Dodaj do ulubionych

Praca - Świebodzice

31.05.10, 10:21
Szukam pracy w Świebodzicach nie ma ktoś jakiś ofert. Tylko nie te z
urzędu pracy.
Obserwuj wątek
    • Gość: do greess Re: Praca - Świebodzice IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 10:36
      w świebodzicach jest urząd pracy tam zobacz bo w tym wałbrzobylskim to strach
      tam wchodzić do tej meliny bez parkingu i ulicy dojazdowej...
      • greess Re: Praca - Świebodzice 31.05.10, 10:46
        tylko że w urzędzie w Świebodzicach jest 5 ofert na krzyż :/ więc myśle
        że ktoś ma jakieś info o pracy. Mam kat. b od ponad roku, uprawnienia
        na wózki widłowe + wymiana butli gazowych od prawie toku pracuje jako
        magazynier.
        • Gość: do greess Re: Praca - Świebodzice IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 10:52
          ooo a gdzie pracujesz ba ja też szukam pracy jako magazynier z wózkiem widłowym??
          • greess Re: Praca - Świebodzice 31.05.10, 10:58
            W cempolu ale chce pracować jako kierowca
            • Gość: do greess Re: Praca - Świebodzice IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 13:42
              jest ogłoszenie na kierowce B na kombatantów stary zdrój ,kraj zagranica zobacz
              na pośredniaku ogłoszenie
              • Gość: w Re: Praca - Świebodzice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 17:04
                2 lata doswiadczenia w zawodze, a rok posiadania prawa jazdy bez doswiadczenia
                to spora roznica ;p
    • Gość: w Re: Praca - Świebodzice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 18:54
      Przenies sie w cempolu na kierowce, co chwila ogloszenie
    • Gość: aa Re: Praca - Świebodzice IP: *.chello.pl 03.07.10, 06:52
      nie
      • Gość: gosc Re: Praca - Świebodzice IP: *.centertel.pl 04.07.10, 18:18
        a coś do biura?
    • aprimors Re: Praca - Świebodzice 19.06.20, 09:42
      Ja do pracy potrzebuję na prawdę dobrego i stabilnego internetu i w związku z tym mam do was pytanie, czy możecie mi doradzić gdzie będzie najlepiej podpisać umowę? Z tego co się orientowałem to w www.multimedia.pl/ mają podobno dobrej jakości internet i sporo osób go chwali. Waszym zdaniem warto jest się zdecydować na ich usługi?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka