Gość: ikarus IP: *.chello.pl 20.10.09, 21:54 ktoś wie coś w tym temacie?? coś się stało czy remoncik się daje we znaki że taki korek był po 16?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SA Re: korek na białym k IP: *.chello.pl 20.10.09, 22:45 Gdzieś koło 16:00 przejeżdżałem i 200 m za WORD'em w kierunku na Biały już się ciągnął korek. Trza było zawrócić i przez Podgórze, Poniatów i strefę jechać by się dostać do dzielnic Północnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morwa Re: korek na białym k IP: *.walbrzych.vectranet.pl 20.10.09, 22:54 wiwat Kruczek i jego ekipa!!!! niedługo tylko balony nam pozostaną do transportu.Dzisiaj z Pl.Grunwaldzkiego na Podzamcze o 16 jechałem równe 60 min.Czy ma ktoś lepszy czas na głównym ciągu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: korek na białym k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.09, 13:49 wczoraj od 15.10 wyjechałam ze śródmieścia a na podzamczu byłam dopiero o 16.30. Tak się jedzie przez miasto. Gratulacje dla Kruczkowskiego !!! Dziękujemy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prr Re: korek na białym k IP: *.walbrzych.vectranet.pl 21.10.09, 14:35 Ręce opadają. Nie remontują - źle, remontują - też źle. Macie małe fiuty, że wciąż marudzicie. Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkanka BK Re: korek na białym k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.09, 22:51 Koreczek był nie tylko na Białym Kamieniu lecz również w Szczawnie i nie od około godz.16 lecz takowy był przez cały dzień... raz mniejszy raz większy ale był. Wiedząc o tym że są remonty chyba możemy się tego spodziewać. Tylko tak się zastanawiam czego Ty nie wiesz?? remont jak remont... kasy im nie starczyło i troszeczkę się przeciąga ale jakoś pomału do celu dąży :) Pozdrawiam wszystkich cierpliwych kierowców i tych spóźnionych gdziekolwiek dzisiaj nie jechali ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: red X Re: korek na białym k IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.10.09, 23:19 a ja pozdrawiam kierowców vectry i astry z ktorymi ciąłem dzisaj po-16 tej pod prąd do Szczawna ul. Okrężną :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ikarus Re: korek na białym k IP: *.chello.pl 21.10.09, 06:49 Gość portalu: mieszkanka BK napisał(a): zastanawiam czego Ty nie wiesz?? a no tego czy to remont czy coś się innego stało. dziękuje Wam Forumowicze teraz już wiem które drogi do domu omijać...pozostaje jeździć przez Kozice. pozdrawiam wałbrzyskich kierowców i tych cierpliwych i tych szukających innej drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
diventex Re: korek na białym k 21.10.09, 15:35 Szybciej jest przez obwodnicę ! (tak, ta której aktualnemu prezydentowi nie chce się dokończyć...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZiBi Re: korek na białym k IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 21.10.09, 22:05 Po prostu ruch wahadłowy w Szczawnie z powodu kładzenia tam asfaltu zakorkował cały Biały. Dziś pustawo na Białym, bo biorąc wczorajszą lekcję większość chyba jechała przez Stary z Centrum. Tam się wolno ale jedzie. Ja wczoraj zostawiłem auto po przeturlanym kilometrze i pieszo poszedlem do domu. O 18-stej wróciłem po auto. Odpowiedz Link Zgłoś