Gość: Ania IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.10, 10:25 Czy wie ktos, znacie kogos kto ma jakies informacje, namiary na prace za granice na okres wakacyjny, najlepiej do niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ADAM Re: Praca IP: *.17.42.lan.e-wab.pl 01.06.10, 10:38 Dosyć opłacalna jest praca na platformach wiertniczych Informacje znajdziesz w sieci ale w czwartkowej wyborczej też coś znajdziesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Praca IP: *.ssp.dialog.net.pl 01.06.10, 19:19 a jak wyglada ta praca na platformach wiertniczych? jakies dodatkowe informacje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 20:04 Zastanawiam sie kto ma wieksza proznie w czaszce. Ten co dal taki pomysl, czy ten kto go podchwycil. Masz internet to z niego skorzystaj najpierw, zeby poczytac na czym polega praca na platformie i dlaczego nie masz o czym myslec, a pozniej mozesz poszukac realnych ofert Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rengim Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 21:19 uśmiałam się :D :DD :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zumbaud Re: Praca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.10, 21:45 ":D :DD :DDD - to śmiech czy czkawka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiertacz Re: Praca IP: *.walbrzych.vectranet.pl 01.06.10, 21:45 ja byłem na platformie, tam potrzebują właśnie dorywczo do prac okresowych 2-3 miesiące, a praca polega na naklejaniu nalepek firmowych orlenu, dobrze płacą, najlepiej idź na stacje benzynową orlen i zapytaj, oni cie poinformują gdzie masz sie zgłosić Odpowiedz Link Zgłoś