Dodaj do ulubionych

BUS vs. MPK

11.08.10, 20:19
DBA Y312, linia "A"
-brak klocków hamulcowych z przodu (słychać tarcie przy hamowaniu)
-brak przełącznika wycieraczek
ciekawe co jeszcze mu doskwiera

Zielony (krótki) Sprinter linia "A"
rurki wewnątz nie rzymają się niczego (te za kierowcą)

Ale mimo wszystko MPK jest w gorszym stanie
Ponieważ po okresie powodziowym w mieście pojawiło się więcej komarów niż
zwykle o tej porze roku MPK postanowiło we własnym zakresie walczyć z insektami.
Większa część autobusów marki Neoplan została poddana modyfikacjom (nadmiernie
dymią) aby wytruć uporczywe owady.

Zapewne walka z komarami zostanie dopisana do osiągnięć prezesa i zarządu co
zapewne wpłynie na wysokość premii którą dostaną w przyszłym roku

-------------------
Jesteś kierowcą MPK. Jak Ci nie wstyd!
Obserwuj wątek
    • Gość: jestem kierowcąMPK Re: BUS vs. MPK IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.08.10, 21:34
      Wcale się tego nie wstydzę posiadam prawko wszystkich kategorii i w każdej
      chwili znajdę pracę kiedy firma padnie. Na pewno ułatwi mi przyjęcie do nowej
      firmy to, że mam doświadczenie na pojazdach pełno gabarytowych w przeciwieństwie
      do naszej konkurencji gdzie gó...arze mają tylko kat. B,D bo sytuacja zmusiła do
      zrobienia prawka na autobusy, a jak przyjdzie poprowadzic coś dużego to lipa z
      miodem bo tylko Sprinterem się jeździ (jak dla mnie zupełny brak ambicji
      zawodowej), ale nie o chłopaków z konkurencji teraz chodzi.Edi-666 kim jesteś,
      że tak anonimowo i bezkarnie ubliżasz każdemu, łącznie z nami kierowcami
      (nieważne czy prywatnych busów czy MPK) ??? Mam wrażenie, że jesteś jakimś
      zakompleksionym trolem, który pod nickiem jest bardzo twardy i bezwzględny, a w
      życiu prywatnym nie masz gdzie się wykrzyczec bo szef w robocie do kąta postawi
      i batem po plecach przejedzie, ale jak wracasz do domu to na forum PUDZIAN!
      Akurat jestem bardzo wyrozumiały na takich żałośników jak Ty, bo może w miłości
      Ci nie wyszło i ręka już boli, ale szanuj zawód innych tak, jak chciałbyś żeby
      Twój szanowali i nie pluj jadem na forum. Na podsumowanie chciałem zapytac, czy
      masz już nowe kredki i tornister bo nowy rok szkolny już niedługo rusza, a
      mamusia z tatusiem strasznie się wkurzą jak będziesz pluł na forum zamiast
      elementarz i tabliczkę mnożenia cwiczyc. Znowu będzie rok do tyłu :)
      • edi-666 Re: BUS vs. MPK 11.08.10, 22:24
        Widać ze pracujesz w MPK jako kierowca. Zero rozumu i pojęcia tego co się czyta.
        Ciekawe czy tarczke tacho był byś w stanie prawidłowo wypełnić.

Powiem ci kim jestem.
        jestem mieszkańcem tego miasta, użytkownikiem komunikacjui publicznej i wku...a
        mnie jak widze wozy MPK w stanie agonalnym i kierowców, który winni odmówić
        wyjechania takim wozem na linie. Wku...a mnie, że po miescie kręca się busiarze
        który niewiele lepszymi ale lepszymi (stan techniczny) wozami robią w
        komunikacji burdel.
        Wku...a mnie podejście takich jak ty i tobie podobnych ludzi, których ambicje
        ograniczają się do kręcenia kółkiem i w dupie mają całą resztę żyjąć w błędnym,
        że sobie poradzą jak MPK padnie. Uświadomię Cie. Nie poradzicie sobie. Jak
        padnie wasza firma to bedziecie za gó...ane pieniądze jezdzić sprinterami
        kradnąc kase z utargu w nadzieji, że szef się nie skuma albo częśc z Was trafi
        do Białasa u którego podpadnięcie = wylot z firmy.

Nim cokolwiek raczysz do mnie napisać zastanów się nad soba, olej kolegów pomyśl
        co bedzie jak Neoplan lub jelcz którego dostaniesz ulegnie awarii której
        skutkiem bedzie śmierć kilku osób. Wtedy też sobie poradzisz żyjąc ze
        świadomością, że mogłem odmówić wyjazd tym wozem, nic by się wtedy nie stało.
        Ale trafił bym na warsztat albo premii bym nie dostał.

Pomyśl czasem. Myślenie nie boli tylko trzeba je włączyć. A jak już coś
        wymyślisz sensownego to możesz podzielić się tym na forum.

I tak na zakończenie: chcesz mnie ukarać ?
        Fajnie, ale czy jesteś w stanie?
        • Gość: ona Re: BUS vs. MPK IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.10, 22:41
          tak generalnie to wszystko cie wkur...ia? Pomysl o terapii.
        • Gość: Inny pracownik MPK Re: BUS vs. MPK IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.10, 22:48
          A co my możemy. Trzeba robić swoje. Edi masz dużo racji ale nie jest tak prosto
          samemu cokolwiek zmienić a zgranie u nas w firmie jest żadne. Nikt się nie
          wychyli patrz jak było ze strajkiem. Rodzinę trzeba wykarmić!!!
        • Gość: gość Re: BUS vs. MPK IP: *.adsl.inetia.pl 12.08.10, 12:40
          I tak nie dalej nie wiemy kim jesteś a że wałbrzyszaninem to ameryki nie
          odkryłeś.Kierowca przyznał się gdzie pracuje.Pozdro dla wszystkich kierowców z
          MPK trzymajcie się chłopaki!!!
          • Gość: on Re: BUS vs. MPK IP: *.walbrzych.vectranet.pl 12.08.10, 14:07
            Ja Wam powiem kim jest edi! to zakompleksiony pajac, który wszystkim ubliża i
            wszystko krytykuje. Zamiast smęcić tutaj na forum jakie to autobusy Mpk są
            straszne to zadzwoń na inspekcję transportu drogowego i zgłoś sprawę, proste.
            hmmm jeżeli wszystko Cię wkur.. to masz dwa wyjścia, wyjechać stąd lub
            rzeczywiście iść na terapię
    • Gość: ona Re: BUS vs. MPK IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.08.10, 18:59
      edi-666 to coś o Tobie
      www.wykop.pl/ramka/349937/agresywnosc-w-sieci-oznaka-malego-czlonka/
      • edi-666 Re: BUS vs. MPK 12.08.10, 19:57
        :)
    • Gość: xaxa Re: BUS vs. MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.10, 13:24
      a ja wole jezdzic nyskami - jest czysto, wygodnie, szybciej, nie ma pijakow, nie
      smierdzi itd. itd. itd
      • Gość: ehs Re: BUS vs. MPK IP: *.158.broadband14.iol.cz 13.08.10, 13:39
        jak jezdzicie nyskami to sie potem nie dziwcie ze autobusy sa przestrzale , nie
        wygodnie i w zlym stanie . Skad maja brac na to pieniadze? i dla kogo ? jak wy
        jezdzicie nyskami . Zlikwidowali by mpk to by sie oburzyli ...Walbrzyszanie nie
        potrafia niczego docenic tylko by narzekali jak im jest zle...
        • Gość: gość Re: BUS vs. MPK IP: *.adsl.inetia.pl 13.08.10, 15:08
          Głupi jesteś i malo wiesz o finansach w MPK. Wiec sie nie wypowiadaj.
          • Gość: karramba Re: BUS vs. MPK IP: *.walbrzych.vectranet.pl 28.08.10, 10:49
            zeby bylo smiesznie jeden kolo co to wypia posladki na egzaminie zeby dostac prawko jezdzi na linii 2 czarnym busem i lamie WSZYSTKIE mozliwe przepisy ruchu drogowego-zajezdza droge,smiga na czerwonym swietle a kolo liska wciska sie na ul.dluga na skrzyzowaniu z prawego pasa !!! no i wszyscy maja to w dupie.Nikt nie jest chetny na ukroceniu tego procederu.
            • Gość: coll Re: BUS vs. MPK IP: *.sattom.pl 28.08.10, 21:52
              Nyski jeździły parę lat temu teraz większość busów jest naprawdę cool
              • Gość: Ari Re: BUS vs. MPK IP: *.146.148.57.nat.umts.dynamic.eranet.pl 30.08.10, 10:52
                A co z kierowcami?też są cool?:-)inwalidzi i inna zbieranina bez odpowiednich
                kwalifikacji zatrudniona na wariackich papierach.
                • Gość: gość Re: BUS vs. MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 15:25
                  Inwalidzi to w MPK smigaja. Jeden tam taki charakterystyczny dziadek jest. Niski
                  chudy wręcz wysuszony.
                  • Gość: lolo Re: BUS vs. MPK IP: *.ssp.dialog.net.pl 30.08.10, 21:56
                    Dziadek i wysuszony, ale pewnie z refleksem i opanowaniem na drodze do pięt mu
                    nie dorastasz i na pewno zawsze będziesz młody i piękny.
                    • Gość: gość Re: BUS vs. MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.10, 23:06
                      no dziadek wymiata. zeby sprzedac bilet musi na przystanku stanąć. To zapewne
                      przez wspaniały refleks i podzielność uwagi.
                      • Gość: Ari Re: BUS vs. MPK IP: *.197.158.213.umts.dynamic.eranet.pl 31.08.10, 00:01
                        Może i dziadki,ale maja ważne badania oraz pełne kwalifikacje,poza tym jako
                        pasażer bym podziękował za taką podzielność uwagi,sprzedaż biletów podczas jazdy
                        może się równać z rozmowa przez telefon komórkowy, a nawet jest bardziej
                        niebezpieczne gdyż trzeba odwrócić wzrok.Poza tym gościu najwyraźniej trzyma się
                        przepisów,sprzedaż biletów odbywać się powinna wyłącznie podczas postoju.Proste.
                        • Gość: edi-666??? Re: BUS vs. MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 10:42
                          A co się stało z edi-666? Chory, umarł, czy inne licho, że tak cicho?
                          • Gość: Gość Re: BUS vs. MPK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.10, 16:07
                            pewnie go posadzili za pisanie prawdy o MPK, ktos mu groził sądem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka