Gość: gienek IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.06.10, 06:53 Mam pytanie. Czy ktoś z Państwa montował może drzwi wejściowe z castoramy. Są po około 600 zł. Na pewno sa Chińskie ale wyglądają na solidne. Jak się sprawują? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: asd Re: drzwi z castoramy IP: *.ssp.dialog.net.pl 19.06.10, 07:47 Montaz łatwy, wszystko w zestawie, a sprawuja sie bardzo dobrze jak na ta cene jak wszystkie drzwi splendoora, bo hardy to zupelnie inna bajka (o wiele mniej wytrzymala blacha) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: drzwi z castoramy IP: 213.108.83.* 19.06.10, 08:37 Tylko ,że w przypadku zepsucia zamka kupujesz nowe drzwi do wymiany.Takie są te Chińskie drzwi.Nie kupuj tego badziewia.Mój znajomy też swojego czasu chciał się skusić lecz odradziłem powiedziałem to samo co Tobie .A sprzedawca w sklepie potwierdził,że gdy zepsuje się zamek to drzwi trzeba ciąć po kawałku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mnm Re: drzwi z castoramy IP: *.146.12.3.nat.umts.dynamic.eranet.pl 19.06.10, 08:44 Gówno prawda. Mam takie drzwi. Są sposoby by otworzyć których nie będę rozgłaszał na forum z oczywistych względów. Drzwi jak drzwi, za tą kasę to można śmiało brać. Jest tylko jeden problem-są słabo wygłuszone więc na korytarzu słychać co mówią ludzie w środku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: drzwi z castoramy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.10, 15:09 Tak to się otwiera drzwi chinskie patrz.pl/filmy/czym-najlatwiej-otworzyc-drzwi-made-in-china Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gienek Re: drzwi z castoramy IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 19.06.10, 22:30 dzieki za filmik . na pewno niekupię Odpowiedz Link Zgłoś
dalida37 Re: drzwi z castoramy 17.04.14, 11:10 nie polecam po niecałym roku użytkowania popsuła się klamka ....i niestety żadna normalna nie pasuje i nigdzie nie można dostać ;( Odpowiedz Link Zgłoś