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.09, 21:27 www.tvn24.pl/0,1622222,0,1,polacy-zegnaja-mira-i-zbycha,wiadomosc.html No to się Niebieski Baron doczekał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.09, 22:03 Dlaczego niebieski baron a nie Lew Chlebowski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambi Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.09, 22:08 Sorry. To ten człowiek z reklamy : "nadano mi imię Mówiący do Ręki" czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dobre Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 02.10.09, 23:37 CBA dawać te wszystkie nagrania z podsłuchów WSZYSTKICH ! Może sie wyjaśni dlaczego mamy kryzys w Polsce i kto go zrobił. Tylko nie patrzeć kto z jakiej OPCJI ? Bo tak to dupa z tego interesu bedzie Panie Kamiński z CBA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciesiek Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.09, 01:19 Może będziemy mogli niedługo usłyszeć o aferze w WZWiK ? Protekcja wielkiego Z.Ch. chyba już osłabnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie wiem Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.09, 08:37 Czy aferalna firma WINTERPOL to ta sama, która dostała Muflona i czy żółty na zdjęciu to Chlebowski? www.nww.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=14756&Itemid=47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnes Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.centertel.pl 03.10.09, 09:56 a pamiętacie jak Książe Zbigniew honorowany był przez wałbrzyskie tygodniki, lokalnych vipków, biskupa Deca? Czy ktoś z nich teraz poręczy za pana Posła? Księże Biskupie, proszę pomóc Zbychowi!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hddd Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.10.09, 03:11 I dalej jest www.tvwalbrzych.pl/site/category/serwis-informacyjny/ Błazenada Ziółkowskiej jest niebotyczna. Kubara zadziałał czy też miłość do PO jest ślepa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.10.09, 10:21 ja tylko przypominam wszystkim gorącogłowym że przestępstwo które popełnił pan Chlebowski (zamiar popełnienia zabójstwa jest też przestępstwem powinno być karane dozywociem. za 500 milionów złotych o które chciał uszczuplić budżet państwa na rzecz bandytów policzcie ile można wstawić sztucznych zastawek serca, bądź przeprowadzić operacji chorych ciężko dzieci w skrócie przestępstwo Chlebowskiego to planowanie ludobójstwa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm.. Re: Chlebowski na celowniku CBA IP: *.walbrzych.vectranet.pl 08.10.09, 08:22 ....chyba samobójstwo ! Odpowiedz Link Zgłoś