mike68 18.08.06, 16:40 czy tylko ASO BMW posiada w sprzedaży ? przecież to się w pale nie mieści - przwecież nie pojadę do sklepu do Niemiec po ten olej Link Zgłoś Obserwuj wątek
rasiauskas Re: problem z zakupem Castrol Longlife w PL 18.08.06, 16:53 No co ty gadasz. Znajomy w miescie co ma 40 tys. mieszkancow bierze go kartonami, a Ty zapewne z Wa-wy masz problem z jego kupnem? Cos nie tak, albo trafiasz na pseudo-sklepy. Link Zgłoś
computerland1 Re: problem z zakupem Castrol Longlife w PL 18.08.06, 16:56 a ja tak przy okazji - bmw to tylko ten olej bierze? (zalecany) mam e36 320. Link Zgłoś
mike68 Re: problem z zakupem Castrol Longlife w PL 18.08.06, 17:53 możliwe że akurat u mnie w mieście nie ma ale czytając forum BMW mam wrażenie że nie jest łatwo z kupnem oleju konkretnie Castrol SLX LONG LIFE 04 , nie będę zalewał innym jak taki wlewali na przeglądach w ASO ale ja tam nie pojadę bo to zdzierstwo - do Inspekcji I brakuje 5000km więc jeszcze czas ale kupić przecież mogę - wiem że cena litra tego oleju to ok 70 zł ale go nie ma !!! inne Longlife są ale nie ten Link Zgłoś
habudzik Re: problem z zakupem Castrol Longlife w PL 18.08.06, 18:30 mike68 napisał: > czy tylko ASO BMW posiada w sprzedaży ? przecież to się w pale nie mieści - > przwecież nie pojadę do sklepu do Niemiec po ten olej Poniewaz to jest olej "serwisowy" b. drogi w detalu i hurcie radze pojechac do ASO BMW i zapewne wymienia o połowe taniej niz samemu . Link Zgłoś
mike68 Re: wiem,widząc ostatnią fakturę z zakupu 18.08.06, 19:37 tero oleju w ASO - cena 60zł z upustem 30% / poprzedni właściciel auta / a ja wiem że kosztuje ok 70zł litr - teraz zobacz co mi odpisał pewien sprzedawca z allegro '' witam! olej BMW LL-04 pakowany dla naszej firmy w cenie 29zł/litr. Pozdrawiam! "" Jakaś ściema czy co ??? Link Zgłoś
habudzik Re: wiem,widząc ostatnią fakturę z zakupu 18.08.06, 19:43 mike68 napisał: > tero oleju w ASO - cena 60zł z upustem 30% / poprzedni właściciel auta / a ja > wiem że kosztuje ok 70zł litr - teraz zobacz co mi odpisał pewien sprzedawca z > allegro '' witam! > > olej BMW LL-04 pakowany dla naszej firmy w cenie 29zł/litr. > > Pozdrawiam! "" > > Jakaś ściema czy co ??? > Podejrzane bo troche za tanio . Może przeterminowany bo oleje też się starzeją . Link Zgłoś
mike68 Re: wiem,widząc ostatnią fakturę z zakupu 18.08.06, 19:57 chyba tak , nie żałuję pieniędzy na auto - pojadę do ASO tyle ze nie wiem jaki jest koszt Inspekcji I a pewnie nie mały Link Zgłoś
kodem_pl Re: problem z zakupem Castrol Longlife w PL 18.08.06, 21:43 Jak chcesz kupic najlepszy mozliwy olej i mozesz przeznaczyc na niego odpowiednia sume to kup motula. Castrol nie jest zbyt chwalony, wiele osob na forach jak streetracing czy tdiracing narzekalo na nagary i takiem tam... Z olejow na normalnej polce cenowej polecic mozna valvoline - nie jest tak chetnie podrabiany jak mobil, a jakosciowo podobny. Do tego atraktyjne ceny. Link Zgłoś
rasiauskas Re: problem z zakupem Castrol Longlife w PL 19.08.06, 03:01 Ceny u znajomego sprzedajacego nie w ASO kilka tysiecy litrow oleju castrol rocznie(wiecej niz 3/4 ASO) 58-64 pln za litr. I nie ma w czworkach, tylko w jedynkach. Link Zgłoś
mike68 Re: problem z zakupem Castrol Longlife w PL 19.08.06, 08:10 bo tylko w jedynkach jest - można u niego kupić? a cena jak najbardziej realna Link Zgłoś
odin-2 Re: problem z zakupem Castrol Longlife w PL 19.08.06, 10:26 habudzik 18.08.06, 19:43 60PLN/litr Castrol to tanio,u nas na Preem (Texaco) po przeliczeniu na zlotowki kosztuje semisyntetic "Hellix" ktory wcale niejest b.dobrym olejem. Link Zgłoś