Dodaj do ulubionych

korek na białym k

IP: *.chello.pl 20.10.09, 21:54
ktoś wie coś w tym temacie??
coś się stało czy remoncik się daje we znaki że taki korek był po 16??
Obserwuj wątek
    • Gość: SA Re: korek na białym k IP: *.chello.pl 20.10.09, 22:45
      Gdzieś koło 16:00 przejeżdżałem i 200 m za WORD'em w kierunku na Biały już się
      ciągnął korek. Trza było zawrócić i przez Podgórze, Poniatów i strefę jechać by
      się dostać do dzielnic Północnych.
      • Gość: morwa Re: korek na białym k IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.10.09, 22:54
        wiwat Kruczek i jego ekipa!!!! niedługo tylko balony nam pozostaną
        do transportu.Dzisiaj z Pl.Grunwaldzkiego na Podzamcze o 16 jechałem
        równe 60 min.Czy ma ktoś lepszy czas na głównym ciągu?
        • Gość: aga Re: korek na białym k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 13:49
          wczoraj od 15.10 wyjechałam ze śródmieścia a na podzamczu byłam dopiero o
          16.30. Tak się jedzie przez miasto. Gratulacje dla Kruczkowskiego !!!
          Dziękujemy !!!
          • Gość: prr Re: korek na białym k IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.10.09, 14:35
            Ręce opadają. Nie remontują - źle, remontują - też źle. Macie małe fiuty, że
            wciąż marudzicie. Tyle.
    • Gość: mieszkanka BK Re: korek na białym k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 22:51
      Koreczek był nie tylko na Białym Kamieniu lecz również w Szczawnie i nie od
      około godz.16 lecz takowy był przez cały dzień... raz mniejszy raz większy ale
      był. Wiedząc o tym że są remonty chyba możemy się tego spodziewać. Tylko tak się
      zastanawiam czego Ty nie wiesz?? remont jak remont... kasy im nie starczyło i
      troszeczkę się przeciąga ale jakoś pomału do celu dąży :)

Pozdrawiam wszystkich cierpliwych kierowców i tych spóźnionych gdziekolwiek
      dzisiaj nie jechali ;)
      • Gość: red X Re: korek na białym k IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.09, 23:19
        a ja pozdrawiam kierowców vectry i astry z ktorymi ciąłem dzisaj po-16 tej pod prąd do Szczawna ul. Okrężną :)
      • Gość: ikarus Re: korek na białym k IP: *.chello.pl 21.10.09, 06:49
        Gość portalu: mieszkanka BK napisał(a):
        zastanawiam czego Ty nie wiesz??

a no tego czy to remont czy coś się innego stało.
        dziękuje Wam Forumowicze teraz już wiem które drogi do domu omijać...pozostaje
        jeździć przez Kozice.
        pozdrawiam wałbrzyskich kierowców i tych cierpliwych i tych szukających innej
        drogi :)
        • diventex Re: korek na białym k 21.10.09, 15:35
          Szybciej jest przez obwodnicę ! (tak, ta której aktualnemu prezydentowi nie chce
          się dokończyć...)
    • Gość: ZiBi Re: korek na białym k IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 21.10.09, 22:05
      Po prostu ruch wahadłowy w Szczawnie z powodu kładzenia tam asfaltu
      zakorkował cały Biały.
      Dziś pustawo na Białym, bo biorąc wczorajszą lekcję większość chyba
      jechała przez Stary z Centrum. Tam się wolno ale jedzie.
      Ja wczoraj zostawiłem auto po przeturlanym kilometrze i pieszo
      poszedlem do domu. O 18-stej wróciłem po auto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka