ronin202 02.07.07, 10:30 Czy są w Dzierzoniowie jakies kluby rowerowe , czy chocby grupy ludzi jezdzący na tych wspanialych pojazdach , do ktorych mozna by przylączyc sie i popedalowac w swiat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adrafka Re: rower 03.07.07, 00:00 Jest jakis: www.kolar.pl/ a czemu nie założysz własnego klubu? Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 04.07.07, 22:02 Ja z tym klubem to na serio...nie wiem tylko jakie sa koszty, ale wiem jaka jest mniej wiecej procedura... Mogę sie skusic na bycie skarbnikiem :) i pobierac "słuszne" wpisowe;) Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: rower 04.07.07, 18:19 Klub "Dętka" juz przerabialem , oni jezdzą albo na Jasną Gore do Czestochowy , albo do Wadowic , postac przy plocie okalającym domek JP2 , to nie dla mnie , mam raczej diabla za skorą , a juz napewno rogata dusza ze mnie , Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 04.07.07, 21:58 Skoro jest jak piszesz, to nobliwe towarzystwo stanowczo nie może liczyć na Twoje czlonkostwo:) Poza tym kto wymyslił taka nazwę?-"Dętka"- jakos bardziej kojarzy mi sie z niemożnością, niedomaganiem..itp. ale na pewno nie z aktywnością ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: rower 05.07.07, 10:08 Dętka ? no moze i rzeczywiscie dziwna nazwa , choc jak sie popatrzy na przekroj wieku czlonkow klubu , to czego wymagac...A zalozyc klub to fajnasprawa ,ale i obowiązek , a ja mam malo czasu , dom rodzina , szkola ...pies... ale super by bylo ! byc prezesem takiego klubu , ty jako skarbnik oczywiscie !! Zgarnelibysmy wszystkie skladki i zwiali na Madagaskar!! Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 05.07.07, 19:57 Entuzjasta-Gawędziarz!Obowiazki na pewno są ale jaka satysfakcja! Mało czasu, bo dom?-żarówkę trzeba wkręcić średnio raz na kwartał ;),rodzina?-na pewno pomoże i zdopinguje do działania:), szkoła?-dobra motywacja do pozyskania kolejnych członków i wpisowego rzecz jasna, pies?-tu brakło mi pomysłu...o! jego Panem bedzie prezes klubu, kundle zejda mu z drogi;) A Madagaskar?-rozumiem, że lemury, baobaby, rafy koralowe...to dobre dla nieocenionego skarbnika, ale miejsce prezesa jest w klubie! więc do dzieła, bo jak się tak bedziesz ociągał to tylko Dętka zostanie.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 06.07.07, 20:24 to lista argumentów "za"...a tu...dętka ;)...a ja juz skarbonke szykowałam :( Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: rower 08.07.07, 14:29 ja ? dętka ? no no , zapraszam na wtorek , prawdopodobnie ruszam w g.Stołowe , tak na jeden dzien , bez planow , tylko z mapą , Przez przel. Woliborską , potem N.Ruda , Radków , i juz w gorkach Stolowych , jak chcesz zaprasza,adrafka :) Chyba ze jestes "detka" wtedy wezme cie na rame , he he he :) Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 08.07.07, 21:47 Jak wyprawa okaże sie bardziej prawdo- niż -podobnie to daj znać, będę trzymac kciuki,żebyś dętki nie złapał ;))A i aparat fotograficzny zabierz ze sobą (przymocuj do ramy będziesz miał pod ręką) ;)) BonVoyage! Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 08.07.07, 21:55 No i oczywiscie dziękuje za zaproszenie, czuję się doprawdy ;)) wyróżniona :) Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: rower 08.07.07, 23:49 jak to prawdopodobna ? moje wyprawy są nieprawdopodobne ! Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: rower 09.07.07, 22:41 z wyprawy nici , ulewa :) nie bede igral z siłami przyrody , jeszcze mnie jakis piorun usmaży w trasie . Bylby ze mnie niezly frytek :) Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 09.07.07, 23:42 Czytałam właśnie na "dobie" ostrzeżenia, ale złego licho nie bierze ;))Nie jutro to w bardziej słonecznym terminie, grunt że plan i chęci są (nie to co z zakladaniem klubu...);) Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: rower 13.07.07, 22:41 rower super sprawa ale nie znam zbytnio tych okolic Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 13.07.07, 22:45 Jak ronin założy niebawem klub, to poznasz, pod warunkiem, że wpłacisz wpisowe ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 13.07.07, 22:49 podam ci mój ;)), bo to ja jestem Skarbnikiem (przez duże"S")-on się tylko chce wkręcic na Madagaskar Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: rower 13.07.07, 22:51 po wpłacie na konto legitymacje członkowską poproszę Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 13.07.07, 22:55 jak odnotuje wpłatę to na pewno, ale ta działka to juz prezesa ;)i będzie chciał zdjęcie...więc sie przygotuj ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: rower 13.07.07, 23:00 Spoko wyglądam hmmm może jak Brielle Davis{troszkę podobieństwa}nie wiem czy prezes lubi blondynki? Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 13.07.07, 23:08 kolor włosów jest raczej mało istotny, najważniejszę sa to nogi!! musi ocenic czy zdołaja popedałowac na Zygmuntówke...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: rower 13.07.07, 23:11 A gdzie jest ta Zygmuntówka? Może dam radę postaram się Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: rower 13.07.07, 23:13 AAA , obgaduje sie mnie tu !! Nr. konta wam nie podam , za to do kąta was moge postawic :) Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: rower 13.07.07, 23:15 brzmi nieżle wchodzę do tego kąta to nie jest obgadywanie to jest zapisywanie się do klubu rower Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 13.07.07, 23:14 Ja zazwyczaj w połowie drogi zsiadami i dalej mam spacer z rowerem ;)To cały czas pod górę, ale jak się załatwi jakies holowanie....to spoko Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: rower 13.07.07, 23:16 o rany to ja maszerowałabym razem z tobą pod tą górę Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 13.07.07, 23:19 widoki tez trzeba podziwiać... a jak ledwo zipiesz nad kierownica to nie masz kiedy głowy odwrócić, żeby spojrzec na góry... poza tym kto pierwszy na górze ten rzpala ognicho ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: rower 13.07.07, 23:20 Cienkie kondycje macie widze , trzeba bedzie nad tym popracowac... ja na codzien dojezdzam do Pieszyc do pracy , znaczy tylko w lipcu i wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 13.07.07, 23:25 łoł !! no i prosze-juz wiadomo kto bedzie rozpalał ognisko...;))przy naszej kondycji to jeszcze kiełbaski zdążysz usmażyć :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: rower 13.07.07, 23:27 mhm, przy waszej kondycji zdąże je jeszcze zjeść ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: rower 13.07.07, 23:29 he he chciałbyś nie jesteśmy takie najgorsze może złapał byś gumę a my w tym czasie ....i na miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 13.07.07, 23:30 nieee, no teraz to juz Cie poniosło, Ty po prostu nas nie doceniasz...:( Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: rower 13.07.07, 23:27 gdybym ja musiała dojeżdzać do pracy rowerem ooo to miałabym niezłą kondycję z domu do pracy mam 27km w jedną stonę Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 13.07.07, 23:32 Zostaje Ci zmienić pracę albo załatwic holownik,ale to tymczasowo, bo jak potrenujesz to te 27 km śmigniesz i jeszcze śniadanie zdążysz w pracy zjeść ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: rower 13.07.07, 23:36 wolę swoje autko jest szybkie chociaż czesto się spóżniam do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 13.07.07, 23:40 Długo masz prawko, bo ja od 3 lat (jak wszyscy znajomi robili to ja miałm inne sprawy na głowie;))i teraz podczas gdy ja moge sie skupic wyłącznie na drodze to moi znajomi robia w tym czasie mase innych rzeczy... i widza kto ich mija i w ogóle...a juz rowerzyści!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: rower 13.07.07, 23:45 prawo jazdy mam od 5 lat jestem wygodna mam automatyczną skrzynię biegów sama za mnie pracuje na drodze rowerzystów omijam z daleka pracuję od świtu do nocy także nie widzę kto mnie mija po drodze wolne mam tylko weekendy a wtedy odpoczywam spacerując poznaję wasze okolice Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 13.07.07, 23:50 Tos się ustawiła ;), Ty pracujesz cały dzień, ale auto za to odwala robote za Ciebie...A rowerzysci...też ich omijam z daleka...szczególnie jak odwracaja głowe , żeby zobaczyc co sie dzieje za nimi a rower skręca w kier. środka jezdni...albo jak przejeżdżaja przez przejście dla pieszych... Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: rower 14.07.07, 11:11 Ale z was marudy dziewczyny... okropne ! Rowerzysta to tez kierowca , mialem juz pare aut i wiem jak sprawa wygląda zza kola kierownicy i zza ...kierownicy roweru, no . I po jednej i po drugie stronie zauwazyc mozna mase bledow i wrogosci , Po prostu jedni na drugich muszą uwazac , ot i tyle , to tak jak ja bym zaszedl droge na chodniku Adrafce , czy Musteli , albo bym je potrącil , tylko dlatego ze jestem większy...w odniesieniu do pieszych ,Co za roznica jakim sposobem przemierzamy ten swiat , rowerem , samochodem , czy pieszo ? Musimy sie szanowac :) no, pogadalem sobie , Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: rower 14.07.07, 12:51 Ależ ja szanuję rowerzystów też czasem korzystam z uroków przejażdzki rowerem ale zbytnio nie znam jeszcze tych terenów Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: rower 14.07.07, 16:13 Nie śmiem nawet skomentować ;) Mówka jak na samego Prezesa przystało! Odpowiedz Link Zgłoś