greess 31.05.10, 10:21 Szukam pracy w Świebodzicach nie ma ktoś jakiś ofert. Tylko nie te z urzędu pracy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: do greess Re: Praca - Świebodzice IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 10:36 w świebodzicach jest urząd pracy tam zobacz bo w tym wałbrzobylskim to strach tam wchodzić do tej meliny bez parkingu i ulicy dojazdowej... Odpowiedz Link Zgłoś
greess Re: Praca - Świebodzice 31.05.10, 10:46 tylko że w urzędzie w Świebodzicach jest 5 ofert na krzyż :/ więc myśle że ktoś ma jakieś info o pracy. Mam kat. b od ponad roku, uprawnienia na wózki widłowe + wymiana butli gazowych od prawie toku pracuje jako magazynier. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do greess Re: Praca - Świebodzice IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 10:52 ooo a gdzie pracujesz ba ja też szukam pracy jako magazynier z wózkiem widłowym?? Odpowiedz Link Zgłoś
greess Re: Praca - Świebodzice 31.05.10, 10:58 W cempolu ale chce pracować jako kierowca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do greess Re: Praca - Świebodzice IP: *.walbrzych.vectranet.pl 31.05.10, 13:42 jest ogłoszenie na kierowce B na kombatantów stary zdrój ,kraj zagranica zobacz na pośredniaku ogłoszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Praca - Świebodzice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 17:04 2 lata doswiadczenia w zawodze, a rok posiadania prawa jazdy bez doswiadczenia to spora roznica ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Praca - Świebodzice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.10, 18:54 Przenies sie w cempolu na kierowce, co chwila ogloszenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Praca - Świebodzice IP: *.centertel.pl 04.07.10, 18:18 a coś do biura? Odpowiedz Link Zgłoś
aprimors Re: Praca - Świebodzice 19.06.20, 09:42 Ja do pracy potrzebuję na prawdę dobrego i stabilnego internetu i w związku z tym mam do was pytanie, czy możecie mi doradzić gdzie będzie najlepiej podpisać umowę? Z tego co się orientowałem to w www.multimedia.pl/ mają podobno dobrej jakości internet i sporo osób go chwali. Waszym zdaniem warto jest się zdecydować na ich usługi? Odpowiedz Link Zgłoś