Dodaj do ulubionych

Wałbrzych XXI

IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.10, 10:41
Zycie wraca do normy podobno Wałbrzych XXI rozpoczyna kampanię. W maju ma
przyjechać Dutkiewicz i ogłosić że kandydatem XXI będzie Irek Zyska
wiceburmistrz Świebodzic tylko czy to dobre działanie dla Wałbrzycha? Może
dostana poparcie bo ludzie maja dość Kruka ale i tak przerżną to z kretesem !
Obserwuj wątek
    • Gość: sprzeciw Re: Wałbrzych XXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 11:01
      O nie!!!! Dosyć panoszenia się kleru, to im zawdzięczamy nędzę w
      mieście!
      www.sw.org.pl/zyska.html
      www.platforma-swiebodzice.org/print.php?what=news&id=294
      • Gość: Heniek Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.10, 11:33
        Pamiętam gościa z wyborów do sejmu, prezentuje się całkiem całkiem może będzie
        lepszy niż to całe towarzystwo wałbrzyskie? Tak myślę co nam może jeszcze
        zaszkodzić? Wszystko co złe już nas spotkało,. Czy ktoś w ogóle zna tego gościa
        i może coś powiedzieć?
        • embriao Re: Wałbrzych XXI 20.04.10, 11:45
          Jak ma być taki rozpierdol jak we Wrocławiu to lepiej na poland twenty one nie głosować.
        • Gość: Fabyn Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.10, 11:45
          jak to możliwe startował z listy PiS a teraz niezależny? kampanie do sejmu robił
          mu kościół wiec nich się ten pan wypowie kto on naprawdę jest. Niczego nie
          przesądzam bo każdy będzie lepszy niż pan Kruczkowski ale jak ma stratować niech
          ma odwagę powiedzieć że jest mocno związany z kościołem to chyba uczciwe przed
          wyborami.
          • Gość: Agnieszka Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.10, 12:03
            Wole wiceburmistrza Zyskę w ratuszu wałbrzyskim niż Rosiaków!!! o Kruczkowskim
            nie wspominam.
            • Gość: Jony Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.10, 12:46
              A ten Zyska to człowiek Dutkiewicza? Zrobi nam tu drugi Wrocław?
              • Gość: XXI Re: Wałbrzych XXI IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.10, 13:21
                Tak człowiek Dutkiewicza i Haliny Pankanin.
                Ktoś Zyska ale niekoniecznie Ty czy ja a ktoś straci - jak w życiu.
                • Gość: Gośc Re: Wałbrzych XXI IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.10, 00:21
                  Mądre dysputy - że wam nie dość tych tekstów o Rosiakach
                  Kruczkowskich i innych
            • Gość: ola Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.10, 13:45
              A ja wo0le Rosiakow
              • Gość: xxx Re: Wałbrzych XXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.10, 16:55
                ja też wolę Rosiaków i Lubińskiego ale owszem niech Zyska startuje
                to Kruczkowski straci trochę głosów od ugrupowania old mocher:)
                każdy zabrany mu głos oddala go od fotela.
                • Gość: Cacper Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.04.10, 20:50
                  Jeśli Wałbrzych może wyglądać chociaż trochę jak Świebodzice to ja jestem za
                  tym Zyską ale Rosiakom dziękuje sa warci Kruczkowskiego. Nie znam tego pana ale
                  wiem jak wyglądają Świebodzice i to mi wystarczy jeśli wystartuje ma mój głos.
                  • Gość: Ola Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.10, 12:04
                    Kruczkowskiego i pozostałych dobrze znam ale pana Zyski nie znam wiec chciała
                    bym się zapoznać kim ten pan jest i co robi a decyzje podejmę jak się przekonam
                    do pana Zyski bo zarazie myślałam o Kruczkowski ale mam wątpliwości do obecnego
                    prezydenta. Rosiakom dziękuje już dziś mam wyrobione zdanie o tych ludziach.
                    • Gość: hipoli Re: Wałbrzych XXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 20:38
                      Chyba sobie wyrobiłaś o rosiakach nie zdanie ale sr....nie.
                      Jednak najbardziej cieszy że masz dość Kruczka . Dam Ci
                      radę możesz s.....ać na rosiaków ale idź na wybory i oddaj
                      w I turze głos na ZYSKE PYSKE lub MISKE a w drugiej turze
                      wybierz tego kto zaspokoi głód wałbrzyszan i spełni ich
                      marzenie o zmianie na wałbrzyskiej scenie Piotrusia Pana
    • Gość: gnat Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.10, 20:03
      gowno
      • Gość: motylek Re: Wałbrzych XXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 20:31
        Oj naiwniacy żal mi Was - po co te dysputy o POLSCE
        XXI ,jaki Zyska , jaki Nykiel na prezydenta - ta organizacja
        to fikcja..... Na tej propagandzie napewno nie zyska ZYSKA
        bo jest sszarakiem politycznym co nie wyklucza ,że być może
        jest mądrym człowiekiem.
        • Gość: poinformowany Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.04.10, 21:55
          Ale jesteście naiwni Zyska to tylko przysłona XXI od jakiegoś czasu do startu na
          fotel prezydenta Wałbrzycha szykuje się w cieniu nijaki Ryszard Wawryniewicz
          obecnie wiec burmistrz Świdnicy. Ten pan pochodzi z Wałbrzycha i w Świdnicy nie
          ma co szukać bo tam prezydentem zostanie Murdzek i jego ekipa a Wawryniewicz to
          ambitny facet i szykuje się do ostrej walki w Wałbrzychu. Jeśli naprawdę
          uwierzyliście w tego Zyske to już pękam ze śmiechu. Wystarczy przeanalizować
          parę rzeczy i zobaczyć że Wawryniewicz coraz częściej przybywa do wałbrzycha
          oraz troszkę go poznać żeby zrozumieć że ten ambitny facio pójdzie na noże z
          Kruczkowskim. W maju Świdnica robi dużą imprezę i chyba to biedzie moment kiedy
          Wawryniewicz ogłosi w Wałbrzychu że startuje. Ktoś chce się założyć ?
          • Gość: a Re: Wałbrzych XXI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.10, 22:06
            pl.wikipedia.org/wiki/Ryszard_Wawryniewicz
            "wstąpił", "zasiadał", "sprawował"... "Zawodowcom" już dziękujemy. Weźcie się za
            pracę! Dość dojenia Narodu! 20 lat te same gęby, a efekty widać dookoła.
            • Gość: J-23 Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.10, 06:17
              No urodzony w Wałbrzychu tylko czemu nigdy go nie widziałem? Przed wyborami
              każdy będzie zasłużony dla tego miasta i każdemu będzie się należąc funkcja
              prezydenta miasta.
              • Gość: Piotr Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.10, 11:55
                A co z Michelem ? juz nie kandyduje? To kto będzie stratował z tego XXI? I tak
                wygra Kruczkowski biskup pomoże.
                • Gość: ania Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.10, 12:25
                  Michel to burak
                  • Gość: Adam Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.10, 13:06
                    Jeśli Dutkiewicz wystawi tu kogoś na prezydenta to Kruczek przerypie te wybory,
                    bede pierwszym który zagłosuje za Dutkiewiczem.
                    • Gość: Mis Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.04.10, 22:37
                      A głosuj sobie na Dutkiewicza ale we Wrocławiu a Wałbrzych ma mieć prezydenta z
                      wałbrzycha i basta
                      • Gość: Jola Re: Wałbrzych XXI IP: *.ssp.dialog.net.pl 23.04.10, 06:27
                        Zyska to wynalazek Haliny i Krystiana tak jak Kruczkowski kiedyś. Ciekawe jak to
                        będzie my go wybierzemy a on jak Piotruś odwróci się do nas plecami?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka