adrafka 23.07.07, 22:52 byle sprawdzona... i byle skuteczna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Recepta no doła? 24.07.07, 00:46 Najpierw trzeba zlikwidować jego przyczynę, bo inaczej wróci to z większym impetem. Odpowiedz Link Zgłoś
ruda_77 Re: Recepta no doła? 24.07.07, 05:48 byle sprawdzona... i byle skuteczna... wymysl sobie jakies ciekawe zajecie aby nie myslec o problemie po kilku dniach chwila samotnosci zeby przemyslec wszystko, psa lub inne zwierze aby sie wygadac niestety ludzie sie do tego nie nadaja chyba ze masz naprawde bardzo dobra przyjaciolke lub przyjaciela ale ja osobiscie w ''przyjaciolke ''od serca nie wierze powinno pomoc :)) Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Recepta no doła? 24.07.07, 22:11 no własnie wymyslilam: posprzątałam dzisiaj wszystko co sie dało włącznie z myciem okien...Co do przyjaźni to wierzę w taka od serca, moja tylko wina że przyzwycziłam przyjaciółke do wiecznego optymizmu z mojej strony, więc ciągle rozwiązujemy całą liste jej problemów...podczas gdy swoimi zajmuję się po cichu. Nie wiem czy po 15 latach jest sens to zmieniać? Dzieki i pozdrowionka :* Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Recepta no doła? 24.07.07, 19:46 Jak nastrój? Mam nadzieję, że jest już znacznie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Recepta no doła? 24.07.07, 22:15 Zjadam kolejną czekolade...ale działanie ma chyba opóźnione...(może to wyrób czekoladopodobny?) pozdrawiam i dzieki :* Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: Recepta no doła? 24.07.07, 22:06 AAAA , to dla tego ze sprzedalas to "ałto" i teraz ci go brak , ja kupie chyba cos na podobe skody felici, z gazem , albo moze jakiegos diesla... Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Recepta no doła? 24.07.07, 22:21 tAAAAk! męczy mnie fakt, że "ałto" mogło być w tak dobrych rękach i tak blisko mnie, ale refleks zadziałał "kupcowi" dpiero po miesiącu Najpierw odbierz prawo jazdy... Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: Recepta no doła? 25.07.07, 17:41 A skad wiesz ze musze odebrac prawko w wydziale? Ty cos o mnie za duzo wiesz... chyba musisz byc z "ipeenu" Pozatym czekam na autko , ma byc sprowadzone z zagranicy , wiadomo ktorej :) Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Recepta no doła? 26.07.07, 02:00 Środa minęła powszednio, może z czwartkiem będzie odmiennie?;) A Tobie kiedy miną pracujące dni i rozpoczniesz swój urlop,zdradzisz gdzie i jak go spędzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Recepta no doła? 26.07.07, 01:54 Ile to jest "za duzo"? Poza tym czujesz sie inwigilowany czy ciepisz na manię prześladowczą? Co do autka to czeka Cie duzo załatwiania i kolejek, pochwal sie jak juz sprowadzisz... Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: Recepta no doła? 26.07.07, 17:03 Cierpie na schize maniakalno-przesladowczą , z napadami depresji przy niedzielnym obiadku , muszą mnie pilnowac bym nie utopił sie w rosołku. A zalatwiania z autem jest troche , pozatym to chyba troche kosztowne , cos kolo 1200zl.Ale ja nic nie bede zalatwial , no chyba ze mnie poproszą , strzele focha , zadre nos do góry , i zatopię sie w fotelu przed telewizorem , z atrybutem pana i wladcy w domu , czyli pilotem od TV...ale glupi jestem co ? Czasem tak mam . Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Recepta no doła? 26.07.07, 20:38 oooo,znajduję Cie tu w ironiczno-sarkastycznym humorku...(najważniejsze,że w ogóle jakis dopisuje;) Na Strumykowej w Daewoo, jaet Gosia(chyba?),która za 200 załatwia wszystko,do Ciebie nalezy tylko odbiór tablic i dowodu, pod warunkiem, że sie wygramolisz z tego fotela (focha i pilota mozesz zabrac ze sobą, przynajmniej nie bedziesz się nudził w dłuuugiej kolejce w urzędzie) Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: Recepta no doła? 27.07.07, 16:16 no super sprawa , ale wiesz , sam kosz 1200zl. + jeszcze Gosia 200 , zbiera sie tego troche . A cos jeszcze ta Go sia oferuje w ramach tych 200 zl.? Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Recepta no doła? 27.07.07, 21:04 W pakiecie jak dla Ciebie to pewnie jeszcze woskowanie + polerka ;) Ale tak sobie myślę, że mógłbys zaoferowac jej wstapienie do Klubu Rowerowego i skompensować zapłatę z wpisowym, tym sposobem bedziesz na zero.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Recepta no doła? 27.07.07, 22:39 Ponoć?? Ale chodziło o w 100% skuteczną i sprawdzoną... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adrafka Re: Recepta no doła? 27.07.07, 22:51 Nami?? Dziś to tylko z: *Tobą (całe szczęście , że wróciłaś...szkoda , ze ja o 3,00 wyjeżdżam :() *Roninkiem, który wpada tu na sekund 5 ;)i śmie twierdzić że jest nieobecny ;) *i Sibeliussem, własnie czemu go nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
ronin202 Re: Recepta no doła? 28.07.07, 10:37 Recepta na doła : zgrzewka piwa , wolny wieczor , troche znajomych , potem kac i mordęga , ale za to zero psychicznych dołków :) Odpowiedz Link Zgłoś
mustela3 Re: Recepta no doła? 28.07.07, 22:09 Nie prawda na kacu człowiek ma prawdziwego dola sprawdzone Odpowiedz Link Zgłoś