Gość: andre_giant IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 19:52 Bo u mnie rachunki po 220 zł to normalka. Czy to nie za dużo? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piaskiemwoczy Re: Ile płacicie za wode? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 20:10 płać i płacz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ile płacicie za wode? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.10, 21:19 ja ciągle 260 zeta...- chory kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiS Re: Ile płacicie za wode? IP: *.ssp.dialog.net.pl 24.06.10, 21:55 Dopóki wałbrzyskimi wodociągami będą rządzić POpaprańcy i radni PO a nie fachowcy za wodę będziemy płacić co raz więcej.Zapytajcie p. Senyka jakiego ostatnio zakupił laptopa i klimatyzator za nasze pieniądze???... bu.. ha.. ha.. To jest poziom zarządu wodociągów.... śmiechu warte... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olek Re: Ile płacicie za wode? IP: *.chello.pl 25.06.10, 07:43 dużo , bardzo dużo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: Ile płacicie za wode? IP: *.220.118.22.dsl.dynamic.eranet.pl 25.06.10, 09:22 Ja nie schodzę z 220 zł a mam tylko zimną wodę i ścieki.Dodatkowo mi dochodzi jeszcze prąd,bo woda się grzeje w bojlerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Ile płacicie za wode? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 10:11 Oto właśnie zaczyna wam wychodzić bokiem wczesniejszy elementarny brak zainteresowania sprawami lokalnymi.Wierzyliście że "dobry pan" was nie skrzywdzi? Tak? Zrobiliście coś wcześniej aby tak nie było? Nie? To teraz morda w kubeł.Módl się i pracuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żelazo Re: Ile płacicie za wode? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.10, 14:45 Czy ktoś może mi odpowiedziec na pytanie- czy podwyższona zawartość żelaza w naszej wodzie wodociągowej widoczna gołym okiem, wpływa na poziom hemoglobiny?.. bo jakoś nasze wodociągi nic nie robią żeby poprawić jakość wody w tym względzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rolf Re: Ile płacicie za wode? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.10, 18:45 Dobrze wpływa, kobiety np.podczas okresu stają się przy zwiększonej podaży żelaza mniej kłótliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do rolfa Re: Ile płacicie za wode? IP: *.versanet.de 25.06.10, 18:49 Dobrze wiedziec rolfik!!No to moja stara ma przerabane,zaraz miele na maszynce stare zylety i szpinak bedzie wpierdzielala 3x dziennie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś